Laina fale mo le taimi nei

Anonim

I taimi fiafia na fausia (o le faʻatinoga o le poloketi na ave ai le tolu tausaga) ma teuteu ma le malosi le Cottaged o le miti o le au o le taumafanafana i fafo atu o le taulaga.

Laina fale mo le taimi nei 11943_1

Laina fale mo le taimi nei 11943_2
Laina fale mo le taimi nei 11943_3
Laina fale mo le taimi nei 11943_4
Laina fale mo le taimi nei 11943_5
Laina fale mo le taimi nei 11943_6
Laina fale mo le taimi nei 11943_7
Laina fale mo le taimi nei 11943_8
Laina fale mo le taimi nei 11943_9
Laina fale mo le taimi nei 11943_10
Laina fale mo le taimi nei 11943_11
Laina fale mo le taimi nei 11943_12
Laina fale mo le taimi nei 11943_13

Laina fale mo le taimi nei 11943_14

Na filifilia e le mafaufau lelei (le mafaufau o le mafaufau, le ogatotonu o le fafine ma le Plaster) o poloka o le fale o le fale e gagau ai

Laina fale mo le taimi nei 11943_15

Laina fale mo le taimi nei 11943_16

O le mafuaʻaga o le puipui vavaeʻese le potu malolo o le potu mai le hall o le nana lea o le sitepu e tau atu i le fogafale lua, mai i totonu o le manaʻo

Laina fale mo le taimi nei 11943_17

I luga o le pito sili ona lautele o le potu malolo, o fata e lua o loʻo iai, i totonu o fata o loʻo maua ai le tagata e ona o le tamaoaiga o Europa.

Laina fale mo le taimi nei 11943_18

Laina fale mo le taimi nei 11943_19

O totonu o le fale o loʻo fausia i luga o le faʻavae o se lanu masani lanu, ae o le umukuka o loʻo suia ma lanu pupula

Laina fale mo le taimi nei 11943_20

O le potu sa faʻaauupegaina ma le taulaga, o le motu ma le nofoa o le Taperise

Laina fale mo le taimi nei 11943_21

Na mitiia le tagata e ona o se parataiso stargaca i le agaga Igilisi, o lea na fuafuaina ai e le mamanuina se eseesega ma le au ponaivi

Laina fale mo le taimi nei 11943_22

Tatala pipi o le tupua - mama mama mea elemene

Laina fale mo le taimi nei 11943_23

O le tumutumu i totonu o le fale ua fausia e monolithic tekinolosi. I totonu o le fale o le fogafale lona lua, o le faʻatusatusaina o le faʻailoaina o le tuufaatasiga o loʻo avea ma mea sili o le maualuga o le le mautonu o le taualuga

Laina fale mo le taimi nei 11943_24

O le fale na mamanuina ma tapuni mai le maosia, o lea na manatu ai le au tusitala i manaoga tele o tagata faatau - le saolotoga o gaioiga, o le leai o le gatete

Laina fale mo le taimi nei 11943_25

Ma o le mea lea e mautinoa lava, o fesoasoani uma, e tele lava, lautele, o le metro nofoaga o le matai faletaele sili atu 10 M2

Tagata e faaaogāina auaunaga - o se ulugalii faʻaipoipo ma le matua ma e iai se taimi e maua ai le latou lava aiga o lona afafine - na mafaufauina se fale o se nofoaga e mafai ai ona ofi i se nofoaga.

O le togafiti mo le fausiaina na maua i luga o sina mamao mai Moscow. O Aus, o le ofoofogia tele o na nofoaga - vir Virgin vao - na avea ma mea e toetoe a le toe maua ai se olaga tuʻufua i se vaega autu.

