Ua teuteuina le potu ma le fafie masani

Anonim

O le fale puipui o Moscow i le taulaga e pei o le cozy cottage: faʻafetai i le fausaga ma mamanuina i le vevela ma le susulu o le taumafanafana, susulu a le mata o le moli eletise.

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_1

O se ulugalii faaipoipo ma lona atalii ma lona afafine na liliu atu i le tagata filifilia ma se talosaga e tuʻuina atu se fale matata i le foketi muamua o le falemeli o le fanua o loʻo faia e ia, na lolomiina muamua i itulau "IVD". Aemaise ai le fiafia tagata faʻatau ma fafie, manaia lanu o le mamanuina o elemene, fiafia lagona o le avanoa. I se nofoaga o le 86 M2, o se potu malolo ma se potu-umukuka, o le potumoe ma se toalua e tatau ona mamanuina. Toe faʻaaogaina le faletaele e leʻi fuafuaina.

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani

Ata: Manatu o lou fale

Toe fausia

O loʻo faʻamanatu mai i lalo o le fale mautotogi i le pito lapili O puipui o laina vaeluaina na filifili e laveai. O le agavale o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faletaele, o le faitotoʻa i le potu o le tama teine, ma tua - o le avanoa o le potu malolo, vavaeʻese mai i le potu malolo. Mai le potu malolo, e oʻo atu le faitotoʻa o le ofu masaua, o le tasi i le potumoe o loʻo i ai le tamaʻi potu. O le Loggia na faʻapipiʻi i le potu o le tama, aveese le faamalama poloka ma feoai le vevela o le lakapi (faʻatagaina faʻatagaina na mauaina muamua).

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani

O elemene uma o le taualuga o le faʻaumaina i le potu o loʻo nofo i le tasi leo ma e o le lanu ma le pito i luga ma meaafale meafale. Uliuli uʻamea tulimanu o faʻapipiʻiina o mea teuteu teuteu vaega. Ua faʻapipiʻi moli uila i le va o le utupoto

O ia

I le talosaga a le au faʻatau, o le tagata filifilia e nono mai lana uluaʻi galuega o le iʻuga o le faʻauma o le taualuga i laupapa valivali, sami i lalo o le oona. I totonu o le potu eletise, tele o le sami o loʻo faʻamatalaina ai le malosi malosi, ma galu i le va oi latou o loʻo faʻatumuina i le fetuutuutu. E lua potu moe a le "kalama" e matua manifinifi, o le avanoa i le va o i latou o loʻo tuufaatasia ma le pepa vevela, o loʻo valiina ai ata i le paepae. I le potumoe o matua, o se paʻepaʻe paʻepaʻe-lanumoana faʻaiʻu o le sili ona lelei, tutusa ma le tagata o le papupuni - e faʻaaoga i le va o utupoto. I le potu o le teine, o le taualuga i totonu o le faamalama o loʻo teuteuina foʻi ma mamanu i le faiga o lanu.

I le mamanu o le potu suesue pule i fugalaau masani. Meaafale, fola ma le tau ma le sami o le sami (ok, pine) fausia se atunuu Ara

Lipea

O vaega fou na fausia mai i poloka poloka. O puipui na vali i luga o le manoa, ma i le va o potumoe o matua ma le laei ofu e vavae ese e nonoa i lalo o le piliki. O le tasi pa i le potu malolo na faaputuputu i se mapuʻua ma le faʻataʻitaʻiina o Jacqurd lalagaina ie. I le amataga o galuega i luga o le poloketi i le fale maupuʻeʻei, na maeʻa ona malaga se fola ma se foloa mafanafana i sone, o totoe o le fola ua pupula e le fola. O le folalau tulaga i le ogalaau faʻapipiʻi na sili atu le maualuga atu nai lo le potu, ae o le maualuga na faailogaina, aveese le "sili atu" e aunoa ma le faʻailoga tagata. Ona sologa lea o le muamua tipi muamua. Nai lo le sapopoa tuai, latou faʻaulu se tasi fou i le tuʻuina atu o le mea e tuaoi o le faigofie. Na suia muamua le faamalama i le palasitika lua-potu. O le umukuka na faapipiiina le faamalama mai le tutusa le maa e pei o le galuega, i le isi o faamalama o le palasitika faamalama. I le Logginia i totonu o le potumoe, i le fale i fafo, na latou faaʻoleʻole Gloramocial Glazing, ma i le tulaga o le mamao Sup-Cornet Union na faʻapipiʻiina o se faitotoʻa faʻalua, glashed mai luga o Donaz. O le taupulepulega a le ea mo potumoe ma potu potu na tuuina atu o ni atavali. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga aʻe o le laulau i le potu, o le pito i tua o le ea malulu e teuteuina i se vaega ma le toe gaosia o le ata o Gustav orta.

