Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Anonim

O moli uila o se tasi o galuega taua i le lavelave "fale. O mafuaʻaga o le tuputupu aʻe o le lauiloa o agavaʻa mafaufau o loʻo manino. Muamua, o le tekonolosi faʻaonapotinolosi e sili ona lelei ma taugofie telefoni feaveaʻi moli. Lona lua, o le otometi maua aoga aoga e ala i le fesoasoani e faʻafaigofie ai le faʻagaioiga o le faiga ma sefeina eletise.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_1

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: Jung

O le atamai e malamalama ai i le faiga o le lavelave o masini e faʻatagaina ai masini uila e galue e faigaluega pe o le faʻamaloloina mamao. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le malamalama mamao pe toe malamalama le moli, ae le o le pa moli ki, e te faʻaaogaina le pule o le parnel, laupapa poʻo lensor storey o le telefoni. I le faʻavae o le faʻatulagaina, o le moli auala e masani ona mataituina faʻaaogaina ni faʻailoga leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻauigaina e le tagata e faʻapipiʻi, faʻaalu e se mamā tele. O nei masini e aofia ai moli pe a fai o le lua tulaga e faia i le taimi lava lea e tasi: O se tagata o loʻo i totonu o le potu ma le maualuga o le malamalama i lalo ifo o se taua.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: incyte.

Vaega o le "SMART HOME": Central Caustte Controller i luga o le rake

Afai e te faʻaopopo le system ma moli ma moli moli o le mamanuina, e le gata i le otometi ma le moli, ae faʻapea foi ona faʻatulaga le maualuga o lamepa. O sea FESIuga e talafeagai (manaia, e le manaia pe faʻasolo moli) ma o le amiotonuina e faʻamaoniaina, aua o le a faʻaumatia ai le eletise.

I le faʻaopopoina o mea i luga, o faiga faʻamalamalamaina e faʻaoʻo ai ma le sili ona mafaufau i ai. Fai mai, elemene o le saogalemu faiga, pe a liliu le moli i luga "alarm" - pe a gagau le faamalama pe masalosalo leo. "E le o taimi o le malamalama e mafai ona faʻaleagaina e le au valaʻaulia.

Puleaina o Ponels (paʻi atu i luga o le puipui) faʻaaoga soo, talu ai, afai e te manaʻo, e mafai ona faʻapipiʻi se laulau i luga o le puipui o le a faʻalauteleina ai le taugofie.

E uiga i penefiti o se lelei tulaga

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: Jung

Universal Bonx Taʻitaʻi Dimemer Jung, mamanuina e fesoʻotaʻi i le fa vaega o moli

O le isi tulaga taua o le mafaufau o le faʻaaogaina lea o mea na taʻua ai o ni tulaga ese o le a aoga le moli faiga. I lea la, o pulega o loʻo taofia i se auala e ala i le taimi e te faʻasalaina ai le "Fale Smart", tele gaioiga na faʻatinoina vave. A faʻatapulaʻa e faʻamavae, o moli ua tuʻufaʻatasia i le kulupu ma le tutusa galuega pe a oomi le ki o le Wall ki: "O le moli moli", " o galuega foi e setiina. Taitasi mea.

Pe a atiaʻe se "HAPT le fale", o le cable system o le a fetaui lelei mo le faʻaaogaina tusa lava pe a uma le 10-15 tausaga, ma le uaea

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: incyte.

Ua leai se aoga

O tulaga sili ona taatele o "Geusterly", "Aso", "Po", o le tifaga "," liliu uma mea uma ". O "Tupu" o le "Mode e aofia ai ma le malamalama uma, musika, televives, leo leo. "O lea" e tatalaina pupuni ma toe liliu le moli. "O le po" tape le moli autu ma aofia ai po, faatumu pupuni. "Fale tifaga" - o le moli lemu tape, ua tatala le pupuni, o pupuni ua tapunia, o le stares ma isi mea o mea o le a otometi ona ki i luga. Ia, le perofeta "ona liliu mea uma", Liliu uma mea faigaluega uma ile fale. E faʻaaoga pe a e tuʻua i le fale.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: incyte.

