Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa

Anonim

O le ogalaau ma le laupapa o loʻo i ai pea i se tau, ma o le mea lea o fale mai nei mea e taofi. Na matou filifili e mafaufau i metotia o le masini matala i le pa popo, faʻapea foi ma le faafitauli o le filifilia o faamalama ma faitotoʻa.

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_1

Faʻafanua o le masini o avanoa: Aloʻese mai masani mea sese

Ata: "Bavarian House"

O pa puipui e fai ai faʻamatalaga ma laupapa, e faʻatusatusa i le maa ma le faʻavaʻa, e faʻatatau i le faʻateʻaina - o se faʻaititia o le maualuga o le faʻaupuga o fesoʻotaʻiga ma fafie. O lenei mea moni e foliga mai e lauiloa ma e tatau ona avea ma tala pe a fai ma faʻaputuputu se ogalaau (aemaise - pe a faʻaaoga avanoa). Peitaʻi, e matua amanaʻia lava lava pe faigofie ona faʻapea, o mai, o lona taui lea ona faʻataunuuina le latou galuega. E masani ona tupu pe a faʻatagaina le 'au o kamuta faʻapolofesa, toese le tulaga o le galuega, ma tapena, e mafai ona valaʻaulia le "Universable e o latou malosiaga. Lea manaʻoga e faʻaitiitia tau e malamalama lelei, ae o le paʻu ma aʻafiaga faʻanoanoa: o le faʻailogaina o faamalama ma faitotoʻa, e mafai, e mafai ona tuufaatasia uma tulafono o fale laupapa-fale.

Fautuaga talafeagai

A o le filifilia o se faitotoʻa faitotoʻa, e tatau ona tuʻuina atu i totonu o upega tafailagi, laina ma le HDF-faʻavae vaega ma viiplast, lafo Plywood poʻo le alatoto. O le lanu lanu e toe faʻailoa foi i aʻafiaga o le lalolagi, ae e le o aumaia nisi o faʻaauau le faʻaleleia o le vevela. O Villerl paʻu ma le faʻavae o le faʻaumaina o le Laminated MDF o le a le fesiitai ma 3 tausaga o le auala faʻatatau tusa lava pe iai se faʻaaliga.

Faʻafefea ona foia se faʻafitauli o le faʻafitauli

Ogalaau ma pa puipui ua ave ese le scrinkgage 5-6% (o nisi taimi e oʻo i le 9%). O puipui na faia i le matutu mago pa puipui e sili atu le mautu, ae ua fetaui lelei i le 1-3%. Ina ua mavae 3 tausaga, o lenei faiga e masani ona faʻamutaina, ae i le lumanaʻi, o gaioiga ogaoga matuia e mafua mai i suiga i le tulaga o le sumisamulu ma le fafie.

A faʻaaoga matala, o le faʻafitauli o le solomuli o fale laupapa ua foʻia ma le fesoasoani a le fusuʻaga, pe lulu, - o se tasi pusa o pale o pale o le curvate o puipui. O pusa pamu e faʻapipiʻiina i le fale faufale, i le taimi mulimuli ane (i le tulaga lona lua, pe a tuʻufaʻatasia se ogalaau, gaioiga e faʻamalosia e se tasi pe lua pa pala). O nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, podolksky doc, Arwinn) ave poloaiga mo le gaosia o fausaga o fausaga mai glie tipitipi - alatoto. O le tau o le tasi seti o vaega amata mai le 1500 rubles. Faapipiiina o le tau o le tau e tusa ma le aofaiga tutusa.

Faʻafanua o le masini o avanoa: Aloʻese mai masani mea sese

Arched fausaga (ma laupapa, palasitika), flaps ma masani fusia, faʻapea foi foʻi ma cratd cratbands ma vetegeves e na o le okaina, ma le taimi o galuega e mafai ona faia i masina

E tuʻuina atu moa i auala taua e lua, pei o tutusa ile tulaga o tau, malosi ma le puipuiga faʻasili.

