Auala faaletulafono e puipuia ai le atunuu fale

Anonim

Soʻo se dachank iloa le tuai o le tautoulu ma le taumalulu - o le taimi o le tele o auala. O le a tatou tuua le, ma o le matou fale ma le pupuʻu ina ia faʻafetaiaʻi. Talanoa e uiga i faʻafefea ona puipuia au meatotino.

Auala faaletulafono e puipuia ai le atunuu fale 11919_1

E tofu le tagata ma le aia e puipuia ai e le gata i lona ola ma le soifua maloloina, ae o le mea la e maua. Peitai, i le taimi o le puipuiga, na solia le tulafono.

Auala faaletulafono e puipuia ai le atunuu fale

Ata: Kissa_spiens / fotomic.com

  • Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019

Tatau ma lava

Ina ia otootoina o tuaoi lea e mafai e le tagata ona galue, faauigaina ana meatotino mai tagata solitulafono, liliu i tulafono solitulafono. E i ai le manatu o le "puipuiga puipuia", lea e mafai ai ona faʻaaogaina ni fetuunaiga, e mafai ona faʻaaogaina i le fesoʻotaʻiga i le va o le fale ma le mafai ona fasia.

O le mea lea, o le puipuiga talafeagai o le a sili ona talafeagai ai gaioiga na paʻu i lalo o le manatu o le soligatulafono, ae latou te le o aafia ai noataga faʻaletulafono. O lona uiga o le a apalai, o le gafa o le osofaiga ma puipuiga e tatau ona amanaia.

Ae i le taimi lava e tasi, o le faʻaleleia o au meatotino e tatau ona moni, ae le manatu faʻapea, ua e sau i le atunuʻu ma maua ai se pulumu i luga o le poletito. I le mea na e mauaina o se fale, faʻaiʻuga o le muamua faʻatau atu konekarate, ma o le tagata faʻatau e le o se faanatinati e leai se "Itumalo, e le mafai ona lafoina, talu ai e le mafai ona lafoina, talu ai e le mafai ona lafoina, talu ai e le mafai ona faʻasalaina.

Mo le puipuiga, soʻo se mea faigaluega e talafeagai, o lona uiga, e le tatau ona faʻaaogaina se tutusa tutusa ma le mea e te osofaʻia ai. O le puipuiga e ono pasi ai le osofaiga - fai mai, e iai lou aia tatau e puipuia ai le fale o le atunuʻu ma le fesoasoani arm e ui i le tagata gaoi.

Inisiua o le Interbarban Treat: Le Taualumaga Taua mo le E ona le fale. Ioe, e le sili atu le aoga o se saogalemu o le amler po o tagata leoleo, ae o le a fesoasoani e toe faʻaleleia lou fale e le gata i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, ae ina ua maeʻa le asiasiga o tagata gaoi

Olaga i luga o le fua

Sili ona faigata o le fesili o le faʻaaogaina o le mafai ona puipuia ma osofaʻiga. E sili atu i tapulaʻa o le talafeagai puipuia, ma e faigofie lava, ona faigofie. O filifiliga masani o se filifiliga sese o mea puipuia, o le le saʻo le puipuiga poʻo le solia o le taimi o taimi. Matou te avatu ni faʻataʻitaʻiga mai le olaga o Dacnis. O lea, o le sili atu o le malosi o le a taua o le a maitauina o mataupu a o:
  • Latou fana i talavou na feosofi i apu i le togalaau ae latou te leʻi maua foʻi se tetee i le prest;
  • O le fale na te maua le inu ava malosi po o meaai;
  • Faʻapipiʻi mailei mataga, pei o uro cbps;
  • faia se pa po o le uaea i le voltage;
  • Faapipii le tagata lava ia-taimi i le faitotoa amata.

O le afaina o le ola ma le soifua maloloina o tagata gaoi i nei tulaga na ova lava i le ua mafua mai i le opogia lou fanua. Manatua: soifua tagata i tagata, ia avea ma ola o tagata solitulafono, e le aofia ai le tau le tau.

