Faatulagaina o faletaele

Anonim

O le faigata tele i le faʻatulagaina o faletaele e sili atu le aoga fuafuaina le avanoa, tuʻu uma uma meafale talafeagai ma mea faigaluega i totonu. O na ituaiga mataupu, o le lona tolutu e lona tolu-talipani e o mai e laveaʻiaina ai.

Faatulagaina o faletaele 11913_1

O le tulimanu o le taimi e mafai ai ona e faʻaaogaina le tele o le faʻaaogaina o le faletaele ma le faleuila, ma se isi avanoa. O nei penefiti e taua tele pe a fuafuaina ni nofoaga laiti. I se faʻaopopoga, tulimanu faʻataʻitaʻiga o taʻele, taʻele o le taʻele pepese, fula ma papa totoa o le fatu lea, e faʻafaigofie ai le potu. O loʻo tuʻuina atu i le tele o masini i le tele o le tele o tagata gaosi.

Faatulagaina o faletaele

Ata: Ravak

O le ipu o le taʻele o le taʻele o le taʻele o le alofa o II o loʻo i ai i le tulimanu e faʻatatau i le puipui o le faletaele, ma lona avanoa i totonu

Masini kapeti

I le faigata e tuʻufaʻatasia i se tamaʻi faʻapipiʻi o le taele, aua o lenei masini e sili atu le le malamalama ma isi "o isi" masani tagata auai "e masani ona" o loʻo totoe "o le nofoaga o totoe. O le sili filifilia filifiliga o le Kupper o se tulimanu ituaiga e le naʻo le fesoasoani e suia ai le avanoa, ae faʻapea foi ma isi mea. O le iʻuga, faʻaopopo le pamu, o le a mafai ona tuʻuina uma masini fufulu, faʻaaogaina le fufulu sone. E tele taimi e masani ai i le tulimanu filifiliga e maua ai le faʻatulagaina o faletaele o le Spacious.

Faatulagaina o faletaele

Ata: Geberit.

O le tasi o foliga o le Angolar Faʻapipiʻiina module - O le moli moli o loʻo i ai se taʻaloga o le Trother, ae o loʻo faʻapipiʻiina se tane mafolafola.

Faatulagaina o faletaele

Ata: Villeroy & Boch

O le tulimanu e mafai ona talafeagai ma aunoa ma se faleuila bowl ma se tane tulimanu. Mo lenei faʻamoemoe, o se faʻavae faʻapipiʻi faʻatulagaina tulaga ma se tane ua fausia o se tamaʻi mafiafia o loʻo faʻaaogaina ma ua ufitia o le potu, laina ma pou.

Manatu. E ala i le faʻatulagaina, o vaipuna o loʻo vaeluaina i le Asymmetric ma symmetrical. O le filifiliga o ituaiga i symmetric Fobs e faatapulaaina. O le tele o le asymmetric taele e tele lautele.

Fua. Fuafua i luga o itu o le '' ogatotonu o loʻo taʻele nei, vaevaeina i tamaʻi tausaga, feololo ma tele. Ituaiga o Laʻitiiti Symmetric Prents: 90 × 90, 100 × 100, 110 × 110, 115 × 135, 120 C FRAMMMMINC ACMMMICTS o le 70 CM O vaivaiga vai suamalie: 130 × 130, 140 × 140, 150 × 150 cm. O vaega o le tele o le tele o le 30-18 cm interm, pei ona i ai.

Mea e. O falaoa o falaoa ua faʻavasegaina e le gata i le lapoʻa ma le fou, ae faʻapea foi ona faʻalagolago i mea o loʻo faia i ai. Mea taua: lafo uʻamea, Steel, le saʻo le Acrylic. O le tulimanu e lafo ai le tulimanu e tele ni mea leaga. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatapulaʻaina - e faigata ona totogi se faiga lavelave mai le uʻamea uʻamea, aʻo le tagata gaosi e tatau ona i ai se malosi malosi ma tekinolosi. E le gata i lea, ua i ai le au taele uʻamea uʻamea. E le lauiloa ni ata a Steel Andular Towers: Naʻo ni nai latou eseese i le maualuga uiga. O le mea sili ona sailia-pe a maeʻa mea o le tumama o le vailaʻau o le vailaʻau, o le a le tele o penefiti. E eseese acrylic pants i se tamai maso, e le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga atonu e ono sili ona faigata ona faigata. O le vai taele e faʻaalu ai le maualuga o le faʻaaogaina o filifiliga - mai hydromagesage i chromotheryapy.

