Faamauina Cocoon

Anonim

Taʻiala Vapaor Brander Prems i le taimi o le fausiaina poʻo le toe faʻaleleia o le fale - o le faanatinati manaʻomia pe le talafeagai ai o tupe? E moni, o le a e le mafai ona vaʻai le iʻuga o lenei mea. A aunoa, 'ua valaʻau mai foʻi le taualuga,' 'ie, lafu leaga, mea leaga, e vave ona mafai ona latou faamaonia mo se taimi umi ma taugata.

Faamauina Cocoon 12017_1

Faamauina Cocoon

Ata: Legion-Media

Manuia le vevela i le fale - 22-24 ° C. A o le tele o le tausaga i le ogatotonu o le lane o Lusia, o le vevela "i luga o le sami" e foliga mai o lalo. Ona o le eseʻesega o le parameters o le malulu auala ma faʻamafanafana i le ea, o le mea mulimuli e vaʻai lava e alu i fafo. I le taimi lava e tasi, o le ea e aofia ai le tele sili atu le susu nai lo le malulu. O se faaopopoina o lona aofaʻi i totonu o le potu e saofa i le kuka, tata ai le taʻele, fufulu, fufulu ma e manava lava tagata. Ina ia faasao le vevela ma puipuia le soona faʻaleleia o le faʻalumaina o le faʻalumaina ma le taofia o fale fale, e faʻaaoga ata tifaga. Latou te le faʻatagaina le susu e ulufale ai i le mafanafana (vevela) nofoaga i le faʻaauauina pe faʻaititia lona aofaʻi, faʻapea foi le faʻamamaina o mea ma le tumau i lona lelei galuega. O le mea moni, e tusa lava pe laiti le susu (i le 1-2%), o le taulaʻaga faʻatautaia o le fibrous o loʻo faateleina le 20-30%, ma le vevela leiloa faateleina. I le taimi lava lea e tasi, e oʻo lava i le manifinifi manifinifi e totogi ai le faʻavaeina o le faʻatamaʻia ma, o lona uiga, o foliga o le laumei ma le faʻataʻamilomilo o uʻamea elemene faalauteleina lo latou olaga tautua.

Faamauina Cocoon

Polokalame Faʻalaʻu Paʻu Polokalama: 1 - O le teuteuga i fafo atu o le palapala, tusi i luga o pa laupapa; 2 - Tetee o Membrane; 3 - Faʻavaʻa fata; 4 - le soifua maloloina mea; 5 - Vaopar Barrier ata; 6 - Faulu o pa mo le maina o le teuteuina o le tino; 7 - o le teuteuga o mea (ata: "ittitis")

A o tutupu i le mea na maua ai, o le a mafatia i le faʻataufatia i totonu foi o puipui, o le a tigaina le fola. O fuafuaga o laugatasi, o le kolisi poʻo le condquat poʻo le sitiseni sipela e mafai ona faʻamatalaina, fapeʻa ma, leaga, paoaʻe, pala. O le mafuaʻaga o le mea lea e faʻamalosia ai lenei faʻaputuputu i le taualuga i luga o le malulu i le taimi o le taimi malulu pe a oʻo i le vevela o le fogafale muamua ma luga o le eleele. Movislizing o puipui ma pito i luga o le pito i luga o fola o le a faasolosolo ai le osofaʻia i le pogisa ma le aveese o le pepa puipui, vali moli o le papala. Atonu e matau mai e tagata o le aiga, o tafega o le taualuga, ae latou te le maua ni pu i le taualuga, aua e leai. Ma o iina e sumisō, 'ua potopoto i le faʻaagaloina pito i lalo o le taualuga ma lalo ole gaioiga a le kalave ma le taualuga, faʻataʻitaʻiina le leaga o le taualuga. Peitaʻi, o nei faʻafitauli uma e mafai ona alofia pe a fai o le soli faʻatiga ai lea, masini hydro ma le au vaseina ata tifaga o loʻo agavaʻa ai le fale. O le a matou talanoa e uiga i le mea mulimuli. I totonu o le maketi matuā, o nei oloa ua fai ma sui e le tele o kamupani, e aofia ai: "Hex", "O Le Au Paia - Gos-Gotliw.

Faamauina Cocoon

Fola fausaga fuafuaga mo le nugn: 1 - fola e ufiufi; 2 - Matatatagia alagatau; 3 - o fola opeopea; 4 - E le mafai ona avea ma membrane; 5 - Suiga le Soifua Maloloina mea; 6 - Tatala a Fafie; 7 - Vaopar pa puipui; 8 - Faleoloa fau atigila mo nonoa o saito; 9 - lalo ifo o le fola

Polythylene, Polypropylene ma isi ...