O le faasalaga mo le sili atu le faʻatapulaʻa o le puipuiga talafeagai o se faʻatapulaʻaina poʻo le falepuipui mo le 3 tausaga (pe a fai o le gaoi ua afaina). Afai o le soifua maloloina o le tagata solitulafono na tigaina teisi, o loʻo e faʻatali mo se lelei, faʻamalosi galuega pe puʻeina mo le 4 masina.

O le faʻaaogaina poʻo le faia o isi gaioiga saua e faʻatagaina e se lelei, faʻamalosia poʻo le fesoʻotaʻiga galuega. A faʻapea e fesoʻotaʻi ma ia ma le faʻaseseina o le faʻaaloalo ma le mamalu o le faomea (faʻataʻitaʻiga, i se tasi o faiga faʻapaʻaga o tagata solitulafono, na latou lafoina i soʻo se tau o oe lava O le pa i le lautele o iloiloga), o loʻo e faʻatali mo se sala tupe i le 40 afe o rubles. Pe faʻamalosia pe faʻasaʻoga.

I le taimi lava e tasi, ua faʻaleagaina pe faʻaleagaina le mea totino (o le tele o le atunuʻu e tuʻuina atu i le atunuʻu o loʻo tuʻuina atu) ua tumu i le 40 afe o le faasalaga e sili atu le falepuipui i le 2 tausaga.

E tusa ai ma le parakalafa 2 o faatufugaga. 14 o le Civil Code of the Civin Marsiations, o tagata lava ia-puipuia o ia lava e tatau ona fetaui ma le solia ma le le alu i tua atu o gaioiga talafeagai mo lona puipuia. O tagata taʻitasi e i ai le aia tatau e puipuia ai tusa pe mafai ona ia aloese mai osofaʻiga poʻo fesili mo se fesoasoani i le tulafono

Saogalemu tumaoti

O le mea moni, o le masani masani masani auala e foʻia ai le faʻafitauli o le sciliel recilicing o le faʻatulagaina o se nofoaga leoleo mai tuaoi ma fagafao (e mafai ona faʻafefeteina le nofoaga e le mafai ai le maile. pe ulufale atu i se maliega ma se saogalemu faʻalapotopotoga o le a aumaia ai i lana masagati.

Ae ui i lea, o faʻalapotopotoga saogalemu e masani ona lafoina atu i faiga faʻapaʻaga o tagata faigaluega matutua, o loʻo taʻitaʻia i se mataupu masani, ma e le leiloa aʻu. " E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le fautuaga o galuega i taimi uma i tagata nofoia o le tuaoi. Ae o tagata o loʻo i totonu o le lotoifale e mafai ona i ai se faʻanaunauga mafuaʻaga - e fesoasoani i le i ai i le atunuʻu fale ma masani ai uiga faʻapitoa.

O le au atamamai e talitonu, o le sili filifiliga filifiliga mo le averesi mo le tele o le togalaʻau faiga paʻaga o le faʻaiuga lea o se maliega i le uaʻi o le saogalemu o le uaʻi o le malutaga. I le taimi lava e tasi, ua faʻaauauina le fale ma sima sioa ma le mafanafana o le saogalemu tumaʻoti poʻo se puipuiga tumaʻoti. E sili le galulue faʻatasi ma tuaoi, aua o se tuʻufaʻatasiga o maliega mo puipuiga e masani ona taugofie nai lo le tagata lava ia.

Ae le i faia se konekarate ma se pulega saogalemu, faitau ma le faaeteete. O le pepa tusia e tatau lava ona faʻailoa mai ai le matafaioi a le kamupani i le faʻatasiga o lau meatotino o le a mafatia ai i gaioiga a tagata faisoa.

Afai o le taunuu mai i le fale o loʻo e mauaina ai ni tulaga o le hacking o le hacking, faʻamolemole faʻailoa: Afai o le tele o mea leaga, atonu e te le talia le gaoi o le gaoi

Tagatavaai po o se popolega?

O le puipuiga faʻapitoa i le fale o se auala sili ona faigata. I fale eletise, e tele taimi e faʻalavelave ai i le eletise, ma o le saoasaoa o le taʻavale e masani ona manaʻomia tele le manaʻomia. O lona uiga o ni Gadget e pei o le Timer, lea i se taimi ai e aofia ai le moli i totonu o le fale, faʻataʻitaʻiina le iai o tagata e ona, o le a leai se aoga pe a aunoa ma meaai moni.

