Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale

Anonim

E uiga i se tagata laki ae le maofa na fanau mai o ia i se ofutino. Afai e te ofuina se fale i le "mitiafu", fausiaina o se mea matagofie na faia, o le a mafai foi mo se taimi umi ma manuia. O a mea e tatau ona faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe?

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_1

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_2
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_3
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_4
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_5

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_6

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_7

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_8

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_9

Faʻafetai i le foe o Ventiving Restaide, ua maua e le Malo le avanoa e iloa ai le toetoe o soʻo se tusiata, tuʻuina atu ai le fausiaina o foliga tulaga ese o le ituaiga o fale. O le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le ventitides e aofia ai le ea fua o le ea i le va o le puipui o le fale o lo o ufiufi, ma o le faʻamalosi o le fale maloloina, puipuia se umi tautua le ola o le fausaga. Mo fale, e masani lava ona i ai le avanoa i le 40-60 mm - o loʻo tuʻuina atu mo le faʻapipiʻiina o le laupapa laupapa poʻo uamea o loʻomea mai puipui.

Vinyl sivine

O loʻo faia le PASCIDs o le Plyvyll chloride (PVC), e ui lava e masani ona taʻua o Villerl. O mea e gaosia i se ituaiga o faʻavasega vavaeʻese ma talafeagai mo le faʻapipiʻiina o le tele o luʻitau. O le maketi o loʻo i ai le sivine o le atunuʻu: "Alta-talaaga", "Horn Polymer" (Brack Sweetka (ADETA Lagona ituaiga, o Georgia Pacific, Napco, Croywood, Kroy), Docke (Siamani, Derces, Youngs, e tusa ma le tele o lanu Masalo o le sili ona faʻalauteleina le kopiina o le puipuia o puipui mo le puipuia o puipui poʻo faʻavaʻa o loʻo avea ma aso o le tau. O palasitika uma e mafai ona vaevaeina i totonu o le puipui, i le potisi ma ausilali.

Vinyl siving. Pa puipui

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_10
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_11
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_12
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_13

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_14

A faʻapipiʻiina, n-Designiles, o le atunuʻu ma fafo o loʻo faʻaaogaina, faʻapea foi ma le Chamfer, Fox, Platbands ma Shepes e faʻapipiʻi ai se taumatematega.

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_15

Faafetai i se tamai mass, vinyl siving mafai ona faʻaseʻe i luga o le laupapa fafie, ae o le faʻaputuga uʻamea ua manatu o le stell stellsm

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_16

E feololo ai panels i luga o vaalele eseese o le stade, aua le faaaogaina luitau

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_17

O palu pa o loʻo faʻataʻitaʻia ai le tasi, lua pe tolu laupapa o tamaʻitaʻi o Clay-American, o loʻo ofoina i le lautele o lanu ma mea.

Pa. O lo latou lalagaina o loʻo faʻaalia ai le tasi, lua pe tolu laupapa, maʻoti faʻapipiʻi i luga o le tasi i le isi i le mamao mai le pito i lalo. O le Zigzag faatulagaga na alu i le manuia o le palasitika sivine - o le ogatasi e matua faʻamalosia ai le manifinifi (1-2 mm) mea. O le sivisi o loʻo gaosia e le au tekonolosi tekonolosi - o le palu i le vai o le atunuʻu na toso mai i le tele o masini e maua ai le tulaga manaʻomia ma le malosi.

Ea ea

O le mamao i le va o le totonu o le feagai ai ma le vevela-o le tele o vaega e tatau ona lava mo le aveesea o le mea e maua mai le potu i le taimi o le vevela o le vai e ala i le potu i luga o le potu vevela, atoa foi ulufale mai i fafo atu o le vaaiga avanoa. O le tele o le avanoa e fuafua e fuafua i luga o tulaga tau aʻea, maualuga ma tusiata ma le tusiata (couvate o le lauʻeleʻele, ma isi mea) o le fale o loʻo faʻapipiʻi (numera o puipui, Rails, ma isi mea). Aisea ou te manaʻomia ai le fuafuaina? O le lautele o le ea o le ea e iloa ai e le gata o le tikeri o le paleni o le puipuiga o le fale e tapunia atoa atoa atoa, ae o lona ola foi. I le manatu maualalo i lenei faʻatulagaina, o le fuaina o tafe o le ea faʻafuaseʻi o le a faʻaititia, o le a fai se isi faʻaopoopo i le vevela o le ea poʻo le tulaga o lona tino vevela. O le mea moni, o le a atili faʻamasino ai, ae o le taimi e tasi e paʻu le faʻaputuputu o le tino i le vaapau i le tagata faʻatau. Ma o le a le aloese mai ai faafitauli.

