Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono

Anonim

O le frescoes na faia e ata tifaga ata tifaga i le conde cperster e talisapaia mo le matagofie, malosi malosi ma tumau. E LE MAFAI ONA FAI, ae o latou nei o a latou analolodations e sili atu avanoa, faia i luga o le faavae o tapoleni.

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_1

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono

Ata: Talosaga.

O le ie aitalafu o le a fesoasoani e faatu ai se siosiomaga, mo se faataitaiga, o se tamai autu melenitairana.

O le faʻagasologa o le fausiaina o le masani masani o mea masani o loʻo faigata, o tagata faigaluega. O le atavali e manaʻomia ai le lelei o le faʻatinoga ma le saʻo o le faʻatinoga, aua e toetoe lava a le mafai ona faʻasaʻo le ata. Faataitaiga o le ata o ata na fausia e se tusitala moni, ma onapo nei afi ma le lomia lolomiina mai le manatu o le tekonolosi e tutusa ma le faatusatusaina o le ata ma pepa lautele. Peitaʻi, e manaʻomia le faʻailoa o le faʻaaliga a le tusiata e le masani ona faʻailogaina i taimi uma ma le faʻaalia o le tagata faʻatau, ma o le iʻuga o le galuega e mafai ona iloa faʻamalosi. O le gaosi oloa o le tele (2.7 × 3 m) Frescoes o le Matai e le itiiti ifo 1.5-2 masina, aʻo le lolomiina mamanu i luga o le tapoleni e mafai ona maua i le 5-10 aso. Ioe, ma o le tau o 1 M², e ese mai le 6 taimi, e le masalomia e avea o se finauga mamafa pe a filifilia se ituaiga ituaiga. Ae peitaʻi, e pei o aso o aso uai, o fualaʻau masani e avea ma elemene o le teuteuina, o se faʻamamafa lea o le potu i totonu.

Frescoes i luga o le Flylienic faʻavae mafai ona teuteu e le naʻo le pa mafolafola ma le taualuga, ae o le convex o loʻo conve i luga o luga, o le laina

Aso Nei Trescoes

O le faʻavae o le maualuga-tulaga i totonu o le pito i totonu e masani ona tautuaina e se ie nonwards - fluzenin. E ufitia i le manifinifi (1-3 mm) o le vaega o le elastic slaster, o le renably noanoaga ona o le fusi.

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono

Ata: Talitonuga & talitane

Faaaogaina nofoaga eseese ma metotia apalai, eseese le numera o faaputuga, sauni luga ma le tele o ituaiga. Ina ua maeʻa faʻamago, o se solo lanu e faʻaaoga i le numera lolomiina. O polofiti tekinolosi meafaigaluega e maua ai le maualuga lanu o le faʻauigaina o le saʻo, vaega laʻititi ma se foliga tele. I nisi kamupani, o le lapoa o le sili atu o pamu e maua i le maualuga o le 3.26 m, ma lautele o 10.2 m! O lea, e mafai ona fua se pa i totonu o le potu e aunoa ma ni faailogamuta.

I le ala, faʻatasi ai ma le masani masani, o nei tino fou e fesoʻotaʻi ma le mea moni o loʻo i ai i le tele o kamupani tusia tusi faʻapitoa tusiata tomai. A maeʻa, e aofia ai le laufanua i taʻaloga eseese poʻo se isi puipuiga malu. O le maeʻa o le pepa o Ferco ua manuʻa i totonu o le lisi, e pei o le masani ai o potu, ma le teuina i se faigata faigata. I le maketi maketi, o lenei ituaiga o teuteuga o le pa o le fale e faʻailoa ai le talafeagai o le faʻaaogaina o tagata talosaga, orthogram, adresco, fresconkovo. Tau 1 ²² - mai le 3990 rubles.

