Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau

Anonim

O le a le mea e masani ai fale o le Eco-faauo i luga o laupapa-faavae Rusia?

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_1

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau

Ata: "Tamak"

O le tele faʻateleina i le aofaʻi o fale maualalo na mafua ai se manaʻoga taua mo mea, o loʻo faʻaaogaina e le tele o lea e tau ai le tele o galuega i le saogalemu o fale.

O le talitonuina ma le saogalemu o le fale nofomau o loʻo fuafuaina tele i meatotino a mea sa faʻaaoga mo Lona fausiaina. O faʻamaumauga sili ona taua o loʻo faia ai le saogalemu o le mea i latou lava e mafai ona masani ai i totonu o vaega e fa: vailaʻau, tino ma tagata leaga. Ina ia mautinoa le saogalemu o le fale nofomau - i aso uma ma tulaga lelei o mea, o mea taʻitasi e tatau ona i ai faʻailoga maualuluga i vaega uma.

Kerisimasi laau

O le maualuga o le seti o le maualuga o faʻatatau mo le saogalemu o le saogalemu o le saogalemu o loʻo faia e mea na faia mai le paluga o le laʻau o le lapoʻa ('o fusifusia ma faʻamautuina malosi) - o loʻo fusifusia ma faʻamautuina malosi) - e faʻamautuina ai le malosi) - faʻalilolilo ma le malosi) - faʻaputuputuina ma le malosi) - faʻaputuputuina ma le malosi o le siʻosiʻo (e fusifusia ma faʻamautuina ai le malosi) - faʻalilolilo ma le malosi) - faʻaputuputuina ma le malosi) - o loʻo fusifusia ma faʻamautu le malosi) - faʻalilolilo ma le malosi) - faʻaputuputuina ma le malosi) - faʻasoesa. Ma a latou gaosiga, o ni fofo a mineralizing o le faʻaʻaita (calcium chloride, sulsum oge, o le waminist chocharum chictide, faʻaopopo le faʻapipiʻi o le fusia ma fafie.

O le biocsisty o laʻau ua ausia ona o le fuafuaina na tatalaina mai le latou tuʻufaʻatasiga pe a fuafua Hydroxysition o le hydroxist. O laʻau o Kerisimasi uma e faigofie ona faʻagaioia: tipi, tiliva fao, manifinifi, e faʻaopopoina le faʻamoemoega, o le uiga uiga ese o lo latou alatele ma le sima.

Mo le faigofie o le folasaga, sa matou faʻatasia mea o loʻo filifilia mo le iloiloga mo ni vaega se tolu, lea sa atofaina i lalo igoa nei: Oppobeton.

Puipuiga o loʻo lisiina i le iloiloga o mea

  1. Vaitaimi: Aua le iloa ese mea leaga volatiole
  2. Faamalositino: mafai ona maua le vevela o le mafanafana i falelii i le tulaga o lo oi ai nei; Le pepelo; I ai le lelei o tagata e mafai ona maua (mafai ona mitiia leo).
  3. Firefighter: o le vaivaiga atoa (G1), o le afi (b1); Aua le faasalalau le afi (RP1); i ai le maualalo o le asu-fausia tomai (D1); Lata maualalo mai le manatu o le oona o le gata o mea e fai ai oloa (T1).
  4. Talaʻaga: biostoyki, e le afaina tele i bugs - stitisis, rodays hodents, ma isi mea

Oplik sima

O le sili ona taʻutaʻua o le vaega o mea o lenei vaega o loʻo avea ma sima-chipticks (cpp). O le Uluai Mea e mo a latou Sauniuniga o sulu o pulu ma sikalatila livi ma le ofu.

I le auala gaosiga, o le "kapeta" o le tolu vaega o se chip-courter squre squred (i le vaega o fafo, o lo o oomiina ai i totonu. O le iʻuga, e maua papatusi ma le maualuga o le 1100-1400 kg / m³ o le itu i lalo: faʻafetai - 2700 ma le 3650, 12, 12, 12, 12, 12, 12, 12, 12, 12, 12, 12, 16, 24, 36 mm.