Mo le faigofie o le king i le pito i lalo o vaega taʻitasi, o le matau o loʻo tuʻuina atu, ma i le pito i luga - "Groove" i lalo o le "matau". I le pito o le laulau i luga o le "Groo nofo" E i ai ni filifiliga mo fusifani, faasolosolo i luga o le itu umi. Faapipiiina, i le teori, faigofie tele - o le pito i lalo "hok" o le faʻapipiʻi vaega o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i luga "Groove" o le vaega pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina i le faamoega o le pulou lautele pe fao. O loʻo i ai i le laina lava e tasi o loʻo fetaui lelei ma isi pe ala i se faʻapitoa faʻapitoa. Sosoo ai, le laina lea o loʻo fuafua, ma o faʻatino uma e toe faia. O le iʻuga, o se malupuipuia mautu faʻafefiloi ua fausia ai. O le pvc panels e lava le umi (i luga i le 4 m), o lea la o le ufiufi o le fale e ave le maualalo o le taimi, ma ona o le maualalo lautele (10-30 cm) ma le tele o oloa . Le tau o oloa autu o le lotoifale - mai le 180 rubles. Mo le 1 M², faaulufale mai - mai le 450 rubles. Mo le 1 ².

Vinyl siving. Ogatotonu

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_18
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_19
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_20
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_21

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_22

Maualuga maualuga o le malosi ma faʻaaoga le teteʻe e iloa ai le lauiloa lauiloa ma le manaʻoga o le faʻavae o lo o nofo ai. Ma le isi, o lenei mea ua faʻaaogaina e le gata mo le Faʻamoemoega faʻapitoa, ae mo le taofia o le faʻavae atoa, faʻapea foʻi ma ni tamai fausaga fausaga (fale, ma isi,)

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_23

A maeʻa le faʻavae o le faʻavae, o loʻo sili atu le faʻaaogaina o le sili atu le tumau o le uʻamea

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_24

O le laufanua o loʻo fuafuaina le faʻatulagaina o loka o le mea e fesoʻotaʻi ai le laina i le tasi ma le isi.

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_25

Nofofua ma faaluaina-flop panels, faʻataʻitaʻiina le ituaiga o le laupapa laupapa, foliga sili atu i le tuʻufaʻatasia ma le puipui sivisi.

Congae sivine. O le mea o loʻo i ai ni vai malosi o pa, aua o lona mafiafia e ova ona tausaga i le 3 mm ma sili atu. O lenei faʻatagata e taua tele mo le pito i lalo o le fale, lea e masani ona faʻaalu i faʻafiafiaga o masini (pa, e feula, ma isi). O folasaga e faia e le puipuia o le gaosia (tui puipuia (tui e masani lava ona masani ai ona feagai ma le oso i le piliki ma le natura. O le tele o le faavae o le siving e tusa o le 1 × 0.5 m (lua panels latalata i le 1 m² pā puipui). Auai le aoga aʻo leʻi faia le fale na teʻaina le fale, o le faʻavae faʻavae e leai se ese mai i mea faʻapena aʻo le i faʻaaogaina le pa puipui. Ole faapipiiina o oloa e tutusa foʻi, ae o le faʻamaufaʻainaga o faʻasalalauga o tusitusiga, e manaʻomia le togafitia ma se ao faʻapitoa.

Afai e tatau, o le ventilang stade e faigofie ona toe faaleleia: faʻaleagaina o loʻo faʻamamaina ai elemene e faigofie ona aveese ma suia i le fou

O le filifiliga o mea lelei o se mea itiiti nai lo le puipui sa sivifo: fafo ma totonugalemu, i totonu o le placks, j-dipt promenk. I le taimi lava lea, o tulimanu o totonu o ituaiga e lua o loʻo ofoina atu: o le lautele atoa (e aofia ai vaega e lua), ma o nisi tagata gaosi e faʻauluulu ai e le o le oges e le o le oge. Ae i lenei vaega o maketi sili tagata gaosi oloa, aua ua taua uma kamupani i luga o kamupani i luga o le gaosiga o le amataga o le amataga o le Bangence Shim o le faavae o panels e sili atu le maualuga. Nai lo le pa: i le lotoifale - mai le 400 rubles. Mo le 1 M², faaulufale mai - mai le 900 rubles. Mo le 1 ².

