Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei

Anonim

O aso nei, o fale e patino na fausia e faʻaaogaina ai le faʻamalologa o le faʻaaogaina o le vevela o loʻo i ai se tasi o le sili ona aoga ma i le taimi lava e tasi taugofie. Faʻaaoga le fausaga o le ea o le ea, e le gata ona e maua ai se tulaga faʻamalieina e ola ai, ae foʻi ona faʻasaoina le fiafia.

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_1

Sip potu fale: penefiti ma le le atoatoa

Ata: Manatu o lou fale

O le mataupu o le gaosiga o le gaosiga o loʻo i totonu o sanuisi (fausaga o loʻo faʻamatalaina o le vaega - sipi, i le lautele o le sanuisi o le sanuisi. I le 1935, o le i fafo o le sanuisi -Faafia mea. I le tele o tausaga ua tuanaʻi, o le tekonolosi ua faʻamaeʻaina o loʻo faʻamaeʻaina (ua suia le tuʻufaʻatasia o le lotoifale, ae na amata ona faʻaaogaina tele i le 1982, o le a le muamua ). O le taimi nei lea, o loʻo i ai i le tulaga o le SIP i le pepa lea tatou te iloa ai nei - e toʻalua o le ofi-papatusi, i le taimi o loʻo faʻaofi ai le vaega o polystyrene. O nei aso, o le tekonolosi ua tufatufa atu i le matou atunuu. Peitaʻi, e le gata i tagata lagolago, sa ia i ai foi ona ia teteʻe e talitonu i fale o loʻo fausia mai le sipaloka e le mafai ona ola. Muamua, mea e faʻaaoga mo le gaosiga o panels o loʻo faʻaesea i le ea na o ni vailaʻau e pei o le phnol, formaldeyde ma styrene. Lona lua, i le toetoe o le mamafa o le mamafa, o le uauaga e le seamoia. Fuafuaina faʻamatalaga o loʻo i lalo o naifitaga tatou, masalo tatou te le uma, ae mafaufau i ni auala e aveese ai.

Faapitoa o SIP-Plals

Osp-papatusi (o loʻo faʻataʻitaʻia ai le laupapa (OSB) o loʻo faʻamalosia i lalo o le faʻafitauli o le maualuga o le vevela vevela Latou faia mai le vaapiapi ship (mafiafia o le 0.5-0.7 mm, umi e oʻo atu i le 140 mm), o loʻo tuu i totonu o le ipu autu o le ipu. le mea mulimuli. O sea fausaga e tuʻuina atu ia papatusi talafeagai le faʻamalosi (saunia le tetee atu i le avega), malosi (puipuia le pito i luga o chips), o le le mafaufau o le solomuli i le gasolo ma corking. I se isi, o le Oss-stobs e maualuga tele (o lona uiga, latou te mafai ona taofia ni fao ma straws) ma le susu o le 24 itula, e fuafua i le ituaiga mai le 24 itula, O mea e le faʻaleagaina ma taofia ai le malosi), ma e le iʻu ai i le tagi. E talafeagai mo le faʻagaioiga: E faigofie ona tipi ma le popole, e mafai ona faʻapupulaina ma le taua i soʻo se tuufauga mo fafie. Fuafuaina le ola tautua - sili atu nai lo le 100 tausaga.

Sip potu fale: penefiti ma le le atoatoa

O tulimanu mai fafo ma lalo pito i lalo o le vaega na valavala na vavaeʻeseina e faʻamatalaga faʻapitoa (aofia ai i le ERFUR RATD STORD)

O le lima ituaiga o oss-slab o loʻo i ai i aso nei, e aoga le mafaufau i le OSB Eco, gaosia e tusa ma le fale o loʻo i ai i le fale. O ia papatusi na e tatau ona faia i fafo o le sipi ma panelis, ona latou le tau talanoa atu ai e uiga i le atholic ma folauga.

Laina paipa

O paipa o loʻo tuʻuga o fesoʻotaʻiga i taimi uma o le faʻavae o se taimi-faʻaaluina ma taugata. E sili atu le faigofie tele ona faʻasaʻoloto i latou ina ua maeʻa le pepa faʻatumu, e aunoa ma le faʻafuaseʻi o nofoaga o le fuaitau ma naʻo lena sasaa i totonu o le nofoaga o sima. Ma o tagata fau fale, faamau le paipa e oo lava i totonu o le upega tafailagi i lalo o le afi mumū.