O Mea Mea

Toeitiiti lava o mea uma e faia i taimi eseese e aumaia e le au talimalo mai malaga. O nisi na faʻatauina i maketi o manogi, o isi e faʻaapeʻapeʻapeʻapeʻa. O le tele o mea e manatuaina na tuʻuina i fata lafumanu, o loʻo i totonu o fata, ma na agai i le potu malolo i totonu. I totonu o latou o le Wort Pati Pati ma se auala tatala, o le pueoutum ma se counlunum ma le puipui i tua atu o le sofa i le potu malolo), o le a aumaia ai le claces) o le fafine i le pito i luma o le sitepu.

Laina fale mo le taimi nei

A tuʻuina atu i le sana, o le fiafia na tuʻuina atu i mea masani - e le eletise, ae o le woodkutter ma se potu potu potu

Laina fale mo le taimi nei

Ata: Alexander Kamachakin

Tagata faʻatau sa i ai se manatu manino o le manaʻomia "seti" o nofoaga. I se faʻaopopoga, na faʻaalia ai o latou manatu e uiga i le fuafuaina o soʻotaga. O le mea moni e i Moscow, o tagata e masani ona ola i totonu o se fale e le o se suiga poʻo le toe fausiaina, ma o lea na latou mananaʻo ai i se atunuʻu e sili atu. O le iʻuga, le poloketi faʻamaonia o le fale e mafua ai le manino o le zoling i luga o fola.

I le uluaʻi tulaga, potu aoga na faia - o le va o le potu malolo, 'aina potu ma Kikulele potu, o se po o le auala e susu ai foʻi le susu, ma le faʻauiga, fale teu oloa faaopoopo i faletaele.

Laina fale mo le taimi nei

Ata: Alexander Kamachakin

I le fogafale lona lua sa i ai tolu potu moe, o se ofisa, o le faletaele ma le faletaele; Vaega o le sitepu ua siitia le potu-ola potu. Feagai le tulaga o le faʻavae i lalo, ua musu tagata tagata i le taimi lava latou te faʻanoanoa ai. E na o le faʻaolaina o le fale, ina ia mafai ona latou mulimuli i ai o le inisinia masini. O lona iʻuga, o se tasi o le au manumalo i paipa na faʻaʻaisa ai le vai o totoe. Ina ia maua i latou, e tatau ona sasaa e le au faʻafou le faʻavae o le fausiaina.)

Laina fale mo le taimi nei

O se tamai potu o latalata i le umukuka, tasi vaega o loʻo faʻaaogaina o se tagata taufai o se tagata tau, o le lona lua - pei o se potu mataga

A filifilia ni mea taua na faʻatinoina mai ni manatuuta, o lea, i le ausilali nofoaga ma soʻu o loʻo lafoina e le faʻamalama.

Laina fale mo le taimi nei

Ata: Alexander Kamachakin

Mo le faʻatinoina o le poloketi, e filifilia ai le tekinolosi nei. Talu ai e leai se faʻavae, o le faʻavae na le mafai ona faʻalavelave i le fauina ma se faiga paleni paleni. O lona finagalo malie i ai, o mea o pa sa faamatalaina mai ai i le tala faatatau o le paketi, faigofie i le gaosiga ma le faataatiaina o falaoa sima samasama d6000000. Ona o le mataʻutia tele, latou te le fausia se televave tele, ae latou te onosaia le mamafa mamafa, e aofia ai manolithic inlative. Tolu mea e faʻaaoga e pei o le pito i luma o le 'olo i fafo atu o puipui - fatuga fatu, faʻafoliga le faʻapipiʻi ma le Eurogram. O sea "tuʻufaʻatasia" na faʻailoa mai o le manaʻo e tuʻuina atu le fale o Europa.

Faatulaga o nofoaga susu

Faatasi ai ma le faʻatulagaina o le susu o le susu, o le tagata mamanu ua tuʻua i totonu o mea na faia-faʻafitauli ma tutoʻatasi o le vaega autu o le talimalo o le faletaavale ma lona lua. POLOKALAMA O LE POLOKALAMA (taele, taele, Burbasins) faʻapipiʻi i totonu o countertips poʻo le podium o loʻo faʻapipiʻiina ma le tutusa chirac cunite na masani ona faʻauma ai puipui. O lea, sa talafeagai i le puleaina o nofoaga, a ma isi, o la latou mamanu o le toniga.