O oloa na mauaina e faʻaaoga e pupuni ai le faʻavae o le tino (ipu mafiafia - 10-24 mm), ufiufi le faʻavaʻa puipui (8-24 mm), o le mekasini (87 MM o mafolafola taualuga (12, 16, 20, 24 mm), fufuluina o le auala (12, 16, 16, 20, 24 mm), o le pito i lalo o fola (20, 36 mm. (24, 36 mm). E le gata i lea, o le CPS e mafai ona faʻaaogaina i le fauina o faletaavale, cellars, Street Showers, Tracks, o loʻo faʻamatuʻuina atu, i le faʻaʻaisa, o loʻo faʻamatuʻuina mai ai o le tino ma puipui, etc. a o le fao i fao, o papatusi ua filifilia muamua. Tau: Mai le 650 i le 2000 Rubles. Mo le 1 PC.

Afi lamatiaga o mea ma fausaga

E tusa ma le selau 274.4.465.001-2013, o le afi tulaga o le fale o loʻo faʻailoaina atu i mea nei: rummalut (g1-g4); flamleace (b1-b3); Le mafai ona salalau le afi i luga (rp1-rp4); ulaula-fausia tomai (D1-D3); Oona o le tau o oloa (T1-T4). O fale o loʻo faʻaalia e le faʻatapulaʻa o le afi o le afi (o lona tau eseese mai le 15 i le 360 ​​min), e fuafuaina i le leiloa o le malosi o le starer (r) O le ulaula (s), faʻapea foi ma le Gost Frovid Radic Center 30403-96 (k0-k3).

Csp

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_3
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_4
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_5
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_6

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_7

Ata: "O le Tamak". Ona o le monolithic fausaga, o le CSP plate e tetee manuia le susu, o ave o le la, o le vevela ma le soifua maloloina

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_8

O taʻaloga vaʻaia o le CSP-Study Wall mo le malosi e faʻamaonia e mafai ona suia tele avega

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_9

O le tetee atu i le afi i le CSP Stab o lena i le mea na tupu o se afi, latou mafai ona tetee atu i ai aafiaga i totonu o le itula

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_10

O lenei aso, CSPS 8-12 MM e masani ona faʻaaogaina e ufiufi ai laupapa laupapa faʻavae

Shpobithon

O ofo i le aso nei o ata e tolu o le tolu o loʻo i totonu o lenei kulupu: "Arpolin", "Durissol" ma le "Vlox". O i latou uma o le 90-95% e aofia ai se tele o le mamafa o ituaiga o laʻau, o loʻo faia ai ni fesoʻotaʻiga ma le faʻailoga o le pepa faʻapipiʻi. I le va o le au "fasi" e le gata i le ea ", o loʻo faʻatinoina le vevela, ae e le mafai foi ona le mafai ona faʻaaoga e le 50-60 db) fausaga.

E le gata i lea, ona o nei mea a le faʻataʻitaʻiga, o nei mea e lava le maualuga o le ea ma le vase o le ("manava"), e faʻavavau i le fale, pei o le fale teu oloa. O lo latou le malamalama i le lelei o le siʻitia atili o le faiga o loʻo faia ai le tuʻufaʻatasia, e faafaigofie ai le teuteuina o puipui, faaitiitia lona faigata ma le aso o le galuega. E taua tele o le faavaivai o le sima sili ona lelei i lo isi malamalama malamalama, ina ia maua ai puipui mai i ai o le a tautua ai e avea ma pu vevela. O mea totino o nei mea e tosina ai foi mea e tosina ai le mea moni i le taimi o le faʻapipiʻiina e le manaʻomia le mamafa o le ola. O le teuteuga mai fafo ma totonu o fafo, ae e le tatau ona faʻaititia le agavaʻa o mea e te "manava ai."

"Arbolit"

O mea ua fuafuaina ma faʻapipiʻi i 1960s. I le USSR, le mea e sili atu i le 100 ai le a le fale. Ona galo ai lea o ia mo se taimi umi, ae o aso nei o loo alu i le fanau mai lea o le fanau mai. "Arbolit" (mai le lat. ARBER - "Laʻau" ma Eleni. Lisi - "Store") e taua tele o le ata sima.

E tolu ituaiga o le "Arbolit": O le Hormal Creves (DESRATICE - Up i le 450 KG / MUMERA-HADAL (MULIMULI FOU / MULIMULI FOU / MULIMULI FOI (MINITP). O le filifiliga sili ona tele i aso nei e fiafia i ai le sili manaoga, talu ai e faʻaaoga i le fausiaina o poloka ua saunia-faia, o loʻo fausia ai pa tetele ma vaega o fale.