MonocascoasTrusious ma le Coextrusion

O le puipui na sitaili e mafai ona faia mai le tasi ituaiga o le faʻamau (o le tuʻufaʻatasia o vinyl efuefu ma tekinolosi o loʻo mautinoa ai le manaʻomia meatotino - coexestus. I le mataupu mulimuli, o le fanua e aofia ai ni vaega e lua o loʻo i ai: o le pito i lalo o le 80% o le mafiafia ma fuafua le tumau o le tele ma le malosi - 20% ma mautinoa. O le autu o le coexttroesalio panels e sili atu taugofie. Peitaʻi, pe a fai o se faʻamau o loʻo filifilia mo le pito i lalo o le vaega faʻaaogaina o otaota (efuefu-pito-sivine) poʻo se tuʻufaʻatasiga e itiiti

ma faʻaopoopoga, o meatotino faʻagaioiga o le paneula e faʻalavelave ai.

Ausilali. E masani ai i totonu o sofa panels na faʻaaogaina e pupuni ai ulu o loʻo i luma, o loʻo iai ma tali, na latou mauaina i ni vaega o le vinyl o ituaiga uma, o puipui ma le faamautu o le fogafale. E tusa ai ma le faʻavae, o le mea o mea e sili ona teteʻe mai i le masani masani vinyel o lo o malaga atu, ae sili atu ona fetuutuunai i ai. O le panels ei ai se tulaga umi - 3 m, ma lautele eseese mai le 250 cm (lua-band) i le 350 cm (tolu-ala). O le tau o mea e fai ai i le lotoifale - mai le 220 rubles. Mo le 1 ², faaulufale mai - mai le 400 rubles. Mo le 1 ².

Vinyl siving. Soluata

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_26
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_27

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_28

O loʻo faia le faʻaaogaina o le ea e maua ai le ea i totonu o le ventipala e kiliaina

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_29

E mafai ona mautu panessiss

Uamea:

Mo se taimi umi, sa savali lava uʻamea na faia na o le tino o le tasi pe faʻaluaina o lanu, e le o saofa i ai, e le masani ai mo le faʻaumaina o le faʻa-tumaoti. O le ata ua suia tele i le taimi o le afio mai o Steel Galvamized laupepa o le poslymer lanu o le Privan Gorking Geading Kamupani E leʻi leva talu ai, o tagata gaosi oloa - "uʻamea talaaga", "nofoaga maualuga", suiga Tele "," e faʻatatau i le fale laupapa laupapa. E le gata i lea, o kamupani a Rusia ua i ai le lelei i luga o le atunuʻu - o latou oloa ua gaosia i lalo o le faʻatonuga ma e fetaui ma le umi o le faʻavae ma faʻaititia le aofaʻi o otaota.

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale

Ata: Igor Shirhagin / Harda Ala o Faasalalauga

E fautuaina le faʻaaogaina o le surcade spodystemp o loʻo faʻaputu mai ai le tele o le tino mai le puipui ma faʻapopoleina o le m-ata ata

Uamea nofo ai na gaosia e le Kamupani Rusia o panels na faia e le malulu uamea uʻamea ma le Polymer Clalelayer Corting-teuteu o loʻo taʻua o le sili ona taua (o le sili ona taua o le kapeteni O le ata o laʻau e faʻaaoga i luga o le laufanua o le uamea faʻaaogaina Photoffict tekonolosi. O loʻo faia le sui o le tau o le ea pe a suia le ea, o loʻo i ai le maualalo o le laina o le laina, lea e mafai ai ona e mutia ma faʻagaioia le faʻaaogaina o le vevela mai -50 i le + Plus C. Mea e le o le le mautonu, tetee i le ultraviolet, Amorcherdic Provitation ma eseese filogia. O le vaega faapitoa e mai le 4.5 kg i le 1 ². O le fuafuaina o le auaunaga olaga e le itiiti ifo ma le 20 tausaga. E mafai ona vaeluaina i luga o puipui, nofoaga i le potu i lalo ma ausilali.