O le Promones ata tifaga e faia mai mea eseese. O meatotino a Polytylene o loʻo manatu o paketi, ae o le toʻatele o latou e le lava le faʻamoemoeina. O le sili ona faʻamalosia o le tekonolosi tuʻuga o loʻo faʻaalia e sili atu i le tumau.

O oloa mai oloa e le o faʻaleolalo mea faʻale-polypropylene, o le tulafono, o le tasi itu e lamolemole, ma le isi mea leaga. A faapipii i latou, ua i ai so latou itu lamolemole i le utiutila, ma le malosi i totonu o le potu. Ma, o le faʻaititia o le vevela i luga o le auala, tele o le faʻamamaina o le susu i le malulu o le ata, ae e le tafeese mai ai, ma e taofia le va o laʻa e fausia ai le tele. O le faʻateleina o le mafanafana, o le susu susu na foʻia, toe foʻi i le potu.

Tusa lava poʻo le a le mea, e tatau ona malosi ma le malosi le ata tifaga ma le palasitika, e taua tele mo le faʻapipiʻiina i nofoaga vaʻaia. A o le galue, faʻaaoga apaau ma faʻafesoʻotaʻia lipine.

Faamauina Cocoon 12017_5
Faamauina Cocoon 12017_6
Faamauina Cocoon 12017_7

Faamauina Cocoon 12017_8

Ata: "Saint-Goben"

Faamauina Cocoon 12017_9

Faamauina Cocoon 12017_10

I totonu o pa puipui

O le faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻi i le pa puipui. E tele taimi e faia mai le laupapa laupapa o le 50 × 50 mm (o le lapoa faʻalagolago i le mafiafia o le vevela o le vevela o le vevela). O Broi-Racks faʻapipiʻi i luga o le mamao o le 600 mm (a). I le va o la latou sa faʻavasega taga o mea faʻavae, ina ia latou fetaui lelei i le puipui, faʻavaʻa ma le tasi i le isi (b). O le vaega o loʻo faʻatagaina ai le ata o le vateatea, faʻapipiʻi i totonu o pa e faʻaaoga ai le fau fale (B). O le tui o le ata o le ata o loʻo faataatia ma le Ilelet 10-15 cm. Ina ua maeʻa fusi i luga o sooga i luga o sooga ma le faʻataʻitaʻiga, e faʻatauaina i le taʻele. I luga o le Vapsozoration, o pa o loʻo faʻamauina ai le faʻauigaina (1.5-2 cm mafiafia) mo isi faʻaopopoga faʻaopoopo ma tapenaga mo le teuina o mea. I le taimi lava e tasi, o le avanoa o le a fesoasoani aloese mai ai le mafai ai le faʻauiga o le tini i le tulaga o le faʻaaogaina o le faʻavaeina o le faʻavae ma se siʻitia o le osofaʻiga o le ea

Suka suka

Faamauina Cocoon

Ata: "Ondalin". I le faia o le malulu o le tau, a matou amata toso le matou fale, susu mafanafana ea ea o loo taumafai i fafo i le fola, puipui ma le taualuga. E maitauina e faʻalautele le tautua o le olaga o le fale o le a sili atu le taugofie, ae aoga le faʻamalosi a le poto

O le ata o le Vaopiazaupelation ata tifaga i totonu o fale faʻapipiʻi, i luma o le vaega o le teuteuga teuteu. Ma potu i potu ma fale maualuga ma fale mo le tele o nofoaga e nofo ai (fale, cabins, ma isi mea e maua ai le tele o le selesele o le 15-25 mm.

O le Mauga e faia i le lua tulaga. Muamua, o le auala faʻaalu e faʻapipiʻi ai, i ai o latou flaks (le itiiti ifo i le 10 cm) ma faʻasaʻo le fau fale. I le maeʻa ai o le faʻasologa o le faiga, o soʻoga uma o soʻotaga e mautinoa na sipi i le mauga lipine. O tagata faigaluega moni e masani ona teena lenei elemene talafeagai, saili e "sefe" le tupe a le tagata faatau. Peitaʻi, e aunoa ma le scotch, e oʻo lava i le pito sili ona maualuga le ata o loʻo le mafai ona puipuia le taualuga mai le faʻafefeteina o le susu ma le vevela, o lona uiga e mafai ona faʻaleagaina. A maeʻa mea uma, e ala i tamaʻi taʻe i le va o auala e mafai ona faʻaputuputu ai le televave o fetuunaiga, o le tenisi o lita o loʻo faʻaputu i le caucbol metabl.