Uaea le maualuga o le teuina o le teuina o le malosi ma le mana i le 1000 w

E masani lava, o isi masini e fesoʻotaʻi ma le moli uila, pei o le ie puipui tau faʻatonutonuina. O e liliu i luga o le malamalama - Ma o pupuni e otometi lava ona maualalo i le potu malolo (pe, i le isi itu, pa'ū i totonu o le fale tifaga pe a tape le malamalama). A faʻapea o le faʻamalosi o le mea e mafai ai le auala, o le garage moli moli ua faigata. Pe, tatou fai atu, ua fetuunai le faiga e liliu ai le malamalama pe a tatalaina le faitotoa o le sao. E matua faʻauta, talu ai pe e te alu i le fale, e pisi ai lima i tatou, ma faʻataʻitaʻiga, faʻatauga.

I totonu o le 'anticray "vaaiga, eseese algorithm mo le faafoliga o tagata o nonofo i le maota e lautele lautele. I le iuga, o le faʻaʻoleʻole komipiuta mai le taimi i le taimi e aofia ai ma liliu ese vaega eseese o lamepa i nisi nofoaga, faʻamalamalamaina i le sese o vaʻa.

Fuafuaina o le fuafuaina o le moli auala tago i le paneta jung mo se tamaʻi potu (lua pe tolu potu)

Jung System: Paʻi Paʻu Palnel (16 togi i le valu auala). O le Tausaga Faʻaiʻuga e fa-auala e mafai ai ona e pulea le pupula ma tapuni o le malamalama.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: Jung

Gateway mo le tuʻufaʻatasia o le con-dal masini

O le Resing Station i luga o auala e valu o loʻo faʻaaogaina pe a manaʻomia se suiga masani, o le ki o le tatagi poʻo se ki o le loliva. Mo auala taʻitasi, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalame manaʻomia. O le tagoga o le alavai o se masini ma le tele-saoasaoa togi (16 pcs). Mo mea taʻitasi, o lona faʻatinoga o loʻo faʻatautaia poʻo se seti o galuega (tulaga). O le vaega ua faatagaina e pipii. O loʻo fesoʻotaʻi i tagata e fesoʻotaʻi ma paga o tagata miso, e faʻapipiʻiina ai le aufaigaluega i le taulaga.

Ole tau o mea o le Jung meafaigaluega

Igoa o oloa Le tau o le tasi oloa, olo. Numera, PC. O le tau e taatele, olo.
Offing Station 33 600. tasi 33 600.
Dimemer Station 55 090. tasi 55 090.
Fanua 17 600. tasi 17 600.
Atoa 106 290.

Faamatalaga Taua

Atamai faʻamaumau faiga faʻaopopo i le faʻatonutonu o galuega (moli masini, ie puipui, ma isi mea) e aofia ai le ogatotonu o le vaega (entors, ma le tuʻuga o faʻailoga e taʻitaʻia Moni mechanisms. O ia masini e aofia ai le lalolagi, tagata fai galuega mo le puleaina o pupuni ma tagata tauaso, faʻatonutonu mo elemene o le suega o le vevela ma luga o le ea, o tagata uamea

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: Domotix.pro.

O le "H WAT SAMATA" COCERMRLMLE DIXOne Miniserver (valu Digital Inputs)

E eseese uma lava tomai eseese i le fuainumera o metotia, o lona uiga, masini e mafai ona fesoʻotaʻi ma i latou. Mo le moli uila, lua ma le fa-fa-fa-fa-fa-afa e masani ona faʻaaogaina mo moli uila. O le tau e eseese faʻalagolago i le aofaʻi o auala na faʻaaogaina e le faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina le faʻamatalaga o le Algorithm (puleaina o fesoʻotaʻiga), o le le mafai ona fesoʻotaʻi ma le uaealoto fesootaiga ma le uaealotoga fesoʻotaʻiga ma le le talafeagai ma le uaea fesoʻotaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻasologa (ki) O moli moli e mafai ona fausia i totonu o le tausaga, lea e mafai ai ona faʻatino le sili ona faigata. Mo ni faʻataʻitaʻiga, o se isi auala tuʻutuʻuga e manaʻomia. Talu ai o le faʻatonutonuina o le Blacuninnel Cliclonnel e tau i le tele o sefulu afe rubles, o le aiā e aʻoaʻo ai a latou filifiliga o tagata faigaluega.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: HDL.

