O mea uma e uiga i polokalame o le tatalaina o faitotoa lautele

Anonim

O faitotoʻa lautele e tuʻuina atu i le masani ai o le potu o le potu ma faʻafaigofie gaioiga i luga o le "soloia" sone. Peitai, o se auala le mautonu e tatala ai nei tulaga lelei.

O mea uma e uiga i polokalame o le tatalaina o faitotoa lautele 12022_1

O mea uma e uiga i polokalame o le tatalaina o faitotoa lautele

Ata: Porta Preta

I le masani ai fale faʻaonapo nei, o avanoa mo le lua faitotoa o loʻo iai ni faʻavae - 1330x22055 ma le 1530X205 i le nofoaga malulu). I totonu o fale na fausia seia oʻo i le 1959, o le itu o avanoa o loʻo eseese - aemaise, e iai taimi e tasi e tusa ma le 1200 mm.

I nofoaga fou masani, fuafuaina, faʻafiafiaga mai le tapulaa faʻatagaina i luga o le oloa e faʻatagaina taʻitasi o le tagata faʻatonu. O auala autu o le tatalaina o faitotoʻa o faitotoʻa - Swing, Aʻei ma gagau. E tofu i latou ma e le aoga ma le puleaina. Tatou amata i le faiga masani.

O mea uma e uiga i polokalame o le tatalaina o faitotoa lautele

Ata: Porta Preta

Taofia faitotoa

O faitotoʻa o faitotoʻa e masani ona taatele, o lo latou SOAS e faigofie ona faʻaaloalogia. E le gata i lea, na latou totogo toetoe, tele faʻataʻitaʻiga e lelei tele leo ma manogi.

Polokalame Faʻalapotopotoga Faʻapitoa E maualuga le tau o le mafai ona faʻaaogaina, ma o vaega uma mo e masani ona aofia i totonu o le Polokalame o le fale teu oloa a le Vaega oloa. O le a manaʻomia oe ona faʻatau: Lua lautele lautele o le tapoleni, o se atigipusa i le umi pito i luga, dobrebus, o mata-mata o loʻo nonoa ma lima mata. Ma ina ia mafai ona faʻapipiʻi le va i le va o le sash, o le mea mulimuli e tatau ona faʻauʻuina i fusi felelei (latou te faʻapipiʻiina i luga o le pulupulu poʻo fao e aunoa ma fao).

Faatasi ai ma le tele o itu o le faitotoʻa faitotoʻa, o le faʻatuatuaina o le fausaga o le tapoleni poʻo le gaosi e taua tele. Lenei aso, o le si-the-co-'au-' au-'oloa manino ua faamaonia talafeagai atoatoa. O latou vaega e le faʻalavasega le tasi i le isi, ae fesoʻotaʻi e ala i le fao poʻo fusifusi fusi, ma nonoa ma ufiufi i va eseese o le faʻapotopotoga. Faitotoʻa e ala atoatoa ai i latou i eseesega o le susu ma le vevela: E leai lava lamatiaga pe a suia itu pasene, o soʻo se mea e taofia ai, e masani ona tupu ai, o loʻo tupu pea lava i le masani taimi. I se faʻaopopoga, pe a manaʻomia, soʻo se tasi elemene e mafai ona suia. A o le taimi atofaina, i le tele o taimi, o faitotoʻa o faitotoʻa e fiafia: Latou te sefeina avanoa ma e le palu potu vaʻai. I le taimi lava e tasi, o le faʻapipiʻiina lea o le puipui e sili atu ona tamaoaiga ma faʻatuatuaina nai lo le faʻapipiʻiina i le sala.

PAVER BOROVKOV

Auvaʻa Technologgist Porta primas faitotoʻa fale gaosi

E tatau ona foaʻiina i le vaʻai o le vaʻa (600 ma 700 mm), aemaise le saua, mafai ona inosia i isi faitotoʻa, talu mai le ata o latou 'upega tafaʻilagi. O le isi taua taua: E le o le Glashed uma faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le greyred glass poʻo le tolu tolu. I le taimi nei, afai o le manino luga o le 50% poʻo le sili atu o le vaega o le tapoleni, e manaʻomia le faʻaaogaina o se ipu kofe saogalemu. E faigofie ma faigofie ai le faitotoʻa o faitotoʻa masani ma faigofie ona faʻapipiʻi, ae o le avanoa avanoa e manaʻomia mo le tatalaina.

