Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa

Anonim

O le tele o fonotaga na faia mo le faia o pa, gates, raling ma faamalama suavai. Ae faʻapefea ona iloiloina le lelei o nei fuafuaga? O ai e faatonu le mamanu o le oloa mamanu ma a latou faapipiiina? I le tusitusiga o le a tatou tali atu ai nei ma isi fesili.

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_1

Toeititi lava lauiloa lauiloa lauiloa o tupe teu i luga o nofoaga tumau o toe fauina o faʻaaliga ma faʻatau atu. O iina o loʻo faigofie ai le auala e masani ai i aʻoaʻoga faʻapitoa ma faʻataʻitaʻiga o le Kamupani, e muamua i le tau o le faʻatonuga. E mafai ona e taumafai e sefe i le faʻafesoʻotaʻiga o se faʻasalalauga i se tamaʻi kamupani poʻo se tagata tumaʻoti. Ae tusa lava poʻo le tulaga lea, e tatau ona e asiasi i le mafutaga aʻoga ma vaʻai ile faʻagasologa faʻagaioiga. Faʻamolemole ia manatua o loʻo i ai ni nai feololo, o loʻo ofoina atu oloa o feololo ma maualalo tulaga i le maketi i se tau e leai se totogi.

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa

Ata: Ferrarius.

Tusiata ma le Master

Galue i le uʻamea, aemaise lava le faʻamatuuina o le saʻolotoga, tuʻuina atu avanoa sili mo faleʻaiga fale ma lau Afioga. Lauga o le faʻamalama matala ma agai i luma faatulagaga faʻamalosi tino ma tauagafau fale, ma tipiina "leme" ma le fale masani. O le pa o le pa e faʻamamafaina le matagofie o le faʻatoʻaga tuai, o le ola o le ola poʻo se faʻavae o faʻavae i luma o le fale.

E faʻaopopo atu i le asthhetic, moted pa e maua ai isi tulaga lelei: E le tumau, e le tumau, e le fefe foi i le tele o le atunuʻu e le fautuaina mo le faʻapipiʻiina pe faasaina).

E tofu le Fono ma se ata, o loʻo tuʻuina mai ai le ata o galuega, ata o ni pa ma vaega o elemene ma vaega, cons, luko puipui, ma isi. Afai e te avea le faavae o se tasi o le masani poʻo le faʻatinoina o poloketi (ioe, e le tatau ona totogi muamua e le tagata gaosi oloa, ona e le mafai lea ona totogi ai le tau o le fausaga.

O le isi auala o le faia o lau oe lava mamanu e ala i le faia o le fesoasoani a le tusiata, o ai e masani i metotia o le uamea, po o le Matai o le Blacksmith. O se auala faapena e mafai ai ona e ulufale i totonu o se sa faia le pule i le aotelega o tusi laupapa ma laufanua. Tele kamupani e mafai ona atiaʻe se galuega 3D. O le tau o le tautua, pei o le atinaʻeina o le mamanu o le Badcnon Tursings, amata mai le 5 afe o Rubles. (Mo ata taitasi). Manatua pe a okaina fasi oloa, faigaluega faaooina le aia tatau e fetuunai ai le tau.

Vaogagana

O le vodute o se mea teuteu elemene i le ituaiga o curl po o le spiral.

O le ogatotonu - faafoliga o le mafiafia i le faaiuga o le auiliiliga.

Valivali - masini gaosi o le laualuga o le oloa ma se uʻamea uʻamea ae leʻi faʻaaogaina le puipuiga puipuia.

O le faʻamagaloina o le ata i luga o le auivi - o le fausia o le vaega o faʻaaogaina ai le masini, "Faaediga" lona tulaga.

Faʻamatalaina i le faʻailoga - gaosiga o vaega ma / poʻo le fausiaina o se ata i luga o le faʻalavelave / tiʻetiʻe le uʻamea i totonu o le pepa.

Faʻasolosolo - Faʻatulagaina o se billenging billet mai se pa poʻo se mafiafia pa o hammer feula.

O le faʻamagaloina o se talatala mataʻutia, mauaina e le vevela o le faʻamalamalamaina poʻo le faʻailoga.

O le faʻamamaina o se auala e fausia ai se mea tatala o le pepa faʻapipiʻi.

O le faʻamalamalamaina o le faʻaalia o le Deforate o le samea uʻamea ma se tusi lesona poʻo se samala faʻafuaseʻi e aunoa ma le faʻaaogaina o ituaiga ma templates.

O le Starch o le metotia o gaosiga e susulu mai ai le maualalo o kapeti i le fa-tootoo savali.

