Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga

Anonim

E tafe uma mea, e suia mea uma, ma o le aso ua aliali mai ai mea ua maeʻa le le mautinoa o meaʻai. Naʻo le maʻa, o le fafie ma taʻitaʻi o le togalauapi e tumau pea le mafaufau, e ui lava latou te manaʻomia se faatulagaga faapoona i onapo nei.

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_1

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_2
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_3
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_4
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_5
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_6
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_7
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_8
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_9
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_10
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_11
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_12
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_13
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_14

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_15

Ina ia faʻalautele le puipui ma le fola, e mafai ona e faʻaaogaina ni vaega ma le eseese tikeri o le gloss poʻo le isi mea teuteu

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_16

O le maualuga maualuga o auiliiliga o le decor faia popcelain tuli i le le mautonu mai i faʻataʻitaʻiga masani

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_17

Ata ma le Muluga o fafie o Porcelain Cloyware Sound Sound Sourity Colling (Depatta Cloramica) mo pa ma Gork Retorece Form Fabrim

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_18

O loʻo faʻasolosolo lava le mamanuina e tagata faʻamalilaoa e lanu ae matua paʻepaʻe. E talafeagai mo le sitaili taʻamilosaga o soʻo se lanu, ma laiti a Mose mostala i luga o le paʻepaʻe o loʻo avea ma sili atu susulu ma faʻaalia

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_19

E teuteu le faʻasaga i le faʻasaga atu, o le faʻavae o loʻo faʻateleina ai e ala i le teuteuga vaega o loʻo i ai le faʻaoʻo, pe faia ni panels, tuaoi, falai

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_20

Ina ia fuafua le numera o fafie, e tatau ona e iloa le vaega o le feagai ma luga ma le seti fuafuaga

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_21

Tiles of se tulaga le masani ai mai le kapoti aoina (tutusa charamicas) pe a uma ona taoto tutusa foliga

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_22

O se pupula susulu o le potu potu o le a avea ma siptige tiles ma se fatuga fatuga, ma o se tulaga le mautonu - elefane ma le le mautonu

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_23

CERAMIC feagai ma le le fiafia o le Heady Heady ma faʻafesoʻotaʻi ma le vai, taofi le teuteuga i lalo o le gaioiga o le mama ma fufulu oloa.

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_24

E ui i le tulaga o le soʻotaga o le natura lanu, e le mafai ona misia le avanoa e faia ai le totonu o le totonugalemu ma faʻatusatusa

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_25

O loʻo faʻaogaina o le taulaga o le taulaga (VITRA) faʻatagaina se faʻalapotopotoga masani

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_26

Taitasi Malable Tile Mai le Capp Aoina (Tala o Ceramica) e iai se foliga ese

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_27

Frost-tetee charamics mea i le vai faʻaaogaina i lalo 3%

O loʻo siʻosiʻomia i tatou e le tele o mea tau maʻaiga: mai ipu ma mea e fai ai ni masini i le taualuga o pou ma piliki. E oʻo lava i fola ma puipui, o laʻau masani e taʻitaʻi ona ua iʻu i taimi fita ma aoga ma isi meatotino tau aoga, o le maualuga o meatotino o loʻo fuafua i le nofoaga faʻaaoga.

E faapena foʻi le tetee i a a Aperaamo ma le faigata o leoleo o potu o manu ane, fale mauto; le mafai ona gafatia mo le faʻamalosi vailaʻau ma le faigofie o le tausiga - i umukuka ma faletaele; O le teteʻe i le susu, faʻafefe o le tele o le vevela, i luga o palconlies ma tatala teraces. E le gata i lea, o le lautele o le filifilia o faiga, laupepa, fale, o loʻo fulitua i totonu o se tasi o le taua mea taua.

Potu malolo

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga

Ata: Vitra.