Polystyrene Fom - vevela ma le palu le mafaufau, 98% e aofia ai le ea ma susulu i le tago. Mo le sili atu 60 tausaga, e tele faʻaaogaina e le gata i fale ma fale faimaʻi o le a talamai. Mo le gaosiga o le vevela o le vevela-fuaina o panels, e tatau ona e filifilia le stade polyyyrene o le psb-ccf 25, o le mea sili ona malosi - e le sili atu i le 0. O le faʻavae taua i le va o le pasyyryrey form mai i le masani o le foa o le foa o le foa o le foa o le tau (15, 1-25.0 kinm (i luga o le laina o le laina. itiiti 0.18 mpa), tumau (tetee (tetee i uta, taofi le vevela o le malosi i le susu o le cmady), o le vevela vevela (E le o le 2% i le 2% i le 24 itula), o le fua o auala mo le tuputupu aʻe o meaola microornism e le faia i luga o le posstyrene..

Domocorcmplekt coordination

1. Sip-Cipl Mayliction: 214 MM - Mo Ball Inlap ma taualuga (Faamalosia); 164 mm - Mo puipui i fafo ma puipui puipui; 124 mm - mo vaega. O le maualuga maualuga o le 2.8 × 1.25 m. OPP-Common mafiafia - 12 mm. 2. Fafie taimi laupapa 100 × 80, 140 × 80 ma 190 × 80 MM. Na tapunia pito o pito o potu e faʻafesoʻotaʻi ai i latou. Ma i le aoina o mamanu, o se faavaa na fausia i se sitepu o le 1250 mm fata, utupoto - 625 mm.

Matou te le toe toaaga ia se auiliiliga i luga o meatotino o mea e tatau ona faʻaaogaina mo le gaosiga o sip-laupapa. Filifilia o se vaega mo le foloina o le fale, fesili i le amataga o mea, na faia ai latou, faʻapea foʻi ma tuutuuga o le fau fale, ae e le tatau ona faapipiiina tuʻusaʻo (e le tatau ona faapipiiina tuʻusaʻo (e le mafai ona faʻapipiʻi tuʻusaʻo (e le tatau ona faʻapipiʻi tuʻusaʻo (ia papatusi. fale gaosi tulaga - i luga o le fetaomi). Afai o mea uma e manaʻomia, ona e le mafai lea ona e salamo i le faʻamaloloina. Ia, o se maualuga-tulaga (ma le faʻavasegaina o faʻailoga (faapipiiina o panels ma se talitonuina o le ea o le a avea ma faʻaopopoina o le ea o le ea.

Sip potu fale: penefiti ma le le atoatoa

Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

Fuafuaga faʻavae o le System i le: 1 - O se vai na tagi ai Boleter; 2 - vaalele vaalele (AVN); 3 - o se ogalaau fafaga vaalele; 4 - fetuutuunai suavai ea; 5 - gralles mo le sapalai o le ea mafanafana; 6 - lapa o le Airket Spaike; 7 - fesootaiga manatu faaalia; 8 - Recperator (filifiliga); 9 - Charynel o le suia o le ea fou; 10 - Puia le tuʻufaʻatasia iunite o le vevela o le ea "ea-ea-ea"

Fale gaosi e le Sip-Tekonolosi e mafai ona faʻatautaia i le vevela mai -70 i +80 ° C. Latou te fiafia e ola e tusa lava pe sili ona ogaoga tele

Ma se isi le faʻaletonu - o loʻo i ai le leai o se vailaʻau ma le faʻapitoa o le aoina o le aoina o le aoina aoina mai le sipi - e mafai ona e tau i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona tatalaina le faʻamalama poʻo faʻamalama. E aoga le metotia (faʻataʻitaʻiina i le tele o seneturi), ae le faʻafiafiaina mo oe o loʻo nonofo i le fale, ae maise i le faamalama - i le potu teu oloa, maua ai le potu i luga o le faʻamalama - i le potu faʻapipiʻi, maua ai le potu faʻapipiʻi, maua ai le potu faʻapipiʻi, maua ai le potu i le potu. Ma le isi, o ia, o le mea faʻalealea, o loʻo fua mai i le lima matala, oe sa totogiina ma le tele o tupe maua a le toto.

Fesootaiga

Ina ia mafai ona faʻalauiloa paipa ma uaea eletise mai le folasaga i totonu o le fale, i totonu o le oppone o le faʻavae o le faʻavae i lalo ae leʻi faia se mea e fetaui ai. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le tulaga o fesoʻotaiga o fesoʻotaʻiga i le vaipuna, na faʻamaumauina le fomu, ona mo le faʻamamafa atu lea, na faʻaaogaina i latou e faasao ai le laupepapaʻu.