O le le mautonu o Arbolipta e aofia ai le maualuga o le lelei o le faʻamamaina ma le faʻaititia o le faʻamamaina o le suavai e tatau ona faʻaauau ai le puipuiga o pa. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻaavanoaina o le faʻaaogaina lelei o le faavae, pei lava o le faʻavae o le aiga i luga aʻe o le 'aiga o le fale ma siiina mai o le tata o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le' eleʻele. E tatau ona maitauina o le tasi-taimi faʻaalia o le vai mo poloka e le lamatia - o le a latou tutumau, ae o le susu atoatoa e le taliaina.

O le faiga o le gaosiga o poloka e pei ona taua i lalo. O loʻo olopalaina ni fafie filifilia, ona faʻavasega lea e filifili ni vaega o se taua (faʻaaoga sieve ma pulupulu faʻapipiʻi, ona faʻatasi ai lea ma le sifi, vai ma vailaau vailaʻau e ulufale ai i le palu. O le "Fofo" fofo "ua liligiina atu i uʻamea foliga ma faʻapipiʻiina ma le vibropress. A o le palu e le o le palu e le atoatoa le malosi, e teu i foliga ma na o le aveina o le taunuuga. O le tagata faʻatau ua maeʻa poloka e le o le 2 vaiaso.

Tele kamupani faʻatasi ai ma le 500 × 300 × 18 MM Oloa faia "Halves" - 500 × 300 × o vaega o le fogafale lua ma isi. Tau o poloka - mai le 4500 rubles. i le 1 m³.

Arbolite poloka ua toe tutusa e tutusa ma isi poloka tetele. A o le i taina le inter-arc inlap, o puipui i fafo atu o puipui i totonu o le monolithic armomas, ae e le gata i le vaega o le avega, ma maua ai foi le sili atu le malosi ma semistic tetee o le fale.

"Arbolit"

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_11
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_12
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_13
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_14

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_15

Ata: "Auina". O le faʻaititia o le teteʻe o le vevela o le paketi o le puipui mai le "Arbolit" mafiafia o le 30 cm e aunoa ma le faʻaopopoina o le 3.2d m2 • ° C / W

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_16

Ina ia faʻaleleia le puipui o le puipui na faʻapipiʻi mai i le "Arboenter" poloka, vavae ese paso o loʻo faʻamalosia ma Steel Grid

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_17

Mai le "Arboelit" na inu ai le mea e leai se mea

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_18

Sauniuniga mo le liligiina o le Armopoyas, le puipui faaipoipo

Uafu

E le gata i mea faitino, ae o le uluaʻi faiga tekonolosi, lea e faʻavae i luga o le faʻaogaina o fale pupuʻu na fausia i le fale gaosi tulaga. Tau: 130-340 rubles. Mo le 1 PC.

I le taimi o le faʻatulagaina o pa, e seti poloka e ala i laina i le tasi ma le isi, ae aunoa ma le faʻaaogaina o le tagata fusia. O le tulaga faʻatonu - o loʻo i ai le poloka o poloka o laina uma o puipui e tatau ona faʻapipiʻi i luga o puipui, ae pe a taoto i le va o laina latalata, o se mea e manaʻomia e afa ai le poloka. I le taimi lava e tasi, o le mauaina o iai i le pito i luga o poloka i laina taʻitasi o loʻo tuʻu i luga o laina i le tuʻuga o le paʻu, o loʻo sosoʻo i le umi o le paʻu o loʻo mama. I le ogatotonu o le faʻatagata, o poloka o loʻo faʻapipiʻiina pito i luga (Umi e le sili atu nai lo le 1.5-1.8 m), ma muamua "lolova".

