Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa

Anonim

O luga o le puipui o puipui i tafatafa o le faamalama o loʻo taia ma o le a lea e tatau ona vaʻai i ai le sili ona lelei. I le taimi nei, e masani ona samasama ma ufiufi i ni paʻu. Faʻafefea ona 'alofia faʻafitauli faapena?

Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa 11968_1

Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa

Ata: "Polofesa Rea"

O le faʻaumaina o nofoaga o totonu ma fafo e mafai ona tuʻuina atu e le au o faʻapipiʻi mai le kamupani faʻamalama poʻo le au faigaluega. Sei o tatou talanoa e uiga i tulaga lelei ma mimilo o mea sili ona lauiloa ma tekinolosi.

Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa

Ata: vladimir grigrialiev / avega ala ala

Le leoa o le faiga mai le PVC: 1 - faamalama faavaa; 2 - Faʻaleaga (Polyrearethane Beam); 3 - Vaofizoing; 4 - Amataina o le talaaga; 5 - Pa'ū le leoa; 6 - Kalicar

O le savali e tele le taimi ma e manaʻomia se faiga faʻapolofesa. Afai o le lautele o le steding stam sili atu 10 mm, o le fofo e tatau ona faʻaaogaina i le lua pe tolu tuʻutuʻu ma le faʻaʻailoga o le mago, ona lamolemole ai lea o le ogatotonu o le susu. O le Sprm Slisets e oʻo i le 15 tausaga, ae naʻo le faʻaaogaina o le maualuga-lelei fefiloi ma le usitaʻia i tekinolosi o sauniuniga ma faʻatinoga o se fofo. Sima poʻo le sitaili-paʻu faʻavae o tupua - o lioplan (pito i luga (wet (wepeki-venit), e sili atu le malosi (geex O le isumu e tetee atu ai. Mo le ofe i fafo o spoppes, scred parshes ma tile kusi e faaaogaina.

Faatasi ai ma le mafiafia mafiafia, sili atu nai lo le 20 MM Plaster e tatau ona faamalosia i se ata. Afai o le faʻamalama o le faʻamalama e faia i le palasitika, o le nofoaga o le pusa o le pusa i le slope e tatau ona tapunia ma se faʻapitoa o le faʻaaogaina o le PRMC, o le Crack e matua mautinoa lava le le fiafia.

Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa

Ata: "tbm"

O le faʻasologa o le Faʻaiuga o le Feteʻenaʻiga e mafai ona eseese, ae sili atu le masani ai, tapuni muamua le malifa, ona fasi lea o le faamalama. Ia foʻia le faʻaititia o le va o le i le va o auiliiliga, e le tatau ona faʻamalosia e le mea mulimuli le faʻamalosia ma le pulupulu

Ua tatau ona ufitia i fafo le sipai mai fafo o le Sporm. Sefe i luga o mea e le aoga: taugofie vai-gaosi na faia e le au tekonolosi e samasama i lalo o le malosi o le susulu.

O le ufiufi o le susu-o loʻo taofia ai le kopiina o le laupapa, e faʻafaigofie ai ma vave o le maualuga o le pito i totonu. E faigofie ona faʻapipiʻi le panels "i le Dawn" faʻaaogaina se faʻapolofesa na oso atu ai ni fulufulu ma sina faʻalauteleina tele o le kulu. Ona tatau lea ona tapunia le tulimanu ma se plaster spulvanized talaaga ma maua ai se manifinifi manifinifi o le faaumaina le suia. Ma aua neʻi galo i le aotelega, ufiufi faʻatasi i le faamalama faʻata (i le tulaga lea, e mafai foi ona faʻaaogaina se paʻepaʻe falefatai).

O le mea leaga tele o le mea e le tumau ai - o lona luga e le tumau, ma e faigofie lava ona faʻaleagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fufulu faʻamalama poʻo le fufuluina o pou poʻo le moli uila i fugalaʻau.

