"Green Great Will" Hydrocarbon suauu

Anonim

O le la e aoina i sisifo o loʻo avea o se "lanumeamata o lanumeamata" hydrocarbon suauu, ae o le rusia i aso uma latou te leʻi faʻateleina. Masalo, o le mafuaʻaga o loʻo taoto i le le malamalama i tagata faʻaaoga e mafai ona faʻaaogaina. Ma te le mea moni uma, ma le saʻo le faʻaaogaina, o le ufiufi ua tumu i le taimi lava ia te latou lava, ae sili atu le tau o le tau.

Ata: Legion-Media

O le manatu e faʻaaoga ai le vevela o le la mo le faʻamafanafana vai e le fou. I le tele o faʻatoʻaga atunuʻu, e iai le parrel sperl poʻo isi pusa tutusa, tuʻu i luga mo le itu taumatau o le la. I le taeao, o le aisa vai mai le vaielu mai le vaipuna e sasaa i paelo, ma i le afiafi e mafanafana ai i le mafanafana o le vevela ma e talafeagai lelei mo le fufuluina o laau.

O mea taua o nei o mea taualoa o mea o tupu, e tusa ai ma se faavae tutusa. O isumu a le la o loʻo vevela i totonu o se faʻaputuga uo lelei, lea e ulufale i le tane ma le vevela fesuiaʻi ma e ala mai i le pito mulimuli na te saunia ai le vaipuna. I le avea ai o se paʻu, o se tulafono, o le faʻafefiloi o le vai ma le pinfreeze e faʻaaogaina, e le o le malulu i le tau o le vevela. I le faʻaopopoina o elemene i luga, o le polokalama e masani lava ona aofia ai se faʻasologa o vai pamu (ofi atu, faʻapea foʻi ma polokalama faʻatonutonu ma pulega faʻatonutonu e faʻatautaia ai le faiga o gaioiga.

O a mea sese e masani ona faʻatagaina tagata faʻatau pe a filifilia se helium system?

I le avea ai o se tulafono, latou te mananaʻo e maua le 100% o le malosi mai le lunila le la, e aunoa ma le mafaufauina o le la e le mafai ona "tape", taofi le faʻanoanoa i le loto. O le iʻuga, o le tino e ova atu i le leai o se vai i aso vevela o aso vevela. O le faʻapipiʻiina e tatau ona filifilia mo le vaitaimi sili ona vevela, ma i le tele o aso malulu, faʻaaoga se isi mea vevela, faʻataʻitaʻiga o le vevela toe setiina faʻafitauli, mo se faʻataʻitaʻiga, e avatu utupoto e ufiufi ai le umuni.

Aisea e le faʻaaogaina ai e le au aoina la le vai o loʻo vevela i totonu o le auala o le faʻamafanafanaga o le vevela i le taumalulu?

E tele mafuaaga mo lena. Aemaise lava, i le taumalulu, o le tele o le vevela ua taumafaina i le po, o le aso, o le aso e manaʻomia e fau ai le tele o vai vevela i le po, e le o le tele o tau o tagata aoina). I se faʻaopopoga, i le Solar Collector System, o se paluga o polypropylene glycol ma le vai ua faʻataʻamilomilo, ma vai i vaitafe. O le vevela faʻaseʻe mai le laʻei ma se polypropylene glycol o le a maualalo, o le a tatau ona faʻateleina le numera o le afu O le iʻuga, o le a taugata le faiga, ma se umi totogi totogi. O le "Ariston" na faʻaalia ai le Humanimisys o le tele o ituaiga, e lua ma le faʻanatura ma faʻamalosiʻau. Faiga ma le faʻanatura o loʻo i ai - tele mo le faʻaaogaina o taimi. La latou maualuga maualuga e tatau ona avea ma le tutusa ma le vaitaimi o le talosaga (taumafanafana). E le manaʻomia le eletise mo galuega, ae mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se sefulu pe a manaʻomia ona ofi i le po. O le aoga o ia faiga e maualalo ifo nai lo le faʻamalosia, ae i le taimi lava e tasi i luga o le maualuga o le puipuiga mai le soonaʻi.

