A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei

Anonim

I totonu o totonu o le fale mautotogi na i ai se paleni lanu: i le lanu silette, o le ata o lagi, vai ma fanua ua tuʻufaʻatasia. Softly lapotopoto faʻataʻitaʻiga, faʻata, tioata sliding vaega ma faitotoʻa, malulu ma vaivai lanu gamut - mea uma e mafua ai mafutaga ma le atunuʻu o le tautotogo i le atunuʻu.

A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei 12011_1

A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei

I le va o le umukuka ma le potu malolo na fausia le fa o atavali e fa o tioata i uʻamea vaega, o le ogatasi ma le mafaufau poloa o potu e lua.

A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei

O se ata tele o puipui puipui i le ituaiga o lagomeli meli foliga foliga matagofie i nofoaga manogi ma tuʻufaʻatasia i latou, o vaega o puipui ua valiina i totonu o pa. O le maualuga o le mamanuina o le spigrator e foliga mai o se mea o loʻo tuʻuina mai ai le mea o loʻo tuʻuina atu i le tulimanu o le TV

O se ulugalii talavou na mauaina se fua faatatau o se avanoa i totonu o le fou monolithic sima HOCD "Airbus". O le toʻalua e le fiafia e malolo ma le tofo, ave ni uo i le fale, fiafia i aso nei, ae le o le soona faʻaalu i mea teuteu ma meaafale. Tagata faʻatau e pei o le liʻo se lio faataamilomilo (i le maliu sone, na filifili failauga e tipi lemu.

E faʻafefe foʻi le tele o mea e alu ese ai mai le potu moe i le faletaele o le Matai i le potu malolo ma le potu faʻafiafia, ma mo malo na manaʻomia e aumai ai se faletaele i tafatafa o le alatele. I le itu tutusa sa fuafua e tuʻufaʻatasia se potu faʻatau. Taeao i tafatafa o le potu malolo, sa alagatatau le faʻataʻitaʻiina o le sioausia, vavaeʻese mai le potumoe ma le faaseʻe faʻavasegaina. I le togalaau, sa manaʻomia ai ona faʻapipiʻi se fale tele mo fafo atu o fafo.

Fuafuaina

A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei

O lafoga i totonu o le potutusi na faʻataʻitaʻiina e se lapoʻa lapoʻa laupapa, i le auala lea ma le umukuka - latalata i le leo ma le plecelain ma le poletini. I le alatele na faʻapipiʻiina o se ofu i totonu o le potu matala ma se fana tatala i le ogatotonu, na liligi lona puipui i tua ma le faʻata

A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei

O le malamalama i le pito i tua, o le tulaga taua tele. I le potu malolo na faapipiiina se loloto lemu sofa. O le faʻamalama e i ai le 'eseʻese vaega vavaeʻese mai le potu malolo ma se matala matala

E tusa ai ma le ata muamua a le tagata atiaʻe, totonu o le fale mautotogi, i le tulaga o le faʻamalosiʻau pito i luga, e leʻi iai ni vaega ma tausi pa. Tolu faamalama - lua i le pito o le lautele vaega ma le tasi i le pito o le vaapiapi lima lima - e fetaui ma le lua-potu fale. I le lautele lautele, o le nofoaga o loʻo iai nei: E i ai se potu 'eseʻese o le ola ma o se umukuka vavaeʻese e se tioata faʻalu.

I le va o le lautele, e mafai ona e alu mai le alatele i le taimi o le faletaele e lata ma le faaee. I le itu tauagavale o le alatele o le faitotoʻa i tagata tumaoti: O loʻo iai le auala i le potumoe i le auala o loʻo i ai i le faletaele ma i le potu faʻafiafia.

O le tuʻufaʻatasiga o palu ma manino sporant sliding e sili atu le lelei, sosoʻo ai ma le umukuka ma se alamanuia meaaiga i le malosi malosi.

Lipea

A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei

O le motu o loʻo iai le maualuga tutusa o le umukuka modules (86 cm), o le togi puipui o loʻo fausia i lana galuega, o loʻo tuʻuina atu pusa teuina. Mo le faigofie o le nofo ai, o le countertting faia SVE (30 cm) mai le faamalama

A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei

O le tele o le pa i le auala e tau atu ai i le moe moe ua maeʻa i le faʻata mai le fola i le fola i le taualuga, lea e faʻaalia ai le ala ua osofaʻi. O le laulau o le faleuila e faia e okaina

Na faʻataʻatia le fale, o le puipui fou na fausiaina mai Pa'ū Paʻau, ma o loʻo faia i le va o le faletaele, aua o fualaʻau paie i totonu o fale. Na suia Windows e sili atu, o pou o maila na faia mai le maamora. I le talosaga a tagata e na ona faʻaaogaina le auala o le auala, o le poloka i totonu na natia i tua o le tofo i le totonugalemu o le wig.

O le tau o tagata tau o le ea, o loʻo faʻaalu atu i le vaeluaina o le taualuga i le potumoe ma i le TV o le potu malolo, o loʻo tuʻuina mai ai poloka fafo i le faʻapolokiki faʻapitoa. Ona o le faʻapipiʻiina o le ea o le ea, o le taualuga i nisi sone na faʻaititia i le 20 cm ma vaega o loʻo faʻapipiʻiina e le tau.