O lenei metotia e taugata tele, aua o masini ma le faʻapipiʻi o le a tau le fiasefulu afe rubles. Ae e oʻo lava i totonu o le "faʻamatalaga" faiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o se taumafaiga e tatala le loka i luga o le faitotoʻa o le fale o le a taunuʻu mai i lau telefoni i le tau malulu atonu e le faigofie.

I soo se tulaga, o le siʻosiʻomia le faʻapipiʻiina e sili atu i tagata poto masani o tomai e mafai ona ofoina atu le sili ona lelei puipuiga filifiliga ma o le a nafa pe a o le laiseneina o le a faia ai se afaina. O le saogalemu o le faʻalavelave o le toe kopi o le afi, ona tasi lea na fanaina oe lavea lua hares i le taimi e tasi.

O nisi o tagata e ana le itu o le atunuu. O le fale e faʻaauupegaina ma le le-pueata poʻo le faʻailoga o le igoa, ma a latou samala. O lenei filifiliga e matua taugofie, ae peitaʻi, e tusa ma tagata o le taumafanafana, e matua aoga lava.

O se tasi o sili ona talitonuina o le "st smart" system. E avea ma malaia, puleaina meafaigaluega i fale, ma faʻataʻitaʻi foʻi le tele o isi mau aoga. Moni, o ana faʻatuina ma auaunaga o le a tele tele.

Oti Auupega

O tulafono mo le fesuiaʻiga o le lautele ma auupega a le auupega (faʻamaonia e le malo o le malo o le Russian Federation o Iulai 21, 1998 Nu.44) Faatonuina Peamatic naturati. O lea, pe a tausisia ni tulafono i totonu o le atunuʻu i se atunuʻu, o se tulafono e mauaina ma le tulafono aupega e mafai ona teuina.

Muamua o 'autū uma, auupega e tatau ona teuina i totonu o se faleʻole ma uamea saogalemu. Na faʻatagaina aloaʻia le auala o le teuina o le teuina i mea o loʻo faia o le maualuga-malosi mea poʻo ni laupapa laupapa, ma le uʻamea, e le lelei lava. E sili atu le faigofie le mauaina o se tapuni tumau o le kifi. E manaʻomia le lava lea o le avanoa mo le tele o mea leaga poʻo ni fana.

Store Woodtons e mafai ona faʻatagaina uma i le faʻalavelave ma i le tulaga faʻapitoa.

Manaʻoga mo le gaoi poʻo le faʻasoasoaina o fana e le faʻavaeina tulafono. Peitai, o le kapeneta na faia ai le lelei uʻamea o le a le mafai ona teena le mea faigaluega loka mo se taimi umi, pe sili atu ona faʻataufaʻaiina se puipuiga ma le mafiafia ma faʻaaogaina ma loka maualuga.

O le Skinging Safe i le puipui o le filifiliga (seʻi vagana, o le mea moni, e te le aoina auupega), ae sili atu. O lea, e le gata i le matua faʻatupuina le ola o tagata Hackes (o le a faigata ona ave le sefe ma oe), ae fai foʻi se malu puipuia, aemaise lava peʻa tatalaina le faitotoʻa. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamau i le puipui, e mafai ai ona e sefe le avanoa. Afai e latalata le sefe latalata i le faitotoʻa poʻo le faʻamalama, e ui lava e leai ni faʻailoga faʻapitoa mo lenei teugatupe, o se loia faʻatagaina e tatau ona faʻaaogaina le teuina o auupega lesitala) fautua atu e faapipii le kapeneta i le puipui.

E taua tele le saogalemu poʻo se afi kapoti e mafai ona faʻauʻuina i totonu o se potu i totonu, ki le faʻapipiʻiina o le teuina o auupega ma ato. Ma e ui lava o lea manaʻoga e faʻaaogaina i ni vaega faaletulafono, ae o mea e maua ai ni auupega ma le auupega o se isi faamaoniga o le saogalemu o ou aiga: O le a le mafai e fanau ona tutoʻatasi o meaʻai.