Faamāina le mafanafana

E oʻo lava i Connosusseurs o le tatala Poday Studio e manaʻomia le sone tino e avea ma semi-tutoatasi - I le tulaga lea, e avea le potu ma malu. O lenei uiga o le malamalamaaga na faʻaalia i le mea na tupu pe a atiaʻe se poloketi. O le mea lea, o le potu malolo o le umukuka ma le potu malolo e pei o se potu e tasi, ae o le faafiafiaga o le vaega muamua o le sofa toe tu mai.

I le taimi lava e tasi, o le 'autū o loʻo i ai le faʻafeagai o le mea i totonu - mo le taumafataga e mafai ona e matamata i le TV i le potu malolo. I le potu o le tama teine, o le taaloga o le taaloga ma o loʻo moe foʻi le vaeluaina o le Valivali i le lagi lanu ma le ar Art, lea e taofia ai le lamepa ma le lamepa. Atoʻaga o loʻo i le potu malolo: O se tamai Niche ma le laumei amepa i lalo o se moli mumu o loʻo faia i lalo o le sofa; O lenei leo tele na avatua le mea pueata i le taliaina.

Fausaga

O le fiafia o le siosiomaga o le fale mautotogi e mafai ai ona galo le le fiafia ma le masani. I le mamanu o elemene o le atunuʻu ma Metitiraranan Rustic, o le fustonon ma le pop ua faʻaaogaina. Faʻafetai o le toe faia o le faʻaupuga, ave e pei o le faavae o paʻepaʻe lanu (puipui ma faitotoʻa, vaega o le taualuga ma mea o loʻo tuʻaiga i le tulaga o le potu, o loʻo foliga mautu, ma lanu lanu e pei o le pupula lanu pupula. O le laina o loʻo mulimuli mai o se laʻau auro ma se mea tatala, e peiseai o loʻo vaivai ai le vaipuna o le taumafanafana, susulu mai ai le vao; Ona o le tele o malamalamaaga i le itaisaga o mea moni, o le lagona o le vevela faalenatura, lea ua leai se aoga i le aai ua foafoaina. Mai le fafie, o le taualuga lea o potu, o le potu ushpoto, o le laupapa auro na aina i fola. O le vaega o le fuafuaina o nofoaga o nofoaga - o le toʻatele oi latou e faʻaalia ai se mea uiga ese, o se tulimanu e mafai ai ona e fiafia ai i le filemu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tua o le masoa, o loʻo lata mai le vaeluaina, o loʻo vavaeina se tasi o tulaga o le umukuka i le umukuka mai le umukuka mai le umukuka i le umukuka I le potu o le tama teine, o le sofa e faaesea mai se moega ma se vasega ma se "faasolosolo" faamalama ". O le tagata tapuaʻi o tagata sailiili e faʻamamafaina ai le uluaʻi foloina o tauaiga: O World Court na tuʻufaʻatasia ma sulufai i autafa o laupapa laiti, ma i potu taʻitasi o loo latou aʻotauina i auala eseese. Tagata-faia auiliiliga - Valivali i le taualuga o le potumoe ma potu o le tama teine ​​talavou, o laupepa i luga o puipui o tamaiti uma - avatu le mamanu o le moni. I potu uma e tasi pe lua lanu lanu: Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le paʻepaʻe-doairy gamzer potu vevela, o se lanu moli o le kapeneta ma nofoa mumu mumu.