O le a le uiga i lenei tulaga i lalo o le mafanafana? Lelei - O le taimi lenei o le a e toe foʻi mai i le fale (leai se mea - mai le galuega, mai se pisinisi pisinisi poʻo se tafaoga umi), ma i luga o potu fou. O se sipisi faʻapitoa e mafai ona faia, fai mai, e ala i le faʻatulagaina o le fale tutoatasi o le vevela o le sapalai o le sapalai ma le manava. Ae sili ai ona aoga, o tagata poto faapitoa, e faaea ai le vevela o le stating tuʻufaʻatasia ma le ea. Aisea e tatau ai ona manaʻomia se faʻaiuga faapena?

Sip potu fale: penefiti ma le le atoatoa

Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

E mafai le faʻatulagaina o le zoling e ala i le fetuunai o le ea o le ea o loʻo sapalaiina i potu taʻitasi. Lava i fafaga ma toe foʻi le ea o le ea na faʻatautaia ai

Vaʻalele vevela faʻatagaina i le otometi faiga e fausia ai se soifua maloloina microclite i potu nofomau, seti le sili ona lelei le vevela (22-50% o le fear) ma le ea) . Ae o le mea sili ona taua, o se foliga lea e mafai ona faʻaleleia ai le mama o le ea, ma ua faʻasoa foʻi mai ai ma suia le ea, faʻatafaʻia mai le auala. I le taimi lava e tasi, e mafai ona sefe i le 30% o le malosi punaoa (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatusatusa i le masani ai o le vevela o le fufuluina o le nofoaga e teu ai le malosi o nofoaga.

Faamanuiaga o Sp Tekonolosi: Tomai, vave-faʻavae le agavaʻa lelei, atoa-vaitau, lelei, lelei. Le mautonu - le amioletonu

Mai le manatu e faataitai

O le a matou taʻuina e uiga i le faʻapipiʻiina o sea faiga o se faiga i se pepa kopi o loʻo faʻaalia ai le faiga o le fausia o se fale ma le atoa o le aso o le 10), lea ua fuafuaina mo le tausaga atoa - tagata. O le sapalaiina o se seti o le supa mo lona fausiaina ma schiefmolmoltota na faʻataunuʻuina e le vaega o Kaketi, ma sa faafaigaluegaina le fa 'au talimalo. O le faʻamafanafana ma le ventiving system "anores faamafanafana" ua fuafuaina, gaosia ma faaulufale mai e le au tomai a le ATAS oloa.

O le tulaga o nofoaga o nofo ai i le fale e latalata i le tele o potu o le taulaga e tolu-potu potu o le faaleleia o le faataatiaga o lotoa, ae i le taimi e tasi

Tusiata ma le fuafuaina fofo o uiga o tagata maualalo-fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu malolo e faʻamuta le avanoa o le pa puipui i le muʻela, ma faʻamalama faamalama e tapenaina ma se faitotoʻa o le a faigofie ona alu i le fale. Mai le siʻosiʻomaga o le taʻele o le auala o loʻo i ai o le auala i luga o le taualuga o le paolo o se faapaologa (vaega o le 16 o le 16 o le mea e le o ai i se sone o le malologa malolo. I se faʻaopopoga, avanoa i lalo o le pato mafai ona suia i le faletaavale.

O le vevela o le ea, o le tuʻufaʻatasia ma le ventiter system.

E aofia ai le ea ea-ea-ea le pamu, o se eletise eletise, o se vailaʻau eletise eletise, o se uv steritizer, e faʻaititia ai le ea, o loʻo faʻaititia ai tau o le vevela o le ea.

E tumau lava le faʻaopopo o 'au o loʻo faagaoioia le fale talu mai le 2009, ma le Faʻamalosi, faʻapea foi ma le tele o mea e tatau ai i faiga e tasi o loʻo le mafai ona sili atu i le 12,500 rubles. i le vaitau.

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_6
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_7
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_8
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_9
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_10
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_11
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_12
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_13
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_14
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_15
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_16
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_17
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_18
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_19
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_20
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_21
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_22
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_23
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_24
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_25
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_26
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_27
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_28
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_29
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_30
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_31
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_32
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_33
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_34
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_35
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_36
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_37
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_38
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_39
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_40
Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_41

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_42

E oʻo lava i le amataga o galuega i le fausiaina o le faʻavae i le fale, na faʻataoto le vai malulu, i le loloto o le 1 mita o le tamaʻi paipa

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_43

Auā o le fale na filifilia se faavae lelei lelei o le faavae lelei. Mo lana masini, e 70 cm i le loloto o le 70 cm, faia i luga o le latou pito i lalo o le aluga ma oneone, lea na ufitia i le susu mai luga