E faapena foi, na latou faataatia le lona lua, vaetolu ma le tolu laina o poloka, tuʻu i latou i luga o itulagi faʻapitoa. Ina ua maeʻa, na fausia ai le pa puipui i totonu o le pa puipui o loʻo tumu i le sima o le C15, B20, B25 poʻo le B30. O loʻo sasaa ma le faʻaaogaina le pamu sima. O le sima na lolofiina i totonu o le ana o loʻo faʻamaufaʻailoga (faʻapipiʻi metotia) poʻo se loloto loloto. Taumafaina o pisinisi sima i le 1 M² All Wall Rowngs i le laina o 0.075-0.125 M ³. O laina e fa e fa o loʻo setiina ma toe faia le faʻatumuina gaioiga i sima (pei o le puipui o loʻo tuputupu aʻe o le tuʻutuʻuga laʻei O le iʻuga, o le monolithic faʻamalosia sima sitrete o Lattuce ma malosi malosi o le au palu e fesoʻotaʻi ma le sili atu o le paʻu o le pa puipui o loʻo tulaʻi mai i totonu o le puipui puipui. O le malosi maualuga o sea taʻavale e mafai ai ona e faia le lagolago mo le sili atu i le lautele mai le sima - o loʻo i ai poʻo le monolithic.

Tuʻufaʻatasia o le durisil system

E aofia ai poloka mo le faʻatulagaina o papupuni o fale e le manaʻomia ma vaega o loʻo totonu o ni nofoaga mo le faʻatulagaina o meatotino. O le faasologa seʻi vagana poloka mo le faʻavaeina o laina e aofia ai tulimanu faʻamalosi ma mafai ona suia a latou poloka lautele o loʻo faʻaaoga e faʻatino ai le faʻamaoniaina.

Uafu

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_19
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_20
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_21
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_22

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_23

Ata: V. Keavalev / Harve faʻasalalauga. Mai i le poloka D,000 o poloka, e mafai ai ona fai ni fausaga puipui o le le masani ai-tapulaa poʻo curvililiar fomu, e pei o le sese. I lenei tulaga, o elemene talafeagai e faia i luga o le nofoaga

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_24

E faʻafesoʻotaʻi le armature o le pito i fafo ma totonu o totonu o puipui o le pito i luga o le pito i fafo o le 'au

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_25

Mai le tagata ese mai le tasi ma le isi, o poloka o lo o teu ai taavale ma nofoa i la latou tulaga maualuga, lea e faʻatino foʻi le tiute o le lanbyrth faamaufaailoga

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_26

Taavale puipui fale

"Vlox"

O se tekonolosi tele mo le fausiaina o le monolithoc malosi-lelei fale e faʻaaoga ai velox rap-counds slabs ("velox i le 1956 ma lata mai i le 40 atunuu o le lalolagi.

Le vaega tele o le "velox" o le faiga o le 2,000 × 500 mm i le tele, e tusa ma le lua fetuunai i fafo; Lua-vaega vevela-soʻofaʻatasi papatusi na faia o le tasi-vaega (35 mm) e ala i le faʻapipiʻiina o polystyrene o le damsty o le 150 mm, lea (M2 • ℃) / W. O loʻo iai papatusi ma le siʻitia o le 200 mita vaega o le pps. Plate tau: 300-1200 gi. Mo le 1 PC.

O loʻo aofia ai foi le polokalame: Clailing Wacks (200 × 500 × 25 mm); Pusa (2000 × 380 × 170-260 mm, o le maualuga e faʻalagolago i le umi o le siva) mo le gaosiga o le moli moli monolithight; tasi ma le lua-itu o le faʻapipiʻi uʻamea lima 320 ma 480 mm umi, saunia se vaʻaiga mamao i le va o puipui o le laina ese o laina i le maualuga Spamatal scumed - trigons faʻaaogaina tele i le malosi o le malosi o le monolithic inlap.

Mai nei vaega taua e usitaia ai ni tulafono ma faʻamalosia uma fale ma le tele-fale fale. O le king e amata i se tasi o tulimanu o le fale, aʻo papatusi i le faʻaʻailima o loʻo fusifu i fao ma le umi o le 100 mm, o loʻo tulia i itu eseese. Ma, o papatusi ia e fausia ai le pito i fafo ma le puipui i totonu o le muamua laina o le laina o le masani ona tosoina, faʻafesoʻotaʻi latou i paga na teʻeina.

O le iʻuga, o vaega sao ma vaega o pa e faʻaleaogaina e toe foʻi mai, ma le faʻamaonia o galuega na saunia mo le poloketi (o latou "faʻaiʻu o le 75 mm). I le maeʻa ai o le faʻapipiʻiina o le fausiaina o le pa i fafo, agai i le foafoaina o "atigi" mo le tauaveina o puipui i totonu ma vae. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le laina muamua o le fale atoa o le fale, i totonu o le faiga o nofoaga na tuʻuina atu e le poloketi, Faʻaetila) o loʻo faʻapipiʻiina ma le sima o le ituaiga pe sima pamu). Sosoo ai, o auala nei o loʻo mulimuli mai o galuega o loʻo potopoto, o loʻo faʻaosofia ai siteki o faʻapipiʻi o papatusi i tafatafa o le tusa ma le 250 mm.

