Filifili umukuka kamuta

Anonim

A o le filifilia Kamuchni kapeneta, matou te le faʻapipiʻi i taimi uma i le taua o lea tulaga taua o le mafanafana o le auala e tatala ai le faitotoʻa. Ma na o le taimi na o le faʻagaioiga matou te talitonu e le mafai ona faʻaaoga nisi vaega. Muamua lava, matou te talanoa e uiga i modules tuaoi tuaoi ma le puipui. E mafai ona 'alo ese mai se mea sese faapena?

Filifili umukuka kamuta 12018_1

Filifili umukuka kamuta

Ata: Mr.Doars.

O le faʻafitauli o le mea o le a talanoaina e fesoʻotaʻi ma le masani masani o faitotoʻa faitotoʻa, i se tulaga tatala o loʻo nofoia le tele o avanoa. E le gata i lea, o le tuua o le faitotoa, e te le tautevateva i luga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le laina faʻataʻoto i le umukuka, o le lologa o le lolo i faʻailoga e masani ona manaʻomia. O le 'au o loʻo malolo i le puipui o le a le faʻatagaina oe e tatalaina le kapeneta atoa ma o le a pa'ū i luga. I le masani o umukuka o le tuai faʻataʻitaʻiga, o le tasi o puipui o le fufuluina, o loʻo i ai o le module o loʻo i totonu o le faʻamamaina ma le mama. Afai e tatalaina le faitotoʻa i le itu tauagavale, o le a le mafai ona e toso le pallet mai le masini faʻamago - e tatau ona e faʻafiafiaina le 'au. O le itu taumatau o le lima e le faigofie ona o le a poloka oe i le taimi o le fufuluina o ipu. Peitai, e iai le ala, ae lē se tasi.

Faigofie pei o pai

Filifili umukuka kamuta

Ata: IKA

O le sili ona tau o le tau o le mea e tuʻua ai se tamaʻi (5 cm) avanoa i le va o le pa ma le kapeneta ma aveese se mea e tasi e nofo ai. Ma o lea e le taia le 'au i le puipui, e tatau ona latou tuu ni tagata faʻapitoa ma se tulimanu o le tatalaina o le atoa 90 °. O lenei filifiliga e talafeagai mo le pito i luga ma lalo ifo o le pito maualalo. Ae afai o le centimeter uma i luga o le tala, o le sili atu o le vaipoponei mo le tamaoaiga o loʻo avea o le pito i luga o le system, lea e mafai ai ona e tatalaina le stadis.

Filifili umukuka kamuta

Ata: Nolte Küchen

Fautuaga talafeagai

A okaina le Fetu o le Suiga "Taumafai" ia i Latou: Afai o lo o e tuputupu aʻe, o le a faigata ia te oe ona toe tu ai le nofoaga.

Mo le mafuaaga lava lea e tasi, filifili faʻataʻapeʻapeina o faitotoʻa (latou te puʻeina ma le faaeteete faitotoa (latou te puʻeina ni laupepa se lua o le vaega maualuga o le fale i le taimi e tasi).

Agai i luga

Filifili umukuka kamuta

Ata: "Maria". Fafo ma le siiina o masini

Filifili umukuka kamuta

Ata: "Likarion"

Mo le pito i luga o le tupua pito i luga, e sili atu ona faigofie mo le faʻaoʻo i le siʻitia o masini (Blum, Hetpech, etc.), o le la le lamolemole. O lea, e mafai ona e mauaina le avanoa atoa o le loka, ma o le faitotoʻa matala e le faʻalavelaveina ai le galue, ma e te le o lagonaina le popole e te le tautevateina. O le ata o le fua vaʻai faʻalagolago i le ituaiga o le siʻitia o le gaioiga.

Gagau. O le itu maualuga fausaga ua tuu i ai i lenei auala ma tu i luga. Ma e mafai ona fetuunai ina ia faʻatumau le faitotoʻa i se tuʻufaʻatasia, tulaga faigofie mo oe, pe tapunia vave.

Gagau. O le faitotoʻa ma se auala na faalagolago mai i lalo ifo o le pito i lalo, e leoa i le pito i luga i le faʻaaliga tulaga. O le faʻaʻoleʻole faiga e masani ona faʻaaogaina i totonu o le tele o puipui o loʻo i lalo o le umukuka o le vavaeeseina.

Faagasolo. I le faʻataʻitaʻiga ma se masini faʻamalosi, o le faitotoʻa e fesuiai i luma ma aʻe i luga tutusa i le tele o mea, ua oʻo uma lava i totonu o le Kapeneta. Peitaʻi, a faʻatonutonuina meaafale, e manaʻomia e faʻamatutuina ai le afio mai o le taualuga mai le taualuga o le Kapeneta i le faʻatamaia o le faitotoʻa.

Liliu. I lenei lima, o le faitotoʻa e aʻe i luga ma o loʻo tu i luga o le tafailagi, i le itu taumatau i le fogaʻe. O le mea lea o le masani ai o le auala o le auala, pe a faʻapipiʻi le mea e tatau ai i le ofi atu o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le avanoa o le ulu).