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_44

Mo le fausiaina o le faavae o le faavae faʻaaogaina poloka o le logo o le bell pepa (ae) mai le PPP lautele o le 50 mm

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_45

75 cm maualuga maualuga na fausia e faʻaaoga ai poloka ae o le lautele o le 25 cm

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_46

A o le i faʻatumuina le sima i poloka ae taia le ea paʻu paʻu

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_47

Faavae ma faavae ma faavae na lafoina mai i le M300 Crand Correte. I fafo poloka ae o ufiufi i totonu o le vai susu

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_48

O le cessipool faataamilo i le tino o le fale na fusia ma le pito i luga o le polystyrene

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_49

O tulaga o loʻo i lalo o le lumanaʻi na solia foʻi.

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_50

I luga o papatusi o Polystyrene Bamim, faʻapipiʻi pepa aloaia, tuʻu i ai i totonu o le uʻamea, ona lafo lea o se sima faʻapitoa ma le mafiafia o 150 mm

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_51

I luga o se lipine o le faavae, o le fusi vae na faataatia (190 × 80 MM), faʻasaʻoloto le taula i le sima.

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_52

O loʻo faʻapipiʻiina papatusi i lalo ifo ma le Bitsumen Mastic

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_53

O le Fono Aoao: O le vaega o faʻapipiʻi o loʻo faʻaofi i totonu o le vaega, o le isi lona lua ma le isi vaega o loʻo faapipii i ai.

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_54

O fesoʻotaʻiga ua maeʻa ma faʻamautu e le tagata lava ia

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_55

O le faʻavae o le pito i luga o loʻo tuʻuina atu e pei ona mulimuli mai: muamua na latou aoina le panels i laina, ona tosoina lea o latou i le isi

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_56

Na latou faapipiiina se pa pito i luga i le pito i luga, faʻapipiʻi pusa puipui ma o latou galu na nonoa foi ma le laupapa

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_57

Totonu o le fale mo le teuteuina vaega, ona mo lea o le le mama, na tipiina o ia i luga o le tasi itu e Oppon-papatusi

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_58

O le tumutumu o le fola muamua sa i ai se tulaga masani o mamanu - e faigofie ona o le tele o le ea.

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_59

I le Faigata, na fusia ma polystsyrey amam, ona faia ai lea o le mautu mautu mai le lua vaega o Opper-Slass ma le mafiafia atoa o le 24 MM

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_60

Faia e ala i le fetuutuunai o loʻo faʻapipiʻiina o se pa pito i luga ma luga o le lava tekonolosi e pei o le muamua fogafale, o pa puipui o le fola lona lua na faʻapipiʻi ma o latou pito i luga o le fola lona lua

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_61

O le taualuga o le taualuga o le taualuga na faia i le sipi. O lona malosi ma vete o loʻo fai ai i le aofaʻi o le fesoʻotaʻi pauna faʻataʻalo ese atu i fafo atu o laupepa.

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_62

O le taualuga - tafatafa o le eleele, o loʻo i ai i totonu o se faʻauiga o le faʻauiga

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_63

O le tino o le pato sa fausia, o le splah-moli laupapa ma se koluse vaega o le 200 × 40 mm. O luga aʻe o le faʻapaina o le taualuga, po o fea na faia ai le fola mai le laupapa terioa. I le ulufale atu, faʻapipiʻi le malosi-sefeina palasitika Windows o le SIB-Design System (Rehu), ma le lua-potu faaluaina o le 32 MM

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_64

Na filifili le vaega o le Fatutai e faʻatulaga ai le BELASPAper KOBUM BEXUCOMUR (Erfurt system) faʻavae i luga o le polmamde w50 web. E amata i le, o loʻo faʻapupula lelei

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_65

I le faʻaogaina o le Special Kobou Sleaxocol na ufitia i le laulau pepa ma le mea e lelei ai, ona valiina lea o vali vali.