Sergey Bugaev

Oloa faʻapitoa, Arisson Tremon Rusk Cructing Department

Luga i le taimi

Ile averesi, o le silia ma le tausaga o le helitinosi e ufiufi pe tusa ma le 60% o le manaʻoga mo sauniuniga vevela vai. I le taumafanafana o le helimuamm e mafai ona maua atoa lona fale. I le taumalulu poʻo timuga, ao puaoa o loʻo faʻaaogaina faʻatasi ma isi mea e malosi ai. O se ausilali meafaigaluega, pei o le kesi, diesese po o le barsess buel bolier mafai ona aliali mai. I le tulaga lea, e fesoʻotaʻi ai le au faʻaputuputu ma faʻamalama i le o loʻo taʻua o le Bivraty Baku - o le, Baku ma le lua fausia. O loʻo iai foʻi pendlaster ma le tolu vevela e fesuiaʻi le tolu isi mea eseʻese, ae e leʻi taatele.

O le vaega o le "helimiosystem - o le polerr" e matua lauiloa i le tele o tagata gaosi oloa o Heiters meafaigaluega (Arisson, Biessmann, Viesman, Viessmann) ofo ai faʻataʻitaʻiga o ituaiga uma. O le mea lea, e mafai ona e faʻaputuputu le tino ma se tasi le masini faʻatonutonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Arsion, o le galuega a le Boiler Heatherys Hardes o le tulaga e mafai ona fetuʻunaʻi i le faʻaaogaina o le Aristson Soureys Change Devices Swork.

Aofai mamanu polokalame

Ata: Igor Shirhagin / Harda Ala o Faasalalauga

1 - Tui Sese; 2 - Faʻaaogaina ma le maualuga-filifilia o le taʻesega; 3 - Faʻalua vevela fetufaʻi o le mita-Pove ituaiga; 4 - faavae mai le alumini o le anloy ma le vevela vevela

O tagata o loʻo aoina o tagata e galulue sili atu i le taumafanafana ma ma le tuʻusaʻo la, ma le gaogao, i le isi, e sili atu, e sili atu le faʻaalia o latou tulaga o le taumatemateina ma le taimi o le taumalulu ma le taimi o le ao gatete

Paipa po o le vaalele?

O le lauʻeleʻele mafolafola ma o fana o fanaina o tagata papa na maua ai le tufatufaina sili. E i ai a latou matata ma faaletonu.

Ata: Ariston

VIRUM ARLAR BOOCECECCE CAIROS VT (Ariston) mo faiga ma le faʻamalosia o le savaliga ma faʻateleina. E mafai e faʻataʻapeʻape paipa mo le sili ona lelei o le malosi o le malosi.

O tagata aoina o fafo o fafo e pei o le lapotopoto tauau. Ma e leai se mea e ofo ai: O lo latou vaalele fafo o se faatafafa o le swockproof flass. I lalo o le a se i lalo o le starsorber - o se elemene o le amoina o le sorlala. O le laualuga o le ABRORBBEN liliu i le la e faʻapipiʻiina e se ufiufi faʻapitoa, ma o le vevela o le vevela o le suavai feololo (vaʻai ata) ua faʻatulagaina i lalo (vaʻai ata). Ona o le malamalama malamalama o le faʻaupuga o le tioata i totonu o le potu, o le mea e maua ai le mea e maua ai: e le mafai ona faʻaalia i totonu o le la o le la Tuu le au aoina.

I totonu o le VoTUum Tubular Pusa, ae le o le mafolafola Stortogeber, Volumul Diget Plass Paipa Paipa Paipa ma le filifilia o latou i totonu ua faaaogaina. O le mamanu e galue o se "tormos i luga o le sili atu": o le la o le la e ui atu i le tioata ma vevela vevela le vevela vevela ua faatulagaina i totonu o le faagaau.

E talitonuina o le faataoto i le itu i saute o le atunuʻu, ae o le tele o poloketi a fale tumaoti ma helimisms ua uma ona faʻatinoina i le sipelaga ma siberaia

E fia "sikuea" tatou te manaomiaina?

Ata: Burerus.

O le lurla Collector Burteus Ogassol Skunds Sky4.0 (65 afe Norble). O le apamemea e faʻaaoga i luga ma le maualuga-filifilia o le taina o le faʻaaogaina. O le tioata puipuia o le tioata o loʻo faʻaalia e moli auala tetele (e oʻo i le 92%)

O le vaega o le la e avea o le la e faalagolago i le fuafuaina o le helium system. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e suʻe le vai vevela mo le fufuluina ma manaʻoga o le fale. Muamua o mea uma, e tatau ona e filifilia le faʻamafanafana o le tane o le manaʻomia tele, o le algorithm mo le fuafuaina o lona malosi e tutusa ma le confictical boler o bakuli "Peitai. 3/2014). O le voluma e faʻalagolago i le numera o tagata faʻaaogaina ma le ituaiga o meafaigaluega o le faletaele (mo se faʻataʻitaʻiga, o se vai pe taele).