O soo se potopotoga, ua leva ona fiafia i totonu o le aiga uo iinei, o lea la o le mamanu lea e tatau ai ona fai se siosiomaga fiafia. Atagia ai masani masani i le mamanu o ie ma lavalava 'ofu tino puipui laupapa. Ma o fola o loʻo faʻapipiʻiina i lenei mea e mafai ona faʻalavelave mai i le matagofie matagofie, cunite, o le solo poʻo se vaega packing i le paʻepaʻe o le laupapa mulumea. Ae o le mea autu, malosi ma tumau o le a avea o se faʻamoemoe o le lamatiaga e lamatia ai ma isi potu malolo i fafo. O le taulaʻia le tele o le mamafa o vae o le mamafa o meaaluga, fafine stiletto seevae, na faʻaitiitia ai uaina, ti, o le a le tuua ni tulaga i luga o le laupapa i luga o fusi.

O le aso, o se siʻosiʻomaga e lelei ai le pamu o loʻo i ai i le manaʻoga, faʻapea foi ma se teuteuga, faʻataʻitaʻi mea faalenatura: maa ma fafie. Peitai o faiga e sili ona taʻutaʻua o ni ituaiga o ni mea, mai laina faigofie i mamanu e genophs; Fefiloi mai fasi mea mafiafia eseese, faʻapea foi ma decors foliga foliga foliga o le "Kerisimasi Topeti". O i latou uma e lelei mo le mamanuina o mea taua. O loʻo atiaʻe ofisa faʻapitoa a le matou kamupani ua atiaʻe le tele o uluaʻi ulufalega o le a fesoasoani e faʻatino ia manatu o iai nei. O mea mananaia o lagona e maua ai se tuʻufaʻatasiga o faaputuga eseese o lanu ma ituaiga, faʻapea foʻi ma le tele o le gloss, i le eseese o le malamalama.

Julia cunonova

Sui Faʻatonu o le Prekeing Faʻatonu o Tala Faatatau Ceramica

O le faʻavae o tomai faʻapitoa o aliʻi o aliʻi o aliʻi o loʻo faʻalauteleina ai le mosaic. Faʻaaogaina o le au vaʻai, e mafai ona e faia e le gata i le mafolafola, ae o le tele foʻi o le tele o curviluliar.

Umukuka

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga

Ata: Suia

Ina ia faʻalautele le puipui ma le fola, e mafai ona e faʻaaogaina ni vaega ma le eseese tikeri o le gloss poʻo le isi mea teuteu

Filifilia ua maeʻa mea mo le umukuka, e tatau ona tali atu i la latou aʻoaʻoga. O puipui, Paulo, o 'auʻaunaga, uaeaina i le sima lipine, e tetee ai "le talafeagai" i vailaʻau ma le gaʻo o le fale.

Vaʻavaʻai mo le umukuka i le umukuka, e le tatau ona e faʻamamaina ni laupapa, aemaise o le susulu ma pulumu ma punou uila. I le taimi lava e tasi, o le faifesootai o le a fesoasoani e toe faʻafouina ma teuteu le umukuka i totonu. I lea tulaga, o mea uma e taua: o le foliga ma le tele o papala, fale ma le tuʻufaʻatasia o lanu, teuteuga vaega ma aoga o lo latou nofoaga. O uluai tali e tosina i ai, o tagata uma e sauni mo faʻataʻitaʻiga e ono mafua ai le umukuka i totonu o aso nei ma siʻosiʻomia.

Potumoe

I totonu o lenei potu malosi, o mea uma e tatau ona faʻatumauina i luga o se nofoaga gaogao ua uma, o lona uiga o se cereat pipiʻi ma porcevin o le a aoga tele. Fancy teuteu ma toe fetuunai mamanu o le vintage papota, newlele conpent, convex laina, voluminis pito i luga o le tino moe. E na o le pamu o le pamu o le pamu poʻo le faʻiluga puipui o le a avea ma se tasi o vaega taua o le mafanafana.