Faamauina Cocoon

Ata: "Ondalin". I lalo o le taualuga o loʻo i ai le tapoleni o loʻo 'alo. Na te misia lava le paga o le vai o le vai mai le nofoaga, ae avea ma sili atu le le mafai ona avea ma mea leaga mo le pau o le paʻu o loʻo feololo i totonu o le taualuga

E le gata i lea, o le mafuaʻaga o le faʻamamaina o le taʻele o le tapoleni e le mafai ona fuafuaina mo le faʻaaogaina o se pipi o le bobbon mai atunuʻu o Asia ma le Vaituloto o Saberpan (50 MM lautele. Naʻo le 100 mm lautele lipine e maua ai lava nofoaga lelei ma le malosi o le faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga tusa lava pe le o le faʻapipiʻi foi o le vevela vevela.

E televave le ea e masani ona iai i le alavai o le ata i totonu o le fale i totonu ma fafo, fola, ogaumu ma magalafu paipa. O nei nofoaga galo ona puʻupuʻu pe faʻatino le galuega sese: aua le tuua le strip o le ata o le ata i luga o le solomuli pe le amanaia uiga o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le le-faʻataʻavale fafie ma isi matapogia, o le faʻafefeteina o kusi faʻapitoa mai gue geethec cupber poʻo ni vaega faʻapipiʻi.

Afai o mea uma ua faia saʻo, e naʻo le siakiina o gaioiga o eletise: i le taimi o le faʻaeʻeina o le uaea ma faʻapipiʻi o le eletise faʻapipiʻi, e mafai ona latou veleina le ata matapogia e ala i le tipiina. Matou te faamoemoe o le a le tupu lenei mea.

Faamauina Cocoon

Polokalame o le taualuga keke ma le feutagaiga: 1 - le faailitelega Faaiuga; 2 - Fafie Pa puipui; 3 - Vaofizoing; 4 - Doom; 5 - Teralation; 6-8; 7 - Matututu le membrane; 8 - Ono a le tagata natepea; 9 - Doom; 10 - taualuga

Manuia le atoatoa

Puipuia le soona fiafia i le vevela o le Fale o le Fale o le Fale o loʻo taofia ai, Tausia ona vevela puipuia meatotino.

E tosina mai le microclite i totonu o le fale ona o le siʻitia o le ea vevela, e fefaʻasoaʻi i le faʻalumaina o le faʻamaufaʻailoga i luga o le afu o le vase.

E taofia le foliga mai o fungi, fold i luga o laupapa laupapa ma le leaga o le uamea vaega o le fanauina o ni fetuunaiga.

Ua maualalo le afi.

Faʻaitiitia le vevela o le vevela o loʻo i ai ma le faʻaliliu o le ea mafanafana e ala i le faʻamalolo o le tapunia o fale faʻapipiʻi.

Galue i se lautele vevela mai -40 i +80 ° C.

Faigofie ona tagofia.

Faaitiitia le faagaoioia tau.

Faʻaititia le ono o loʻo i totonu o loʻo iai i nofoaga faʻapitoa o mea lilo o le faʻaleagaina mai le fiblocer.

Aoga manatunatuga

Faamauina Cocoon

Ata: CIFRE CHRATICA. Atagia ai vaega o vaega e fetaui lelei mo potu ma le masani ai fugalaʻau tau ma maualuga le susu - faletaele - faletaele, faletaele ma umukuka ma umukuka ma umukuka

E tatau ona totogi le va o le vasa i totonu o le vaseina o le vase. Faʻatasi ai ma isi meatotino aoga, e iai lo latou agavaʻa e atagia ai totonu o le potu i le 80% susulu o le malosi o le tino. Ma o le maualuga o le malosi o le malosi o le a tau, o le sili atu le lelei o le faʻaaogaina o le mafaufau (mafaufau) mea) mea. O le mea mulimuli e aofia ai: lua-vaega ata tifaga ma le aluminum sprating "Ondutis R Mermo" ("Ondalin"); Manulaeleyer ata ma Alumisina vaega, puipuia e le Polyester Coating o Delta-Threex ma Delta-Threex Plus-Breched O le fa-vaega ata "Youtafol n al 170 avanoa" (JUTA) ma le Aluminim Seamer.

