6 Solaets mo le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele

Anonim

Tusa lava pe laʻititi le faletaele i le itu, e mafai ona faʻamalosia ma faʻauʻuina i mea uma e tatau ai.

6 Solaets mo le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele 12023_1

6 Solaets mo le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele

Ata: Afai

I le tele o potu ma atunuʻu nei ma atunuʻu nofoaga, e mafai lava ona fuafuaina o se faletaele malo. Afai o le potu e lautele, e mafai ona faʻauʻuina i le maualuga. Ae o le tele lava o lona uiga o le faletaele i le tapulaʻa o le faʻatulagaina - o le faleuila ma hardbanin. Ae ui i lea, ou te manaʻo i le faleuila e faʻamalieina ma le lelei.

O le mea e nofo ai i le taimi nei o le masani ai o le vaeluaina o le lautele ma tumaʻoti sone. O tagata o le faletaele autu e saili e faʻatulaga i le latalata e mafai ai i lo latou potumoe. O le faʻatulagaina o le solo faʻaigoa ua taʻua o le a faʻamamafa e ona tagata mai faʻauiga i le vaega tumaoti o le fale poʻo le fale. I se faʻaopopoga, e faigofie lava le i ai o se isi faletaele mo lona lava faʻaaogaina. E lua tulaga autu mo lona tulaga:

  1. I le lata mai o le nofoaga o loʻo i ai i le ulufale atu, i tafatafa o le alatele poʻo le potu tele, aʻo le faletaele e i ai le ulufale mai i le alatele poʻo le alalaupapa.
  2. A iai ni potu faʻapitoa faʻapitoa, e mafai e le faletaele ona faʻaliliuina latalata atili ia i latou.

I totonu o potu o aso nei ma fale o le atunuʻu, lea e maua ai se poloketi e ni tagata mamao, e le o se faʻafitauli e faʻaaoga ai le faletaele gaoa. Ae afai o le siʻitia o le siʻitia o se tasi, ona mafai lea e faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga. O le mea taua o le sipi atu o le faʻauigaina o le toe faia o le faletaele e le tatau ona tuʻuina i luga o fale nofomau o le fale mautotogi i lalo. O lea, i le taulaga o nonofo i lalo o le tagata faitoʻaga, e mafai ona e mauaina le potu teu oloa pe tufatufa se vaega o le auala poʻo le faletaele tele. Toe faʻaleleia o le a manaʻomia le faʻatagaina.

6 Solaets mo le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele

Tuʻusaʻo le pauna chrampecs e faʻamaoni ma geometric mea fai faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se 'au (Atato polokalame). Ata: Villeroy & Boch

Faʻafefea ona maua le pipili

O faʻafitauli o le faʻatulagaina o se tamai potu ua foʻia ona o le tagata agavaa o le nofoaga o mini-plumming.

Faleuila

Nai lo le masani o le foloa foloa i le faletaele faletaele, e mafua ai ona faʻaaoga se sili atu le faʻaaogaina masini. O ia faʻataʻitaʻiga e masani ona fai ma sui o le laina o le faʻapipiʻi (faamafanafana) masini o tagata uma Europa gaosi, pe a fai o le Keramag, Virra, Virra, mo BOCH, Vir)

E faʻapipiʻiina i latou, o se masini faʻapipiʻi e manaʻomia, lea e manaʻomia ai isi tau. Ae o loʻo e faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina o le faleuila, e tusa lava pe le mafai ona tuʻuina le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, fai se vaega e ala i le ulufale atu i totonu o le 'upega tafaʻilagi. Ma talu ai e leai se lagolago e faʻaaoga ai le masini, ona faʻaopopo lea o le siʻitia o lona potu o le potu, ae foʻi le faʻafaigofieina. Matou te fautuaina oe e mataala i le fuafuaga o le faleuila - o le umi o le tulaga o le fesoʻotaʻiga ma le puipui i le pito i luma o le ipu. O masini ma se tamaʻi ata e umi le umi o 4.5-48 cm.

E fia le tau?

O le tau o le faʻapipiʻi o le faleuila e aofia ai lua vaega: o tau o le masini ma le inisinia module. United Unith (John Teteefton) Tau 20,800 Rubles., Sjoss Model (Afai.) - Astivic) - 154 olo., Carina fou (Ceanit) - 5620s Rubles., o NOVO (VILLEROCE & BOCHRONC: O le faʻapipiʻi module o le a tau le tau 7-12 afe afe, e ui e sili ona taugata faʻataʻitaʻiga.

O nisi tagata gaosi oloa ofoina se faleuila ma module i se seti e mafai ona mafai ona mafai ona maua mo le tau. Tatou fai atu, le pusa Dellio Leon (Ceanit), lea e aofia ai totter tortit, inisinia module ma se fishh button, tau na o le 7760.

6 Solaets mo le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele

O le igoa o le aoina o aiko Xs e talanoa mo ia lava: O masini ma meaafale o loʻo aofia ai i totonu o faʻamatalaga. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona uma ona uma le faletaele asthethetically ma aoga. Ata: Keararag.

Fundhasin

E laʻititi lava le mafaufau i se atigi o le itiiti ifo i le 50 cm umi. E i ai le faʻataʻitaʻiga 37-44 cm le umi ma, pei o se tulafono, e le tuʻufaʻatasia ma se tulafono. faalauiloa. E masani lava ona fuafuaina na fuafuaina (faamafanafanaga) faʻataʻitaʻiga ma se matala matala uamea siphon.