Ina ua latou fuafuaina le aotelega o le polesi, o le ae aʻoaʻo ai le faatinoga o le la kapela ma, tumau, fuafua o latou vāega ma fuafua poʻo a avanoa e talafeagai ai. Mo se sili atu saʻo le fuafuaina o tau, faʻaopopoina tapulaʻa mafai ona manaʻomia, pei o le faʻanaunauga o le taualuga ma le tulimanu i le va o le lautele i le itu i saute. Sauni Algorithms o loʻo faʻaaoga mo le fuafuaina, o lea e faigofie ai ona faʻataunuʻuina le polofesa lenei galuega. Tele tagata gaosi ma faʻapipiʻi e faʻaaoga e leai se totogi.

E fia le "sikuea"? O le tau tele e fuafua lava ile gaosi oloa. Taugofie Saina e mafai ona faʻatau mo 10-20 afe o rubles. Mo le 2 'o le aoina o le aoina. O se oloa tutusa o le Europa gaosiga tau le 3-4 taimi sili atu taugata. Le isi 30-60 afe rubles. Pule ma le ponaivi o le a tau.

E masani lava, o tagata folau au e faʻapipiʻi i se auala e o loʻo i latou i le maualuga atu nai lo le malosi vai vai. Paipem Conding Collector Collec ma vai kesi o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tumau slope ma e tatau ona puʻupuʻu. E manaʻomia ua latou tetee i le vevela e oʻo atu i le 150 ° C ma le uunaiga o le 6 pa, o lona mea e sili atu le faʻaaogaina o paipa paipa. A o le le atoatoa o le faamasinoga, o loʻo iai foʻi manaʻoga faʻapitoa: le mafiafia, teteʻe i le maualuga o le vevela, ultraviolet, etc o le mea sili ona faʻatasia i totonu o se tagata aoina CANT o le HeartRal Cress (ma le puipuiga mai Ultraviolet), ma luga o le ufiufi i mea o le a tetee atu i le agi a le manu felelei.

Olga Kovalenko

Ulu o le malosi faʻafouina malosiaga

O le sili sili ona lelei o le aoina vaalele

E i luga o le auala laupapa a le la kanela i se auala e aliaʻe ai i le taimi o le la i le taimi o le la. O le sili ona lelei o le lautele o le vanivoir vaalele e fetaui ma le tulaga masani o le tulaga o le laufanua ma o lo o, mo le faʻataʻitaʻiga, mo Moscow 57 °. Mo le itulagi i matu o le itulagi i saute o le "Vaʻaiga" a le vaega (fai mai, o le itu i saute o le taualuga) e talafeagai. Ioe, o isi mea e le tatau ona poloka le aoina mai le la. E le mafai i taimi uma ona mataituina tulaga uma, faʻapea pe a faʻapipiʻi tagata aoina, muamua poʻo le faʻaaogaina o ni fale ua leva ona faʻaaogaina.

Ata: De Dietrich

Vai vevela deter de Dietrich BSL 200 (161 afe Rullas). 225 l Tangk, mai le laupepa e le mafai ona ofi ia Steel, o le Hermal Creves 50 MM, lua vevela, Magnesium Andio e puipuia mai le Corroon Sword

O le auala sili ona faigofie pe a manaʻomia le tiʻetiʻe o le vaega e tutusa ma le taualuga malifa. I le tulaga lea, o le isi ti o loʻo manaʻomia, ma o le aoina o le a faʻapipiʻiina i luga o le komiti muamua mai le uamea uʻamea. O le paʻu o loʻo i luga o le paʻu i le taʻavale ma faalagolago ia i latou e faʻaogaina ai ni mata faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina. O le mamao i le va o le matau e fuafua e ala i le tusiata laulau ma fuafua i le mamao i le va o le au malaga ma mai le Snow avega. O le Rafter Hooks e faʻavae i luga o le RAFTS poʻo le o se vaega o loʻo i totonu o le 'aʻai (o se isi vaega o loʻo faʻaaogaina) ma e le tatau ona nofo saʻo i luga o le taualuga. O le fesoʻotaʻiga o paipa o loʻo faia e ala i le fetaomi atu o le faʻaaogaina poʻo le faʻaʻautaina o le faʻatauga faʻatau.

