Faʻapefea ona fai se taʻele fata?

Anonim

A fuafuaina se fale ta ta taʻele i totonu o le fauina o se vaega, e manaʻomia le agavaʻa filifilia vaega, e aofia ai le pallet. I mea uma lava, e le naʻo le lagolago e tatau ona lelei ma sefe mo le tagata, ae faʻapea foi ma se masini mo le aveeseina o vai i totonu o le pusa olo.

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_1

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_2
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_3
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_4
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_5
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_6
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_7
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_8

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_9

Ultrathin taele fata mai le vaalele aoina. Faia i mea tuʻufaʻatasi, tasi le taimi-mesh i le va o le lua vaega o le lafo-lulu o lulu-lulu prorylic

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_10

O le vai taele e aunoa ma se taualuga o le tuʻufaʻatasia i luga o le faʻavae o le pallet mai le tumama o le vailaʻau a le aumea e fetaui ma le pa mo se taʻele. O se potu faapena e le tele ni avanoa ma aemaise lava i se tamai faletaele.

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_11

O le tosina o le ultrathin (e oʻo i le 4-4.5 cm) pallet e mafua ona o le siʻosiʻomaga mamanuina ma faʻataʻitaʻiga. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e leai ni itu, e mafai ona tautevateva. E faʻapipiʻiina i le afa ma faataga oe e faigofie ona ulufale i le cab. Le le gata i le le gata (60 110 olo.)

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_12

O paotant pallets mo le faʻaititia o le sipaitist par-ker fofo ua teuteuina i luga o le pamu i lalo o se laʻau. O le taupulega ua faʻamaufaʻailogaina ma le faʻapipiʻiina o le Beech e faʻavae i luga o le lua-vaega o Polyarethane, e faʻamau ai le lua-vaega o le epoxy

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_13

Pallets mai le terran aoina (mai le 37,821 rubles) faia o maa fatu

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_14

Luga o le laufanua o le pamupaka pallet o sami e faia i foliga o meaola o gataifale. O loʻo i lalo o latou, e mafai ona e mafaufauina o loʻo e i ai i le matafaga (19 970 Rullas)

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_15

O le mea e ese mai le Krions mea e faʻaalia e le faʻamamaina. O le lanu Gamma oloa e lautele tele, o paepae ata e sili ona lauiloa.

Muamua lava, e fesoʻotaʻi pea le faʻataʻitaʻiga ma le pa, o lona fautuaina foi e faʻatau faʻatasi pe faʻailoa foi ni vaega o nei mea. O le pallet e tatau ona fetaui ma le faletaele fua, faʻapea foi ma le nofoaga o tagata e te o ese ai. E le gata i lea, e manaʻomia le filifilia o mea, masoa, foliga loloto, ma faapipii le fua, ma le faʻatuatuaina ai le malosi ma le mautu. O le a matou tuʻuina atu tali i fesili sili ona lelei e uiga i pamu tallets.

  • Auala e Filifiliina ai se Vaitafe o le Vaitaimi: 10 Tali i fesili sili ona masani ai

O a mea e maua ai pallets?

Backs mea mo le faia o pallet - le saʻolotoga o le mafaufau, faʻamalosi tino (mautu, corian, quaryl, sheat, kyex, kilomita e ufiufi enamed, i luga o uʻamea. Faʻapea foʻi ona faia pamu, o maʻa masani, ma mai tioata faʻapitoa, ae o faʻataʻitaʻiga e manatu e seasea lava ona seasea.

O a mea e sili ona tumau ma aoga?

Faʻapefea ona fai se taʻele fata?

Ata: roca.

Pallets tallets faia o mea tuʻufaʻatasi o le Theon Westery Stonx e matagofie, mafanafana, fiafia i le paʻi atu, leai ma faigofie, ma faigofie, tumau, tumau ma faigofie

E tofu lava ma mea e lelei ma le le lelei. O se tasi o le sili ona tumau ma aoga o se maa faaleaga. Taʻela, maosiosia ma e oo lava i tamai chips mafai ona aveʻesea i le fale. Tolsttown (3.5 MM) Steel ma Care-uʻamea pallets mafai foi ona tautua mo se taimi umi. Faapitoa lafo-uʻamea, e faamatalaina foi i le tulaga ese o le mautinoa ma le manaʻomia se faʻavaʻa. Ae ui i lea, o chips o latou Vainumalo e matua faigata lava ona faʻaleleia. Faʻataʻitaʻiga mai le taʻi Condmcion manaʻomia se faʻavae faamalolo, ma o le la latou ogatotonu o se vaega e tatau ona tausia, e leai se isi o le a fafagaina ma faʻapaʻu i le tele o uta. Ae o le lauʻeleʻele o le oloa mai le plumping acrylic e mafai ona toe faʻafouina. Cramic pallet o le maaleale, a o chips ma chips e le toe faaleleia.

