8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa

Anonim

Na teuteuina le fofaga ma le maʻa faalenatura e taia ai le oa o le oa ma le masani masani. Peitai, e lua tausaga ma lea taimi, o mea e tatau ona faataunuu ai le tala lelei na faia e le tagata. O le a le mea lilo o le manuia o le faiga o le tino?

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_1

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa

Ata: Paʻepaʻe Paʻepaʻe

Oloa lautele o loʻo taofia lelei le foāʻele ma tuʻu saʻoina soʻo se ituaiga, pe o se tui lolomi pe matagofie teuteu. Ma o le manatu e toe faʻatausia ma lenei mea, o le mea tulaga ese lea o le maʻa masani e faʻamaonia atoatoa. O lona manava o le maa na feagai ma le maa.

O elemene o loʻo faʻavae i luga o tagata faʻasalalau o loʻo faʻaaogaina e avea o se vaega puʻupuʻu. Ona o le faʻaopopoina o ni mea filogia o le filogia (o le oneone oneone, perlite, Pemble ma Air Desications Pressions), e taua le faʻapipiʻi galuega. O meatotino tatau a tagata taua e maua ai le faʻaleleia o mea faʻaopoopo (pipili, malosi). O pigments e nafa ma le lautele o fugalaau. E le gata i lea, o tagata valea faʻapitoa i le gaosiga o mea teuteu e faʻaaogaina ai laʻau maualuga ma lotoa na faʻaulufale mai.

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa

E manaʻomia le faʻaogaina e le sili atu ma le lua-tolu aoina o le foliga o foliga, a leai e foliga mai o loʻo lele tele le faleoloa. O le maeʻa o le atoatoa e foliga mai e oʻo lava i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, o loʻo tuʻufaʻatasia ma valiina, faʻatusa pe faia ni laupapa laupapa o puipui. Ata: Kamrock.

O le tau o mea lelei e le mafai ona maualalo, lea e aʻafia ai le tau o oloa: 1 M2 o maa faʻafetauia tau mai le 850 rubles. I le auala, e lelei tele, aemaise lava pe a faatusatusaina i le tau o se suavai masani. I totonu o le taʻutaʻua o tagata gaosi oloa o le teuteuina o le maa - Eurookam, PEREDA, KamRock, Damardo maa, Weid Arts ".

I le tele o le tele o latou taʻitasi sili atu nai lo le 20-30 aoina o elemene (mafolafola ma arlular), eseese i le natura prototype, faʻapea foi ma le tele o mea o loʻo feagai ma le manifinifi. tafe.

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa

Ata: Paʻepaʻe papaʻe. O le faavae o le fale ua laina i le maa "Rutland", o le tau o le 1 M²: 1290 rubles., Tele: 2-5.5 cm, le mafiafia: 2-5.5 cm, tape le cm

  • Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui

Mama e tetee

Matou te lisiina le uiga autu o le mea teuteu: density (400-2200 kg / m), comporession cont (50-400 taamilosaga). I se taimi, i le faaopoopo atu i le aisa o le teteʻe mai o mea o loʻo feagai ma mea o iai, o lenei faʻailoga e leʻo taua tele mo se faiga e aofia ai maʻa ma le consion keke.

Pe a lafoina le pito i tua o elemene o elemene ua faʻaigoaina atoa ma le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, faʻaaogaina e le osusu, ma le spalala mafolafola e le tupu i tua o le ufiufi. I le taimi o le fesoʻotaʻiga ma le pa o le sili atu o le fofo, o le sui o le va o elemene ua tumu. Sa faʻamaeʻaina e le Scansansan o le uaina le faamaufaailoga o le faamauga. O iʻuga o galuega le lelei faia e aliali mai o le vai faʻapea foi ma le ie ma le sili atu mo le ufiufiga, ma mulimuli ane se taimi, e amata ona paʻu ese maa. O faʻafitauli ia e tutupu i le tausaga muamua o faʻagaioiga.