E fa Knsx HDL Pulea le vaega ma le nofoaafi amata

Polokalame. E fesuiai faamatalaga i le va o le "fale poto" elemene, o se komepiuta faʻapitoa algorithm ma se feʻau o loʻo faʻaogaina. E i ai le tele o le ocingo filifiliga, lea na sili ona lauiloa ai le gex protocol i Europa, o le Modbus Protocol e sili ona lauiloa i Rusia. E sili le filifilia o nei faiga vaega e lagolagoina se tasi poʻo se isi tulaga. Afai e leai se avanoa (faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e tuʻufaʻatasia le ea ua uma ona faʻapipiʻiina o le ea, ae e lagolagoina, faʻatagaina, o le AN Protocol ua faʻaaoga e toetoe lava o masini masani uma.

E leai se totogi poʻo le uaea? O le asō o nei filifiliga o loʻo avanoa ma tu i le tutusa. O le cable system, o le mea moni, e sili atu le faigata mo le faʻapipiʻiina ma faʻataʻitaʻi e le faʻatagaina se mea sese. E tatau ona tuʻuina atu i le taimi muamua o le fausiaina poʻo le mamanu. Afai e te mafaufau e uiga i le poto malamalama faiga pe a maeʻa le pito o galuega fauina, e aoga e filifili se uaea le uaea.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_10
Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_11
Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_12
Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_13

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_14

O faʻatonuga mamao mai le telefoni poʻo le tablet paʻu i totonu o le The Centrale Controller, lea e le gata ile moli, ae o le ata atoa "

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_15

O le matai o le "HASPAME le fale" mafai ona faʻafesoʻotaʻia le malamalama i le fale mautotogi e faʻaaoga soʻo se corsole plesole, laulau ma le pertroid, komepiuta

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_16

Vaega o le Smart House System Jung: Paʻi i le Pubract Pubral Panel

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_17

Atamai malamalama system ma loktone taofiofia vaega (Domotix.pro)

I le fesoasoani a le Initaneti, e mafai ona e pulea aiga moli e oʻo lava i se isi taulaga poʻo le fafo atu

Fuafuaina o le fuafuaina o le Cusyte System mo le Cottage Readge, 20 vaega o le moli masini ma fa vaega o pupuni)

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: incyte.

Vaega o le "Smart Home": Le mafai ona taofiofi moli uila

O lenei faiga e maua ai le avanoa o leo leo, auala, suiga, pupula. O loʻo mafai ai foʻi ona e fetuunai le masani ma le fuafua lelei moli ma se tasi tulaga mamao (seti pasene o le pupula, liliu i luga / alu i le taimi o le aso, aso, e tupu ai le malamalama. O le malamalama e mafai ona otometi ona ki pe a o le 'au i totonu o le fale ma tape pe a fuga i luga o auala moli, mo le po ", o le aioi o tagata e ona, o le otometi faʻatonutonu le pupula e faʻalagolago i le malosi o le la, o le taʻavale taʻavale (pupuni). Ma le isi, o loʻo i ai le avanoa mamao o galuega a le o le faiga mai le uaeaina o le alalē ma e ala i le initaneti ma le laulau ma telefoni.

Tusa ma le tau o meafaigaluega incyte

Igoa o oloa Le tau o le tasi oloa, olo. Numera, PC. O le tau e taatele, olo.
Polokalama GSM Controller Spider2 37 750. tasi 37 750.
Dimemer ld2-d400rd, 400 w 6350. valu 55 090.
Ld2-R8D Rewing module, valu faamatala 37 550. tasi 37 750.
LD2-ls wimmining lagona 4 150. tasi 4150.
Free Mobile Pisinisi Inyte Smarthome mo Smartphone ma Papatusi 0 3. 0
Atoa 131 850.

Lelei ma teuga tupe

O moli o nei tekinolosi o le tamaoaiga, ae o le tau o le latou faʻapipiʻiina e mafai ona faigata o tagata faʻatau.

Ina ia mafai ona alualu i luma "malamalama lelei", e le manaʻomia le faʻaopopoina o le faitau miliona o rubles i le toe faʻaleleia o le fale mautotogi. Afai ua e sauni e suia ni vaega taugata (mo se faʻataʻitaʻiga, Amerika Crvesron Puleaina o fetuʻutuʻunaʻiga, ona faʻatagaina lea, Ina ua uma le faʻaopopoina, 15-20 afe, e mafai ona e faʻaopopoina le puipuiga mai le auala ma le faigofie puipuiga o le system (faitotoʻa faitotoʻa ma faitotoʻa). O lea, faʻatasi ai ma cable galuega, o le tau mulimuli o le a tusa ma le 200 afe rotabs.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: Domotix.pro.