I le va o le samala ma le avil

E leai se tasi o ana po nei o Kuznetov totogi tutoʻatasi uʻamea, uʻamea ma ia Steel, pei ona faia i le Aso Faraile. O le matai e faʻaogaina ai le fale gaosi oloa, ma sili atu - O le masani ai o le faʻataʻavaleina mai le maualalo o le kapeti chold vasega. 3. Ile faʻagasologa o le faʻamagaloina, o le lelei o le ua uʻamea ua faʻaleleia atili: O loo aveina ma faʻamalosia; Ona o le 'Olo o "O le demonotiveuiles" faʻateleina lona teteʻe i le' aisa.

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa

Ata: Legion-Media

O le muamua tulaga o Blacksmith tomai o le vevela ma punou o toʻotoʻo (faataamilo, sikuea ma faʻatamafa) ma laina o loʻo uning o le arc parc eletise. O lenei metotia faʻatagaina oe e fai se faʻamalama ie lavalava, ma se faitotoʻa, ma le pa e fafa, ae mai le pa o le manatu o le iʻuga e sili ona lelei. Moni, o le tau o pa ua maualalo - mai le 4500 rubles. mo le 1 m2.

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa

Ata: "Tapena fou"

O loʻo faʻaogaina ma le faʻamalamalamaina masini o tagata matutua, o le faʻafefeteina o mea - faʻafefeteina le faʻaiʻuga, o le mimita, mimiti o cons ma afifi, pa puipui e faʻatupu ai ni faʻasologa ma fasi pepa. O auiliiliga e fesoʻotaʻi e alala i claumps, fulafula ma puipui, ma o nisi taimi migao. O nisi ituaiga o loʻo faʻaogaina i le 'apamemea ma apamemea alloks (apamemea ma apamemea); O loʻo soʻoga o le aufaʻatau poʻo le scoulp i le steel fausaga i le gaosia o pa i sitaili o le baroque ma rococo.

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa

Ata: "Oi"

O mea e fetaui mo se faʻataʻitaʻiga. Tatou fai atu 1 pose M aluga mo le faapaologa po o le palu o le a tau le itiiti ifo i le 14 afe rotangs. (e le aofia faʻapipiʻi).

O nisi kamupani e faʻaaoga ai le tele o mea na gaosia ma faʻapipiʻi vaega o le gaosiga Saina. O lenei auala ua afaina ai le tautua olaga o le fausaga (ona o le tele o soʻoga o soʻoga ma le le lelei o le faʻaulufaleina o le faamaualuga), ma e le gata i lona tagata. O le tau o ia faiga e 2-3 taimi i lalo ifo o le tusi lesona lima, ae o le mea muamua e masani ona faatau atu i le tau o le lona lua.

O se tasi o le sili ona aoga faʻapitoa o mea o loʻo manatu o loʻo manatu ai le maa (masani pe faʻatagata) ma faʻatino uʻamea

Manaoga mo le mamanu o le nofoaafi

Ia mautinoa le saogalemu, lima o le faapaologa a le 'aʻai, e manaʻomia le i ai o le maualuga o le 1000 mm i luga o le fola, o le mamao, i luga o le lau - 300 mm. O le sitepu ma le 'aʻai o loʻo i totonu o fale e tatau ona faia e le toe faʻaalia i le faʻaupuga i luga o le 160 kgf. m.

Puipuiga Puipuiga

Aua neʻi taugofie faiga fau, ma e le gata foi, pe a leiloa le aulelei, ufiufi le lanu enaena o toto. O le a matou faamatalaina le faʻavae o metotia o le puipuia o le uamea mai ia pala, matou te matauina foʻi le lelei ma le faʻaaogaina o latou taʻitasi.

Feula. O le vaega o le suauʻu link e faʻaaogaina i luga, ona faʻasolo lemu ai lea o le oloa i le 600 ° C. E mafai i totonu o fesoʻotaʻiga i totonu o fesoʻotaʻiga i totonu o le faʻaaogaina o se lamepa. O le sili ona lelei o le ogaumu e le lalafi, ae o le mea lea e faʻaalia ai le tino masani o le uamea (aemaise pe afai latou te ufiufi i le wax mea ma pole o le rag). E tusa ai ma ni faʻamatalaga, i luga o alofilima uliuli na galue i le tausaga talu ai ma le seneturi ua tuanaʻi, e leʻi aliali mai le kesi i totonu o le sefulu tausaga. Peitai, i o tatou aso, e le umi le susunuina; O nisi tagata atamamai vaai i le mafuaaga o le suia o le fausaga o le siosiomaga.

