Tuʻufaʻatasiga o sitaili i totonu: galuega galue, Alamanuia ma Ecosil

Anonim

Faʻafetai i le toe faia ma le numera numera faʻatulagaina, o totonu o totonu, na pa'ū i augatupulaga uma o le aiga o tagata faʻatau. Ioe, o le iʻuga o le galuega a le tusiata, o le masani-potu-potu potu i le metropolitan "statanka" na liua i fale faaonapo nei, o loʻo masani ai i fale.

Tuʻufaʻatasiga o sitaili i totonu: galuega galue, Alamanuia ma Ecosil 12028_1

Tuufaatasiga o sitaili i totonu: gaioiga gaioiga, Alamanuia ma EcoStel

Ata: Manatu o lou fale

O le iʻuga o lenei poloketi e le masani ai. O se ulugalii faaipoipo na liliu atu i se tusi tusiata e fuafua ai se mea manaia mo se tasi o tamaiti matutua:

I le amataga o le toe faaleleia, e le i filifilia e le au faʻatau mo ia le fale mautotogi, mo se ataliʻi poʻo se ataliʻi poʻo se ataliʻi poʻo se tamaʻitaʻi, na mafua ai le le faʻamaoni i le sitaili faaonaponei.

Peitaʻi, o se taunuuga, o le "tautua faʻalua" na pasia i le faʻatatauina o sui o le toeaina o le aiga, o ia o se malo umi i le laumua. Tele o talaʻaga, faʻamafanafanaga, faʻaigoaina o le toe faʻaleleia o le toe teuteuga, faʻamamaina maualuga ma mea fai mea fai mea sili o tagata faʻatau.

Toe fausia

Tuufaatasiga o sitaili i totonu: gaioiga gaioiga, Alamanuia ma EcoStel

O le umi countetiptop tuʻufaʻatasia ma le lua faamalama (lo latou lautele lautele o le 75 cm), faia o le natura maa ma avea o se kesi. O le tuʻufaʻatasiga o loʻo fesoasoani i se fata ma fata mai mea e tasi mai le mea lava e tasi.

Tuʻufaʻatasiga o sitaili i totonu: galuega galue, Alamanuia ma Ecosil

I le faʻata, o le potu ola e atagia mai ai le faʻamalama ma malamalama mai le tioata faʻapipiʻi i le tioata, o le malamalama o le sone atoa ua faʻaleleia. Toe faʻataʻitaʻiina o le taualuga o fausaga vaʻaia o le potu faʻamalosi tino

O le aga masani mo le "Stalnink" e lua potu vavalalata potu, o se tamai potu, o se tamai faletaele, o se sikuea uumi, o se auala umi e feoaʻi ai uma. Ina ua uma ona aveese vaega uma (e aofia ai le va o le faletaele ma le faleuila), na faʻalautele le faletaele ona o le auala muamua.

I totonu o le potu eletise, o loʻo fetomeina, ua faʻatagaina ona fausia se mea aoga ma talafeagai fausaga, aʻo taofia le maualuga maualuga o le taualuga.

O se vaega o le potu tuaoi na faʻapipiʻi i le alatele ma faia se lautele lautele i le va o le Intut sone ma le potu nofo i le taimi nei e lua. O le potu o le umukuka, na o le le mautonu, na agai atu i le avanoa mai faamalama i le va o le alatele i le va o le alatele ma le faletaele, a o le nofoaga o galuega na fuafuaina i luga o le nofoaga o le folau muamua. I le umukuka na faapipiiina se faleoloa eletise.

O le faaputuga o le "agafesootai" e latalata ile potu, ae ona o le faʻatulagaina o puipui, o le potu umukuka e foliga mai o semi-tutoʻatasi. I le faleteva o le umukuka sa auai, poo fea le itu o le va o le potu tuaoi na auai i ai, ua avea nei ma potumoe. O suiga uma o loʻo malilie i faʻamatalaga talafeagai.