Tausia o le faʻamafanafanaga o tamaiti ma potumoe, o le tusitala o le poloketi na faia uma tuutuuga mo lelei i totonu o le vale ma e malamalama lelei ai le potu

Fiafia tamaiti

Tagata e faia ona filifili e aua le sefeina o le ata o tamaiti uma - O le lalelei ma le faʻamafanafana e taua i le alii laititi nai lo le tagata matua, oe masani ai. Ua atagia mai potu o le atalii o le Alo ma afafine ia uiga o tagata matutua ma mafaufauga ma la latou matutua. O lea, o se moega uila maualuga ma se sofa i luga o le muamua tueri sa fuafuaina faapitoa mo le tama: o tamaiti e fiafia e feʻaveaʻi i le avanoa, ae foi. O le nofoaga faafiafia na suia i se ituaiga o le fiafia faafiafia i niche. O se ata e le masani ai i le autu o le ata tifaga "o le aufaatau mai" o le vaega sili ona taua: I le taimi muamua na ia tau teuteuina i le tusitala o le poloketi "na tafe" i le isi puipui; Grew Bows ma le lanu pito i luma na tuuina atu se loloto loloto. I le potumoe a le teine, o le fefe e sili atu le agamalu ma le paleti: i luga o le puipui i tua o le laupapa i luga o le pepa puipui ma fugalaau o le kapeta Florale mamanu, ma i luga o le taualuga i luga o le taaloga taaloga - Beam decearation ma le sili ona lelei ata. O le tulimanu o le matua i le faamalama lava e faʻaau ai lava ona faʻaoʻo atu i totonuga o le teuina o pusa i lalo o nofoa.

O le tuʻufaʻatasiga o Aquamarine ma Dairy-Paʻepaʻe e maua ai se tamai potumoe lagona o le fou ma le avanoa. O le mamanu o le potu o loʻo faʻatulaga e le laʻau masani, silk ma lon

O le tali fiafia e fiafia ma iloa ai le manaia o le kuka, o lea i le umukuka sa manaʻomia e faʻatulaga ai se nofoaga lautele. I le faʻaopopoga i le masani ai o le fale o le aiga, o se pusa 'aisa o loʻo tuʻuina mai iinei (o lenei mea e foliga mai o se laupapa laupapa e latalata i le puipui). E i ai ni meaafale o meaafale mea e faʻataunuʻuina e tusa ma laʻu tali, fesoʻotaʻi se moega i le ataliʻi a se tamaititi, fausia kapeti uʻamea. Ma le isi, sa matou maua se auala e aofia ai se tulaga tulaga ese mo tagata e masani ona iai i totonu o le vaega, tuʻu i tafatafa o le TV malolo. O ona elemene e mafai ona faʻapipiʻi i ata ata a tamaiti, atavali, ma isi. Mo le faʻavae o faamalama ma moega, o tusitusiga moni o loʻo faʻaogaina, e faʻaosofia ai le mafanafana. O auiliiliga uma o le tulaga ma sa molia e filifilia ma le faaeteete, faʻataʻitaʻiga, sa maua sao i le potu i le potumoe.

Vidim matealvastantz

Tagata mamanu, poloketi

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_4
Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_5
Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_6
Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_7
Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_8
Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_9
Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_10
Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_11
Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_12

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_13

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_14

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_15

I totonu o le umukuka, o le faʻamalama sill o loʻo tuʻufaʻatasia i se vaega o le maa, ua faʻateleina ai le galuega ma tuʻuina atu i totonu o se sili sili ona foliga. E le gata i lea, sa mafai ona faʻapipiʻi isi faʻailoga tau teu. I luga aʻe o le faʻamafanafana lapotopoto, o loʻo lilo i tua o le foloa tolauapiga, pu faʻapitoa mo le faʻaputuputu o loʻo faia i le laulau i luga

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_16

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_17

I le potu tele o le Alo, e talafeagai mea uma ina ia faigofie ona faʻatumauina le faʻatulagaina ma ma le comrter e ave ai taimi paganoa. O lea, i le faaopoopo atu i le 'olo maualuga i le taualuga, o le teuina o nofoaga e tautua ai meafale i totonu o le televise ma le tele o tagata folau. I luga o le sili atu - o se ie faapopoleina. O le laulau mo vasega o loʻo i tafatafa o le faʻamalama, ma pau ai le moli i le itu tauagavale, o loʻo sili atu le lelei i tulaga o ERGonomics. I se kapeta grese faigofie e fai ai faamalositino

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_18

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_19

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_20

Le masani ai i luga o le foliga o le maualuga o le moega o le moega ma papa mama, o loʻo fesoʻotaʻi ma se poloka poloka ma tapuni, e talafeagai. Faigofie mamanu o tusitusiga - ie ie pupuni i luga o le foloa, loto steel bedblepred - tosina mafaufau i le matagofie matagofie o mea

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_21
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Ua teuteuina le potu ma le fafie masani 11920_22

Designer: VidIm Malaga

Matamata i luga

Faitau atili