Loxne Pulea e mafai ona pulea ma faʻaaogaina ki ki faʻapipiʻi. I lea tulaga, e le manaʻomia e fusia i soʻo se fesoʻotaʻiga faʻapitoa, e mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o ni taʻavale

Fuafuaina Fuafuaina o le System Loxone mo le tasi-potu potu fale po o le potu potu o 50 m²

Uaea fofo. Galuega: Malamalama Pulea 12 Vaega (fa o le dimemped) poʻo le 10 (fa o loʻo faʻaititia) + o le puipuiga / mata taʻavale. Faapipii foʻi le vevela o le vevela mo le mataituina ma le malamalama faʻafiafia (o le a le tele o 'au o le fale), ma o loʻo nofo ai (pe a leai se tasi). O le faiga e fetuutuunai, ma afai e leai se tele o mata malamalama, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le polo polo mo vai (tasi le resure), tasi le toe faʻamatala foi).

Igoa o oloa Le tau o le tasi oloa, olo. Numera, PC. O le tau e taatele, olo.
Pule o le Loxone Airrierver (valu exat mo 5 ma taʻitasi, fa galuega mo le dunming, valu mea mo le faʻauiga vevela + 49 900. tasi 49 900.
Schneader eletise m-fuafuaga na aoina 1 195. 7. 8 358.
DS diffin sensor 740. tasi 740.
PT1000 Loxtone vevela 5 015 tasi 5 015
Telefoni Talosaga Loxone App 0 Faatapulaaina 0
Atoa 64 013.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai

Ata: HDL.

Vaega o le "SMART fale" System HDL i luga o le taulaga o DDL: Universal Divising Distmer, maualuga avega 1 At i luga o le HDL

O le aso, e le na pulea le inisinia uma-iniseti uma (aofia ai ma le mamao), ae fegalegaleai ma isi. Na ia alu ese mai le fale ma le saogalemu - le susulu malamalama i luga, matala ie puipui. E aofia ai le "fale tifaga - O le ie na tapunia, na faapau le malamalama, ma ua paʻu le lau. I le tatou vaega, e mafai ona e atiaʻe malamalama mau sao i totonu o le tusi talosaga. O lenei e te le tau faʻaʻeseʻese se fiafia mo soʻo se vaega o taʻitasi. I le taimi nei, o le kolumaina autu i le fale o le fale o le laʻasaga autu o le vaega autu o le larx tulaga, e iai foʻi ma le Saina Analogue HDL. Ae i le 5-7 tausaga talu ai na amata ona aliaʻe taʻamilosaga fou. Matou te galulue ma se tasi o latou - Austrian Loxone. Ole mea autu lea o gaioiga, pei foi o tatou, e le faʻatasia i soʻo se fesoʻotaʻiga gaioiga. Lea o le faiga e sili atu ona taugofie i se tau - 1.5-2 taimi faʻatusatusaina ma le Konse oloa. O teuga e ausiaina e ala i le faʻaaogaina o ni polokalame talosaga saʻo (na ou faʻatauina se telefoni feʻaveaʻi / laulau, downloadina le polokalame i le App Store), faʻapea foi ma soʻo se eletise eletise.

GENNUDY KZLOV

Lautele Faatonu Sili Domotixix.pro.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_21
Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_22
Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_23
Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_24
Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_25
Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_26
Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_27

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_28

Ono-poloka puipui auala

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_29

Laasaga e ono-auala Dimemer ma se fausia-i le tulaga pule, utaina 2 a luga o le auala

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_30

Module mo le lafoina o SMS feau

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_31

Faʻaaogaina o le Puleaina Panels, e mafai ona e fetuunai ai le gaioiga e le gata i le faʻamaufaʻailoga masani, ae o isi uma vaega o le poto masani o le fale, e aofia ai ma le saogalemu nofoaga i totonu o le potu ma isi mea faigaluega.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_32

Ua tupu tele i tua i le tulaga i le puipui i le puipui ma se numera tele o galuega faavae

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_33

Faʻafeiloaʻi tulaga alofa o le a fesoasoani i tagata sili ona laiti e aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaoga le poto sili ona atamai.

Malamalama lelei: malamalama atamai atamai 11996_34

Wall-Underated King Module ma Taid Mata

Faitau atili