O lea na nofo le fale umi

O le faʻatuatuaina o le foe o le ventising e mafua mai i le lelei o le le gata o faʻavae faʻaaogaina ma soloaiga, ae faʻapea foi le faʻapipiʻiina. O le mafuaʻaga lea pe a faʻatau se mea mo se masini o se mea e mafai ai ona maua pe a na o le kamupani-faʻatau atu o lona lava borgitam poʻo le faʻapipiʻi tautua ofoina. O tagata faʻatau aloaia o le a le gata o le a maua uma i latou, ae fai foi se poloketi (pe o se fuafuaga faʻataʻitaʻi) ma le lisi lisi ma le fuafuaina o mea manaʻomia, e mafai ona faʻatauina mai le kamupani tutusa. O lea auala e le sau mai le faia o filifiliga sese, ae foi mai meaola le talafeagai e faʻatau ai ni taugata, pei o le faʻavae o le fdp.

Pa puipui, i le isi itu, vaevaeina i ni ituaiga e fa: Blockhaus, Eurobrharus, Euroveriassia ma le laupapa. Panels Blockhaus toe fai le auivi ma le ogalaau (lautele faigaluega / atoa le galue / atoa - 188/211 mm, tau - mai le 615 rubles i le 1 m²). O Eurobruus panels, o loʻo faʻataʻitaʻia ai le promed worgeber, e le gata i se ata o laʻau, ae faʻapea foi i le tulaga lanu e tusa ma le 635/198. Euro-faia plils toe gaosia mea masani. E mafai foi ona faʻaaogaina o ni elemene faavae (ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi), e ufiufi ai le uaea ma le masini o le faʻamaloloina cush couthes (lautele - o le tau o le 1 ²). Ituaiga pepa ata o loʻo pei o le vinyl o loʻo siʻosiʻomia.

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale

Ata: VidIm kovalev / avega ala ala

O Vieties o Norrd House uamea Seading Panels: Blockhaus (A), Eurobrus (B), Euro fesoasoani (E)

Congae sivine. I le mataupu faʻavae, e faʻaalia ai le tutusa o le nei aumauniva paliʻi. O le eseʻesega o le uamea mafiafia o le 0.45-0.5 m, o le ata na faʻataʻitaʻiina ai le masoa mai le vao maa, ma o elemene o loʻo tuʻuina atu i lalo.

O ausilali e masani ona sili ona poto masani panels, mo le gaosiga o le sreath ma almoshochin e faaaoga. E mafai ona latou pei e aunoa ma le fofoina ma ma le le umi o le tino - susulu pu.

Manatua o le lisi o ata o uʻamea mama e mafai ona faia e pei ona i ai i le ituaiga o le tasi-laina panels (o lena, o latou i latou o loʻo faʻamagoina Ponels. E tusa ai ma nisi faʻapitoa, o le tasi-laina o le faʻatauga e iai ni tulaga lelei. O lea, o le laina laina e tasi ua faapipii mai luga, ma lalo ifo. O le lua-taimi e tumau i le auala lava lea, ae e faaluaina le lautele, o lea o le plating mai le tasi-laina panels o le a tusa ma le 2 taimi ma le maalili. I se faʻaopopoga, o sea le fuli e toe faʻaleleia atili ai se igoa masani poʻo se pa, aua o soʻoga uma o soʻoga e matua maoae. I le lua-lapotopoto pati, o le loka i le va o vaega o ana elemene ua naʻo le faʻataʻitaʻi o le, pei o se tulafono, vaʻaia.

Uamea. DOBORNSY elemene

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_32
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_33

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_34

O le vaega o loʻo i ai ma le uamea Blockhous e pei o le aoina mai le laʻei ogalaau. Ae, e le pei o le log, e leai ni taʻe i luga, e le manaʻomia le tyting pe masani ona taulimaina ma ansiptoleni

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_35

O le tuʻufaʻatasiga o le Nord House Medickic Suantal Service e aofia ai: H-DICK (Pressk mo le teuina o panels) (B), o se laʻau o fafo ma faitotoʻa (D), faʻapea foi ma J-faʻamatalaga (lautele elemene), amata-luga laupapa ma vai susu - faamalama ma faavae

Elemene elemene. O le gaosi oloa na fautuaina malosi ai le faʻaaogaina o le pa o loʻo taʻua i luga o le puipui i le taimi o faʻapipiʻiina, e tutusa ma le gaosi o mea taʻitasi). O le tau o le tau mai le 68 i le 165 rubles. Mo le 1 p. m.