Fausia meafale o le atunuʻu, muamua o le taulaʻa uma i luga o mea masani o le tupuʻaga - leai ni meaafale i totonu o le fale.

Laina fale mo le taimi nei

O le latalata o le faletaele i le fogafale muamua o se vaega o 2.5 M2

Fuafuaina e le tusiata ma Fautuaga Tipi o le Fale o le Faamauina o le Faamauina o le Faamauina na atinaeina i totonu. Ae le i faia le fausiaina o le fale, na fai lava e le au faʻatau ia le malaga ma le musuia e le i siva aso malolo, ma tulaga iloga e uiga i malaga - mea moni e uiga i malaga - manuia. I le taimi lava e tasi, e leʻi taugofie e le au faʻatau ia mea e fiafia i ai nai lo le aoina, "siosiomaga, fegalegalemefi ma elemene mea moni, malo, ma isi atunuʻu i le Agaga Igilisi.

Lyidshila Naur Shadine Ofisa na iloa nei manatu, saili mo le masani masani o le lauiloa lauiloa - o le palet e aofia ai i suiga masani. Mai nisi lanu uiga ese o le os poʻo le filifili, faʻataʻitaʻiga, faʻapalepale i luga o le pach Tone, e sili atu ona talafeagai i le itu i saute o Europa.

E ui lava i le mea moni o le fale o loʻo fuafuaina mo vaitau o le olaga, e maua ai mo le vevela - ma le moli uila ma vai mafanafana.

O le galuega i totonu e le faigofie pe malie, o se galuega faigata na ou taumafai ai mai le amataga e momoli atu i tagata faatau. Na faia e le Hostess se vaega malosi i le faʻatulagaina o le fale, o loʻo tuʻufaʻatasia ona manaʻoga ma le faʻaaogaina o mea na maua e le poloketi, pei o le fusuʻaga luga. I se aotelega, na ou latalata atu i le faamaualuga o le avanoa e pei ona faia ai se vevesi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e oʻo lava i le fuainumera o Lanana mo ana tena mapuea na manatu lelei i ai, lea na tatau ona tuʻuina le puipui e teteʻe ai faasitepu. I le taimi muamua sa fuafuaina e faʻatasi ai ma isi mea teuteu. Ae i le iuga, na o vao na i luga o le "fata", ma i le aofaiga o lima fasi. Faatasi ma le ata na latou foafoaina ai se tufuga fiafia.

Lyudmila Vidhevayev

Tagata mamanuina, tusitala tusitala

Fuafuaga o le fola

Laina fale mo le taimi nei

1. Hallway 9.7 ² 2. Hall Hall 12.5 MEH 3. O le Watchen-File potu ma le potu malolo 63.8 MOW (Tana: Tana 5. Gulbour 8 M

Fuafua o le fogafale lona lua

Laina fale mo le taimi nei

1. Hall Hall 31.2 M² 2. O LE MONI OLA 4.5 'O LE MULIMULI 13 MIMER O LE MULIMULI FOʻI OFF ( ²

Faamatalaga faʻatekinisi

O le vaega atoa o le fale o le 270 M² (e le aofia ai le potu taumafanafana ma faletaavale sikuea)

Mamanu

Fatu ituaiga: tamai poloka

Faavae: libbon, o le vaipuna, o le vai mafanafana - vai mafanafana membrane

Oti, Vaega o Vaega: Fom Creamte Blorete D600 ma D500, o loʻo faʻamaeaina ai le S5d,

Overlap: MonolithIccm faamalosia sima

Taualuga: Aotelega, stropyl mamanuina, laupapa laupapa, varliazaine ata, faasee o fulufulu aisa (mafiafia 200 mmprooting - count haile