O le tekonolosi o le fausiaina o puipui o le faʻatulagaina o le alagaina muamua o le faʻafaigofieina o le faʻafaigofieina o le ribed monolithic fola. O le faavae o le gata - sima ave faamalosia e uamea trigones ma le 120 mm lautele ma le maualuga mai le 185 mm e 275 mm, o loo i se laasaga o le 620 mm ma le vaega o le monolith ma pa sima.

"Vlox"

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_27
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_28
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_29
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_30

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_31

Ata: "Ecotomprowy". Papatusi "Volox" nonoa i le tasi o ona fao e tulia i se tulimanu

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_32

O le tagata na fuafuaina i le va o le fafo ma le puipui i totonu o le mea e maua ai i totonu

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_33

Ua faʻaaogaina foi le trigons mo le faʻamalosia o le malosi, o le mea lea e matua faʻaititia ai uamea le taumafaina

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_34

A o le fausiaina o le fale talimalo monolithic fola o le fola atoa, latou faia se mafiafia o le 25-35 mm mai papatusi "velox"

Fibrobeton

O loʻo valaʻauina le Fabrololite - o se mea masani a stab o loʻo gaosia mai le lelei chips (umi - 250-500 mm, i luga o masini laupapa. I le faʻaogaina o 'auʻaluga faleie, e togafitia ma se vaifofo o le vaivaiga tioata, o loʻo fefiloi ma le sima ma le vai, ma lalo ifo o le lipine ma mago. Oloa Taaloga - Papatusi ma le umi o 2400 ma 3000 mm, o le lautele o le 600-1200 mm ma le mafiafia o le 300 mm. Latou te maualalo le malosi (mai le 0.4 i le 1.2 MPA) ma fetuʻutuʻunaʻi, ae i se tulaga maualalo maualalo (mai le 300 w / cress c) uiga. O aso nei, o faʻapipiʻi laupapa laupapa o kamupani e pei o le konibert (Italia), Greent), TRADEN), TRADEN)

Fausaga. O le aotelega o le latou faʻaaogaina i le aoina o fale e fuafuaina i le mataga, lea e vaevaeina i maualalo (200-500 kg (m³) ma le maualuga (MUMS). Faʻamata o se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i papatusi a le Selesele Komiti Faʻatonu.

Papatusi ma le maualuga o le 250 kg / m³ (gb1, mafiafia - 100 mm) ma 300 kilomita o le vevela ma le le mafiafia - 50 m hydrages o le microclics o le microclics o le microclizing o le vevela o le microclic nofoaga. O le siʻitia o le sili i le 450 kg / m³ (gb450, mafiafia - 25 MM) faʻatagaina le faʻaaogaina o mea mo le faamaopoopoina puipui o lo o masani ai i luga. Oloa ma le averesi o le averesi o le 600 kg / m³ (GB600, mafiafia - 14, 25, 35 ma le 50 mm) e faia ai galuega a le le-onolithic fausaga mai le malamalama ma le mamafa mamafa; O loʻo faʻaaogaina mo le paʻu pito i fafo o le pa puipui o puipui o fale, faʻaiʻuga, faʻapea foi ma le taualuga tino. Ma le mea mulimuli, o le ipu o se maualuga o le 950 kg / m³ (gb3, mafiafia - 10 ma le 12 mm) ma le 1050, 19, 19, 18 nai lo le Osp-papatusi) faʻaaogaina i le gaosiga o sanuisi o sanuisi (faʻavae i luga o le pps poʻo le GB1 papatusi), faʻapea foi ma le opporam).

O le tau o le faʻatulagaina o papatusi a Rusia gaosiga eseese mai le 290 i le 1200 o le taeao. Mo le 1 PC. O oloa i Italia ma Suetena oloa o le a tau i le 1.5 taimi sili ona taugata. O loʻo iai ni tamai laufanua o lima autu o le lima - Sky faʻailoga, ao, fafie, fanua ma le sami. O loʻo tuʻuina atu i lalo o loʻo tuʻuina atu i lalo o le Depigner o loʻo tuʻuina atu oloa o le Swedias Kamupani Baux (ulufale i le truilit stud). E i ai ni latou foliga eseese ma lanu, e faʻatagaina ai le teuteuga vaega o toetoe o soʻo se tele mai le mea na faʻatau atu.