Laititi Pulu i luga o le Ferco e mafai ona faasaʻoina e le vali auala o le sumpony. Sili atu le ogaoga faʻaleagaina faʻaleleia le tusiata

Matagofie ma saogalemu ie

O foliga taua o le frescoes o se mapuʻe luga ma le lautele o ituaiga o mea. O le sili ona lauiloa - nofoaga o le 'au i luga o le ata o le ata, lea e liliu ai se ata i totonu o le faatufugaga ata. O le aafiaga o le vaitausaga eseese mai laiti, e seasea ona matauina faʻafitauli e faaleoina loloto ma manino. O le tapoleni ma le vevesi ma e le masani ona fuafuaina togafiti faʻataʻitaʻi masani masani milofiti. O le tele o le mea taua o le auro po o siliva na tumu o cracker. I lalo o le ave o le la poʻo le eletise eletise, e fausia ai le taufaasese o le taualuga.

A o filifilia se frescolt o loʻo i luga o le fatufatu faʻavae, e alagatatau ai ona unaʻia e le gata i le Asteitics faʻapea foʻi ma le itu o talosaga. O lea, o le manifinifi ma moli moli e talafeagai mo le teuteuina o le tauale, sili ona mafanafana i le faapipiiina. O latou homogeneus luga e mafai ona maua, e aofia ai le suiina o vaega faigata ma semi-galu, pe tutusa ma oneone oneone. Mo nofoaga ma le vevela ma le susu e sili atu le filifilia o mea e fai ai ni mea e fai ai le sili ona mafiafia o mea o loʻo faʻapipiʻiina, o le toʻilalo e pei o le procives ua teuteuina i le procives ua teuteuina i le procives.

Ina ia fausia se fresco ma se tamai mapusaga, vaʻai vave o le velo o le velo poʻo le faʻaaogaina o le sisitema fefiloi o mea laiti tele. O sea tapoleni, o le filifiliga atoatoa mo le potu fanau, i le mea o le saogalemu filifilia o le saogalemu: A o le pau o le pa'ū o le puipui.

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono

Ata: Kleio, quelyd, talosaga

Fercoes i luga o le mea e fiafia iai o loʻo tumau i se faʻapitoa faʻapitoa poʻo le glue mo flislinic wellpaper. O le fresco o le a le fufula ma o le a le susu pe a fai e leai se ata po o se oso i totonu o le potu. A leai, o le laʻau laloa o le a mago ma salu vave atu nai lo le papoʻi i le faʻavae.

5 Tulafono o le Mauga o le Fresco i le Flizelin Base

  1. O le fresco o loʻo tuʻuina atu naʻo le saunia (lamolemole, mama ma mago) base. A faʻapipiʻi i potu susu (faletaele, vaitaele), o le muamua-togafitia ma antiful e puipuia ai le teuteuina.
  2. Afai o le Ferco na feʻaveaʻi i le vevela i lalo ole 0 ° C, e tatau ona teuina i le potu vevela i le tapunia afifi mo 24 itula.
  3. O le ie ua faʻapipiʻiina i le ea vevela mai le 10 i le 35 ° C.
  4. O le kulimi e faʻaaogaina i le puipui ma luga o le itu o le frescoes, pe a uma ona faʻaaoga le tapoleni i le faʻavae mo le 5-7 minute.
  5. A o maeʻa le faʻapipiʻiina o muscoes ma i le vaitaimi matutu, o pupuni ma le faitotoʻa o le potu e tatau ona tapunia.

Mai cracks i rhinestones

O le fresco, o se tulafono, taʻalo le vaega o le ogatotonu o totonu o loʻo i totonu. E leai se mea e tupu fua o tagata gaosi i tausaga uma o loʻo fai ma sui o ni tusitusiga fou ma metotia mo le galulue ma ata tifaga, ma ata o loʻo faʻatumuina i galuega fou o le talenia. Talaʻaga o le Rusia muamua Frescoes Acrodeo - o se faʻasologa o totonu o le "Crystal" - tuʻufaʻatasia le matagofie ma le malosi. O le mafiafia o le parl basel ma se pupula ma le malamalama ma le malamalama e pei o le tele o faʻailoga, fatuina lagona le masani ai ona o le ata o le malamalama. Tau 1 M² - 7460 rubles.