Lava-Paloo i nota

Afai e te le talitonuina ituaiga alarlars pe masani ona e galulue ma ou lima, e aoga le fausiaina o lau oe lava faiga. O le a matou ofoina atu ni filifiliga e le faʻasaina e le tulafono.

O se auala faigofie e fai ai (pe faʻatau i faleoloa faʻapitoa) vaipanoa ma nini faʻapitoa, tutusa ma i latou na faʻaaogaina i totonu o ATM poʻo ato palota.

E mafai foi ona e faʻaaogaina se taʻavale taʻavale e ala i le tuʻu i luga o le tatalaina o faitotoʻa poʻo faʻamalama. O le taʻavale taʻavale o le a maua ai le mana (faʻapipiʻi o uaea ma tino o le magnets-ormaters e faigofie), ma o le a faʻaalia ai le leo o le a fefe ai. Manatua, o le leo e tatau ona sili atu ona sipela e sifi ai, ae aua le fasiotia le gaoi. E i ai mataupu pe a faʻapipiʻi poloaiga na faʻapipiʻi i le fale. Peitaʻio i lea mea na tosina atu ai le Faamasinoga i le Faamasinoga mo le alualu i luma o le puipuiga, talu mai tagata gaoi, lea na maliliu ona o le faʻanoanoa.

O le isi metotia e matagofie pesega, ae matua aoga. O nisi e pa tusi ai tusi e le mafai ai le "malo", mo se faʻataʻitaʻiga, meafaitino: "Mo le ola o le gaoi, faʻafuaseʻi ona pasi oe, faʻafuaseʻi i totonu o le potu o ia lava.

Anoʻi, o le sili sili ona matagofie ma faʻatuatuaina o le faʻatusaga o le mafaufauina lea ma le mafutaga lelei ma tuaoi, aemaise lava ma i latou o loʻo taunuu i le taumalulu poʻo le ola pea i fafo o le taulaga. E mafai ona faʻatulaga lau "vasega-sui" fesootaiga ma tufa atu aso o le tuuaia i le fale o le taumalulu i le vaitau o le taumalulu.

Auala faaletulafono e puipuia ai le atunuu fale

Fautuaga talafeagai

  1. Faʻapipiʻi le faʻaputuputu o faʻamalama. O le filifiliga sili o ni ata o ni mamanu ma malosi faʻavaʻa, faʻaaogaina ma se mea na lokaina ai ma le faʻaaogaina o le lautele o le uaua o le faʻasoasoaina o le faʻamoemoega. Feʻaʻei o se faʻamalama e 5-10 cm, e oʻo lava i se tamaitiiti o le a le mafai ona aʻea. I le taimi o le le lava o tagata e ona o le faʻamalama (e le gata i fale nofomau, ae o le faletatala foʻi ma le basetili ma le basetisi) puipuia ai uʻamea paʻu poʻo faʻapipiʻi, o loʻo lokaina mai i totonu o le fale.
  2. E tatau ona faʻamasino le faitotoʻa, tusa lava pe leai foi se ipu, ae e leʻo se tioata, ma sili atu foʻi. E manaʻomia e loka (atamamai i le puipuiga talitonu e tatau ona e faʻapipiʻiina le itiiti ifo ma le lua) na faʻamalosia ma tapunia i luga o le ki. O lea leo e le o le ulaula ia lava, ma le poto masani o tagata gaoi iloa e mafai ona teena o latou manaʻoga, vaʻaia faʻafitauli silisili.
  3. Aua nei galo e tapunia faitotoʻa ma faʻamalama. Tusa lava pe faʻapipiʻi le manaʻo i totonu o le fale, e le aoga ai e leai se aoga pe a fai o lona savali uma.
  4. Iʻea o le atunuʻu, e asiasia le fale. O mea taua e tatau ona aveʻese mai nofoaga iloga pe ave i totonu o le taulaga.
  5. I luga o le pito i luga (i le fale malamalama), o le gaoi o le a alu i le nofoaga mulimuli, o lea e fautuaina ai le faʻavaeina o moli i fafo ma le timer
  6. ma sensor.
  7. Afai o iai se puipuiga tumaʻoti i ona tafatafa o lau togalaau, e manaʻomia le faʻaiʻu o se konekarate mo le puipuia.

  • 6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu

Faitau atili