I se faʻaopopoga, o le fusifusi e lelei tele-mitiina o meatotino, mafai ona mitiia ma gaogao (faʻalagolago i le ea tulaga) ma faʻaputuputu le malosi o le permal. O le tele o oloa e tusa o le 14 kg / m². E mafai ona latou faʻapipiʻi i luga o le puipui poʻo le taualuga i ni auala se lua. I le pito muamua i luga, o le laualuga e sili ona fufusi ma manifinifi uʻamea, ma i le pito i tua o le laupapa, maneta e faʻasaʻo - i le tulaga o loʻo tuai pe faʻaleagaina vaega vaega masani. O le vaega lona lua e aofia ai le pipii i luga.

I lenei tausaga, o le gaosiga o pa pupuni faʻataʻavaleina ua na o lau laupapa lanumeamata lanumeamata. Le tau o oloa o le gaosiga o le aiga - mai le 1 afe rotabs. Mo le 1 ². O Suetena e sili atu ona taugata - mai le 2 afe rotabs. Mo le 1 ².

Fabrolite fausiaina

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_35
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_36
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_37

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_38

Ata: Sekonone. I fale piliki ma le monolithoc faʻamalosi tino, fabrotete maota o loʻo faʻaaogaina e faʻaputuputu ai lea o le maalili malulu malulu.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_39

Maualuga maualuga papatusi ma le mafiafia o le 10 i le 22 MM ua faʻaaogaina lelei e avea ma fafo o le i fafo atu o fafo ma totonu

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_40

O Medium Density Compared e talafeagai mo le leo o le poloto

Panels mo puipui

Polokalame o le fausiaina i totonu o togatotogi o panels o se kanela o le monolithic faʻamalosi sima sima

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau

O le tulaga o le pito i luga o le pito i luga o le panels o loʻo faaputuputu e le faʻamalosia ma le sima ma le simaina - o le taʻavale a le taʻavale o le faʻavaʻa (1) ua fausia; O uo i luga o le soʻoga soofaatasi o le fetuunaiga o loʻo faia ai se tiute mo le lafoina o se koluma lagolago o le faʻavaʻa (2); Stealate ipu mo le faʻasaʻoina o malosiaga (3); Faamalosia le GRID i luga o le Junical of Penels

Talu ai nei, o le träulit na atiae ai se faiga o le gaosiga o le tele-tele-tele monolithic pa puipui mai se paluga o le fulufulu ma le fausiaina o fale. O nei moli moli e umi le umi o le 6 m, o le maualuga o le 2.7-3 m ma le mafiafia o le 25 i le 50 cm (e faalagolago i le tulaga o le vevela o le 329 i le 6.58 (tala K) / w). Oloa o loʻo faia i luga o se laina otometi (lea e maua ai le lelei lelei ma le fale gaosi i luga o le potu malolo), i le taimi e tipiina ai le faʻamalama ma mea talafeagai mo le faaeʻeina o le faitotoʻa. Mai le falefaigaluega i luga o le fausiaina nofoaga o le vaega o loʻo feaveaʻi i se tulaga saʻo.

Le vevela le mauaina mai le tomai o le panels - 250 kJ / m² • K. le faailoga tetee afi o le pa - Rei 360 (i le taimi o tofotofoga, sa pulea le vaega puipui i ai se aafiaga faifai pea o se afi mumū ma se vevela o le 1200 ° C mo le 6 itula - mai le isi itu o le puipui, na o le vevela na o le 45 ° C). Ona o le maualalo o le mamafa (o le maualuga o oloa - 300-350 kg / m³), ​​o se moli uila faavae e mafai ona faʻaaogaina i lalo o puipui o ia fusi.