O le sili ona taua manaʻoga mo le apor parter vaega o lona atoatoa malosi, mo le mea e tatau ai e faʻapipiʻi ma le faaeteete uma o laina uma, sooga ma nofoaga o le fetuutuunai

O le toe mafaufau i ai le tagata gaosi oloa gaosi e fautuaina le filifiliina o potu ma le maualuga o le vaipanoa o vai vai, ma le vevela vevela ma le vevela (taele ma sana); Mo fausaga e le maua ai le lava o le sao o le vapors i le isi avanoa. O nisi ata e mafai ona faʻaaoga e fai ma faʻavae pe a faʻatulaga folanu mafanafana. E ala i le ala, o le metalized vappar o lo o puipuia mai le eletise ma leitio. E leai se mea na tupu i Siamani, e lē gata i le fa-teltax ata tifaga i le fauina ma le toe fausia o le malaia, ae faʻapea foʻi pei o le puipuiga faʻatamai le mana o le eletise.

Faamauina Cocoon

Ata: Tulikuvi. O ata tifaga o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o le rafted o le alumini o le alu i totonu o le potu ma faʻasaʻoina le pa puipui poʻo fao i le pulou lautele.

Faamauina Cocoon 12017_16
Faamauina Cocoon 12017_17
Faamauina Cocoon 12017_18
Faamauina Cocoon 12017_19

Faamauina Cocoon 12017_20

Faamauina Cocoon 12017_21

Ata: Juta. Faʻafesoʻotaʻiga Faʻataʻatasia Saunia se SAPARE ma le Afpraof Fesootaiga o ata tifaga i taimi o le STRMATILY MA STRINTITTAL INGLEP

Faamauina Cocoon 12017_22

Faamauina Cocoon 12017_23

Ata: Juta. Parosolation Reprex ata tifaga e maua ai le tasi selau pasene puipuiga mai le tui o le ea mafanafana o le ea mafanafana i totonu o le corgives o le fale pe a fai o le taumalulu

Manumalo i faigata

O le tomai o le ata e pasi ai le sheam o loʻo faʻaalia i Europa "e tutusa ma le DEPASUS o le puipuia o le Water Appar" (PROC. ". Faʻataʻitaʻiga, SD = 100 m, o lona uiga, o le tomai o le ata o lenei le mafiafia ina ia puipuia ai le faʻatamaia o le alavai o le 100 m. o le vaipuna o le vai (pa) i vaega faafeagai o le oloa i le mafolafola-tutusa itu, o le 1 ² 1 o le sikuea o le ata o le starter . I soo se tulaga, o le mea sili ona maualuga lea e tutusa lona aoga, o le laʻititi o le vai o le vai e pasi atu i le ata ona o le teteʻe.

Prosopration ata tifaga

Igoa

"Ondutis R 70"

"Prosopration mo le taualuga, puipui, taualuga"

Delta®-dawi gp

"Izosin ma"

"Youtfol n 110 tulaga"

Isover vs 80.

"O le Plitpet Vapia o le tele o le taualuga ma puipui"

Tagata gaosi

"Ondalin"

Dorwool.

Dörken.

"Hexa"

Jouta.

Saint-Goben

"Tekhnonokol"

Meafaitino Polypropylene Polypropylene Polythylene Polypropylene Polythylene Polypropylene Polypropylene
Tapena avega pepa 5 cm, n (faatasi / i luga) E le itiiti

110/80

E le itiiti

128/80

200. E le itiiti

197/119.

220/190. 160/110 160/120
Vapia i le por

g / ² • 24 itula

Le sili atu nai lo le 10. Le sili atu nai lo 19. 0 0 0.9 0 lima
Parry Permission tetee,

² • H • PA / MG

7. Eseese le tetee

ulugalii

Sd - 100 m

Le itiiti ifo 7. 0 Coeecuve Paropemy Tsusila Tsucia

0.00005 mg /

(M2 • H • Pa)

2.6
Ua aveesea le vai, mm vai. pou E le itiiti

1000.

E le itiiti

1000.

E le itiiti

1000.

Leai se itiiti

1000.

2000.
Lautele, vaai 150. 160. 200. 160. 150. 150. 160.
Lisi umi, m lima sefulu 70. lima sefulu 43,75 lima sefulu lima sefulu lima sefulu
Tau, Rub. / Gaoi. 1 100. 1 150. 4,900 1 500. 2,300 1 650. 900.

Faitau atili