Mai oloa moni mo mea moni, o tagata moni o tagata, latou te tutusa ma le sili o le mediaval Camles ma mea taugata o le Renaissan

Faateleina o Bitsumeme Valnishes i luga o le taitai sulluk. O sea galuega e faigofie ona faʻataʻitaʻi pe a maeʻa ona faapipiiina, ma o le a taugofie, ae ua le toe taufai vili i le taimi umi olaga o le fale puipuia. Alas, o le tulaga lamatia o le mauaina o le leaga-lelei o le mafaufau ma valentish ma prim e matua tele. I le le gata i lea, o le valevale ma Smik ua pau lava le paʻu i luga o le le mautonu-gaʻo-gaʻo gaʻo, ma o le faʻamaeaina o nisi taimi o loʻo tataina i lalo o le faʻamalosi o ultraviolet.

O le faʻaaogaina o ni ata faʻapitoa mo uʻamea (ua tatalaina e samala, tikkulaila, ws-plast, etc.). O nei tuʻufaʻatasiga e le o ni lafu, ae mafai ona faʻaaogaina i se pulumu masani, ma o le tautua o le ofutino e sili atu i le 8 tausaga (pe a fai o le laualuga ma le oloa faʻavae i luga o le oloa e faʻavae i luga o le oloa i luga o le oloa. A faʻagaioia oloa weldd o oloa mai le uamea, e mafai ona e faʻaaogaina le vali ma se samala aafiaga o le faia o le le fiafia mai le utupoto o le siaki. Mo le faʻatulagaina o fausaga o fausaga o fausaga, o le pali o le pato e masani ona faʻaaogaina.

Powder lanu. Faia na o le gaosiga, o loʻo iai ni meafaigaluega faʻapitoa. I aso nei, o kamupani e ofoina atu le tele o mea e lua (e oʻo i le sefulu) lanu ma foliga (lamolemole, tina, masoa, shagren, شزī). Le taupuga masani pe lilo na lafi ai i isi tusi o le faʻamaonia, ae na tautua i le 15 tausaga.

5 faailoga o mea sili ona lelei

  1. O le tuufaatasia o loʻo faia e faʻaogaina le papaʻe poʻo le fesoasoani o le o sipima. Ua faʻatagaina foi i lalo nei, ae e tatau ona faʻamamaina ma toeititi lelei.
  2. O loʻo tilotilo totoʻa i ai, e mafai ona e mauaina le eseʻesega i le va o le tutusa i luma o le muamua vaʻaia ma uiga o le mamanu.
  3. I le mamanu o loʻo i ai ni mea twoding ma twoung elemene e le mafai ona faia e faʻaaoga ai le auala o faʻailoga.
  4. Luga o le laufanua o le uʻamea, faʻailoga o le faʻaʻaisa i luga o le agai i luma (peitaʻi, i le taimi o le faʻailoga, e masani ona latou mafai ona faʻataʻitaʻi, ma naʻo le polofesa e mafai ona iloa ai le pepelo).
  5. O le oloa o le tutusa ma e aunoa ma pasi ua ufitia i le tulaga o le agisone; O le fanua puipuia e lava le malosi, ae o se tamai mafiafia (e le nanaina le tino o le uamea).

Faapipiiina o pa

Faatasi ai ma le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina, o se faʻapolofesa welder ma le tasi pe lua sterter o le a feagai ma se Older. E sili le tuʻuina atu o nei galuega ile matai e fesoʻotaʻi ma le gaosi oloa: O le a latou mauaina se tali, tusa lava pe na uma ona faia se tulaga faʻapitoa.

O loʻo faapipiiina le ata faʻamalama i auala eseese - faʻalagolago i mea o puipui ma le loloto o le pito i fafo. E manaʻomia le malemo se puipuiga puipuia i le amataga ma tapuni i totonu o le vaega o Plaster, pe a uma ona faʻapipiʻi i le puipui ma le up o le 80 mm, ae le itiiti ifo i le 80 MMHERS le itu). Itiiti hack-tetee filifiliga filifiliga faapipiiina ma le puipui pe gagau. I lea tulaga, e faapei ona faʻateleina le umi o le faomaʻi i le 120-150 mam.

O le tuʻutuʻuga o loʻo faʻamauina e faʻaaoga ai le faʻaaogaina poʻo le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga. Racks ma se ulded "mulivae" ua faʻapipiʻi i le faʻamalosia sima o le sima (o le faapaologa, sitepu o le sitepu) taula blus. A faʻapea e faʻamalosia sima o loʻo faia i luga o le fale, e mafua ai ona faia muamua papatusi poʻo pou muamua - Ona mafai ai lea ona faʻapipiʻiina le mala - ona faʻapipiʻiina lea o le faʻatafunaina e faigofie ma faʻatuatuaina.