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale

Ata: Igor Shirhagin / Harda Ala o Faasalalauga

O elemene uma e masani ona o le mauga o le Soulystem e maua ai le Zinc Coting Wighting 175 GI / M². Bractive mafiafia - 2 mm, taiala - 1.2 mm. Maualuga avega - 65 kg / m ²

Sima-chipobboard (cSP)

O lenei siosiomaga masani mea e faia e ala i le oomiina o se paluga e aofia ai laupapa laupapa o roec chickes, coarland couporation (bral) I le faʻagasologa o le gaosiga, o le kapeta o le fale kapeta o loʻo fausia mai i fafo e fa: mai i fafo - mai i taga laiti o ni vaega laʻitiiti, totonu - mai le tele. Ua ootia le kapeta le kapeta.

Taaloga Mafaufauga Uamea. Auala Faaiu

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_37
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_38
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_39
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_40

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_41

A maeʻa le ventinelang fortaid o cpp-slab, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ma laʻau laupapa

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_42

Mafai ona ufiufi i le ie mama

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_43

E mafai ona e aofia ai le slit ma laupapa laupapa, faʻataʻitaʻiga i le afa-laupapa

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_44

Mafai ona fafagaina e ala i mea teuteu maa

O le taunuʻuga o ata (denty 1250-1400 kg / m ³) maua ai se lamolemole ma le malosi maualuga. I le taimi nei, latou te masani ona faʻaaogaina i totonu o se nofoaga fale-fale ("faʻamago faʻapipiʻi" tekonolosi) - oloa e faʻapipiʻi i se fafie ma e sili atu le malosi ma le taimi masani ona puipuia. O le mea e sili ona maualuga le malosi (punou malosi - e le itiiti ifo nai lo le 9-12 mpa), wellory g1), tetee i aafiaga o le mea moni i le O loʻo fai i le Circe Horces e fai e Kalisiu Hydroxide - e fausia ai se malosi ma le malū o le atinaʻeina o fungi. O le isi tulaga o le mea e sili atu le malulu o le malulu - o le tulafono faatonutonu o le faʻaititia o le faʻaititia o le punou pe a maeʻa 50 taamilosaga e le sili atu i le 10%. I se faʻaopopoga, o Papatusi e faʻavasegaina ma galueia.

O le aso, o le maketi e maua ai se csp ma le mafiafia o le 8-36 mm faʻapitoa faʻapitoa i totonu o aiga. Oloa 8, 10 ma 12 mm mafiafia e mafai ona faʻaaogaina o le elemene o le hinged stade. Tau - 180-240 rubles. Mo le 1 ².

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_45
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_46
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_47
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_48
Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_49

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_50

Pu mo oe lava-tipi i cpp papatusi e tatau ona alu i luma muamua. E ui lava o le faʻapipiʻiina o CSP ma e faigata, ae o le vaega o le a lava le malosi

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_51

O le mea lea, i totonu o le tamaoaiga o le faʻaumaina o le fale, o le lanu manaʻo e mafai ona tuʻuina atu ma le fesoasoani o le fofo vali.

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_52

O le CSP-Slab e tatau ona faʻaulu i luga o le DOMom faia o pa o loʻo i ai le sili atu o le koluse o le 50 × 50 mm. O le CPSP-slab e tatau ona faʻapipiʻi i le bruus na o le au taʻitoʻatasi e maua ai se zinc taleti.

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_53

Pu mo oe lava-tipi i cpp papatusi e tatau ona alu i luma muamua. E ui lava o le faʻapipiʻiina o CSP ma e faigata, ae o le vaega o le a lava le malosi

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale 11962_54

Tele le mamafa e faigata ai ona le mutia i le 3.2 × 1.2 mm panels. E sili atu le faigofie le galue ma le "o le amak hobby" papatusi 1250 × 12 43 × 10 mm (8 kilomita (8 kilomita

FOBRO sima panels (fdp)