Le tikeri o le gafataulimaina o luga luga

O luga o le a alu pea le atotupe, e tusa ma le tikeri o le sliding o le tetee, ua vaevaeina i vaega o, B ma le c (tulaga o le 51097).

A - mautu i le tulimanu o le fiafia o le 12-18 °.

B - teteʻe i le tulimanu o le faʻaaloalo 18-24 °.

C - Tumau i le tulimanu o le le fiafia i luga o le 24 °.

I le taimi lava e tasi, o luga o le laualuga e talafeagai mo le matutu lapisi (aofia ai loka potu). Vaega B - Mo le taʻele, faletaele, sone i totonu o le vaitaʻele, o le vaitaʻele o le fanau, pito i lalo o vaitaʻele o papa papa. Luga o le ituaiga C - mo le faasitepu o le faasitepu, o le pito o le vai taele.

O lea, pallets ma se puipuiga saogalemu i le vaega B po o le faʻataʻitaʻiga, o le teriran faʻataʻitaʻiga (roca), faia i le fou mea o lo o mimita gofie, e fetaui ma le ituaiga C.

O a mea e manatu o le taua o le taua?

O le mea e vave ona faʻafilemu ai, pei o le steel-enamel, pe umi le tumau le vevela vevela, fai mai ni mea e pei o le papa. Ae o le laufanua o le avea ma totonu o le uʻamea o loʻo malulu i le paʻi atu. O le mafiafia o le pa o le uaea ua umi lava le umi.

Faʻafefea ona vaʻaia e tagata gaosi oloa e uiga i le tagata faʻaaoga saogalemu?

Le mataupu o le saogalemu i le taimi o le vai taualumaga e mamao ese mai le paie. E i ai le tulaga lamatia o le faʻaseʻe i luga o se lamolemole luga, aemaise lava pe a e fufuluina se fasimoli fasimoli. O le mea lea, toetoe lava o pine uma palu o loʻo i ai se faʻataʻavaleina poʻo antislip anti-sliting. O le sili ona maʻesega o faʻailoga faʻailoga. O oloa mai acrylic ma le mafaufau e le manaʻomia le anti-sling tating.

Afai o lea e te manaʻo lava e faʻatau se paleʻe lamolemole, tuu se ata faʻapitoa laupapa i totonu poʻo le itiiti ifo i le paʻu paʻu. I SESSE ESEESE ESEESE E iai ni fetuʻina anti-slibs (faʻataʻitaʻiga, mai le maea o ituaiga taua e le afaina i le susu) - tulaga lelei, gaspassia. O nisi tagata gaosi o se filifiliga i se fugalaʻau lamolemole ofo atu laupapa laupapa. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻatupuina e le Pokeriinoosa se uluaʻi paneta pallet, malu ma sefe.

Fautuaga talafeagai

O le pallet e tatau ona i ai se faʻatulagaina o le a faʻatagaina oe e fausia se lautele ma i le taimi lava e tasi o se faitotoʻa taʻele. Potu, ona o le avanoa o le fale o le fale e le tatau ona finau i au gaioiga pe a fufulu. Faapea, aua e masani ona i ai se avanoa. O le tasi uma o aiaiga e fetaui ma fausaga ma le radial, prentagonal ma le masani-pallents.

O le a le faʻataʻitaʻiga o le sili bamask?

Leai se masalosalo. Ma le manifinifi le oloa, le sili atu le malosi o le pisa o le pau o le vai. O le mea lea, afai na e tu i luga o le piilima uʻamea, ona filifili lea o se faʻataʻitaʻiga mafiafia. Pic-uʻamea pallets e manatu foi o le pisapisao. E tusa ma le filemu - faʻataʻitaʻiga mai le tumaʻoti agavaivai. Le tele o le olaga i le leo mai le maʻa ma agafesootai.

