Storched Water sapalai

Anonim

O le taimi puʻupuʻu i le itu i matu o loʻo manaʻomia le malosi o le lelei i le foia ai o galuega o le lagolago o le olaga, e aofia ai ma le suavai. Afai o latalata i se vaipuna poʻo se faʻataʻitaʻiga, o se vaituloto ma vai mama, ona faʻatagaina ai lea o le pamu, e faʻatonutonu le faʻafitauli i le taimi lena.

Storched Water sapalai 11915_1

O le tagata lava ia-pei o le pamu o le pamu ua uma ona saunia atoa-i-faʻaaoga masini e le manaʻomia tulaga lavelave a o le i faia le pule ma le faia ni faʻafitauli faʻapitoa ma fesoʻotaʻiga. E masani lava ona latou aofia ai le tolu numera autu - lava-muamua pamu, hydrocumulator ma le puleaina o otometi. O se mea faʻapena e sili atu ona faigofie atu nai lo le pamu e tasi, talu ai o le tane e tasi, talu ai le ki o le tane ma le faʻamalosi e faʻatagaina oe e faʻalelei atili le galuega ma faʻateleina le umi ma e fesoʻotaʻi ai. O isi lava lelei o le pamu o le pamu o le pamu - puʻupuʻu ma le faigofie o le faʻapipiʻiina. A manaʻomia, e mafai ona faigofie ona latou faʻalavelaveina.

Storched Water sapalai

Ata: KRTACHER.

Taulai atu i auiliiliga

O ata uma o pamu o pamu (centifagrif, axjor, o le axal, gatete, livi, ma isi mea e faʻaaoga e le atunuʻu. O la latou tino faigaluega o se uili faataamilo ma nila e lipotia le malosi o le fasioti tagata i le tafe vai. Loserifanua pamu e masani lava ona fuafuaina mo le pamu o le vai mama e aunoa ma oneone ma sheatboxes po o fasimea o le fua o le fua. O lea la, o le tautuaina o le olaga o le tele o metotia e fuafua lava ile mea e maua mai ai le implor olo e gaosia.

O lea, o oloa faʻapipiʻi faʻapipiʻi ua faʻamalamalamaina e le ofi atu, ae na sili atu foʻi nai lo o uili mai lavalava papalagi, e masani ona faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga a le aiga. O le pamu e mafai foi ona faia mai i mea eseese: palasitika, shinsule uamea, lafo iron. I le averesi, palasitika oloa tau le taugofie ma, taua, i ai le tele o leo leo. Steel - masani ona taugata sili ona taugata ma pisapisao, ae o le sili ona taua. Lafo uʻamea uʻamea i luga o faʻailoga lava e tasi o loʻo nofoia se tulaga o loʻo tuʻufaʻatasia. E aoga le maitauina o le ejector-ituaiga pamu na faʻaaogaina e le malamalama i le i ai o faʻafitauli ma le ea i le vai.

Asynchronous faʻataʻamilomilo afi, e masani ona faʻaoʻo atu i le centrifugal pamu, e masani ona gaosia i se "malamalama" i le ala o le matagi. O lenei fesuiaʻiga o le taugofie, ae, o se tulafono, o le almininum matagi e itiiti ifo le tumau o le apamemea. I se faʻaopopoga, o le paʻu, o le matagi e faʻatutu e sili ona tamaoaiga ma faʻamanuiaina o se umi lava. Faatasi ai ma ni vaega pupuu, o lenei eseʻesega e le mafai ona suia, ae i le faiga o gaioiga e latalata i le taamilosaga-le-o le mea moni, e te manaʻomia se afi ma le pamu e faʻateleina.

Storched Water sapalai

O pamu taʻitasi e i ai uiga nei o le tino: o le faʻamalosi e mafai ona gaosia e le (maualuga e mafai ai e le masini ona sisi le vai), tafe poʻo le faʻatauga (pamu i le iunite o taimi). E taua le ina ia manatua, o pamu o soʻo se ituaiga ma faʻataʻitaʻiga o le mamafa ma le taumafaina o loʻo i le tuʻufaʻatasia faʻalagolago: o le aofaʻiga o le mamafa, ma le faʻailoga o le tau. O lenei faʻavae o loʻo faʻaalia i le ata o le laina o le faʻalagolago i le tafe o le tafe. E tatau ona faʻamatalaina le curve i le oloa faʻamaumauga.