Faigofie Cement Glue Cliections

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa

Ata: Paʻepaʻe papaʻe. E teuteuina le auala i le maa "Cologne Brik", o le tau o le 1 M²: 920 tomble, o le tele o le elemene: 6.5 ×, 1.2 cm, 1.2 cm, 1.2 cm

Le fale o le atunuʻu, faʻapea foi ma tamai ata, ni pasa ma isi elemene o laufanua o laufanua, na faʻamalosia i le suamalie o le auala, e noatia i le malosi o le siosiomaga. O loʻo fesoasoani Cerement Celisive Celive Connosave o loʻo fesoasoani e faʻamamalu ai le maa o maa i luga o le laufanua. O le latou Preoutch Group (Andheside) ua fuafuaina e le pale malosi ma e fuaina i MPA. O le faʻailoga sili lea, e sili atu le faigata ona saeia mea mai le faʻavae.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo muaʻi faʻapipiʻi luga o luga, pamu ma le faʻamau o 0.8-1 MPA e talafeagai. Afai e i ai le feagai ai ma le lavelave elemene, fai atu koluma poʻo ni koluma faʻapitoa, faʻaaogaina e oʻo i le faʻamalosiʻau faʻaaloalogia 1-1.5 mpa. A filifilia se kulu palu mo le faʻapipiʻiina o se ofu teuteu o loʻo feagai ma maa, e taua le amanaia o le tele o le 1 ² o mea e aofia ai 50 kilomita e mafai ona sili atu i le 50 kg / gimeni. O po o elemene elemene fesoasoani e fausiaina ai se maufaatuatuaina foliga o fausiaina na faia o maa masani po o le fausiaina o piliki.

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa

Ata: Eurokam. O se vaʻaiga faʻapitoa o le faʻamaumauga o loʻo tuʻuina atu ai teuteuga teuteu: Eaves, na faʻatautaia ma faʻatagofieina, artis, o le 'auvai o laʻau. O i latou uma na faia i mea tutusa ma le maa

Faʻasalalauga Faʻapitoa Faʻafetaui Scrictive Reactives Mo le mafai ona siʻiina ai le elemene o loʻo i ai mo lava le umi (15-30 min), ma o mea e le matala ai mai le puipui. O lona uiga, e le lilo le GLe, ae i le taimi lava e ulai ai le maʻa. Ia, o mea faʻavae e manaʻomia mo le tomai faʻapitoa: Avaʻa tele (faʻamau le malosi); Maualuga le malosi o le malosi; Ua leva le taimi umi "o le taimi matala"; maualuga le mautu mo le tietie atu; Maualuga le aisa leaga.