O mea e aofia ai se tuʻufaʻatasiga o le siʻosiʻomaga ma faʻamalosia fiber (celsulos fiber), lea na faʻalauiloaina faʻapitoa Polymer faʻaopoopo ma ni fasi pepa. O vaega o loʻo gaosia e le autoclave o le alatoto o le alatoto, ina ia latou mauaina mea totino o le afi o le afi, faʻataʻamilomilo o fungas ma faʻamalosiʻau. Pau lava le minus mafai ona mafaufauina o le mamafa - o laina pito i luma mai le fibroves e sili atu le mamafa nai lo isi mea. Aso nei, FDPS O le ofoina atu o kamupani mai fafo achiha, KMOWA, Asah (uma - Iapani), ext), "BD ltm)," Fibrit-m "(brand" fibrit "), brevrit fausiaina (brand" fua o le pule ") (brab"). O le a matou iloiloina i auiliiliga o Iapani pito i luma vaega na gaosia e KMEW (vaega o le pasonic vaega).

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale

Ata: KMEW.

O le FCP Panels 16 ma le 18 mm mafiafia e tatau ona faʻaoʻo atu i luga o le uamea potu uamea, ma o papa o le 14 mm mafiafia e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le fafie. O le tau maualalo o elemene ma le faigofie o le faʻapipiʻiina o le potu laupapa e maua ai se tulaga tau tamaoaiga o sili ona aoga o le sili.

O nei oloa e faigofie atu nai lo le masani (pe a fai o le tulaga masani o le vaega o loʻo i ai se tele o le 20 kg / ², o le kmed stars (faʻaalia sili atu nai lo 500 lanu ma tusitusiga faalenatura, ogatasi maa faʻalenatura, laʻau, piliki ma le maa, ma isi mea) Faataga ma oe e faʻatino fofo i soʻo se vaega o fausaga.

E i ai ni ituaiga o fafo o le puipuia o le puipuia o le ufiufi: acrylic silicone, hydroprevicone, photofiac ma hydrohilic conmicic cerearacs commiccs cheard.

Acrylic saxone le fetaui lelei puipuia le faʻatamaia o panels i lalo o le tosinaga a Ultraviolet Rays, ona o le mea na taofia ai le lanu i le atoaga o le 20 tausaga. Mo le tele o faiga masani, o lenei vaitau e na o le 5-7 tausaga. O le hydroprittic acid coid o loʻo i ai le tomai e faʻamamaina ai - i le taimi o le timu, palapala ma le pefu ma le efuefu e fufulu ese, ma o le lanu ma le tino o le taimi umi e le mafai ona suia mo se taimi umi.

O le ata faʻapipiʻi e le gata i le faʻamamaina o ia i le faʻamamaina o ia ma le lanu faasaoʻoloto mo 30 tausaga, faʻapea foi le sifiia o le shopric ma sussuric acid ua fausia mai i le supsuric ma le sussuric acids na faia mai i lona matata o Nisic ma le subsustic acids na amata mai i le sussurics masus na amata mai i le sulugatiti e mafai ona vaeluaina mai le subsuric avs ua tupu mai i luga o le sulugatiti e mafai ona vaeluaina mai le sussuric avs. E mafai ona faʻapipiʻi moli, ae le gata i lea i le taʻimua, ae faʻapea foi i totonu o le fale.

O le Cydrophilic Ceramic Coang o le tagata lava ia-faamamaina i le taimi o le timu, ma taofiina foi le laualuga o le laupapa i le vave fuafuaina o le 40 tausaga (lea o suesuega).

I le faʻaopopo atu i fetuu (3030 × 455 MM), o le tau o lena, fuafua i le mafiafia (14, 16, 18 mm) ma 500 Romable. Mo le 1 ², ua ofo mai e le kamupani le elemene mo le maeʻa i fafo atu o tulimanu (umi - 455 mm, tau - mai le 700 i le 1 pc.

Fale ofutino: Mea mo le teuteuina o le fale

Ata: KMEW.

O maea i luga ma laupapa laupapa ma lalo o le uʻamea potu e faʻaaogaina i le faʻatonutonuina o o siamupini faʻapitoa, e toetoe lava a le mafai ona vaʻaia. E le gata i lea, latou te faʻatagaina oe e faʻatonutonu ni suiga i le tele o maʻa i lalo o le faʻamalosiʻau o le vevela

O le ventising strode e mafai ai ona e iloa le toetoe o soʻo se ata tusiata, tuʻuina atu le fausiaina o foliga tulaga ese pe a o le ituaiga o le fale

Faitau atili