Faʻafefea ona faʻaoʻo atu le faʻamalosi i luga o faʻamalama palasitika

Anonim

E tusa lava pe tau fesoasoani pupuni i le malulu, ma faatasi ai ma le masani masani o susu i totonu o le fale mautotogi. Faʻapipiʻi le Weight Windows le le aoga, ma le tele o le ea e mafua ai le le fiafia.

Faʻafefea ona faʻaoʻo atu le faʻamalosi i luga o faʻamalama palasitika 12019_1

7 auala e aveese ai le vevesi i luga o tioata

Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

I le potu mo le potu o le potu i le potu 22 ºO a ma le faʻaaloalo o le 55% o le aoga o le DOW Prences e uiga i le 122 ºS, o le tioata i totonu tioata o le a amata ona siitia. I totonu o le umukuka, o le mea saʻo, e masani ona oʻo atu i le 65%, o le faʻagasologa o le a amata i le feololo frosts (tusa --9 º a). Ina ia aua neʻi vaʻai atu i le lalolagi e ala i le tioata palapala, o le mea mulimuli e tatau ona tuʻi le ea i luga o le ea mafanafana, peitaʻi o le taʻavale, ae e leai se mea e le fiafia ai.

  • Teuteuina i luga o le palasitika Windows: o mafuaaga o foliga ma auala e aveese ai

1. Faapipiiina o le vaapiapi faamalama sill

E masani lava o le Windows e le mautonu i luga o le tafe o le ea vevela ea. Ae, pei ona faʻaalia ai se togafiti ma le lotoa ma le mauga o le faʻamalama mafiafia ma le lautele i le 150 mm i le ogatotonu o le con-coamb

7 auala e aveese ai le vevesi i luga o tioata

Faalua-Glabzed Windows ma le eletise eletise, faʻapea foʻi ma ofi foi i totonu o Convectord, e faʻaaoga tele pe a faʻapipiʻiina le tele-foress faamalama. Ata: Ata: Fakro, ata: Purmo

2. Faʻalelei o le faʻamalama

Afai e sili atu le lautele o le laupapa i le 300 mm (ma i le itu i matu (200 MM), o ni numera o le Air, ma le lapoa o le Soup, o loʻo iai i le 30 40 mm. Sili atu o le tele o le tele ma le vaapiapi o le au restingular, tapuni ma le uamea grilles. Faʻalauiloaina le Faʻasalalau ma le Faʻaleleia le faigofie ona okaina i le gaosiga. O se mataupu faʻavae, e mafai ona vavaeʻese faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, o lea, "Tautua i luga ole Alamaʻiga" ma isi kamupani) ma tipiina i luga o le lotoifale, ae o loʻo manaʻomia i le fale ma le tomai.

3. Faʻapipiʻi le Windows ma Ventipration Gap

O lenei metotia e masani lava i fale tuai ma pa mafiafia, pe a fai o le faamalama e sifi malosi agai i le auala. O le faʻamalama o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le tulaga (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le afsusththethed wood) ma le maualuga o le 30-40 mm, ma o le faʻamalama (ma le 30-40 mm ua tapunia ma se vaapiapi se ata). A faʻaleleia le laupapa, o le kulimi poʻo le oga o le ala e faʻaoga o lea o auala mo pasi atu o le ea tumau, ma o le maa na taofia ai le tafe o le afu i totonu o le foe o le pronta.

7 auala e aveese ai le vevesi i luga o tioata

I le lautele o le faʻamalama sill, o pu e manaʻomia mai le laʻau poʻo le laupapa-polymer tufuga. Ata: Workstoff

4. Faapipiiina o se maa faamalama

O oloa na faia o le maaleale ma granite, faʻapea foi ma Medz greglomerate i le sili atu o le vevela o le vevela ma, faʻamafanafana mai le pito i lalo o le paʻu, fausia se ea malulu o le ea. Peitaʻi, e manaʻomia o le aofaʻi o le lautele o lau tane e le sili atu nai lo le 350 mm, ma lona fasi (a itiiti mai 150 mm) e tatau ona tautau i luga o le paʻu. Mo lerllec maa, o lenei mataupu e sili ona leaga leaga.

5. O le eletise eletise

Faatasi ai ma le mafiafia puipui i se vaega o le kulimi i lalo o le maa faamalama maa sill, o se vaega o le tagata lava ia-tulafono e mafai ona faia mai le 150 wampled i le 1 M.

O lenei fofo e tatau ona muai vaʻaia i le faʻapipiʻiina o le uaea: O auala ua tumu i fafo e le mafai ona faʻamalosia ai nei. O le isi faʻafitauli: e tatau ona e mataitu ma le totoʻa le vevela i fafo ina ia mafai ai ona liliu i luga o le vevela i le taimi, pe faʻaaoga le faiga o otometi.

7 auala e aveese ai le vevesi i luga o tioata

O le Convector na fausia i totonu o le fola o le fusi ma le faʻamalosi, ae afai o le faʻamalama pe a faʻaoʻoina le mauga i le auala o le a tafia pea le ipu. Ata: "O Le Lalolagi o Ata"

6. Faʻateʻaina o se koneteina

O lenei taugofie ma le taimi faʻaalu metotia metotia e faʻaaogaina tele i totonu o fale. Convectocts, o le tau o le amata mai i le 18 afe rubles., E i ai vai uma ma eletise; Ua tatala i latou, Mohlenhoff, Purmoff, Matumo ma isi. O masini o loʻo tuʻuina atu i le fola i le onosaʻi ai o le ata e tatau ona o mai le 60 mm. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamau i totonu o le faʻamalama (o loʻo taʻua ai le pamu).

7. eletise eletise

O le tioata faʻamalama ma le tioata tioata talu ai na faʻaaogaina talu ai nei. O le muamua tumau (tautua olaga o le itiiti ifo i le 10 tausaga) e saogalemu (o le faʻamalieina o le vevela o le potu o loʻo i totonu o le potu) ma e le manaʻomia suiga i le fola. Ae ui i lea, o se faaiuga o le a sili atu le taugata: 1 m. O le tele o tau o le 20 afe rubles. E le gata i le faamalama e le mafai ona faia le galuega eletise.

Auala autu e mautinoa ai le tele o tioata le agi

7 auala e aveese ai le vevesi i luga o tioata

O le Sport Stority Sill e le faalavelave i le ea mafanafana, alu ese mai le moliʻeʻe, feula le tioata (a). Faatasi ai ma se lautele lautele o le Windows, e iai vaalele i lalo o le (B) pe tipiina le ventipela atoa pu i totonu (b). Ata: vladimir grigrialiev / avega ala ala

  • Faʻafefea ona aveese se ata puipuia mai le palasitika Windows ma e le faʻaleagaina i latou: 8 Auala

Faitau atili