E matua moni lava le moni o le Finsomal "enthoray" (Orthaigraphy ", teuteuina i Rhinestones, e faamamafa ai le mamanu po o vaega taʻitoʻatasi o le ata. O le numera o tioata i luga o le tasi parvase eseese mai le 300 i le 1000 pe sili atu. O loʻo foliga mai o le laufanua o le pa aisa i luga o le tioata: o le tino, o loʻo faʻaalia ai le foliga ma le ea, ma o le fiafia o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa o le alofa tunoa. Tau 1 M² - mai le 3900 Rullas.

Palladio ma anamua, MasterPieces o le taimi ua tuanai. O ata e toe gaosia ai le galuega o le Italia masters o le Xviii-Xix senituri., Aua le tuuina atu i le tele o le tele ma lanu, e lafoina ai le matagofie o le vaniti o le vanimonimo. Tau 1 ²² - mai le 2700 rubles.

Velsure's Ferecoes (Beresco) ma Matte, Share Share Tenduts na faʻamaonia o ia o se mea e mafai ai ona e mafai ona suia ai aʻafiaga o UV Ras. E mafai ona fufuluina, ma i le tulaga o le malosi faʻaleagaina - e toe faʻafoʻi. Tau 1 ²² - mai le 4500 rubles.

Po o le a lava le autu ma le sitaitai, lapoa ma foliga o le pule, e le mafai lava ona masalosalo i totonu o le siosiomaga "toefaafouina" i le fausiaina o se siosiomaga faapitoa.

Faapipiiina o frescoes e mafua ai le taualuga

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_5
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_6
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_7
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_8
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_9
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_10
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_11

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_12

O le ie lino o le frescoes roll i luga o le fola ma faailoga le pito mai le mea e faamoemoeina ai le faapipiiina le faapipiiina

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_13

I le itu faafeagai o le Freco ma se vali vali, o loʻo apalai ai lea, pe a uma ona ufiufi i luga ma le polythyne ata, pei o le toe faaleleia. (Mo le faigofie ma neta faʻapipiʻi, e manaʻomia le faʻaaogaina o le ata o le tutusa foliga pei o le fresco)

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_14

Ona latou faamaapeina ai le afi i luga o le taliga, lea na afifiina ai, ina ia o loo i ai le itu i luga o le pou. O le lisi e tatau ona le puipuia mai le tulaga iloga

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_15

Smoed

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_16

Aveese le 50 cm o le fresco ie, aveeseina le ata tifaga, ma apalai i le taualuga. I le taimi lava e tasi, o le fresco tibe taofi latalata i le taualuga

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_17

Faʻasolosolo le anwinding le Roll, Glue O le upega tafailagi ma faʻapipiʻi ma le faaeteete le sili atu keke ma ea. I le faaiuga o le galuega, tipi pito o tumutumu o pito o se sili ona maʻa naiti i luga o se pule poʻo se spalala

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_18

O le iʻuga o le a maualuga le lelei pe a saʻo le faʻapipiʻi

O tagata tomai faʻapitoa o le kamupani o le a fesoasoani ia te oe ia maua le nofoaga sili ona lelei mo Frescoes, filifili se lanu lanu ma le sitaili faʻaaogaina le suʻega poloketi poʻo totonu.