Tasi itula-itula Faʻapipiʻi i avanoa lautele 1200-1400 mm. I luga o le vaapiapi shoush (glazed ua taʻua o le amleral scoumosa), o spivenets mo le faʻasaʻoina i le "tapunia" tulaga o loʻo tuʻuina atu. O le tasi-taimi fausaga o galuega masani o le tutu, ae o le tatalaina o oe e mafai ona ave meafale ma mea faigaluega. Vaalele pito i luga ma Braamauga faia e masani ona oka.

Swingning lua faitotoa Mafai ona tatalaina i itu uma e lua ma nofo tutoatasi i le "tapunia" tulaga. O la latou pusa e faia e aunoa ma se kuata, ma o loʻo tautau lava matamuli i tagata faʻapitoa o le pendulum. O le mamanu e talafeagai mo le vavaeeseina o potu e lua, e pei o potu malolo ma potu malolo. Aua o faʻailoga e le o tuʻuina atu, o le taʻaloga fou e le afaina ile leo ma manumomai. I se taimi e le gata i lea, o nisi taimi o le aofaʻi, peitaʻi o lenei faamatalaga e le saʻo: lologa faʻaiʻu o le au tapunia, ma le faʻafitauli o tagata poʻo fagafao.

O mea uma e uiga i polokalame o le tatalaina o faitotoa lautele

I totonu o soʻu fale ma maketi, e mafai ona e faʻatau mea faigaluega mo le gau faitotoa, ae o le latou faʻapipiʻi e manaʻomia se faiga faʻapolofesa. E le tatau ona e taumafai e vali le ie uma i lau oe lava ala, aua e le mafai ona e mafai ona faamalosia pa. Ata: "O Meafale Vaa"

Falai faitotoa

Mo le tatalaina o le faitotoʻa faitotoʻa, poʻo le tusi-tusi, e tatau ona e tuleia (pe toso) ma le faʻatasi ma le taimi nei o ala. E manaʻomia le faʻaaogaina i lenei auala, ae lautele o se tulaga lautele e talafeagai.

O le tusi o se tusi e 'ai le itiiti avanoa avanoa nai lo le swang, ma e le mafai ona faʻalavelave i le tuʻu latalata i meaafale poʻo le tautau i le puipui o le TV. O le "Tusi" Coadas e aofia ai ni tutusa tutusa tutusa pe tutusa vaega e fesoʻotaʻi ma lopa. O lona lautele lautele o le 900 mm, e tasi, o se faitotoʻa faʻalua e mafai ona ofi i le amataga o le 1900 mm. Faʻatulaga le faʻatonuga o gaioiga fesoasoani i le faiga mai le nofoaafi ua fausia i le pito i luga o le pusa ma faʻapipiʻi i le 'auʻauna o loʻo vaʻa. Ae paga lea, o le pito i tua e fausia pe a gaoioi. I se faʻaopopoga, o le faʻafitauli e mafai ona faʻapipiʻiina naʻo fua; O ia oloa o le 2-2.5 taimi sili atu taugata nai lo le taupega, ma o la latou laina e laiti.

Tagata taamilo

Faitotoʻa ma le fesuiaʻi o le rotation o rotation (poʻo le rotary) - felelei, ae o sina auala laʻititi i le tasi tausaga manatu. O le matasele galuega e faia e le nanaina o rottical rodts o loʻo i ai le 100-300 mm mai le pito o le tapoleni. Faatusatusa i le masani ai swinging nei faitotoʻa, e laʻititi le avanoa mo le tatalaina. Peitaʻi, naʻo faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻi ai le axis o Roolis i le au o loʻo tatalaina atoa, lea e mafai ai e le tapora ona alu i le jamb (romant-streen-speding).