Manatua. O taele e mafai ona fesoʻotaʻi uma ma le itu taumatau ma le itu tauagavale. I lea tulaga, o le faʻaogaina o le aiga e tatau ona iai i le puipui i luma, aua e manaʻomia le tuʻuina atu o meafaigaluega i le unaʻia o mea sese.

Mo se tamai faletaele, o le asymmetric faʻataʻitaʻiga o le a fetaui - o le a faʻatagaina ai le sili atu ona aoga e faʻaaoga le avanoa

5 penefiti o le tulimanu taele

  1. Lautele. O le vai taele e mafai ona ofi i soʻo se potu, tusa lava poʻo le a lona foliga foliga ma sikuea.
  2. Ergonomic. Uma symmetric ma Asymmetric faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani e sefe avanoa ona o le faʻaaogaina o le tulimanu.
  3. Aresthetics. E le o le tulaga faʻapitoa o le a faʻamamafaina le uluaʻi vaega o totonu.
  4. Filemu. O faʻataʻitaʻiga o le tulimanu o ituaiga e sili atu le masani ai nai lo faʻatamala, faʻaauulatoaina i se faʻaaliga talafeagai mo le nofo ai, tele e fesoasoani i se moli malu. I le itu o vai taele e mafai ona saunia e taitai, faʻapea foi ma le fausiaina-i le aufaʻi e umia sea, malupuipuia mo shampoos.
  5. Tulaga. O le pito i totonu o le Asymmetric po o le symmetric fa mau sili atu nai lo le taaloga masani.

Sone o gaioiga maualuga

E faʻatapulaʻaina ai e se tamai potu o matou gaioiga, ma ei ai i taimi uma se avanoa e leʻi faʻaaogaina (faʻataʻitaʻiga, le va o le solosolo ma le puipui, tulimanu. O lenei faʻafitauli o le a fesoasoani e foia ai meafaigaluega fetuunai mo tamaʻi faletaele. I tulimanu, o le magoto o laina otootoga talafeagai, e aofia ai ma nai laei (tasi, lua), tautua lelei le fata. I tulimanu faataʻitaʻi, aemaise ai tamaʻi lapoʻa (50 × 45.5 CM) e talafeagai mo faleuila ma faletaele laiti. O loʻo moli i le magoto i le tulimanu o le faleuila, matou te fofoʻi se galuega i le taimi e tasi. Muamua o mea uma, e mafai ona faʻatulaga se faletaele atoa o le faletaele, lea e mafai ona fufulu ou lima ma fufulu pe a pisi le faletaele autu. E mafai ona aoga uma le malo. A manaʻo iai, o mea faigaluega e faʻapipiʻi i tamaiti laiti o Allicers. Mo le tulimanu o le faletaele, e manaʻomia e filifili le faʻataʻitaʻiga o le atigi i le tele o le le itiiti ifo i le 60 × 60 cm.

O le symmetric faʻataʻitaʻiga o le taʻele o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai se faʻapitoa masini teuteu.

Liliu le faleuila

O le faleuila e mafai foi ona faʻapipiʻiina i le tulimanu. E lua filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o le faleuila i lalo o le faleuila - faʻaaoga se faʻapipiʻi module poʻo se tane tafatolu.

Tapena tane tane. O nei totini e taʻua o le tulimanu, talu ai naʻo le tasi le elemene i le mamanu e iai le tafatolu - o le tane. Mo isi tapulaʻa, o faʻataʻitaʻiga a le atunuʻu e le eseʻese mai o latou "uso". Mai le manatu o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, o se mea e le masani ai masini i foliga o i ai le tele o lelei. O le faleuila ma le tane o le tane e maua ai le avanoa mo le faiga, faʻataga ergover e tuu ai le magoto ma le tusi. O sea mea e fai e sili ona faʻatusa o ni faʻataʻitaʻiga i fafo. Taaloga faʻapapa i totonu o le Tangitular Tank i le loloto o le 70 itula i le tulaga lea, o le lautele o le ipu mai le itu o le vai o loʻo sapalaiina. A leai, o le a faia isi meafaamaina.