Pupuni: palasitika, ma le lua-potu faamalama

Staircase: Fafie (Bussheat nati), faia e okaina

Doors: Leolnoform (Vailaau)

Toe Lagolagoina o le olaga

Vai sapalai: sikuea

Seserage: Togafitiga i le lotoifale togafitiga

Malosiaga sapalai: municipal network

Kesi sapalai: o le fanua

Heatting: Kasa le Bouler, o loʻo ia faʻamafanafanaina, mafanafana o le fola ma le Ethylene Glycol o se Colant

Faaopoopo mea faigaluega: Fafie filifili Harvia

O le teuteuga o totonu

Pam: GLMB, vali

Fola: Malatila laupapa, o le Poiso Porcelain Chowware

O le Falepuipui: GLC, vali, Bemams (Pine)

Meafale: IKEA, Tomassissi Cucine

Plumping: Grohe, IDo, john Delifton

Eletisenia: Leagane.

O le faʻalauteleina o le faʻatulagaina o le tau o le faʻatulagaina o le fale ma le vaega atoa o 270 m², tutusa ma le *

Igoa o Galuega numera Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Faailoga Axes e tusa ai ma le poloketi, loyout, atinae, malologa ma toega o le eleele seti 168 200
Oneone base masini mo faavae seti 9 500.
Masini o Monolithic faʻamalosia sima sima tulaga faʻapitoa ma viscous faʻamalosia ata, valetioks ma masini gaosi seti 140 400.
Suavai Faʻaola Faʻateleina PVC Membrane seti 5 400.
Isi Galuega seti 16 200.
Atoa 339 700.
Apalai mea i luga o le vaega
Oneone seti 7 150.
Correte kalave, fetaui lelei, pepa seti 350 750.
Suavai pvc membrane seti 13 300.
Isi mea seti 18 600.
Atoa 389 800.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
O le lalagaina o puipui ma vaega na faia o le pamu sima samasama ma se fatuga o le fatu, teuteu le pamu, poloka fale seti 1 032 900.
Le masini o le tumutumu o le taualuga mai le uamea Tile seti 592 350.
Faapipiiina o faamalama poloka atoatoa ma faamalama ma maualalo, faitotoa seti 254 700.
Isi Galuega seti 94,000
Atoa 1 973 950.
Apalai mea i luga o le vaega
Blocks Frem sima pirated pa ma o le vaeluaina, fatuga fatu, teuteu le sipela,

Euroovanda

seti 1,381 500
Laupapa mo le rafter system, sheam partir ata, walprooting membrane, minerale wal credulation (200 mm), uamea seti 758 800.
Palasitika faamalama ma lua-potu faamalama, faitotoa seti 682 250.
Isi mea seti 141 150.
Atoa 2 963 700.
Inisinia faiga
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti 135 950.
Faapipiiina o le vevela system seti 318,000
Taofia galuega seti 135,000
Atoa 588 950.
Apalai mea i luga o le vaega
Se seti o meafaigaluega ma mea mo masini eletise ma faapipiiina o le moli uila seti 272 850.
Seti o mea faigaluega ma mea mo le vevela o le tino (o le faʻamafanafana o le fola, mafanafana o le fola ma le le malulu o le vevela, kesi boair) seti 779 050.
Seti o meafaigaluega ma mea mo galuega seti 435,000
Atoa 1 486 900.
Faauma galuega
Oti i luga o puipui ma pine ma laupepa o laupepa ma vali; masini faʻapipiʻi faia o le laupapa laupapa ma percelain panioray; Isi Galuega seti 1 454 050.
Atoa 1 454 050.
Apalai mea i luga o le vaega
GLK, valiina, tele laupapa, o taponi popcelain conneraworks, isi mea faigaluega seti 1 192 650.
Atoa 1 192 613.
Atoa 10 389 700.

* O le fuafuaina o loʻo faia e aunoa ma le teuina o le ea, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma polofiti a le kamupani.

Faitau atili