O le muamua - i pito o le brawl (pa), fausiaina le itu o foliga, o le counssaw e fausia ai se malosi o le vao tuitui (e tusa ma pa latou. Mai luga, o le Jumper ua faʻapipiʻiina (aluga) ma le mafiafia o le 40 mm pe sili atu (faalagolago i luga o le lautele o le aso).

O le lona lua - i pito o le uila (mumu) e counssaw ma le Chisel na filifilia ai le Groove lea o loʻo faʻaulu ai le B.Cock Borge, ma ua le mafai e se laupapa mafiafia; I le i ai o le faʻamisiona meafaigaluega, e mafai ona e faia se soʻoga tasi tasi o le vaega o le t-fausaga vaega.

O le "Schip-Grove" sootaga e tatau ona faatinoina ma se tamai (5-10 mm) avanoa i lalo o le pasi. I le avea ai o se faʻamaufaʻailoga, e le mafai ona faʻaaoga mea e faʻavae i minerale laulufi, e pei ona latou le muaʻi faʻaleaogaina ai ma ua afaina.

O se mea e nofo ai le avanoa i luga o ituaiga, o le tau o le e tatau ona 1.5-2 taimi sili atu o le le mautonu. O le slit ua tumu i afifi poʻo ni manifinifi laupapa, manuʻa e le faʻamaufaʻailoga; E pei ona solomuli o se shrink, e tatau ona latou tuʻituʻi le tasi i le isi.

E masani lava i le tulaga faʻataʻitaʻiina se kuata i fafo, i totonu o le faamalama poʻo le faitotoʻa, ona faʻapipiʻiina lea o le i fafo ma le lautele o le malae ma le luga o le puipui.

Masani sese pe a fai o le masini

  1. Solia o le faamaoni o le le fiafia ma le pito i luga olopalaina.
  2. Le lava o taui taui o le sili atu o le lautele lautele i luga o le plug-in pusa.
  3. Faigofie faapipiiina o mokesi pa pe o fai i le puipui.
  4. Faʻatinoina o se pepa faʻapipiʻi o laupapa manifinifi: pe a faʻapipiʻi le faʻamalama poʻo le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo fusiina, talepeina fata, ma faʻalavelaveina i le pito o le puipui.
  5. Faatamala o faamaufaailoga o soʻoga o le puipui ma se pa'ū pe faʻaaogaina mo lenei mafuaʻaga le talafeagai mea, pei o poly pely popile pe faʻapipiʻi ai le fomu.

Auala e Filifiliina ai se Laina Faapipiiina

Afai o le placade o loʻo faia saʻo, o le faʻavae o le faʻamalama fausaga (seʻia oʻo i le 1450 × 1450 mm) e le o le poto tele faʻamalosi mai luga. O le mea lea, e mafai ona faia ni faʻavaʻa e fai i laupapa, uʻamea, ma le mafai ona fetuʻutuʻunaʻi ma fetuutuunai palasitika (o le malosi e taua i le gaosiga o paoloramini. O le muaʻi lava faʻavae o loʻo tuʻuina atu i luma mamanu ma faʻamafanafanaga.

O le vevela o loʻo i totonu o le faʻamalama o le faʻamalama i le sili atu ma le 70 pasene i luga o le tioata. I se atunuʻu fale, tagata atamamai fautuaina fausaga fausaga ma le faʻaititia o le vevela feololo o le 0.65 ²-nem, ma le sili atu o le aisa-susu

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_4
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_5
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_6
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_7

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_8

A o le Filifilia o Windows, ua ou mafaufau lelei i oloa i le tolu-skater tioata afifi

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_9

Oloa mai le foliga foliga

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_10

O laupapa laupapa e tatau ona faʻaoʻo atu i le soona fai

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_11

O ata laupapa e tatau ona i ai ma le alminisina sash

Fautuaga talafeagai

E sili atu le faia o ni pusa pusa o le pamu o le pamu ma le pipita (Larch poo le Oak. Ona le manaʻomia ai lea o le Loips i le faʻaopopoina o le sili atu ona faʻaumaina ma e fetaui lelei i le sili ona lelei o le laupapa laupapa.

A o le faʻavasegaina, e mafai ona e filifilia se tasi o le tolu filifiliga.

