Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie

Anonim

I soo se vaitau ma i soʻo se tau i totonu o le taeao, o le taeao fou ma le malu o le mauga o le a lagona: O le fale mautotogi e oso ai: o le fale mautotogi e moli fou o le metropolitan i luga o le fale fou o le metropolitana O le faʻaititia o le faʻaititia o elemene ecosil, e fausia ai se pito sili ona lelei mo se malologa malolo.

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_1

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_2
Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_3
Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_4
Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_5
Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_6
Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_7
Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_8
Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_9

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_10

O le umukuka o le motu o le motu o se isi nofoaga mo le teuina o vailaau ma fausia se vaega ma le laulau a pa, zoling potu.

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_11

O le potu e faʻaaogaina le le masani ai mo le faʻaititia: O se laupapa i luga o le laupapa e ese mai le lanu ma puipui ma fola, ma o le faʻamalosia o nofoa o le taʻaloga

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_12

Manuia le tali: O le umukuka vavaeʻese mai le auala i le va o potumoe e le o se puipui mafiafia, ae o se masani masani, ma o lenei sone ua lelei lelei; E mafai ona e alu i le motu mai le tele o itu

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_13

Faʻaalia o ata faʻaleaiga ma le passecut o le tutusa foliga ua teuteuina le puipui o le potu 'ai

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_14

I le potumoe, o se ofu manaia o le portal, o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o le sone, na fesoasoani e aveese ai le puipui le le lelei

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_15

O faitotoʻa o faitotoʻa (i le kapeneta i le alatele ma le potumoe) fausia se mea e te masani ai o le faaluaina o le totonu

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_16

O le potu taele ua avea ma loloto, ma o lea e le manaʻomia le faʻatuina o le faitotoʻa e puipuia mai le afu.

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_17

O le lautele o le faʻapipiʻi i lalo o le fufulu fufulu e ave atoa le lautele o le potu ma tautua o se malu o le fata

O se ulugalii faʻaipoipo ma se tamaititi na manaʻo e tuʻuina atu se fale mautotogi i le sitaili o siʻosiʻomaga. Muamua, o tagata e ona o le a faʻatapulaʻaina le lanu lanu paʻepaʻe, ae na malilie i le talosaga o Architements e faʻaaoga le leai o ni faʻailoga lanu. I le faʻaopopo atu i le potu potu, o se potu moe o tamaiti ma se ofisa na manaʻomia, sa manaʻomia e'ni nei le potu teu meaʻai, ae leai se vaega o se malologa faʻapaiga ese.

Meafale Mimikria

I meaa lapopoa mo le teuina o le teuina o le tomai e foliga i le tele e mafai ai, pese. I lea tulaga, na fesoasoani le lisi o mea: le kapeneta i totonu o le ala savali, lua faletusi pese i totonu o le potumoe, kamuta i le ofisa o loo tusia uma. O le motu tele o le motu o le pa o loʻo auai ai i le vaega mai le vaega o le nofoaga i autafa o le faletaele. I le va o le tamai faletaele ma o le tagata faʻatau vaega o loʻo faia i le ituaiga o se sitepu, lea na faʻatagaina le masini fufulu e malemo atu i se nichel ma malutaga mo fata o aiga.

Toe fausia

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie

Potu malolo

A o le i toe faaleleia, o puipui i totonu na toesea, ma le tuusaunoaga o le tasi taavale taavale i le faamalama. E tolu faamalama o potu potu e maua i le tutusa faiga, ma le toʻalua o le lafitu o le pito i luga o le puipui, tasi le faʻasoa atu i le isi itu. O loʻo faʻamanatu mai ai i fafo o puipui o puipui i le mataitusi R. i le potu tutotonu o loʻo mamanuina se potu - latalata i le malamalama nonogatupe o loʻo i ai se nofoaga o loʻo soifua ai, i le loloto - le loloto O le faʻamalama i le itu tauagavale o se vasega pepe, i le itu taumatau - o le ofisa, ma i totonu mai le tamaʻi lima i le faʻamalama mamao - o le potumoe. I le itu taumatau o le alatele, o le faletaele ma le ofuvae o le a nonofo. Faletaele e faaauupegaina i le va o nofoaga tumaoti e fesootai e ala.