Ina ia mafai ona tetee le mamanu i le hacking, o le mafiafia o tagata toʻotoʻo o loʻo aofia ai le ata autu o le faamalama, o le Wicket poʻo le vaega leaga e tatau ona sili atu ile 12 mm

E le manaʻomia se faavae o le pa i se auala mulimuli, e ui lava e masani ona faʻaaogaina mai i manatu faʻapitoa. I lea tulaga, e manaʻomia le lipieina o le lipine ma le lautele o le 200 mm, ia mautinoa e foia le mea taua i le eleele, ma faaofi pou o le maualuga manaʻomia i totonu. O le le faigaluega-malosi filifiliga o le faʻaofi ai o pou i le eleele i le loloto o le 1.5-25 m (fuafua i le maualuga ma le tele o le pa o le pa. O le eleele lalo o le vaega o koluma (faaputuga) e tatau ona togafitia ma se anti-rixon tufuga i le itulagi.

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_6
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_7
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_8
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_9
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_10
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_11
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_12
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_13
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_14
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_15
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_16
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_17
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_18
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_19
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_20
Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_21

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_22

O le tau o le oloa e faʻalagolago i le aofaʻi o elemene, ae faʻapea foʻi i le lavelave o a latou gaosiga

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_23

Spiral Bales o Dόs: O loʻo faatinoina i luga o se masini le mautonu poʻo le faʻaaogaina o le lua-moega

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_24

O le metallic tauaveina o le faʻaaliga, pei o se tulafono, ua ufitia i ni mea manino, mo se faʻataʻitaʻiga, Monolithonan

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_25

O le "Oak lala" o le taʻavale na maua mai i le tosoina ma tuufaatasia le toʻotoʻo, ma le "lau" - o lau ogalaau

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_26

O ata uma o loʻo togafitia i le fale ma luga o le togafiti e tatau ona lagolagoina i le tasi sitaili, e sili - e faia i le aliʻi tutusa

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_27

Swel raling o nisi taimi le mautonu ma uʻamea uʻamea, ae ui i lea, o le uʻamea uʻamea e seasea faʻaaogaina nei: O lenei tekonolosi e mafai ona mafai ma lapoʻa tele o gaosiga

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_28

Tatala tatala palepani ma faʻamalama faʻamalama ufiufi i se vaega o loʻo i ai i se vaega o loʻo fetaui lelei, atoatoa talafeagai i le foliga o se ogalaau poʻo le fale malo

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_29

E masani ona faʻaaogaina le Faʻasalalauga o se faʻaopopoga i le tatalaina o mea o loʻo faia o le fale na faia o le uamea, - bol, koluma

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_30

E sili atu le faʻaalia o oloa i le GetthIC Style, o loʻo i lalo ifo o le tele, ma le faaputuga mai le puʻeina o tioata poʻo Mika

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_31

E leai se mea e taofia ai le faʻaaogaina o le pasa o le palau o le fatu fatu. E moni, o le a tatau ona e faʻatauina se masini (taʻavale utupoto ma rollers), mafai ona faʻasaga i le tele o le shish, ma e faʻaopopoina le malosi o le eletise eletise

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_32

E nana ai se togafiti mai le prying manatu, o le faia o le tusiaina e tuʻufaʻatasia ma pepa faʻapipiʻi

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_33

Forged Scorge, faʻafesoʻotaʻi-paʻu ma le maʻa faalenatura poʻo le laupepa, e mafai ona amata le malosi e faʻaleagaina ai foliga o le fofoga. O lea e leʻi tupu lenei mea, o le lua-vaega o le powder coting o loʻo faʻaaoga i oloa, pe o loʻo iai aʻo le ata aʻo leʻi valiina

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_34

O loʻo faʻapipiʻiina o laʻau i luga o le laupapa laupapa ma le "muchahry" ma le umi o le 80 mm poʻo le studs e ala i pu

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_35

O le ata o vaega i lanu eseese (ma le fesoasoani o le faʻaaogaina o tuʻufaʻatasiga ma faʻasalaina o loʻo faʻatagaina ai le pamu

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_36

E manaʻomia se tasi o ata i luga o le fomu foloa ma le faʻamalama na avea ma se osofaʻiga vave.

Faʻafefea ona iloiloina le uiga lelei o le faʻamalosia o pa 11911_37

Faamalama grids, e le pei o cpeters, aua le manaʻomia ona tatalaina i le taeao ma latalata i afiafi

Faitau atili