PVC oloa e le manaʻomia ni tagata faigaluega-tele, aua le faʻaʻaisa ma e le polokaina. O le fiafia e tatau ona tuʻuina atu i le fa- ma le lima-potu faʻamatalaga faʻamatalaga o faiga e pei o le supprema (Expraf), o le poto (Kurter), o loʻo mafanafana ma faigata le tolu-skimmer. Lata i luga o itu uma e lua o le PVC Windows o le a tau 1.5-2 taimi taugofie nai lo Bat back Comliant (mai Pine). I le taimi lava e tasi, o le ata faa-ona po ua toe faʻataua le tino o le laau faʻapea foi ma se fesoasoani i aʻu ma fesoasoani. Naʻo le taimi e tatalaina ai le sash, o le sone o le laʻau ua vaʻaia, o le tele o tulaga e le o taʻua. Afai e te le fiafia i nei mea paʻepaʻe, e manaʻomia le faʻatauina o fausaga o moli moli o moli lanu poʻo lanu enaena enaena (o le a i luga o le 25% sili ona taugata Gagau luga o luga (mo se faʻataʻitaʻiga, Kaleva).

Faʻafanua o le masini o avanoa: Aloʻese mai masani mea sese

Pito i luga e taui ai le masini Seam: 1 - Pa o Glue Diltied Timber; 2 - papaili (50 mm); 3 - Platband; 4 - vevela mai le laupapa (40 mm); 5 - le leoa reiki; 6 - faamalama poloka

Fooden Framemes e tetee e punou avega. I le tausisia o le faʻaogaina o le tekonolosi ma le faʻaaogaina o le maualuga o le kenera geue bar, o le tala fatu o le faʻamalama e le suia i le taimi o gaioiga, o le sasa e le manaʻomia le fetuunaiga. O le laupapa laupapa e sili atu le malosi nai lo le palasitika, e talafeagai mo Farani faamalama maualuga e oo i le 2.8 m ma luga atu i le 4 m le lautele agai i le faavaa). Ae e oʻo lava i taʻaloga sili ona lelei ma vali e le mafai ona puipuia le laʻau mai le faʻatamaia o aʻafiaga o le vai ma ultraviolet stored. Ina ia le masani ona valivali faamalama, o le pito i fafo o loʻo puipuia e puipuia e le sili atu o le valiina o le Atimaninum. Ae o ia fausaga e faasino i le vaega muamua ma tau a itiiti mai 2.5 taimi sili atu taugata nai lo le palasitika palasitika.

Aluminim Frames o le sili ona tumau ma mautu. Ae peitai, o le Humarm Offity of Alinuu o le selau o taimi o taimi maualuga atu nai lo le laau po o le PVC. O le mea lea, o faʻamalama mo nofoaga vevela o loʻo faia mai faʻamatalaga i se polymimde o lo o moe. O ata o le ofu mafanafana o le Aluminim e tau 4-6 taimi sili atu le palasitika, e ui lava e maualalo atu i le vevela i le vevela vevela.

Ma le tapenaina o faʻaupuga, o faʻamalama pupuni o le a faia le tele o tausaga. Laʻina o totoa o faʻavaʻa e mafua mai i le solomuli o le fale e mafai, ae o le faʻafitauli ua foia e ala i fetuunaiga

Auala e Filifili ai Mea

Ua tatou masani ai i le mea moni e tatau ona faia le faitotoʻa ulufale ma tuʻufua i le fale tipi o le fale o loʻo avea ma nofoaga. I le taimi nei, o ni nofoaga masani uamea e le mafai ona maua ai le malosi o le vevela vevela ma e le ofi i le galuega i lalo o le ea matala.

O le Steel e iloga e se maualuga o le vevela, o le 300 o le 300 taimi maualuga atu nai lo le laʻau), o lea o le taumatematega i lalo o le aila pronce, ma o nisi taimi o iniseti. Televave, o le 'olo o le taʻele o le tapoleni ma le sone o le vaitafe e televave (aemaise lava i tulimanu ma latalata i le matasela). I se faʻaopopoga, mai le loka lelei o loʻo agi mai i le agi, o le alaloa i fafo e masani ona mou atu, e tuai tele, ma o nisi taimi latou amata ai ona faʻaleagaina vaega uamea.