Faaopoopoga o le tulimanu o le potu

O le vevesi o le fauga e iai le tele o tulaga lelei - o mea uma e lua ma le lelei. Muamua lava, e manaʻomia le avanoa laʻititi o le faletaele. I se faʻaopopoga, i le vaetamaina o le vaipuea e te manaʻomia 5-6 taimi tele vai nai lo le taʻele o faʻagasologa (o lea, e faʻaitiitia ai le taumafaina vai). E mafai e le ulu o le tupu ona faʻapipiʻiina oe e faʻapipiʻi isi meafale poʻo metotia mea i totonu o le faletaele. O le tele o faʻataʻitaʻiga o foliga eseese ma tele na faia i sitaili eseese o loʻo avanoa i luga o le faʻatau atu. O le fale o le tulimanu foliga o se faigofie mamanu, o le maualuga lea e oʻo atu ai i le 2 m. O sea faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻuina atu i soʻo se tulimanu o le lua puipui i le 70 00 × 100 cm.

Le isi fofo

Ina ia mafai ona fesuiaʻi le faletaele, faʻalautele i ai ma fai se sili atu le aoga, o le fot e tatau ona suia i se potu o le sela o le potu. Tagata gaosi oloa e ofoina atu se monoblock po o se taʻele tulimanu - o se mamanu e aofia ai se pallet (pe a manaʻomia) ma le tioata fencless. O le lauiloa o le filifiliga lona lua e mafua mai i lona tulaga ese le faigofie ma le poto.

Fua. Mo sina tamaʻi potu, o le sili ona lelei o le sili ona lelei o le 80 × 80 ma le 90 × 90 cm. I tafatafa o le pamu o le (cm (cm 80 cut. O lenei faʻataʻitaʻiga o se manaia fofo mo se faletaele laʻititi. Ma o le Kamupani 90 × 90 cm o le a faigofie tele mo tagata fai ma tagata fai ni mea. O tulimanu o tulimanu ma le tele o le 100 × 100, 150 ×, e naʻo le faʻapipiʻiina i faletaele a le vateatea.

Le fomu. Avanoa i le ituaiga o le tele o le tele o le argilar plumping cots: sikuea, taimi o le pentaganal pe rantagal pe radial (i le ituaiga o le kuata o le lio).

O le tulimanu suauu o le a ave le vaega o le faletaele avanoa, lea e masani ona gaogao pe a faʻaaogaina se masini faʻatulagaina

O le faleuila e seasea faapipiiina i le tulimanu o le faletaele. E mafai ona e faʻapipiʻiina, faʻaaogaina tulaga "sao" nofo modules o loʻo faʻaogaina i le tulimanu o pa (latou te faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le 45 ° i le puipui o le 45 ° i le puipui. E sili atu ona manaʻomia le faʻaogaina o se seti faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, carmit. O lenei o loʻo faʻatagaina ai le faʻapipiʻiina module e faʻapipiʻiina ma le maualalo o oloa mai le tulimanu (o le fausiaina o le fusi, o le tane ma le tatala i totonu o le forwer) O le seti o loʻo tuʻuina mai e se pupuga faʻamalosi mo fusiua o le HCL, e mafai ai ona e faia se module mo sina mamao mai le tulimanu. O le lapoa o le sipaniolo o le subsal rewague o le fasi elemene o 90 mm. Afai o le nofoaga mo le faʻatapulaʻaina o le otaota ua faʻatapulaʻaina, e mafai ai ona faʻatumauina le siʻitia o le siʻitia o le suavai o le Selen system ma le lapoa o le 90 mm. Ma o loʻo i ai a o le i tu, o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le soʻu fesuiaʻiga (ulufale i le faʻapipiʻiina o le suʻega elemene) ma le lapoa o le 110 mm. Faʻapea foi i le seti o loʻo i ai se fusi mo le laumua puipui. O le auvae elemene faʻatagaina e faʻatagaina e le gata e tuʻu ai le faleuila i le tulimanu, ae faʻasaoina le avanoa.

Sergey Kozhevnikov

Faatekinisi Faatonu o le "Geberitit Rus"

Faatulagaina o faletaele 11913_5
Faatulagaina o faletaele 11913_6
Faatulagaina o faletaele 11913_7
Faatulagaina o faletaele 11913_8
Faatulagaina o faletaele 11913_9
Faatulagaina o faletaele 11913_10
Faatulagaina o faletaele 11913_11
Faatulagaina o faletaele 11913_12
Faatulagaina o faletaele 11913_13
Faatulagaina o faletaele 11913_14
Faatulagaina o faletaele 11913_15
Faatulagaina o faletaele 11913_16
Faatulagaina o faletaele 11913_17
Faatulagaina o faletaele 11913_18
Faatulagaina o faletaele 11913_19
Faatulagaina o faletaele 11913_20
Faatulagaina o faletaele 11913_21
Faatulagaina o faletaele 11913_22
Faatulagaina o faletaele 11913_23
Faatulagaina o faletaele 11913_24
Faatulagaina o faletaele 11913_25
Faatulagaina o faletaele 11913_26
Faatulagaina o faletaele 11913_27
Faatulagaina o faletaele 11913_28