8 mafuaaga e filifili ai le maa faʻavae nai lo le natura

  1. Mamafa mamafa. Le mea teuteu teuteu i luga o le averesi mamafa 1.5-2 taimi itiiti le masani ai. Fuafua i luga o le ituaiga elemene, o latou maso eseese mai le 13 i le 50 kg / m². O lea feagai ma le soona aveina o le fua ma le faavae o le fale, lea e mafai ai ona faʻaaoga i le taimi o toe fausia o fale tuai ma le faʻaleagaina o fale.
  2. Lautele lautele. O elemene uma o le geometrically saʻo pepa e i ai ni tulaga faʻapitoa, e faʻafaigofieina a latou faʻapipiʻi. Afai e tatau, i nofoaga o le faʻatamaoi, fai mai, e le faigofie le vaega o le oloa e tipi ma se soʻoga masani i faʻamalama ma faitotoʻa.
  3. Tumau lanu. O lanu taʻitasi o le mea e fai ai le mea gaosi oloa e faʻasino i le talafeagai. O le mea lea, i soʻo se taimi e mafai ai ona faʻatau saʻo ai mea tutusa tutusa. Ae o le filifilia o maa masani i le leo o loʻo maua e toetoe lava a le mafai.
  4. Faapolokiki. O le maa faaleaga - siosiomaga faauo mea. A o ituaiga oneone vao, o le maaleale ma granite ua i ai se masani o le malamalama o talaʻaga, e faʻatapulaʻa o latou vaʻaiga faʻalagolago i le faʻasologa.
  5. Faigofie faʻapipiʻi. O le ituaiga o se mea teuteu o le paʻu, mafolafola ma faʻafilemu ma le pito i tua, o le faʻapipiʻi o le mea e le sili atu ona faigata e taoto ai le tapolo.
  6. Tulimanu elemene. Taitasi Aofaiga o le Fasices Stone ua uma ona faaluaina vaega. Latou te faafaigofieina le faʻapipiʻiina ma fai sao i le fausiaina o se foliga o se fale maa. Gaosiga o mea taua mai le natura o le taimi o le taimi alu ma taugata.
  7. O le tau o le faatemorati. O le tau o mea teuteu e maualalo atu nai lo le tele o isi mea mo le faia o gaioiga (maa faalenatura, cliinker piliki, ma isi.
  8. Malosiaga. E malosi tele le mea teuteu nai lo nisi ituaiga o faalenatura, pei o le trainerine ma le oneone ma se mea punou. Ona o le le lava le malosi ma le le masani ai le tetee, latou te masani ai i totonu o atunuu ma se siosiomaga mafanafana. O le feagai ai ma mea taua o maʻa, o le faʻataʻutuʻu o le fealuaʻi ma le mamafa poʻo le oneone, e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina o itulagi i totonu o itulagi ma le faigata.

Thermophali.

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa

Ata: "Le maa atoatoa." A o le tausisia o le Norms ma tulafono o le faʻapipiʻiina, o le maʻa o le a tautua mo le tele o tausaga

O le 'au o fale o le atunuʻu, e talafeagai lelei mo teuteuga, e tatau ona amanaia tulaga faigata o tagata Rusia. I mea uma, i le faʻaopopoina o se ata matagofie ma tumau, o le faʻafitauli e tatau ona musuia. Ina ia foia lenei galuega, e le o se mea e manaʻomia ai ona ou lafoaʻiina le tuʻi i le maʻa, ua lava lea e faʻalogo i musumusuga. O i latou o oloa mai le RIGID Desterruded Polyarethane Finam poʻo Polystyrene Finam ma se vaega pito i fafo o le teuteu teuteu o lo o kiliki i totonu. Vaega o le vaega - 1000-1250 x 600-650 mm, aʻo le mafiafia o le le mautonu o le 40-110 mm, ma le mafiafia o le maʻa o le maa e 10-20. O ia faʻaumaina o le faʻatasi e faia ai galuega o le vevela o le vevela ma le faʻaleagaina. Pei o se maʻa teuteu, o loʻo faʻaogaina i luga o suʻega mai le tele o mea; piliki, sima, laupapa pe faia i le faʻavaʻa o elefane-talita-uta elemene. Tau 1 PC. - mai le 1200 rubles.

O le fofo i le Hydrophobic na mafua ai le fetufaʻaʻiaina o le a puipuia mai i mea leaga, faʻatagofie ma foliga mai o le teuteuina.

Faʻaititia le tau o le teuteuga, ma i le lumanaʻi ma le taimi o le faʻagaioiga (e faʻatumauina le mafanafana o le tau i le taumalulu ma le taumafanafana) o le a fesoasoani i tagata matutua, Kamshop, "tomai atoatoa o mea totino" . E tusa ai ma tulaga faatonuina, latou te filifilia ni elemene o le sili sili ona lelei le mafiafia, latou te faʻailoa atu ai le maualuga o le fanua i fafo, o loʻo faʻailoa mai ai foi o le vevela.

Fai mai, ia lamolemole Brick Clock, Parjem Bases o le au o mea na faʻapipiʻi ai ma le toe foi-fao. Ae o le tele o taimi e masani ai ona avea puipui ma le lelei, ma o latou sili atu le maualalo o le taimi e mafai ai ona tele se taimi ma liliu atu ina ia matua afaina ai. Foad Request mo le le mautonu puipui pe gagau mai le pa laupapa - faapipiiina i luga o le tipi.