Peitaʻi, ua lava lea o le faʻavaeina o se lona lua (totonu) laupapa faitotoʻa - ma e mafai ona galo le faʻaʻaisa poʻo le ata. O le isi filifiliga o le okaina o le poloka pusa Steel i le tele-vaega o vaega o le tele ma faaituau pupuni i luga o le lokaina lelei. Lelei, le vaega o locks ma le pusa (faataamilo i le nofoaga) e tatau ona vevela) e le mafaatusa ua mautu.

E ala i le ala, e aofia ai puipui o le fale o loʻo faia, o loʻo fausia i le inisinia faaonapo mai le inisinia aofaʻi o laʻau, ma le afu e tele. Ae e masani ona taugata nai lo steed.

Puipuiga ma Devor

I totonu o se fale laupapa, o faamalama e masani ona puipuia le ata ma taamilo, ae afai e te filifili e pipiimau i le ata tusiata, o lea e tatau ona e okaina flat bedters ma mea faigata. Aua e mafai e tagata aʻoga ona faia se nofoaga mautu o Web, teuteuina e tusa ai ma le Northern Chasulcracraction Lingers - Volumetric Fitu ma le tele o laina.

Faʻafanua o le masini o avanoa: Aloʻese mai masani mea sese

Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

O le fale o le taumafanafana mai le taʻavale ua mafai ai ona teuteu moli moli, lea, e ala i le ala e le gata mai le laʻau, ae o oloa ua faʻaalia, fai mai, i le laina o veka). Ia, o mea faigata sili ona mautu na fausia ai ia Steel. E le pei o ni laupapa laupapa ma palasitika, uamea uʻamea e le musuia i luga o le pusa faʻamalama, ae i le latou lava tino mai le tulimanu, e tatau ona iloiloina pe a faʻatau atu le Wiper Windows.

Faitotoʻa faitotoʻa

Mo se taimi umi, o se faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale na manatu o se oloa mai le pine / bir faʻasologa ma le faila faila. O faʻataʻitaʻiga e le taugofie (e le talafeagai le papota ma le pusa tau mai le 4 afe rubles.), E faigofie ona toe faʻaleleia. O ni tagata o kamupani, pei o le "Vaega o Aloafale", Epikopo lotu ma Ballwald, fua mai ai i lalo o le "maualuga" valevale "; O le tau e amata mai le 40 afe rotabs.

E mafai foi ona e faʻatau ni talitane i le tuʻugamau ma se fusi mai le fafie laupapa ma mdf-trim - latou te le faia, pei ona le suia le susu, ma e seasea lava. I le taimi lava e tasi, o le feagai ai ma le taofi - pe o le veneer poʻo se pepa-faʻapipiʻi palasitika - e le o se mea e taofia ma e le o vavaeeseina. Faʻaaogaina e le taʻitaʻi gaosi oloa ma le fiafia i le suamalie o le susu ma le vevela-teteʻe.

Fautuaga talafeagai

Sili ona lelei i tulaga o le tau ma le lelei filifiliga mo le taumafanafana veranda - Windows mai le malulu mautu-loloto Aliginutus. Vaega mamao e masani ona valiina ma le powder compiation i paʻepaʻe ma enaena. Ae paga lea, faaumaina mo le faʻaolaina tekinolosi e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia le tele o fua o le laʻau, e tele o le a faʻateleina le tau o fausaga.

I le faʻapipiʻi tulaga

Afai o le puipui mafiafia o le 150 mm pe sili atu, o faamalama ma le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa pe o le mea e sili atu, faʻasolosolo atu i le potu. Ile tulaga muamua, o le a faigofie lava ona faʻafilemu le pa o fafo, faʻapipiʻi le lautele o faamalama ma se taupou. I le lua itu i le itu, o le lamatiaga o faʻamalama faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa ma puaʻa o le tioata o le a faʻaititia ai; O lenei filifiliga e sili atu mo le fale taumalulu.