O le filifiliga o le decor mo frescoes o se galuega manaia. E mafai ona e faʻaogaina le ata mai a matou faʻatonuga poʻo se ata, o se ata e te fiafia iai, ata, poʻo se ata, soʻo se togafiti, maxro ... e le uma ai le faʻamasinoga. I le talosaga a le tagata faʻatau, o tagata o le au leoleo o le a tulia le ata, suia lona tele e tusa ai ma tapulaʻa o se potu faʻapitoa, ma pe a tatau ai, faia. O ia mea e manaʻomia e suia ai le tele o le ata poʻo le tuʻufaʻatasia i totonu o se isi elemene. I le mea na filifilia, e mafai ona e aveese mea le talafeagai ma e tusa lava pe e le fetaui pe a latou le fetaui i le totonu o le mamanu. Faʻateleina pe faʻaititia i le pupula o le ata, filifili le suia o le lanu poʻo le liliuina o le lanu o le lanu uliuli ma paʻepaʻe e sili ona lauiloa. O i latou e manaʻo e mautinoa o la latou filifiliga, tatou te faia se fasi fua o le vaega o le frescoes o loʻo fesoasoani i totonu o le olaga i totonu o lou fale.

VADIM Lebedev

Faatekonolosi Faatonu o Talosaga Fale gaosi

Plulia Miscuses
Fetuʻutuʻunaʻi Manaʻomia le muamua sauniuniga o le faʻavae o loʻo i lalo o le puipui puipui
Māmā Maualuga tau o tagata taitoatasi
Tumau
Tetee i le uv rays
Fetaui lelei mo le mamanuina o nofoaga susu (i luga o le suʻega o fale e faʻaaoga ai Fresco-faʻavae Fresco Foud)
Faigofie Montage
Afi-tetee
Siosiomaga faauo
Faigofie tausiga

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_19
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_20
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_21
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_22
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_23
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_24
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_25
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_26
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_27
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_28
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_29
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_30
Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_31

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_32

O le tapoleni ma fugalaʻau manaia ma agamalu, vali e le tusiata, e mafai ona manatu o se galuega moni a le tusitala.

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_33

Faʻafetai i se kuata kuata, faʻaaogaina i se mea mautu o le fatuga ma se faʻapitoa faʻapitoa vaega o loʻo i ai le faʻaaogaina o mea e sili ona leaga ai.

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_34

Fresco - le atoatoa o le pito i totonu o le systic style

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_35

E mafai e le fili ona toe gaosia ni tomai faʻapitoa o tagata lauiloa, ma o le tele e saʻo lelei e tuʻuina atu le faʻapitoa faʻavae.

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_36

Fresco "sili atu le faʻamalosi" (orthography) i luga o se mea manaia ma se mea ese bead

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_37

Liliu i se fresco, o se ata o le Austrian Artist Gustav Gropta "Sogi" ae le o le Grozing Green o le moni o le auro lanu

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_38

O tagata mamanu o kamupani gaosi oloa ua mataituina e le ata filifilia ma se ata o totonu, ia sili atu le mafaufauina o le a foliga le fresco foliga

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_39

Deparal (tusa) o se moli moli ma se ea-nofoa i luga.

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_40

Tele o le tele o mea leaga e aofia ai le tele o faigata. Ma le saʻo lelei o soʻotaga o soʻoga i le va oi latou e tumau pea le le taliaina

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_41

Tulaga o le aso nei o loʻo i ai - gugu lanu gamut, uliuli ma paʻepaʻe o ata o ata, o le tele o ata ata ma pili mo le sima

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_42

Pot Art elemene e le laititi le lauiloa, tosoina tala e pei o le combic po carffiti

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_43

Talitonuina lagona o mea antiques frescoes o le pepa puipui o le les dcoers d`ete (Arte) ma le tele o 2.7 × 4.5 m

Fresco i luga o le flisline e faavae: 5 fasi tulafono 11950_44

Frescoes "keramo" (tusa) ma le tino lelei ma le faʻasaʻoina o tamai, papaʻu, manino ona faʻailoa uiga o le chramic oloa

  • Faʻafefea ona fai le Glue Phlizelin Wallpaper: Faʻasalalauga faʻatonuga

Faitau atili