Pepa puipui mo potu fanau

Anonim

O le tasi o aiaiga o le atinaʻeina o le tamaititi o se potu matagofie teuteuina o le a maua ai se lagona saogalemu ma le faʻamafanafana. O le pepa puipui mai le aoina o tamaiti o le a fesoasoani e fausia ai se lagona lelei ma ono avea ma ni mea musuia mo tamaiti ma talavou.

Pepa puipui mo potu fanau 11907_1

O a pa o le a fesoasoani e fatuina ai se totonugafaga tutusa i le natura ma aia a le tamaititi? ORleants Seti: O talaʻaga o talaʻaga o Pastel Tones i le tuʻufaʻatasia ma muamua tuaoi tuaoi; Pepa puipui ma le sili atu le malosi o le tino; Susulu lanu lanu, o le a lava le mafaufau na o le tasi o puipui. E fai e aunoa ma se filifiliga umi, valiina o elemene o le desoor o le tuʻufaʻatasi o lanu ma le tuʻufaʻatasia o lanu, e aoga le faʻaaogaina o le chineon ie. Ae muamua, ua ou mataala lava i tagata o le aufaipulega o pepa puipui, fuaina mea uma mo pepa uma e lua, manaia po o le vinyl.

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: maatatau.

Mea Matu

O le aoina pepe e masani lava ona fesiligia e le pepa puipui pepa, aua o lenei mea e matua saogalemu mo le soifua maloloina. Ma le tele o le lata mai o totonu, o le a avea i latou ma se isi tulaga agavaa i isi ituaiga o pepa lautele. Ole tautua tautua ola o ofutino faʻalagolago i aiaiga o faʻagaioiga, ae, o se tulafono, e le sili atu i le 5 tausaga. O pepa pepa puipui e le o tetee foi i aʻafiaga o aʻafiaga, susu ma le la. Ia faʻaleleia atili le faʻatinoga o mea, o nisi tagata gaosi oloa e faʻaaogaina i luga o lona laʻei faʻapitoa poʻo ni vaʻaiga. Ma le faʻaleagaina, o ia 'upega tafaʻilagi e mafai ona faʻataʻoto ma le faʻaeteete i se ie susu.

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Kleio.

Clay Walpaper mo potu potu tamaiti 30 (kleio) (100 g - 223 olo.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Leroy Merlin

O le faʻapipiʻi mo le flizelin Wallpaper Axton (Leroy Merlin) (Pulea 280 G - 172 Rubles.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Henkel

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Henkel

Fliseline wellpaper e sili atu aoga ma tumau. O i latou o se ie e leai se fale, fetaomi mai i le fefiloi o le cellulose ma synthetic fibers ma se fusifusi. O le mea e sili ona mafiafia ma mafaufau o latou e aunoa ma ni faʻafitauli o loʻo tauaveina le faʻamamaina mama. Tuu le foflies wallpaper i luga o le puipui. E le faigata: O le vaega e talosaga i le faavae saunia, ae le o le tapoleni. Ina ua susu, e le mafanafana le ogalaau, pe a faʻamamaina e le maua ai se solomuli, o lona uiga, o le pe o lea ua le ofi ai. I le auala, i le a le isi toe faʻaleleia o le tapoleni gofie ma e aunoa ma se toega ua vavaeʻese mai puipui.

Vinyl Wallpaper leai tutusa i tuutuuga o le faigofie o le tausiga masani. O puipui e mafai ona soloi i se ie susu (oso i luga o le vinyl) po o le fufuluina (vinyl vevela stampting). O le ata e le mou atu i le taimi. Ma tautua se taue atu mo le itiiti ifo 10 tausaga. Ioe, o Vilato Visinears e le faia ni meaola masani, ae e fai mai e le o se siosiomaga taufaʻamataʻu, le saʻo. O Laʻau o Laʻu Uiga Tele Vielus O loʻo pasia faʻapitoa o le siosiomaga saogalemu, o lona uiga o le leai o ni mea leaga, ma taʻu le iai o le tele o mea.

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: faamama.

Glue puipui mai i Socket ma Switches: O le pito i luma o le ki / socket ua aveese (a). O le pepa puipui o le pa puipui o loʻo 'autafa i luga o le pusa ma le fesoʻotaʻiga kulupu, pe a na o lo oi ai satauro-foliga tipi (B). O le naifi e matua tipiina ma aveese le pepa puipui i le eletise eletise (b). Toe faafoi le pito i luma (g)

Agai lava tulafono

Talu ai nei, o le pa puipui na mafai ai ona maua ai le le mautonu. O le faʻagasologa na amata mai i le faʻamalama ma agaʻi atu i le isi itu - ona tuʻi le pito lea o le ulu o le tapoleni, ma ua le matauina. I le taimi nei o pepa puipui e pipii mau e puʻe ai Siaki, ae o aʻoga agavaa e faʻaauau pea ona mulimuli i le faʻavae o le galuega "mai le faʻamalama i le faitotoʻa. E ui o nisi taimi e amata ai galuega ile ogatotonu ole puipui. Solomuli

O le tulafono e fesoʻotaʻi ma le ata o le pito i tua o loʻo avanoa. Tele casevis ei ai se lapoa ata. O fugalaʻau tele poʻo le faʻamaumau o le sili atu o le faʻaaogaina foliga sili atu le lelei ma faʻamalosi, pe a muta i latou i tulimanu o tutusa fasi lavalava.