O le faʻaaogaina o le ata o fuafuaga ma le mamanu i le fale mautotogi na mafai ona fausia se siosiomaga lelei o le okini o le akitini o se mea masani, lea e maua ai se lagona saogalemu ma le filemu

Lipea

O le fale mautotogi na nonoa ma nonoa le fola ma le paʻepaʻe paʻepaʻe o vaʻa, ma i le umukuka, potu 'ai ma vai faletaele. O puipui na valiina i luga o le sima. O le maualuga o le taualuga na taumafai e faʻasaoina le tele e mafai ai, o lo latou maualuga na lafoina i sone eseese, ina ia mafai ona aumaia le vaega o tagata i totonu ma moli moli. Na faʻapipiʻiina le conditioners i totonu o le potu malolo, potumoe ma ofisa. O lanu leo ​​o le ata vitio, o loʻo maua i le potu malolo, na fausia i le taualuga o le faletaele.

Masini lelei

I totonu o se fale mautotogi, o auala lautele e taua, o le faʻafelaloina o le gaoioi i le va so aina, ma o lenei aoga o le faʻamamafa lea. Ioe, ma mo tamaiti (O lenei ua avea ma taitoalua ma ua uma ona latou lua) avanoa foi. O le autu o gaioiga o gaioiga ua maua lelei: Mai le alatele, na latou faia se pasi-e ala i le potu i le pa o le faletaele, ma o lenei ua fiafia ai le autilo i le va o nei sone. O le isi Axis e fesoʻotaʻi faitotoʻa faitotoʻa o potu moemiti uma, ma nai lo le pa malosi, o le umukuka vavaeʻese mai le ala o potu o le vasega o le vasega o le vasega. O le fufuluina o kapeneta i totonu o le potumoe ua tuu i totonu o le nicho i le va o puipui, i le va o nofoaga faafafa (e le faamalama) ma moe, nofoia le itiiti ifo o le avanoa.

Fausaga

O le amataga o le agaga o le faʻamuamua e masani lava o le faʻasao le faʻafetai i le manuia o potu o potu taʻitasi, faʻaopoopoina le ata faʻapitoa ma le fuatia o le tele o faʻafitauli. Ma o lea, i totonu o le potu, i le faʻaopopoga i paʻepaʻe, o laʻau masani o loʻo faʻaogaina, lanu efuefu, gugu lilla, e fetaui ma le ula o le amataga o le tautotogo poʻo le lagona o le amataga o le kiona. O le tele o mea o loʻo fuafuaina e fuafua e tusa ai ma ata o le poloketi a le galuega tusitala - o loʻo mafai ona tausia le tele o le lapoʻa ma filifili le faʻasologa o mea teuteu.

O le fale mautotogi i le Moscow LCD "Avenue 77" i le North Chedranov, i le Monolith-sima. O le tagata atiaʻe na faʻailogaina ai sone susu faʻapipiʻi i le tulaga ma le umukuka nofoaga, ma matou te le o le sili atu nai lo lo latou tapulaʻa. O loʻo mafai ona maua e le aofaʻiga o mamanu, e naʻo le aofaʻiga o le mataupu o totonu, ae faʻapea foi ma le uiga o se potu faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻauiga o ata, Faʻavasega le nich i tua o le laupapa, ua fuafuaina e le gata i le faʻamalosia o le potu o le pa o le puipui). I totonu o le potumoe, tuʻuina atu manaʻoga o Ergonomics, Aua neʻi faia ni faʻata i le va o le moega mai le moega, fale (O le tasi oi latou o le moega - ma le au puipui - na maua ai lana 'olo. O le ofisa o le 'au a le' au taumafaina le Sofa, talu mai le potu e fai foi ma potu e fai ma malo. O le laulau o tusi ata, faatuina e le "Vosphor", faʻatasi ma le Windows, faʻalauaʻitele ni pu i le sauniga o le ea mafanafana mai le tagata taʻavale.

Alexander Nemov, Natatia Nova

Tusiata, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Paʻepaʻe faʻatasi ma fugalaʻau matagofie 11973_19

Tusiata: Alexander Nemov

Tusiata: Natatia Nemova

Matamata i luga

Faitau atili