I le vaega o le apili masini o lo oi ai foi le ova ma le afa-tulaga. Laititi lapoʻa o loʻo aofia ai noke, roca, santuagi, Iakopo, lelei, genvsberberg, vioat

E fia le tau?

Mini-snk o le a taugata tele. O lea, le Faʻataʻitaʻiga "Forum" (Santek) tau na o le 978 Norrds., Nordic (GourVacks, o le OKEMO. Keramig) - mai le 3600 rubles.

Fautuaga talafeagai

Ina ia mafai ona tuʻu oe i le faasologa, o tamaʻitaʻi atonu e manaʻomia se masini mo laulu lauulu, aliʻi - eletise eletise. O lea la, matou te fautua ai i le tausiga o le lelei ma outlet.

6 Solaets mo le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele

O le fou aoina nano e aofia ai se puʻupuʻu tulimanu o le taʻele - mo le sili atu le vevela o le malu faletaele. Ata: Ceanit.

Aisea e tatau ai ona e filifilia se tulimanu blurm?

Afai, i luga o le puipui, o le mamao ese mai le tulimanu i le faitotoʻa e sili atu nai lo le 30 cm, i totonu o lenei avanoa e mafai ona e tuʻuina atu se tamai fale fufulu. I le taimi lava e tasi, o le faleuila o le a tumau pea i le nofoaga e tasi pe na ulufale atu foi ile itu.

O faleuila i fafo atu ma se puʻupuʻu o le ponaivi ma le tulimanu o le tane o loʻo i le vaega o Iakopo faaliliu, Horma, tulaga lelei). O le a mafai e le tulimanu o le a mafai ona ulufale i totonu o le Console Console faʻataʻitaʻiga ma mea faigaluega ma se faʻapitoa faʻapipiʻi module.

Filifili meaafale mo tamai faletaele

Mo le faleuila e gaosia, e manaʻomia foi le meafale mo mea faigaluega uma, faʻapea foʻi ma meafaigaluega mo le faʻamamaina o aiga, e tatau ona teuina i se mea. I se tamai potu, o le le tele o faʻamatalaga e talafeagai ma le lautele o 55, 53, 50, 45 cm. Tele o faʻatau atu atoa ma le vaieli. A o le faʻata, e mafai ona faʻapipiʻi se faʻata o se faʻata ma se fata ma le moli poʻo se faʻata ma o le faʻata i le loloto o le 13 cm.

O loʻo i ai i ata o loʻo i ai i kits mo le tele o faletaele (tuʻuina atu i vaega eseese), latou te ofoina atu uma o mea e lua ma Europa gaosi uma. O le tau o se podstone lautele o le 40 cm amata mai le 3,500 rubles, o se mea e sui ai le 50 cm lautele lautele i le va o le 6-10 afe rotables.

Tusi

I fale mautotogi ma le televave o faletaele, o le faleuila o loʻo i totonu o le faleuila, ma o le magoto i totonu o le faletaele. Afai e leai se avanoa e faʻaaogaina ai le faletaele gau, ia mautinoa e na o le faleuila o loʻo i lalo o le itiiti ifo ma se tamai laupapa.

6 Solaets mo le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele

Le aoina faapitoa mo le puʻupuʻu potu potu mea faigaluega, talafeagai mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa. Ata: Afai

6 tulaga i le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele

  1. Faʻaaoga masini puʻupuʻu. Mo tamai faleuila, naʻo le pau lea o le fofo saʻo.
  2. Fai i le auaunaga a uiga. O lea, e te faʻasauia le avanoa i le taimi puʻupuʻu, ma o le faletaele o le a sili atu ona manaia.
  3. Sui le fola laupapa ma atigi tagolima (faamafanafana). O le iʻuga, o le a maua le malamalama vaʻaia o le a maua ai le malamalama vaʻaia, e faʻapea, le avanoa avanoa i lalo o le mea faigaluega e faigofie ona mama.
  4. Ua ou mafaufau i le Asymetric faʻataʻitaʻiga ma tufaina meafaigaluega. O lea, tamai fola laupapa ma le lima lima, fola i le puipui, o le a ave le "le atoatoa" avanoa ma o le a tautuaina se fata.
  5. Matou te fautua atu le suia o le taele i le vai taele - e aoga tele, ae e manaʻomia le tele o le vevela ma faʻapipiʻi.
  6. Ole latalata i le faleuila e mafai ona faʻapipiʻiina, o lea e maua ai se taugofie-lelei tusi. Fefiloi ma le ufiufi moli e2 (HANSGroe) tau 9680 rum., Bozz (kiverti) - 11 710 handi. O le sili atu le taugata o le sili ona taugata o se bidit ufiufi.

Filifili le puʻupuʻu faʻapipiʻi mo faletaele faletaele

6 Solaets mo le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele

Ata: JIKA.

Tagata gaosi

Roca. KERARARARAG. Iakopo faauluulu. Cianit. INO. Vitra Lafu.

Faʻataʻitaʻiga

Meridian. Renova Leai 1Comprio fou Gaioi rythmik Nano. Faapitoa NOFOAGA. Ino.

Tulaga (w x o), vaai

45 x 42. 45 x 34. 40 x 30. 52 x 38. 45 x 25. 55 x 42. 45 X 41.

Meafaitino

Sanflorction Sanflorction Sanflorction Sanflorction Sanflorction Sanflorction Saphirkedim.

tau, olo.

5305. Mai le 3600. 5900. 2002. Mai le 2350. 1910. 12560.

Faitau atili