Valivali Fua faatatau

A filifilia se lanu o pepa puipui mo tamaiti, e taua le amanaia o uiga ma le mafaufau o le tamaititi. Mo tamaiti o le tino, malamalama, manaia slodes pepa e fiafia iai. Latou te feololo le potu, fausia se lagona o avanoa matala. O ata ma miti o miti e sili atu ona filifilia le inisiua o le tele o le susulu ma suamalie leo, o le a maua ai le malosi o le malosi ma lagona lelei. Ae e tatau ona manatua lena tele o lanu e sili atu i le psyche a le tamaititi. Mo se faʻataʻitaʻiga, Mumu - B Bertrerte Strivete Estite, ae mafai foʻi ona aʻafia ai popolega ma faʻafitauli lolo. Lanumoana, lanu le mautu, soothess. Peitai, i aofaiga tetele o, na ia faaleagaina le faanoanoa. I totonu o le sili ona saogalemu - o le tele o paolo o samasama. E i ai a latou aafiaga lelei i pepe, saofaga i le siʻitaga i le faʻamalositino ma le fatufatuga. I totonu o le potu ma faamalama i le itu i matu, e le mafai ona agaʻi atu i le la susulu, faafetai i le samasama pepa, o le a malu ma sili atu le mama. Manaia ma ala o moli. O Peka, Terakotta, isi lanu, latalata i le tino, e fesoʻotaʻi ma se tamaititi ma se tina ma le saogalemu.

I le faʻaaogaina o le laupepa puipui o lanu eseese ma mamanu, e mafai ona faʻailoa mai ai nofoaga galue i se potu sili ma, ae o le eseʻesega, faʻasino i le tulaga faʻatapulaʻaina o tamaiti i se tamaʻi potu. Le malosi o le patipati ese le lanu, o le lagona le lagona o le Vaevae ile va o vaega o le potu.

O le pupula, lanu lanu o le a tosina mai ai le mafaufau i se tasi o puipui po o se mea manaia tala a le tusiata. E ala i le auala, o lenei metotia e mafai ona vaʻaia o le faʻaaliga o le faʻatulagaina o se potu vaʻai. O puipui uumi ma le malamalama o le pepa puipui na toe tu mai ai, ma le pogisa na aveese mai le tasi ma le isi o le a latalata atili atu. O le ki i le manuia i le ata o se vasega pepe o se tomai faʻapitoa o pepa puipui, canpeon tisu ma isi mea teuteu elemene, faʻapea foʻi ma se lagona o sitaili ma fua.

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Legion-Media, Henkel

O loʻo matou tosoina le Glue: Ina ia faia se fofo kulimi mai se mago palu poʻo le faʻamaligiina o le vai i totonu o le paketi, lulu ai le suavai (mo le 30 p) . Tuu le fofo mo ni nai minute, pe a uma ona faaosofia (e). Manatua: O le faʻamaʻi o le vai e faigofie ona faʻapipiʻi, taulaʻi i le vaega o le totogi poʻo le numera o chills, ma le sili ona lelei o le pamu (i, d )

Vevela auala

Ina ia maua le pepa puipui o le Optimal, o le vevela o le 18-22 ˚C Afai e te faia galuega i le taumalulu i se potu le tumau, o le a mafai e le tavana ona liliu ese. E manaʻomia le vevela potu i totonu o le potu e le paʻu i lalo o le 15 ˚C ma e leʻi oso i luga o le 30 ˚C. O le mea e sili ona faʻamamaina e tatau ona faʻamago lemu, i totonu o le 24 itula. O aʻafiaga o le faʻateleina o le faʻamago o loʻo feoai. Toatele o tatou e iloa lelei le faigata o le kelu o le pepa puipui e uiga i le mea e galue ai. O le glue diring vave nai lo oe manaʻomia, ma o le pepa puipui e leai se taimi e faʻapipiʻi ai ma le faʻavae. O le isi mafuaaga mo le aveesea o mea o le vai e malosi ai tafega, e mafua ai le le fiafia o le glue. O le mea lea, e sili ona taua le teuina o faamalama ma pusa ua tapunia, e le faʻatagaina ata tusi.

O le fale puipui o Wallpaper mo le potu o tamaiti e matua iloga lava. Tamaiti o le a fiafia i le tapoleni ma manu malie ma manulele, mataʻitusi mataʻitusi, ata o ata. Ae le i toe moe, o le a mafai e matua ona taʻu tala e uiga i uiga taitasi ia iloa mataʻitusi ma le tamaititi pe fatufatu tala amata i se tusi. O tamaiti matutua e tauʻaveina o femalagaaiga poʻo mea fiafia: Paleni, taʻaloga, ata. Mo se talavou, o le avanoa o le le-faaali e taua. E manaʻomia ona e faʻaalia lona manatu ma lona fiafia, ma totonugatonu o le potu e tatau ona usitaʻia le natura o le pule. Lelei tali - ata pepa puipui. Garfiti, ata o le fagafao fagafao, o se tamai vaega aulelei, o se vaega na tuuto atu i taʻaloga malosi ... o le mea autu o le filifilia o pepa puipui ma le tamaitiiti, faʻaalia le faʻaaloalo mo lona manatu.