Faatulagaina o faletaele 11913_29

Manulele Sorur Bandbasin Courway 2.0 o loʻo faʻaopopoina i le lelei o nofoaga (9136 rubles.)

Faatulagaina o faletaele 11913_30

Ergonomic tulimanu taele luxxus (mai le 490 afe rubles)

Faatulagaina o faletaele 11913_31

O le 'tulimanu taele "Caribbean" (12 170 i le Hydromassage), o le ulufafo, maua le mafanafana pe a taʻele

Faatulagaina o faletaele 11913_32

Asymmetric Acrylic faataitaiga Hermo, tele 170 × 110 cm

Faatulagaina o faletaele 11913_33

O le nofoa i le paʻu o luusu e mafai ona faʻaaogaina o se fata, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo ofoina i le itu taumatau ma le agavale (45 afe rubles)

Faatulagaina o faletaele 11913_34

Asymmetric agavale-itu o le acrylic faataitaiga coland (160 × 90) (31,66 rubles). O luga o le laulau e ofoina ese (11 240 Rullas)

Faatulagaina o faletaele 11913_35

Squaro (mai le 70 afe o Rubles) e sili atu le aoga vaega. Ina ia sefeina le avanoa, o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻiina i le tulimanu, fausiaina se mamanu ma se malu o le fata

Faatulagaina o faletaele 11913_36

Faafetai i le Asymmetric ituaiga ata o le taʻele o le taʻele lea (mai le 7119 rubles), Similia (mai le 7,2 (Meza (mai le taimi e tasi latou te lelei ai

Faatulagaina o faletaele 11913_37

Scilia (mai le 7600 rubles.)

Faatulagaina o faletaele 11913_38

Meza (mai le 10 200 rubles)

Faatulagaina o faletaele 11913_39

Tape pallet (kuata o se lio) mai le alavai aoina (37 afe afe rubles)

Faatulagaina o faletaele 11913_40

Malaga Square Pallet ei ai tulaga masani o le 90 × 90 cm (17 500 rubles)

Faatulagaina o faletaele 11913_41

Square Boot Tor o loʻo fausia i luga o le faʻavae o le pallet ario (90 × 90 cm) (10 332 rubles - Pallet)

Faatulagaina o faletaele 11913_42

Tafafa o le tulimanu Victoria ma le sliding slush (mai le 32 afe Norbles)

Faatulagaina o faletaele 11913_43

S-Line Netter System Seti: Traim Highbanin, tulimanu pallet ma fenclet mo le lagolagoina o se tamai faletaele

Faatulagaina o faletaele 11913_44

Pentagonal Kato Hawewerama 8-5 (mai le 129 afe Norbles)

Faatulagaina o faletaele 11913_45

O lenei tali e mafai ai ona e faia e aunoa ma le faʻapipiʻiina o tulimanu tulimanu.

Faatulagaina o faletaele 11913_46

Fafo faleuila ma le tulimanu o le vaega o le vaega o le fatufatuga (9100 rubles.). Faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga i lenei vaega e leai

Faatulagaina o faletaele 11913_47

Symmetric Recova Nor SRin. 1 Pule o le, (ш × g × c) 69.5 × 61.5 × 15.5 cm (13 622 lapisi.)

Faatulagaina o faletaele 11913_48

Actipchy Badwasin, o loʻo i luga o le vai o vae, o le a le taofia ai le mautonu o le vai o le vai (20,900 rubles)

Faatulagaina o faletaele 11913_49

Asymmetric faʻataʻitaʻiga

Faatulagaina o faletaele 11913_50

Pubtict Backbasins mai le Plumming Porcelain (e masani ona masani ona faamafanafanaina) o le oona o lo o pipii i tulimanu o potu laiti: 4U (mai le 5190 rubras)

Faatulagaina o faletaele 11913_51

Meridan (mai le 6200 Rullas.)

Faatulagaina o faletaele 11913_52

Rythmik (14 016 Crum.)

Faitau atili