Faʻapipiʻi se Anotusi o se Polokalame Force Resport, aua e uiga i mea sese o le le mafai ona faʻaaogaina poʻo le faʻatamala e sili atu le faʻaaogaina, o le a sili ona e faʻaaoga pe a toeitiiti mafai ona faʻasaʻo. O le mea lea, e sili lea ona faʻaoga i tagata faʻapipiʻi o loʻo iai i se mea. O le sui o le kamupani o le a suʻesuʻeina nofoaga e mafai ona faʻalauiloa ai nofoaga ma faia se iʻuga e uiga i le ono mafai ona tuʻu se aoina, ma faʻatatauina ai elemene o le fausaga ma le kiona.

I isi atunuʻu, o loʻo aʻoaʻoina e tagata faʻaputuputu tagata mo le faʻamafanafana, ae ia faʻamalolo le vai i vaipuna: i le tulaga lea e masani ona faʻaaogaina i se fefaʻatauaʻiga vevela

O mea e sili ona masani ai o le proodisystems o loʻo faʻaaogaina mo le DHW ma le lua vevela taʻavale i le tane (tasi mo tagata aoina, mo le isi mo le boaile). O le lelei o le tulaga o le la e sili atu lona maualuga atu nai lo le mea ua manatu. Ma o lea, i le pule a Polika o se tulaga o le 1.9-2.4 mita, e vave lava le faia o le itu taumatau o le vai. Peitaʻi, ua faʻamautu lelei le lelei tapulaa pe faʻafefea ona fuafuaina le saʻo o le polokalame. I Lusia, na maua ai e salalau faasalalau le au aoina o ituaiga uma. O le Bosch Line na tuuina mai i le vale valetiiti koluma faia i Siamani. E sili ona faʻaaloalo ma mafai ona galulue faʻatasi i le atoa tausaga. O le au aoina ua faʻapipiʻiina tetee i suiga o le tau. Glass ma Shinorber ma se fausaga faʻapitoa e faʻateleina ai le lelei o masini.

Konstantin Emaikhin

Oloa Pule o le Kamupani "BOSCH HORN"

Faapipiiina o se tagata le la o le ulu i luga o le taualuga

Lagolago e faʻapipiʻi i luga o le rafter, tipi tipi o loʻo faia i le laupapa

O le nofoa nofoa ua faamauina

O le tagata aoina o le iunite o loʻo taofia ma matau faʻapipiʻi i le rake. Copper Pipelines i le matagaluega o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻamuamua le faʻatauga poʻo le fetaomi atu o mea

Faatusatusaga o mafolafola-pati ma tubular e aoina

Tulaga maualalo Mafolafola paean Tubulala
Tau 20-30% maualalo ifo nai lo le gaogao o le vasega lava e tasi Sili taugata
Galue i le ao O le lelei e suia tele i le ao, mai le itiiti ifo i le la oso i le maualuga, pe a le la i Zenith, ona toe faʻaitiitia ai lea o le tulaga Ona o le tubular foliga o le aoina ma le faʻata e aoga, o le la o le la e faʻaaogaina sili lelei ma lelei toetoe lava

e le suia i le ao

Galue i le malulu

vaitau

Lelei o le 30-40% i lalo ifo nai lo le gaogao Maualuga atu (30-40%) lelei ona o le tele o le vevela vevela leiloa
Malosi,

Tetee e oso ai

Maualuga Maualalo
Tumau Maualalo Maualuga (e mafai ona suia le vaega ua faaleagaina)
Folau Maualuga (manaomia sili atu tumau faavae) Lautele

Laʻei lapotopoto e tuʻuina atu i se uila o le paʻu o le paʻu i luga o le fa lagolago le toʻafa, lua i luga ma lua i lalo

O le vevela o le la o le la o le la e faʻatonuina ai le Credit Cirver Kairos Macc CC1

Kairos la kolosi e aoina mo le faaeulu faʻapipiʻi

Ma le stemting stating

I le lelei o le tau, o tagata aoina o le la e faʻatagaina oe e faʻamautinoa ai le manaʻoga o tagata e ona tagata i le vai vevela

O le motusia o le diagonal fesootaiga o tagata aoina (o le malulu vai e sau i luga o le taumatau pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga

O le la e aoina e le mafai ona tuu na o le taualuga, ae foi i soo se nofoaga tatala

O fafo, la e toufaʻailoga la e faʻaputuputu ma le malosi i aso uma i aso uma ma e faʻaaogaina faʻapitoa mo manaʻoga aoga.

O le taumafanafana o le taumafanafana mai le laki lapotopoto ma se fusiua le tane - o se auala faigofie ma le lelei e mautinoa ai se fale o le vai vevela i le tau o le taumafanafana.

Faʻamatalaga o le faʻanatura o loʻo faʻalenatura o le Cairos Cairo HF (Ariston) (110 afe o rubles)

Faitau atili