Foliga fuafuaina

Tolu tulimanu o puipui faʻataʻapeʻape lamolemole faʻataʻamilosaga, ma maua ai le lomiga o le fale mautotogi. O lea, o le pa pito i fafo o le potu malolo ma le puipui ma le puipui o loo i ai le faitotoʻa i le potu o le potu i le tulaga o le ARC ma le ogatotonu, ae i le ogatotonu o le arc ma le ogatotonu. E sili atu le malosi o tulimanu o loʻo iai nai lo le masani orthogonal, seti le itu o gaioiga ma i le taimi e tasi e faia ai le malosi i totonu. Ma o loʻo tuʻuina atu le ata ma le faʻaalia: O le tiʻetiʻe luga o le puipui o le potu faatau foliga foliga mai o le ata o le lanumeamata-efuefu. Ia e pei o le tioata, o le pa ma le faitotoʻa i le potumoe e foliga mai e tusi i le fale. O sina lapotopoto i fafo o le pito i fafo o le sifi o le uaea e le o taulai atu i le ogalaau, ae e maua ai le mafanafana pe a aveina i se moe moe pe a saogalemu.

Fausaga

A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei

Big Sigped Patpaper mamanu i totonu o se mea papaʻu i tua o le ulu o le ulu o le ata o le ie puipui ma le papala

I aso nei adthetics, o elemene o le taofiogia o tupulaga or4rites pule. O le potu faʻafiafia e foliga tele mai: E leai ni papupuni i le va o le alatele ma potu malolo, ma i le va o vaega o faʻafiafiaga ma umukuka - vaega eseese. O mea uma o le tulaga o le mea o iai, latou e le faaituau uma i le sitaili. I le atoaga o laʻau tetele, o vali ata ma puipui puipui. I totonu o le umukuka o sitaili o le sitaili i luga o le itulagi: meaafale ma mea faigaluega, o le faʻatauina o modules o loʻo faʻaofuina ma le faʻamalosia o le lanu efuefu lanu uliuli; Ae o clang countertops ma Wipron faia malu, masani masani.

Vaega o se auala

O le avanoa manaʻomia i le itu i aso nei, lea e tatau ai, ae o le faʻatuatuaina o loʻo vaevaeina le tino lanu, faʻamamafa se mea e sili ona manaia o le vaifofo. O lea, o vaega o le i le va o le umukuka ma le potu ola e sui moni le puipui: E fa o panepan canels i luga o le stimeped dactory e aunoa ma se lagona.

Faatasi ai ma se indent o le 1.5 m mai le potu moe, fausia vaega-vaaiga, i le va lea na tuu ai se lua-itu faasee o le 2.5 m mai le maualuga tioata. E teteaina vavae ese le vaaiga mai le tulimanu e malolo ai, mai le mea e sili ona e fiafia i le fiafia i le pinona o le taulaga.

A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei

I le faletaele, puipui ma le fola e fesoʻotaʻi ma latalata i le fale ie ma faʻataʻitaʻiina ai le tino o nifo ma maʻa masani. Faafetai i le agavaa o le mimiti, o le faletaele e foliga mai e matua lautele; O loʻo iai se moli tele, o se laupepa o le fufulu fufulu ma se laulau-malamalama o le mautu foliga, o se faleuila, pei o le faʻamisa o le kapeti

O tagata faʻatau e le mafai ona foʻia mo se taimi umi, pe o le a le vaega e manaʻomia i le va o le umukuka ma le potu 'ai e' ai, ma afai o lea, pe faʻapefea ona foliga tatau ai. O le iʻuga, na latou taofi ai le filifiliga i luga o le faaiuga filifiliga: tioata pusa vaʻai foliga mai i le tapunia uma i le tapunia ma le tatala (poʻo se vaega matala). O le manatu e tuʻu i ai i le potumoe o se tulimanu le masani ai mo se malologa, o loʻo tutusa ma se loggedia, na fautuaina i le vaega o Windows i le fola e na o le 40 cm, a matagofie Pancolam tatalaina mai le maualuga fola. Ina ia aua neʻi faʻaumatia le faʻamaoni o le totonu, o mea lava ia e faʻaaogaina i le teuteuga o lenei sone i le potu atoa; Afai e te manaʻo, o se vaega o le potu e mafai ona vaevaeina ma le mafiafia o tagata faigaluega. I le faletaele e, o le foloa i totonu o le sone o le taʻele o le taʻele o le vaitaele, mo le vai faʻagasologa, na latou filifilia se taʻele o le vai ma le galuega o chrommoy. I le laititi o loʻo faʻapipiʻiina masini mama ma faʻamamago masini, ua faʻapipiʻi le poleti.

Anna Vaslyeva

Tagata mamanuina, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

A aunoa ma popolega itu: o totonu o le fale mautotogi i se itu faaonapo nei 12011_10

Designer: Anna Vaslyeva

Matamata i luga

Faitau atili