Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu

Anonim

O le mea e fai ai le poloketi: O le eseese o le tuʻufaʻatasiga o fale e lua e aofia ai le faʻatulagaina o le toʻatolu o poloka poloka. O le ofoina atu o le manatu - fefiloi o elemene o le masani a Europa o Europa sitaili ma aso nei adethetics.

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_1

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu

E taʻitasi sone e faʻafefe e lamepa. I le potu malolo, o le moli autu o le a maua ai se tofa, i le potu 'ai - o le faʻailoga o le faʻamalologa o Tom Dixton, i le umukuka - ala.

Matou te lolomiina galuega sili o tagata na auai i le "moni Agavale" tauvaga. O Le Mekasini "Manatu o Lou Aiga" faia se faʻamatalaga o le faʻalapotopotoga, ma le tagata faʻasalalau faʻalauaʻitele o le au faamasino. Pule tauvaga - PR-AR-ARVER WALNNZ MA FAʻAFITAULI O SUʻESUʻE FAʻAPITOA MA MIFS.

I lalo o tuutuuga o le tauvaga, sa manaʻomia e mamanuina le totonu o le fale mautotogi i le fale o le fale o le Fale o le LCD "Mitino C". O le muamua (faʻavae) na fautuaina ai le atinaʻeina o se poloketi mo le mafutaga o le tolu potu ma potu-potu potu mo se aiga o le fa vaega - matua ma le toʻalua. Faʻatonutonuina o nofoaga o nofoaga i le tuʻufaʻatasia o le lameu: umukuka, potu malolo, matua o matua, lua tamaiti, faapea foi ma lua faletaele.

I le sui lona lua, sa faʻailoa e le au auai i le tauvaga e tasi le nofoaga o le fale toʻatasi o le potu e toʻatasi, lua pe tolu potumoe fale, faʻamoemoe mo se aiga ma se tasi pe lua tamaiti. O le isi tulaga taua o le faʻaaogaina lea o le tuʻuina atu o tagata gaosi a le au gaosi a le au gaosi a eletise, roah, umukuka, "maso," o Karasamo 3D.

Fuafua le faʻatasiga o le tasi ma le tolu-potu potu potu mo se ulugaliʻi ma tamaiti eseese e lua, o tusitala o le poloketi e ofo atu o le vaega o le sitepu. Afai e tupu le suiga i le fau, o le suiga o tuaoi o nonofo i nofoaga lautele, ae afai e faʻataunuʻuina, ona maeʻa lea ma tagata uma o fale mautotogi.

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu

O le a tuʻuina mai i fafo le folat le paʻu-tele-puaa palapala, o puipui o loʻo ufiufi ai se sipai sima.

O le faʻaopopo metotia e fuafuaina e faʻaau ai e avea o se ulufale ulufale. Toeitiiti atoa le tele o le "Odnushki" o le a avea ma matua poloka: o se potumoe, o se potu ofu (o le a iai i luga o le umukuka), faletaele. O le alatele o loʻo avea ma se potu tau tamaoaiga. I le sikuea "Softška" na tuʻufaʻatasia vaega tuufaatasiga vaega o le umukuka, masina potu ma le potu malolo; Potu malolo o le a lafoina mo tamaiti.

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

+ Tagata o le aiga o loʻo iai se avanoa.

- O le auai i le sitepu e tatau ona faʻamaopoopo ma le tagata atiaʻe poʻo le tagata e ona.

Ua maufaatuu le potu tamaoaiga.

- O le poloketi e mafai ona faʻatinoina naʻo le fogafale mulimuli ona o le auai i le faletaele i le potu o le tama teine.

+ E tele nofoaga teu oloa.

+ Matua o le afa o se lavelave o le masani ai o tagata uma na malilie i ai.

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_4
Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_5
Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_6
Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_7
Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_8
Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_9
Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_10

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_11

Umukuka. O luga o le Kapeneta na vaapiapi, talu mai se tasi o pou o le a faaaogaina mo le teuina.

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_12

O le ulu o le kapeneta i le potu malolo o le a nanaina o se meaafale fai.

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_13

Tolu puipui i totonu o le potu o le a ufiufi vali, e filifili ai e se tasi le fresco. O lenei metotia o le a faʻaaogaina i potu uma, faʻatasi ai ma le oona o vai susu.

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_14

Potu o le tama. O le metotia o tamaiti o le a faʻateleina ona o le vaega o le faletaele. O le mea lea, o le a mafai ona manumalo i le tele avanoa mo le atinaʻeina o le galuega galue, lea e valavala ma le moe mata i le fata.

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_15

Potu faatau. O puipui i totonu o le potu ma le le fiafia o le le tamaoaiga e tatau ona sefeina e Phlisseelin Wallpaper, tetee e fufulu susu susu.

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_16

Atalii potu. O le moe moe o le a tuʻuina atu i le faʻamalama e ala i le faʻavaveina o le tulaga o le faʻamalama poloka. O le Windows o le a oti le ventrer - e alu ese ai le ea vevela.

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_17

Faletaele. Metage faatagaina oe e faʻapipiʻi se taʻele. Mo le faigofie o le fufuluina, o le potu e tuʻuina atu i le padddd plumbing.

  • O le mafutaga o fale mautotogi i le tasi: faʻafefea ona faia mea uma?

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tuʻufaʻatasia le tolu potu ma le tasi-potu potu 11926_19

Architect: Irino Kozlova

Tusiata: Nina Shvetstova

Matamata i luga

Faitau atili