Metotia mo pusa faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale laupapa laupapa: Faʻaaoga le le vaaia o papatusi i luga o le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi, poʻo le faʻafefeteina o ia ma le loloto. Ua tumu le avanoa i le polysurethane o Bam, lea e tatau ona puipuia mai le itu o le auala ma se taligalu, ma i totonu o le potu - o le vaprazoplation libbon. O le king i luga o loʻo tapunia ma platbands poʻo igoa tauvalaʻau.

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_14
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_15
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_16
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_17
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_18

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_19

A o le faʻapipiʻi le faʻamalama i le pusa faʻapipiʻi le faiaoga o le komiti

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_20

O le mamanu o loʻo fesoʻotaʻi i le amataga ma le palasitika tina.

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_21

O isi mea faʻalelei ma fao i le faʻavaʻa

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_22

O isi mea faʻalelei ma fao i le faʻavaʻa

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_23

Ona tafafao lea i fafo o le tao ma gate le gaght i le va o le puipui ma le pusa. Ona latou fao lea o le lafo

Ia mautinoa o le aufaigaluega na tuuina atu le Windows e le mafai ona vaʻaia (1-3%) uila i le potu, ma i le itu o le auala - 10-20% i le itu o le auala

O le a le mea e fai pe a fai o le faitotoa o le faitotoa

Na taunuu i le tautotogo i le fale, matou te le mafai ona tatala le faitotoa pito i luma. O le mafuaʻaga o lenei mea e mafai ona avea ma olopalaina o se ekalesia poʻo le faʻavae o le faʻavae o le faavae. I se tulaga lea, e le tatau ona e ki le ki i totonu o le loka faʻaaogaina o soʻo se mea faʻatau poʻo se isi mea faigaluega, aua e te ono lamatia le solia o le faiga. E sili le taumafai e faʻaosofia le ie - Tuʻu i luga, 'aveʻese mai ai le Mauga pe, i se teteʻe atu, taumafai e faʻamalosi lemu, ma faʻaauauina le livi le ki malie. A maeʻa ona e tatalaina le faitotoʻa, o le a fai sau tuʻimomomoia o ni fafaga fafaga mo le toe faʻafouina. Ma o le a tonu le toilalo, e sili atu le valaʻauina o se fomaʻi faʻapitoa mai le kamupani tautua ina ia 'ai ma ni tagata faʻatupega.

Faitotoa o totonu o sikoa i totonu o le susu i le potu e leʻi faʻatumuina e mafai ona faʻamafanafanaina, ina ia latou sili atu e tuʻua i latou. Afai e le tatalaina le faʻamalama, o le matap fetuunaiga o le a fesoasoani.

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_24
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_25
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_26
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_27
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_28
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_29
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_30
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_31
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_32
Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_33

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_34

I le pito o le Brusev e fausia ai se spike

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_35

Ona latou faia lea ma faʻapipiʻi i le nofoaga o le shoals ma le faaputuga

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_36

O le tala malie o le fusuaga ma puipui pa o lopa o lopa po o isi mea mai le laau fibers.

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_37

Fai ma faʻapipiʻi le kulimi kulimi mo le ata, naʻo poto masani e mafai ona faia.

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_38

O se pusa talatala o loʻo tiʻetiʻe i le puipui e faia e aunoa ma platbands; O pito o le login i le taimi lava e tasi o taimi o nisi taimi.

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_39

O le tele o faʻamalama o le oak e le manaʻomia le sui i le taimi o le ola atoa o le fale

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_40

Ina ia ogatasi o le 'au' '' aina ma le faʻamalama o le faʻamalama, e le manaʻomia le faʻatonuina o mea elemene i le tasi kamupani.

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_41

O le moa mo le faitotoʻa o totonu o loʻo faʻatino e tusa ma tulafono lautele. O le pusa pusa ua toe faʻaaogaina e faʻaaoga ai papatusi uʻamea

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_42

O le mauaina o loʻo faʻatauina e volenitia ma platbands na nana ai atoa le mauga.

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa i le fale laupapa 11945_43

Mauga o fusi e tatau ona faʻapipiʻiina e faʻailoa ai le tele o faʻafitauli

Faitau atili