O le piliki o le pili, i le lotoifale o le atunuʻu ma retro sitaili lufts, o loʻo feagai ma se fou o le lauiloa o le lauiloa, i se teisi faʻaleleia. O elemene kopi na o le foliga ma le ata o piliki mason, o lea e talafeagai ai i totonu o totonu o sitaili eseese. Matou te ofoina atu le malamalama pupula i se mea teuteu manino, faia i le faiga o cramic pramics. O le tuʻufaʻatasiga o elemene faʻavae ma le tele o teuteuga, faigofie faʻavavevave metotia (ma le faʻaali, zigzag ma laʻau) tatala avanoa mo fatuga. O le au fuā o ata o ata, ona vaʻa lea o mea pogisa, o le lanu ma le tino o mea na toe gaosia o maʻa masani ma faigofie, lacorc decors. O le tofo o le Italia Province i totonu o le potu 'ai o le potu' ai poʻo le umukuka o le a aumaia faʻauiga faʻaonapo nei o le decoers i le ituaiga o le geometac po o se tusi tatala.

Fale Eugene

Sinia Sinia ma faasalalauga faʻapitoa VITRA Tile

Faletaele

Ceramic Tile o se tasi o sili ona o le sili ona magafagafa mea. O luga o lona laufanua, o komiti o microbes ma siakernia e le faʻateleina, lea, e ala i le ala e le mafai ona fai mai e uiga i le 'au faʻalogologo. Peitaʻi, ona o le faʻaaogaina o le faasalaga o le fetaui ma le "taoto, faʻapea foi ma le faʻatulagaina o le faʻamalosi o le vele, o le a mafai ona feagai ma lenei mea ia te oe.

Ona o le maualuga o le vevela o le vevela ma le vevela o le malosi, cerramic e foliga mai ua malulu. Ae e faigofie lava ona foia le faʻafitauli, saunia o se vevela faʻapipiʻi i lalo o le laupapa laupapa o le faletaele. Ma afai e te filifilia se faaputuga ma se le-teli, o loʻo i luga, e mafai ona e savali saogalemu i luga o le foloa.

Alatele, Terrace

I sone eseese o fale mautotogi, o mea masani o mea na tutupu eseese avega. O lona uiga, i le tetee atu i avondnecial (PEI faasino), latou te vaevaeina i ni vaega se lima. I le faletaele, i le mea latou te ofi ai i lalo o le seevae pe o seevae, e sili le mafai ona tauina le tumau o le tumau o le kulupu.

I le ala savali, lea e pa'ū ai le fale ma vailaʻau ma vailaʻau. O loʻo tatou mataala pea o le togafitia o le filifiliga i fafo atu o le faia o fafo ma ia mautinoa o le faia o le mea e teteʻe ai i le mea (e taʻua o le mafai e le malosi faʻaʻaisa ma le faʻanoanoa o le malosi ma faʻailoga o le malosi ma faʻailoga o le malosi ma faʻailoga o le malosi). E tusa ai ma lenei faatagata, o le polesinining conneware taitaia. E mafai ona tatalia le mea na totoe o le oneone ma palapala, atoa ai ma le tele o mea e ofo ai, a o le tumau i le faasaologa. O le mea lea e masani lava ona faʻaaogaina i fafo atu o le fale faʻatasi ma le faʻapitoa frast-teteʻeina faʻapipiʻi ma faʻaputuputu.

I le mama

O oloa faʻamamaina o loʻo iai le hydroflutic Acad ma ona vaega e mafai ona faʻaleagaina ai le tele o soʻoga o soʻoga, o lea e le manaʻomia e faʻaaoga ai. Le polemiging faiga leaga afaina ai afaina ai ma le malosi e faamamaina ma mea noa. O nisi o povi lautele e tuʻua ai se gaʻo gaʻo i luga o le luga o ato, e tosina mai ai palapala ma faia le laualuga ma le le mautonu, o le le saogalemu i faletaele ma umukuka. O le mea sili ona manaia o le faʻaogaina o oloa mama mo faigamalo, aʻo leʻi faʻatau e isi, e tatau ona ou faʻatinoina ma le faʻaeteete auiliiliina o faʻamatalaga i luga o le afifiina.

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_30
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_31
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_32
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_33
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_34
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_35
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_36
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_37
Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_38

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_39

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_40

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_41

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_42

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_43

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_44

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_45

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_46

Cerammic faaputuga o le dector o lona uiga 11936_47

Faitau atili