Sefe ma le mafaufau

E masani lava a okaina se umukuka, ua amata ona matou mafaufau tiga, i le mea e mafai ona sefe. Ma matou te faia se auala o le sefeina o le auala e tatala ai le faitotoʻa, filifili le paketi faʻauiga ma toefaʻatasia Inchanasd Inchanisms e talafeagai lelei faʻaaoga. "Faatulagaina" tau o vaiaso taʻitasi (o nisi taimi e tutusa ma le tau o meaafale), ae o le sologa lelei i tafatafa o laa i autafa. Ioe, e iai lava le avanoa e faʻafou ai loka tuai ma seti ni masini fou ia i latou. Ae i le taimi lava lea, atonu e sui ai le auala. Ma le isi, e le o ni kamupani uma ua ave mo sea suiga.

Tapuni-tauaso

Filifili umukuka kamuta 12018_7
Filifili umukuka kamuta 12018_8
Filifili umukuka kamuta 12018_9

Filifili umukuka kamuta 12018_10

Ata: Leleni.

Filifili umukuka kamuta 12018_11

Filifili umukuka kamuta 12018_12

O se tasi o faiga masani i le faʻalapotopotoga o le aso nei cuishine - faitotoʻa-tauaso nai lo le faʻaliliuina ma e tutusa foʻi o le faʻaʻoleʻole. Tauaso (faitotoʻa faitotoʻa) ua aveʻesea i totonu o le kapeneta, o le sipala faʻamalosi tino i luga o faʻatonuga. E sili ona tutusa i laina laina ma tautua e pei o ni isi mea e aau ai. Pupuni ma palasitika lamella, fafie, uamea e sili ona talafeagai, ma faʻataga i latou e faʻaaoga uma i le pito i lalo ma i le pito i luga o le tupua. Latou te le faʻatapulaʻaina le tele o vaega - mai le lamellae, e mafai ona aoina le taʻele o soʻo se lautele.

I luga o le mataupu faavae o le coupe

Filifili umukuka kamuta

Ata: HEECEKER

O le isi (le masani ai) lomiga o le sui o le sui o le faʻalumaina o faitotoʻa - sliding panels mai shockproof tioata poʻo isi mea o loʻo faʻatagaina i le "Freona" o le "Hernonism. Latou te agaʻi atu i taiala e tutusa le tasi i le isi - faʻapena ma faitotoʻa i le kapeneta. O pulufana e talafeagai e talafeagai mo umukuka i se agaga faaonapo nei ma o loʻo faʻaaogaina i totonu o le kapeneta e le gata i luga, ae i lalo foi o pito i lalo. O lea faiga e fausia i le laina ua tapunia o loʻo fausia i totonu o le laina, ma i le va o le galuega o le faitotoʻa e mafai ona nana se tasi mo le isi, e matua talafeagai. O le le lelei o lenei faiga o le le mafai ona maua uma kapeneta i le taimi e tasi.

Matou te fautua atu i ai pe a mafai ona lafoai i le pito i lalo o faitotoʻa, ae faʻapea foi i le pito i luga o kapeti. O se mulimuli mulimuli, tuʻu le mea itiiti o sea metotia.

Modules e aunoa ma le faitotoa

Filifili umukuka kamuta

Ata: IKA

O se tasi o le sili ona faigofie, tamaoaiga ma e sili ona lelei faʻaleleia o le umukuka kamuti e tatala vaega leaga. O ia mea teu fale teu oloa i aso nei e masani. O le manatu o le tatala modules o le manaʻo e vaʻaia le soʻona vaʻai o le potu, faʻapea foi ma le talepeina o le monolithic system. Ma e le gata i le pito i luga o le umukuka, ae o le pito i lalo. Tatala vaega e tuʻuina atu avanoa mo i latou e fiafia e teuteu le umukuka ma aulelei teuteu mea. I vaega ia i le pito i luga o le luga, e faigofie ona teu ti o lo o ipu i lalo o le umukuka i lalo.

A ofi le umukuka e taua tele le amanaia o auala o le tatalaina o faitotoa, aemaise lava i le "cunning" nofoaga i le puipui po o le uafu

Tolopoina le auvae

Filifili umukuka kamuta

Ata: "Umukuka DVOR". Tolopoina le auvae

Filifili umukuka kamuta

Ata: IKA

O le faʻapotopotoga o onapo nei o le umukuka avanoa e manatu o le autu mamafa o loʻo i luga o le pito i lalo o le itu i lalo ifo o mea na o loʻo taʻe i luga o le kapeteni muamua. O LE SUIGA I LE CARETETS MA TUPE MAUA MA SE FOFOGA O LE DRADE O LE FANUA O LE FILIFILIGA. E sili atu lo latou manaʻomia le faʻaaoga, e pei ona vaʻaia, o latou anotusi o loʻo avanoa ma faʻatino. Tagata gaosi e taulai atu i le uatiina, faalauteleina i le loloto pusa. E mafai ona latou teuina se mea - mai mea laiti i mea mamafa i mamafa (drawers getstand i le tele o 30-80 kiloka). Faʻaleaga tomai o tamaiti lelei umukuka e nana ai faiga faʻatagata. Maualuga pito i luga ma le itu o puipui, e pei foi ona fesoasoani i totonu o le Infortitters e aofia ai se pusa i le le talafeagai le faasologa. Afai i le pito i lalo o lalo ifo e amata ai se fagu mata, ona mafai ai lea ona fai e aunoa ma se mea sese.

Filifili umukuka kamuta

Ata: Hettich.

  • Umukuka mamanu e aunoa ma le kapeneta pito i luga: Pros, faaletonu ma 45 ata mo musumusuga

Faitau atili