Julia Grabnik

Ulu o Manders Walpaper

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Legion-Media

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Mr Faswall

O le a le mea na atili ai ona vave le loto o le agaga o le talavou? Skateboard. O le a fai tele o ia e uiga i lona lava e ona le taʻu atu mea na faia ai o togafiti. O se ata manaia o skateboards o loʻo faʻaalia i luga o le pepa puipui o le pepa i luga o le Adventure Series (3200 Rullas)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Graham & Brown

O le pepa puipui mai le fanau @ Home IV aoina (Graham & Brown) Row) Round Eng 0.52 × 10 m (1700 CHOW.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Graham & Brown

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Graham & Brown

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Harlequin.

O le pepa puipui e sili ona lelei o uo, mea uma ia te aʻu (harlequin) aoina, roll luga 0.52 × 10 m (3600 o (3600 o le (3600 o (3600 o (3600 o le (3600 o (3600 chru.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: rasch.

Opepaoppers mai le Bambino xvii aoina (Rasch), o le tele o le lisi o le 0.53 × 10 m (mai le 770 rubles)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: maatatau.

O le Wackpapers mateina o ai (scion) e fai ma sui o le 12 lolomiina i ni lanu lanu ma coonoon Tisues. Lisi le tele 0.52 × 10 m (2750 olo.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: maatatau.

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: pei o le foafoaga

A o le i pipii, o le pepa puipui ua tipi i luga o le auala, o loʻo amanaia le filifiliga o le ata ma faʻaopopo 5-7 cm i luga ma le pito i lalo e tatau ona ofi i lalo o le vaipuna.

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: rasch.

Opepaoppers mai le Bambino xvii aoina (Rasch), o le tele o le lisi o le 0.53 × 10 m (mai le 770 rubles)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Graham & Brown

O le Wallpaper Collection Grold @ Hold IV (Graham & Brown), Rock Gree 0.52 × 10 m (1700 CHO.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Graham & Brown

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Harlequin.

Allpaper aoina uma e uiga ia te aʻu (Harlequin), Rolequin), o le tele o 0.52 × 10 m (2500 o loʻo iai.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Harlequin.

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Masini

O le puipui puipui i le CAPKS aoina Suafa Suafa (Sanderson), Roll Area 0.52 × 10 m (4500 olo.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Hiboo Fale

O le Wallpaper Teepees (Hiboum Home), Roll Tele 0.52 × 10 M (7700 CHO.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: pei o le foafoaga

Pepa fiafia uo uo ma tama ma teine ​​5 (pei o le foafoaga), roll o le 0.53 × 10 m (mai le 770 rubles)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: pei o le foafoaga

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: maatatau.

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: pei o le foafoaga

Wallpaper ma fesoʻotaʻiga soa mai le tasi le aoina e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi.

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Mr Faswall

Afai e te mauaina se tasi o puipui ma le le masani ai o puipui po o le ata sioa, o le a i luga o le a taulai atu i luga o le potu

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: maatatau.

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Mr Faswall

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Graham & Brown

O le Wallpaper Collection Grold @ Hold IV (Graham & Brown), Rock Gree 0.52 × 10 m (1700 CHO.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Graham & Brown

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Graham & Brown

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Faʻaleagaina.

Wallpaper Tawyy 2 Aoina o Taran-Diam (Feteʻenaʻi) (B), Rond, Round Gree 0.52 × 102 × 102 Ruble

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Hiboo Fale

Wallpaper Raindrops (Hiboum Home), Roll Tele 0.52 × 10 m (7700 ru.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: maatatau.

O le pepa puipui e mate ai e aoina (scony) (d), roll tele 0.52 × 10 m (mai 2724 rubles)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: rasch.

Opepaoppers mai le Bambino xvii aoina (Rasch), o le tele o le lisi o le 0.53 × 10 m (mai le 770 rubles)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Harlequin.

Fabrics-soa i le Wallpaper aoina uma e uiga ia te aʻu (Harlequin) (1 m - 3350 Rullas.)

Pepa puipui mo potu fanau

Ata: Harlequin.

Potu malolo Aofai o pa puipui

Ma le maualuga maualuga:

2,10-2.35 M. 2.40-3.05 M. 3,10-4.0 M.
6. 3. fa lima
10 lima 7. iva
12 6. valu sefulu ma le tasi
sefulu ma le lima valu 10 sefulu mal le fa
sefulu ma le valu iva 12 sefulu ma le lima
lua sefulu 10 sefulu mal le fa sefulu ma le iva
Aua. 12 sefulu ma le ono 23.

Faitau atili