O le a le tulaga e tatau ona taʻitaʻia pe a filifilia se ituaiga o se pallet?

Muamua o mea uma, o le faʻatulagaina o le lumanaʻi fale valaʻaulia. Faʻapena foʻi ma le vaipuna. O le sili ona taatele cabins o lo o faapipiiina i le tulimanu. E talitonuina latou te ave le va.

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi se taʻele fata ma ou lima lima

O a ni faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le vevesi fofo?

O vaega tulimanu e aofia ai sikuea pallets i le tele mai le 70 i le 100 cm (ma se sitepu o le 5 cm). Mo Clicous Cabins, E tele ni avanoa o loʻo ofoina mai le 110 i le 130 cm. Mo 'olo o tulimanu, o oloa faʻataʻotoga e talafeagai. O nisi o le sili ona lauiloa - Radial - o le ¼ vaega o le lio ma ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina i se laina sao. O pallet e aoga e faʻaaoga i nofoaga laiti, e ese mai i isi, ua saogalemu faʻataʻitaʻiga. O oloa Pentigonal e tasi le vaega e tutusa ma le 90 °, e mafai ai ona tuu i latou i potu laiti. E iai foi pallet o pepa lavelave: e simirdilale, faataamilo, ova.

A e filifilia se pallet, faʻaopopo atu i mea e te manaʻomia, e mafai ai ona taulaʻi i luga o tulaga masani ma le lapoʻa o le oloa poʻo le alu ese mai le faletaele vaega

O le a le sili sili ona lelei o le pallet?

Afai o oe o auala uma i le centimeter o le sikuea, seti le pallet ma fua o le 80 × 80 cm. Tulaga mo le "averesi" 100, 110 × 110, 130 × 130 cm o le a faigofie tele tusa lava mo tagata muamua. Mulimuli ane, o le pallets mai le 110 × 110 i le 130 × 130 cm o le a faia le sili atu le mafanafana.

O le a le ituaiga pallet e sili atu le faigofie ona faʻaaoga: loloto pe laʻititi?

O le loloto o le pallet o se isi tulaga filifilia. O le vaalele e aofia ai faʻataʻitaʻiga ma le tulaga maualuga mai le 0.5 i le 2-4.5 cm, i le loloto - ma le itu i lalo o le 27-28 cm, o le o-apamemea. O faʻataʻitaʻiga loloto e sili atu mo fale tuai ma le "paʻu" paipa, lea e faʻaitiitia ai le vai.

Faʻafefea le ituaiga o pallet ma foliga o lona faʻapipiʻi?

Fuafua i luga o le faʻapipiʻi metotia, pallets o loʻo i fafo ma taliaina (faʻapipiʻi (faʻapipiʻi) saʻo i le fola poʻo le podium.

Fafo. Tele pallets o lenei ituaiga o loʻo faʻapipiʻiina i le faaiuga, sili atu o le fola o le fola e aunoa ma le faʻaleagaina. E taua tele le uiga o le faʻavae pe a mafua mai i uiga o mea (faʻataʻitaʻiga, siama ma i le taimi lava e tasi o loʻo faʻapipiʻi i luga o le fola ma le fanua atoa. Afai o le laualuga ei ai le faʻaletagata, e sili atu le filifilia o se pallet i luga o vae fetuʻu (faʻataʻitaʻiga, ua latou faʻaogaina i le tele o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa), o loʻo faʻatautaia i le tulaga manaʻomia ma faʻasaʻoina. Ma paleti tallets mai le mea masani pe masani e mafai ona faʻapipiʻi uma i luga o le faʻavaʻa poʻo vae ma e aunoa ma latou. O oloa e faaauupegaina i se apesi apefai ma fesoʻotaʻi i le pito. I le faaiuga, o le avanoa i lalo o le pallet ua tapunia ma se vaega teuteu palasitika. O le isi filifiliga o se faʻavae, lafo mai le sima pe tuʻuina atu i fafo o le piliki, ona tu ai lea ma fusi poʻo mosaic. O le a tatau ona tuʻuina mai se suʻega suʻega mo le ulufale atu i le apefai.