I soo se sooupu, o le leo leoliʻoina o le a tau ai se faiva le "tusi e le gata i lea, faʻafetai i le fuʻa o taʻitaʻi, o le a itiiti ifo nai lo le fofogaina. Peitaʻi, o lenei mea mataʻituina e iai vaivaiga: O le leo o le "taʻifau" faataamilo i le tupua a tapoleni, ma o le togafiti e manaʻomia le tausiga ma fetuunaiga. Ae o le faitotoa o le fofoga lafoaʻi atoatoa "fetuunai" i le fuafuaina o le fale mautotogi, ona e mafai ona faʻatuina i auala eseese: tutusa i le puipui. Ae ui i lea, o le a matou talanoa auiliili i se isi potu e uiga i le eto o le sliding ma roll-fafo faitotoa.

O mea uma e uiga i polokalame o le tatalaina o faitotoa lautele

O loʻo faia le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faia ai le bilicole o le biltic verticale o le 10 cm mafiafia o le pati ma e masani ona faʻaigoaina i le vasega. Ata: Islon

Faitotoa ma le "sui" tatalaina

I totonu o faitotoa i le "isi ata amata, sliding proamentage i le tulaga sili ona iai, o le mea o loʻo mafai ona potopoto ai i le faʻamautu mai i foliga o soʻo se mea faʻaletulafono, ma taumatau E mafai e le tasi taimi ona tapunia e se tasi masani-faia lautele lautele.

O le "Snowing" masini e aofia ai se alavai, e fa roller kapeta, o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i luga o le tapota ma o loʻo tu i luga o le fola ma le faʻamalosi i totonu o le fola. pito i lalo o le sash. O le tau o sea pusa (aofia ai ma fusiua) - mai le 6 afe rotabs. Mo le faitotoʻa faʻalua, e mafua ai ona faʻatau se mea e faʻatau ai se synchronizer - o se masini e mafai ai ona e tatalaina uma le tatalaina, o loʻo avea na o le tasi o le tagata; Lona tau - mai le 4 afe rubles.

O mea uma e uiga i polokalame o le tatalaina o faitotoa lautele

O nisi kamupani e mafai ona faʻatulagaina le poloka faitotoʻa i le 1.5 m lautele ma e oʻo atu i le 3.4 m maualuga ma faʻaleleia Web, pusa ma matasele. Ata: Bluinterssi.

Tuuina atu o tuutuuga

I totonu o supamuia tetele, e faʻatapulaʻaina lava le tele o faitotoʻa, ma naʻo faʻataʻitaʻiga e masani lava ona sailia i faleoloa faʻamalosi ma faʻapipiʻi, o lea o le faʻatauina o le faitotoa e lua pe tolu itu. A uma ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga i totonu o le fale, o le a tuʻuina atu se faʻatau ma malilie ia oe e uiga i le asiasiga a le fua o avanoa, o le a lipotia mai le aso o le lafoina o oloa.

Afai e le manaʻomia le au 'auʻaunaga, e mafai ona e faʻatalanoa vave le aso e gata ai mo le faʻatonuga. O le faitotoʻa masani o le kamupani paʻaga (ma le 600, 700, 800, 800 mm lautele ma 2000 mm lautele ma 2000 mm maualuga) o le a aumai i 5-14 mm maualuga) Afai e te manaʻomia le faia o se faitotoʻa faitotoʻa e tusa ai ma ni tagata taʻitoʻatasi, o le taimi faʻaʻoleʻole o le a faʻateleina i le masina poʻo le tasi ma le afa, ma faʻaopopo, o le a tatau ona totogi le 25-30% o le tau muamua.

Afai na e filifilia ni oloa filifilia o se fale gaosi o loʻo aofia ai i totonu o le polokalame o le fale teu oloa, sosoo i le va o le fua o le faʻatulagaina (o le faʻatonuga, o le tuʻufaʻatasia o oloa o le a taofia ai 4-6 vaiaso. O le faitotoʻa a le tutusa o loʻo i ai i ni tulaga faʻapitoa poʻo le aufaigaluega o le a tatau ona faʻatali lava Smomauga 3-6 masina.

Faitau atili