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa

Ata: "Toworshop of Seade mea." O mea na faʻapipiʻi sao i puipui mai le OSB. O le i le va o piliki o le mea teuteu na tumu i le malulu ma le susu-malosi-tetee atu i le lautele lautele

O paʻu laupapa poʻo uʻamea faʻapitoa e faʻatulaga i se mamao o le 30-40 cm mai le tasi ma le isi. I le mavae ai, o loʻo faatatau i ai le musumusuga ia i latou, ma o le faʻauma e le tolu poʻo le fa pas mo taʻitasi, ma mautu, faʻaaogaina pe ono le ono omas. O le paso uma paso o elemene o loʻo ala aʻe i luga o le sami sili ona lelei mo galuega i fafo e puipuia ai i le susu. O le filifiliga o le faʻamaeʻaina o suʻega e mermopane o le mafai ona taʻua o paketi. Ae o le manaʻo e sefe ua faʻaoina i le mauaina o le le lelei-uiga mea ma le le faʻamaonia o le iʻuga o le Fono a le Fono Aoao. Filifilia o se malaga matagofie ma tumau o le komiti, lea e tatau ona tautua le sili ifo ile afa seneturi, le tatau ona musu e le toesea o polofesa.

E masani lava oi latou e manaʻo e teuteuina le faʻafitauli o le latou fale ma le tele o le fesili e tupu ai: E mafai ona faʻatino galuega i fafo i le taumalulu o loʻo feagai ma le taumalulu O le sili ona lelei le ea vevela mo le tā o le va o le sami e mai le 5 i le 25 o le 25 o lona uiga, matou te talanoa ai e uiga i se taimi mafanafana. Afai o le vevela i luga o le auala e mai -6 R10 o ma lalo ifo, ona fautua i le galuega i fafo i le faaumaina o le stadpone i luma o le vevela. Peitaʻi, a o le thermometer o loʻo i ai i luga o le zero faʻailoga poʻo le maualalo ifo (luga i le -10 º), e mafai ona e faia se auala faʻapitoa i luga o le arsh tetele " . O lenei faʻasee palu i luga o le sima faʻavae o loʻo fuafuaina mo galuega mai fafo i le maualalo o le vevela ma e talafeagai mo le feagai ma le masani ai, ae o le maʻa maata, tino lelei.

Vitaly Pavlyuchenko

Ulu o Technical Endowards o White Hills

E uiga i le le mautonu tetee

Agavaʻa o mea i totonu o se tulaga o loʻo faʻamalieina e aunoa ma le faʻatamaia, tele mimilo ma le tele o le 'ai e taʻua o le tau aisa. O lenei uiga lelei e tatau ona iloiloina pe a filifilia se mea teuteu le maa mo le auala. A uma, vai, faatumuina poia o vaisina o elemene, e faalauteleina i taimi o faʻaʻaisa ma faʻaleagaina ai latou. I le averesi, o lenei faʻailoga mo le feeseeseai maa o le 150-200 taamilosaga, ma o oloa o papae paʻepaʻe e oʻo atu 400. O le numera o le taumalulu Ole tetee lea ole 200, o le a tautua ai ia le itiiti ifo ma le 20- 30 tausaga. Ae o le mea moni o le teteʻeina o oloa e masani ona maualuga atu nai lo le faʻailoaina i totonu o le tusitusiga faʻapitoa.

Faʻafefea ona siaki le lelei o le teuteu faʻalelei o le maʻa?