Fausia-in (taliaina). O faʻataʻitaʻiga e sili ona faigata e tata ai le mauga, latou teʻi i totonu o le fola fufulu ma le tulaga o fusi pe tuʻu le itu i luga o le ato. O le maualalo-itu vai taele fata e faʻapipiʻi tuusaʻo i le fola.

Faʻapefea ona fai se taʻele fata?

Ata: Villeroy & Boch

O loʻo faia ni paleti e le o le paleti e le o le o loʻo faia i le squara e faia i le quaryl mea. O lona mafanafana o le laualuga e le faʻaseʻe ma e leai se pore, o lea e faigata ona tausia le oloa (64557 rubles)

Tusa lava po o le a le auala o le faʻapipiʻiina o le taʻele fata, e taua le tausisi i mea nei. Muamua, faʻafesoʻotaʻi le oloa i le oloa i le sowoge system. Lona lua, mo se lelei mai fafo o le vai, o le pallet e tatau ona faapipiiina ma se tamai slope agai i le alavai

Sili atu le poto o le kisi

O le ultra-manifinifi pallet ua tapunia ma se fola ma se alavai alavai po o se susu mo le vai. O loʻo tuu i totonu o le fola, o le mea lea e tatau ona maua ai le faʻasusu pe le itiiti ifo 70-100 mm. E le faʻatagaina ona eli i totonu o le sima faʻapitoa. O le filifiliga i le fausiaina o le vai o le faletusi e sili atu le lelei i le tulaga o le fuafuaina o se fale o le atunuʻu ina ia mafai ai ona tusia le ata o le vaipuna o le lumanaʻi. O ia lagona faʻaalia e faigofie ona fausia ile fale fou poʻo falelotu ma se fuafuaga fua, e aofia ai ma le fesootaiga uma, e aofia ai le faʻamamaina o tagata. Ina ua toe fausia ma faʻaleleia le taʻaloga o le faletaele, lea o le Faletala i le TOE o le sendoge orter o, o se tulafono, i luga o le tele o le faʻapipiʻi o le fale ma le taugofie e faʻapipiʻi ai se nofoaga.

Pallet uiga e faʻatatau i le mea

Meafaitino Mass, kg. O LE HOMMAL FAAMASINOGA Pisa o le liligi vai Faatinoga Raphema, mamanu
Lafo uʻamea 50-60 Umi mafanafana Le tele faititili E tumau, ae o le enamed e le tetee i le masini leaga E faʻatapulaʻa i luga o lapoʻa ma mamanu
Steel-enamel tolu sefulu Vave ona mafanafana Manifinifi pallets faititili E tumau, ae o le enamed e le tetee i le masini leaga E iai
Ceramics tolu sefulu Umi mafanafana Aulelei filemu E le ofi atu i le masini leaga, e le i toe faʻafoʻi Faatapulaa i le tele
Santechnic

acrylic

10-15 Mafanafana Filemu Toefuatai i le fale, ma tumau E iai
Tupu fua

se papa

107-110 Lava mafanafana Filemu Tumau E faʻatapulaʻa i luga o lapoʻa ma mamanu
Pepelo pepelo 31-33. Mafanafana Filemu Tumau, toe faʻafoʻi i le fale E iai

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_20
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_21
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_22
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_23
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_24
Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_25

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_26

O pamu tallets na faia o mea tuʻufaʻatasi o le lalolagi fou krion - matagofie, mafanafana, fiafia, le fiafia i le tago, leai ma faigofie

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_27

O le sili ona taatele foliga - fetuutuunai loloto

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_28

Loloto le pallet - mini-taele - e masani ona sili atu ona mafai ona tau ma se nofoa. E mafai ona e faʻatauina se tamaititi i totonu, fai le vae taele, fufulu lau fagafao, fufulu foʻi

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_29

Superclec pallet squaro le gata (116 185 olo.)

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_30

O pallets mai le telran aoina (mai le 37,821 rubles) e faia o le maalili o mea e fai ai maa faalenatura. Latou te talitonuina, atoatoa saogalemu ma fiafia i le tago

Faʻapefea ona fai se taʻele fata? 11986_31

O le tele o pamu o pallets e manaia. Faʻavae ia i latou e mafai ona e fausia se fale poʻo le tulimanu o le saʻo o le pepa ma o loʻo fetaui i soʻo se avanoa

  • Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata

Faitau atili