O le Fale tekonolosi Galigiga Musika - o faʻailoaina mai i le faigofie, mafaufau loloto ma tau maualalo. E le gata i lea, i le aoina o le vaega o le vaega (o lo latou le malosi malosi o le 27 BN / m), e leai se avega. E i ai i luga o se eletise malosi faʻamalosia sima o loʻo aofia ai koluma ma utupoto, le galuega faʻatino lea e masani ona o loʻo siʻosiʻole ma tui i itu o le pa puipui. O lea i le sooga o le lua pa e lua pane i luga o le laulau, sikuea sikuea ua faia e se vaega o le 70 × 70 mm. I le pito i luga o oloa taʻitasi o loʻo i ai se u-foliga loloto i se koluse o le 100 × 160 mm, e mafai ai mo le faʻavaeina o puipui i lalo o puipui.

Fibroit mo le fausiaina o le fausiaina

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_42
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_43
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_44

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_45

Ata: träulit. O loʻo tipi ese atu le paʻu i luga o laupepa, o loʻo faia le fomai i lalo o le eletise eletise ma o le ata o le ata na faia.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_46

O le faʻagasologa o le fausiaina o puipui mai i luga o potu fiblite o fale gaosi oloa e faʻaalia e le faigofie ma le televave saoasaoa faʻatasi ma tau maualalo

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau 11998_47

Swelt papatusi faaleleia le tulaga o le faamalosia o le faamalosia o le pito i luga o Sinas Planel

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi i luga o le faavae (i luga o se vaega o le sima sima), o papala o le a oomi. Ua tuuina faamalosiauga uamea tūsaʻo cavities ma grooves faalava, ona sasaa le sima (pe afai o le fale ei ai se eseese storey, lea o le koluma i le sooga o le panels Ua tosina ala fola uma mai le faavaega i le laau faalava pito i luga e feaveai). Ina ia mafai ona tausia le faʻamalosia i totonu o nofoaga faʻaoʻo i se mamao mai le fbrotete, uʻamea faʻapitoa ma le mafiafia o le 3 mm i le tino o le potu. I ia lava ia mau, o le utupoto o le tele o le tele o laina o loʻo tumau. Pe a lilo le puipui puipui.

O le lelei o le fou tekonolosi - I totonu o le faʻavae o puipui e leai ni alalaupapa o le malulu, fausaga e tumau, racks mo le faʻaitiitia o le paʻu ma le faʻaalia e solomuli ai. I le averesi, i le itula o le Brouppade o Tapunia (ia le itiiti ifo i le toatolu tagata), mafai, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le pa puipui, faʻapipiʻi vave lua pane, o le fausiaina e vave faia. O le tau o le pane e tatau ai mo le faʻapipiʻiina o puipui i fafo o le masani o le-faleoloa fale e tusa ma le 100 miliona, i Suetena e tusa o le 12-15 afe euro. I Rusia, o loʻo sau pea le vaega mai i fafo (o le 'au i totonu o le aiga mo le latou gaosiga o loʻo fuafuaina) ma o le mea lea e sili atu le sili ona taugata - e tusa ma le 1.5-2.0 miliona rubles. Mo le tusi e tasi.

Fibrolyt mo mamanu

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau

Ata: träulit. O le Demigner Tile Baux Trigälit e mafai ona i ai le taamilosaga, HOX, sikuea, faasologa, Rhombic ma le tafatolu. I le taimi lava e tasi, o oloa o ituaiga eseese e filifilia i le tele ina ia faigofie ona tuʻufaʻatasia i se tasi foliga

Acoustics Papatusi

Mamanuina e faʻasaʻo ai le Acoustic Medium i nofoaga o loʻo faʻaalia ai le tele o mea e mafai ona faʻauigaina: taʻaloga taʻaloga, o loʻo faʻaaogaina e ufiufi ai le pamu . Mo nei faʻamoemoe, ua suia e faʻaaoga ai papatusi ma se lapoʻa o 450 ma 600 kg / mg ma le mafiafia o le 14 i le 25 m.M. O le tau o le Rusia oloa e gaosia mai le 600 i le 1200 rubles. Mo le 1 PC. Italia o le a tau e tusa o le 1.5 taimi sili atu taugata. O nisi e tu i fafo o fale o meaʻai e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻaumaina o le nofoaga o fale. O loʻo avanoa i luga o le faʻavae o le masani poʻo le paepae o le sima ma valivali i lanu eseese (e tusa ma le lisi), ma sapalai foʻi ma le chope-ropped: mai le (enc. Mo le 1 M2, faaulufale mai - 1300-2000 rubles. mo le 1 m2.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i laau

Ata: Twldtekt.

Faitau atili