O le pamu o le tagata lava ia-muamua e faamatalaina foi i le maualuga o le suega - o le mamao o le auala mai le tulaga o le vai vai i le punavai o le pamu o le pamu o le pamu o le pamu o le pamu O lenei taua e mafai ona oʻo i le 7-9 m. E le gata i le loloto o le suavai sii, ae o le mamao sili atu (siʻomaga) e tuu ai le diskination cantist e faalagolago. O le Indraulic fuafuaina o omiga leiloa i le vaega o le suavai vai ua lava le faigata, o le mea lea e masani ona faʻaaoga le vaʻaiga o ata. Ose le pito sili le umi o le siʻosiʻomaga o le vaega o le suavai, o le loloto o le loloto ia i ai le pamu e mafai ona aveese vai. O lea, pe a faʻapipiʻi saʻo i luga aʻe o le vai, o le suavai o le MQ 3-45 otometi pamu e mafai ona siiina le vai mai le loloto o le vai o le 8 m. i le 2.5 m.

O le Mymbrane Tank, poʻo se Hydrocumuctoctor, o le fatufatu o le hermetic vavaeeseina i ni vaega se lua e ala i se vaega tele (membrane, e fesoʻotaʻi i le suavai. O le tasi vaega o le tane ua tumu i le vai, i lalo o le uunaiga o le elassion vasega ua suia. Pe a faapaʻu le faʻamalosi i totonu o le membrane piping, e faʻasaʻoina e le vai mai le hydrocumulactorator. O le mea lea, e mafai ai e aloese mai le faʻaosooso faʻamalosi i totonu o le system (hydrauic shocks) matautia i le metotia. I se faʻaopopoga, o le sapalai vai sapalai e faia i le hydrocumuctoctor, ma o lea e le manaʻomia le ki i luga o le pamu na e faʻaaluina ai le tele o vai nai lo le aoga tele o le tane. E masani lava e le sili atu le afa o le aofaʻi o le aofaʻi o le aofaʻi o le aofaʻi, tatou fai atu ai, ma le 16-lita tane tane, e mafai ona e lafoina mai le vai sapalai 8 lita o vai. Ua lava lea o le aofaʻi e tatala ai ma faʻamama le vai i le umukuka i le tele o taimi - fufulu le ipu, vili le ulo, ma le pamu o le a le liliu ai. Ma e le tele taimi e masani ai ona liliu ma tape (lelei le sili atu nai lo le 10-20 taimi i le aso), o le umi o le a tumau.

O le a le tusi a le membrane tane e sili ona lelei? E mafai ona e fai atu "sili atu, sili atu le lelei", ae i le lauiloa tapulaʻa. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai o le sili ona faigofie hydrocumulator ua mamanuina mo 16 poʻo le 24 lita. Ae ui i lea, mai le Tanbrane Tank, e mafai ona teena pe a fai o le pamu afi o loʻo faʻaogaina i se masini faaeletonika e mafai ai ona e faʻaititia le lautele (e oʻo i le 0.5-1 l 0 O se tane lea (0.3 l) o le pamu nofoaga mq (grndandfos) e manaʻomia, o le mea tonu lava e manatu o se tasi o le sili ona talafeagai. Peitaʻi, ua i ai nei isi tali, mo se faʻataʻitaʻiga, aps-226 faʻataʻitaʻiga ("pamu mo le maketi.

O le eseesega tele i le va o le pamuina o pamu mai pamu - o le muamua i ai meafaigaluega e mafai ai ona galulue e aunoa ma le puleaina o tagata e ona

Puleaina otometi

I le auala faigofie, o lona uiga o le masini (tautotogo) ormon ki, lea e aofia ai ma liliu ese le pamu i se fesoʻotaʻiga. O fasi pamusā e faʻaauupegaina ai ma se faʻaeletoroni ma se maso sestor, lea ua manatu e sili atu le faʻatuatuaina, e pei ona taʻua i luga, e mafai ai ona e aveese se bulky hydrocumulator. Faʻapea foi i le afifi e mafai ona aofia ai oloa o se puipuiga puipuia pe a faapaʻu le pamu o le pamu, volpama i luga o fesoʻotaʻiga, o le puipuiga puipuia mai matutu o le stroke. A leai, o le a e tatau ona faʻatau mea talafeagai. Tele faalagolago i le natura o le galuega ma le lelei o le mana grid.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi o loʻo i ai i se lavelave o masini faʻapitoa, ona mafai lea ona le manaʻomia le "Pamu Puipuiga i le Vepacation Straction e faasaga i Voltage Draps. I luga o le puipuiga mai le matutu o le stroke (o le a tau le 3-5 afe rubles.) E mafai ona e sefe pe a o le gaioiga o le faia pea o le pamu e tauemu pea. Ae o le a umi tele ai galuega masani, o le mea moni e le o le lamatia.