PASDMO Systems ma Tagi o le saoasaoa ma taugofie auala e uma ai. System mo Internal Slope aofia ai se amataga talaaga, o loʻo faʻapipiʻiina pe o le pusa faʻamalama, o se lautele lautele (m) ma platbas e faʻatagaina oe e nana ai soʻoga o le faʻasologa ma le pa. Mai le PVC, e manaʻomia e White oloa, ae mo se tupe faʻaopoopo faʻaopoopo ma e ala i le faʻatonutonuina o le tele o faamalama faamalama faamalama tetele). O le PVC Hunpes e taugofie, na o le faʻapipiʻiina o le fesoasoani i le tutusa o le mauga o manufasi), aua le gaʻu, e faigofie mo i latou ona tausi. Ae peitai, ona o le eletise eletise o le oloa, efuefu tosina.

Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa 11968_5
Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa 11968_6
Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa 11968_7

Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa 11968_8

O le faʻaliliuga o le DVC o PVC Panels ua faʻaleleia ma lipine i totonu. E le gata na tipi e le gata i na o le mea ia i latou, peitaʻi foʻi; I lea tulaga, e sili atu le saʻo le faʻaaogaina o le uʻamea 'au

Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa 11968_9

Node ADYHAINE O LE LAUGA I LE POLOKALAMA O LE OLAGA O LE AOAO LE FAIGA O LE LALOLAGI FAAMATALAGA

Faaumaina o slopes: o le mea e tatau ai i mea lauiloa 11968_10

Ma o le le au ma le puipui e ufiufi i le platband

I le atunuʻu fale, o loʻo ufiufi i le sivine, faʻamalama matala e masani ona teuteuina i fafo atu o mea tutusa, pe sili atu pvc infells, o le tuʻufaʻatasiga o le fua o le ipu ma le platbab.

O le Trim e talafeagai mo se atunuʻu fale mai se ogalaau poʻo pa. O le a nana se ata faʻapipiʻi ma mautinoa le aufaʻatasi o le sitaili ina ua mamaʻi le auala. O loʻo valiina ala o le eletise i le lanu o faʻavasegaina, ma le totonu o loʻo i totonu o le tino, ma o le fafo na o le faʻataʻotoina. Intern Inwape mai Glue talita e talafeagai i le taulaga - o se faʻaopopoga i laupapa laupapa.

Mafuaaga o le ata

O nisi taimi "Dew" pa'ū i totonu o le pito i totonu i le taumalulu ma le taimi o le fungas ua amata. O lenei faʻailoga o le uiga o fale ma puipui mai mea ma mea e sili atu le maualalo o le vevela feololo o feololo (piliki, monolithic faʻamalositino) I le mafiafia o se fualaʻau o loʻo sa i ai, o le malulu o le uaina laupapa foliga mai i autafa o le faʻamalama faʻataoto. E faigofie ona aloese mai le Diaspora e aloese ai mai, afai e te filifilia ma faʻapipiʻi le Windows, e faʻatau oloa ma le lautele (a itiiti mai le (mm o loʻo tu i le ogatotonu o le puipui. Nai lo lena, o nisi taimi o suisui na asiasia, faataatiaina se faaputuga mea o mineraneraray oldolio i lalo o le tineia. Ae o sea fofo ua faʻatagaina naʻo le faʻauigaina o faʻailoga. O le pa i lalo o le faʻailoga mafai pea ona taulagaina, ma le ono ono mafai ona sili atu, e mautinoa lava o le mauaina atoa o le faʻaleleia o le a manaʻomia le faaleleia atoatoa.

A maeʻa faʻavavega i totonu, o nisi taimi na faʻaosoosoina ai e alu ese mai le apamemea ma faʻaaoga ai se pule le masani ai, e pei o le lanu valivali po o se mosaic. O ia faʻataʻitaʻiga e masani lava ona manuia, ae a pe a fai o se fomaʻi faʻapitoa ua ave mo pisinisi.

  • Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea

Faitau atili