O le lelei o le faʻasaʻoga o le vaega o le maʻa e mafai ona fuafuaina e se fasi pe ese foi. E manaʻomia le mea e i ai le mea taua, ma o le lapoʻa o vaega sili ona tele e leʻi sili atu ile 5 mm. A leai, o le malosi o elemene o le a le toafilemu, o le ono mafai o le papa i ona luga, e foliga mai ua matua faateleina ma, o le faaiuga, o le sese o le maa. I se faʻaopopoga, o le ata e faigofie ona iloa le lanu vali. Afai o le lanu o le itu i totonu o le oloa e eseese tele mai luga o le leo, o lona uiga o le maa ua vali ala mai i luma o le a vave ona iloa.

O nisi mea laiti i le sese ma luga o laina o loʻo fautuaina o le maʻa o le scatrated i le loloto o le loloto i le taimi o le tele o le tele o le tele o le tele. O le mea lea, tamai chips ma masukalati i luga o ona luga, e mafai ona tulaʻi i le taimi o faʻagaioiga, aua le faʻaseseina foliga o le temoni. Agavaʻa o mea i totonu o se tulaga o loʻo faʻamalieina e aunoa ma le faʻatamaia, tele mimilo ma le tele o le 'ai e taʻua o le tau aisa. O lenei uiga lelei e tatau ona iloiloina pe a filifilia se mea teuteu le maa mo le auala. A uma, vai, faatumuina poia o vaisina o elemene, e faalauteleina i taimi o faʻaʻaisa ma faʻaleagaina ai latou. I le averesi, o lenei faʻailoga mo le feeseeseai maa o le 150-200 taamilosaga, ma o oloa o papae paʻepaʻe e oʻo atu 400. O le numera o le taumalulu Ole tetee lea ole 200, o le a tautua ai ia le itiiti ifo ma le 20- 30 tausaga. Ae o le mea moni o le teteʻeina o oloa e masani ona maualuga atu nai lo le faʻailoaina i totonu o le tusitusiga faʻapitoa.

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_10
8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_11
8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_12
8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_13
8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_14
8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_15
8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_16
8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_17
8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_18
8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_19
8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_20

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_21

Ata: "Le maa atoatoa." Aoina "manifinifi", Tau 1 M²: mai le 1356 Rullas., Tele: 9.4 × 20.5 / 30 cm

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_22

Ata: "Le maa atoatoa." Aoina "Savaina Scala", Tau 1 M²: 1356 Clo., Tele: 8-11 × 11.5-35 CM

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_23

Ata: "Sea Artess". Series "O le Pragy Prague", Tau o le 1 M²: mai le 500 Rullas, elemene, numera tele: 6.4 ×

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_24

Ata: Kamrock. Aoina "Vasega Tuf", Tau 1 M²: mai 1539 Norbles, elemene maualalo: 8-33 × 8-33 cm

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_25

Ata: Paʻepaʻe papaʻe. O le aoina o le Dunvean, tau 1 M²: 1290 Crum., Tele: 6-15 × 10-58 cm

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_26

Ata: Leonardo maa. Bergamo Aoina, Tau 1 M ²: 1290 rubles, e aofia ai vaega eseese

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_27

Ata: Leonardo maa. Aoina "Venice", Tau 1 M ²: 1470 Crum., Elemene numera: 6-20 × 20-50 cm

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_28

Ata: Kamrock. Aoina "Suauu fesoasoani", Tau 1 M ²: 1759 CROM., Elemene tele: 8 × 50 cm

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_29

Ata: Kamrock. Mo le vaega pito i fafo o nofoaga vevela, o maa o se tamaʻi tele o loʻo faʻaaogaina, e masani ona masani lava i le ituaiga o le faʻasaga i piliki

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_30

Ata: Kamrock. O le le fiafia o le "BrMopack Clorick" (Kamrock) faʻavae i luga o le PPU, tau: Mai le 1152 NUMBERS, Eleg Laws: 656 × 750 cm

8 mafuaaga e filifili ai se ata o lo o feagai ma le maa 12016_31

Ata: Kamrock. Mo le faigofie, gaosi fale gaosi ofoina atu masani, ogaoga ma luitau. O le afifi e aofia ai mea e tatau ona ausia.

Faitau atili