Mai mea faigaluega faapitoa, e tatau ona taʻua le siakiina o le siaki o loʻo taofia ai le gaogao o le vai pe a tape le pamu. O le siaki siaki e masani ona aofia ai pe maua ese. E faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa faitotoʻa o le pamu. Faʻapea foi, o le faʻamamaina o le faʻamamaina o loʻo faʻapipiʻiina i le faitotoʻa, lea e puipuia ai mea paia e le mafai ona i totonu o le pamu. O le faiga e masani ona faaauupegaina i le fausiaina o le mamafa o le tele, lea e sili atu ona faafaigofieina le puleaina o le pamu.

E tatau ona faʻapipiʻiina uma le pamu muamua o loʻo faʻapipiʻiina i luga o se faʻavae o le laina, o le maualuga o le faʻailo e le tatau ona sili atu i le 6-7 °

Storched Water sapalai

Ata: Mina.

O tulaga lelei o le pamu nofoaga 3000/4 Eco Circlec (Sirina) aofia ai se vai faigofie o le tino (B), o le tamaoaiga mo le faamama (B)

Faagaioiga ma le Tautua

O mea e masani ona fuafuaina e le tagata lava ia e le tagata lava ia i le pamu o le pamu i le pamu e le o-rigs (e oʻo atu i le 35-40 ° c) vai, e pei ona faia, e pei o le alavai. Afai i le taimi o le faʻagaioiga e tatau ona aveina le pamu (faʻataʻitaʻiga, mai le fale i le faʻatoʻaga ma tua), e sili atu le filifilia o se faʻataʻitaʻiga, ae le tele ma pe a fai ma taifau.

Ina ia aumaia le pamu i le gaioiga, e manaʻomia e sasaa ai i totonu o se aofaiga (4-5 lita) vai. O le mea foʻi e ono manaʻomia i se malologa umi i masini. I se faʻaopopoga, e tatau ona e faʻaaogaina le mamafa o le mamafa o le mamafa pe a fai o lenei faʻatusatusaga i le plumping e ese mai i tulaga taua (o le afu le mamafa o le 35 ATM. A o le toe foʻi le masini, e tatau ona e aveese le puipuiga puipuia ma, o loʻo feosofi mai le fetuunaiga o nati o vaipuna, seti le mea taua.

I le faʻaeletoroni faʻamasaniga, o loʻo faia le fetuunaiga e faʻaaoga ai le Vaega Pule.

E mafai ona faʻapipiʻiina le nofoaga faʻapipiʻi i totonu o le pamu ma fafo - o mea e le talafeagai ma e masani ona i ai le tikeri o masini puipuiga e le maualalo nai lo IP X4. Ua fautuaina naʻo le faʻaaogaina o se pato e puipuia ai le timu ma le susulu o le la. Mo le taumalulu o le taumalulu mai le masini, e alagatatau ona teu uma vai. E manaʻomia tele i le pamu o le pamu, o se alavai faʻapitoa, e pei o le faʻataʻitaʻiga o le togavao. I le tulaga lea, o le faʻatafunaina o le pamu o le a le faigata ma o le a le tatau ona e faʻaaogaina le va sui poʻo nisi masini - ua lava e faʻaseseina le vai ma ou lima.

Storched Water sapalai

Storched Water sapalai 11915_6
Storched Water sapalai 11915_7
Storched Water sapalai 11915_8
Storched Water sapalai 11915_9
Storched Water sapalai 11915_10
Storched Water sapalai 11915_11
Storched Water sapalai 11915_12
Storched Water sapalai 11915_13
Storched Water sapalai 11915_14

Storched Water sapalai 11915_15

Pamu Surficial Centifaginal ma se palasitika mataupu "Jumbo 60/35 p" ("dzhelex") ma le pamu o le "Jumbo" i luga o lona faavae

Storched Water sapalai 11915_16

Pamu faʻapipiʻi MQ 3-45 (Grandfoos) o se tasi o sili ona puʻupuʻu, o lea e mafai ona tuʻu i luga o le faʻatapulaʻaina avanoa i le fale ma luga o le auala

Storched Water sapalai 11915_17

O le pamu nofoaga Hydrojet Jpb 5/24 (Groundfos) (B) o loʻo faʻaoʻo atu i le afi eletise, faʻapea foi ma le jambrane tane, fuafuaina mo 24

Storched Water sapalai 11915_18

Al-Ko HW 4000 FCS faamafanafanaga pamu nofoaga

Storched Water sapalai 11915_19

Al-Ko HW 3000 Classic Pamp Station

Storched Water sapalai 11915_20

VB25 / 1500B pamu nofoaga (elpumps)

Storched Water sapalai 11915_21

Pamu nofoaga 1000 B (CMI)

Storched Water sapalai 11915_22

Kitline pamu starting station: faʻataʻitaʻiga mai le gijet s

Storched Water sapalai 11915_23

Kitline pamu starding station: Patctict masini ps-130 taavale

Faitau atili