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_66

O le isi, o le vaega o le fogafale na tumu i laupapa laupapa

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_67

E momoli atu le uta mai le magalafu i se tulaga sili ona fuafuaina sima, i le sipi-plals o le sili atu o le sili atu o lotoa ma sasaa sima i totonu

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_68

Faataamilo i le ogaumu na fausia ai se portal ma faʻapipiʻiina o se chimney mai le faʻaoʻoina o sanuisi, o le mea lea e faʻaaogaina ai le taualuga ma le taualuga

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_69

Talu ai e leai se fale tutotonu i totonu o le nuʻu, na matou filifili ai e faʻapipiʻi le tutoso o le opton o le tane "bioxi" ma le faʻamamaina lelei, lea na faia

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_70

Faʻamamaina e le 98% o le otaota mai le tutoʻatasi o SepticA e se faaputuga pito ma le lapoa o le 110 mm shimmer i le eleele

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_71

O le ea maimau ua faʻamamaina o loʻo faʻamamaina, o le ea mai le auala o loʻo fefiloi lea, ona faʻatumuina lea ma e sau i le ogatotonu o le fola ma o lo o ufiufi i le faʻailoga o le fola muamua digwall

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_72

O le tau tele o le ea e faia o le slivatan steel ma fafo atu o le fusia i fafo atu

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_73

Fetuʻutuʻu vevela o loʻo faʻalavelaveina leo-faʻaaogaina o le ea dusts son dero dfa-s (diaflex)

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_74

E ala i le mea taumafa i le inuina, o le ea mai totonu o le fale mai fafo ulufale mai i luga o le ea ea na, pe a maeʻa ona kilia, mouse ma toe fai i le avn.

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_75

"O le le mafai ona aveʻesea le ea" ea e le ufimata o taele, umukuka ma boair potu

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_76

Fetuunaiga o le ea o le ea e fesoʻotaʻi ma faigata, faʻapea foi ma le ventipelation toega ma faʻauʻu mea e faʻaaoga ai uʻamea faʻapipiʻi

Fale o le HumarmAL Faʻasaoina Sagige Soundwich Panels: Faʻamanatu ma le le lelei 11991_77

O le tala malie na faʻamaufaʻailogaina ma le faʻamalosia o le lipine

Fuafuaga o le fola

Sip potu fale: penefiti ma le le atoatoa

Faʻasalalau Faʻasalalauga 1. Tamboour 2.2 M² 2. Boiler Potu 5.7 M o 3. Hall 3.5 MEHA 4. O LE FOLAFOLAGA 2.

Fuafua o le fogafale lona lua

Sip potu fale: penefiti ma le le atoatoa

Faʻalauteleina o le fogafale lona lua 1. Corridor 8.0 M² 2. OFA BACTOME 8.2 M OF 3. WHOWORDOWTOWTOW (7 M «

O le faʻalauteleina fuafuaina o le tau o le ola ai i le fale ma le aofaʻi o le 94.5 m2, tutusa ma le *

Igoa o Galuega numera Tau, olo.
Fausiaina o se lipine faavae, ogauluga ma vaaiga seti 137 000
Fausia Fale Faiva seti 240,000
Faapipiiina o le taualuga faiga seti 140,000
Mamanuina ma faapipiiina o le ea vevela vevela seti 162 500.
Faʻamafanafana ma le teuteuina le teuteuga o le fale, e aofia ai le faʻapipiʻiina o faamalama seti 215 400.
I fafo faʻamaea i le fale seti 205 800.
Atoa 1 100 700.
Apalai mea i luga o le vaega
Mea mo le masini o le faavae, ipu monolithic ma vaaiga, e aofia ai oneone, nutimomoia maa, poloka faʻamau, sima, totoga, uaea knitting, papatusi EPPS, tuufaatasiga waterproofing seti 205,000
Seti o le sipi panels, e aofia ai mau mo fafo atu ma totonugalemu puipui (164 mm), mo totonu

Vaega (124 mm), mo le faʻavae o le sili atu ma taualuga (Faʻamalosia - 214 MM)

seti 381,000
Afitusi laupapa ma mumu-faʻamaonia faʻamatalaga, e aofia ai ma le pa i le maileia o le faʻavae; Laupapa laupapa

(100 × 40, 140 × 40 ma 190 × 40 mm); kelu ma utupoto masani; Tulaga va vagaia; I fafo-terace state laupapa

seti 268,000
Mea mo le taualuga masini "Amber" (Brais) seti 208,000
O loʻo faʻamaeaina ma mea seti 211 000
Palasitika faamalama ma faitotoa seti 111 500.
Meafaigaluega mo Air Heat System System seti 611 000
Mea mo le pito i fafo e sili atu ona teuteu, e aofia ai ma fale puipui, kulu, polofesa, vaipuna, alavai, va i totonu o laupapa seti 328 200.
O mea a ausilali (lava-fetu-tepa i luga o le 'au, tulimanu, o le' au, ma isi) seti 58,000
Atoa 2 385 700.
Atoa 3 486 400.

* O le fuafuaina e faia e aunoa ma le teuga ma felauaiga tau.

Faitau atili