Tuʻufaʻatasiga o sitaili i totonu: galuega galue, Alamanuia ma Ecosil

O le umukuka e foliga manaia ma fetaui lelei, talu ai o le fola ma puipui e vavaeeseina e se poletivin i le tasi aoina, ma e leai ni mea i le umukuka. Manumalo palasitika nofoa ma le siʻosiʻomia o le simulatit faʻapipiʻi faigofie o le vaega 'ai, ma le manino o le counterrt - Aircion

Ina ua uma ona toe fuafua i lalo o le taualuga, o le potu malolo na tumau pea o se tele o manu, toe fetuunai mai le pito i luga o le fanua i le 50 cm. Ina ia mafai ai ona faʻauiga i totonu o le dalsul I le TV Sow i le fou tele "utupoto" i le itu taumatau, lua sili atu tauagafau sili ona lelei lautele o le 20 cm).

O le taufaasese ua faia e faʻaauau ai ona o loʻo faʻaauau i le isi potu moe, talu ai sa i ai se avanoa i le va o le pito i luga o le vaega ma le mafanafana, na tuua ai le utu i le loloto. O le mea moni, i tua o le faʻapoleniina i le potumoe iina o se fausia falepuipui i totonu o le potu puipui, i totonu lea ua maeʻa le ata puʻe. I le faafiafiaga nofoaga ma le alatele, o le tuʻufaʻatasiga o le laa, o le laa, faʻataʻitaʻiga o elemene o mea.

Lipea

Tuʻufaʻatasiga o sitaili i totonu: galuega galue, Alamanuia ma Ecosil

O le zoming o le potumoe ua faamamafaina e niches. SODEDORAL i Paytograption Faʻataga oe e faitau ma le mafanafana aʻo leʻi moe. Aso na oso aʻe i le faletaele e ala i le faʻaofiina o le matte tioata na saunia i le puipui i tafatafa o le pepelo

Ina ua maeʻa ona toʻilalo vaega tuai, fausia ni piliki fou. O le fale mautotogi na amata ona suia atoa le toso. I potu uma, i le faʻaopopoga i le potumoe, sa tafe tapuni opeopea opeu o le popceen ma faʻaauea i lalo. O faamalama na suia, o le faamalama o le faamalama na faia mai se mea masani na faia mai le mea e tasi o loo feagai ma le umukuka ma le faauma o le pito i fafo o le taele). O le taualuga na tuufaatasia i Plarkboard, laititi tele i totonu o le latou tulaga (o loʻo tuʻuina atu ai moli o moli.

O puipui sa valiina, ma ua tumu i latou ma le loto i luga. I luga o le faapaologa na o le valiina o le pa o le pa ma suia le togafiti o le fola o le fola. O le potu malolo ma le potumoe ua saunia i le ea malulu, o faʻavae i fafo na tuu i luga o le falefelone (o fale mautotogi o le fale o loʻo talanoa i le lotoā). I le va o le i le va o le faleuila ma le faletaele na faia ai le mauaina ma faapipiiina se faitotoʻa faitotoʻa mai le ata ma tioata.

Tuʻufaʻatasiga o sitaili i totonu: galuega galue, Alamanuia ma Ecosil

Ua uma ona uma pa o le taele i le palepale natura

Faʻafeiloaʻiga Faʻatele: Maliega ma lanu

I totonu o lenei poloketi, o le a mafai foi e le faitotoa ona tautua le manatu autu: e le gata ina fausia se ERRGONOMED NOFOAGA avanoa, ae o le fetuunai foi o lona tele ma vaega. Ina ia aloese mai le nutimomoia o lapopoa lapopoa i luga o laina eseese (ona o ni potu laiti e masani ona foliga mai e teuteu ai), o nisi faitotoa i totonu na faia "." O lea, o le faitotoʻa o le potu malolo i le potumoe ma mai le umukuka i totonu o le faletaele na fausia i totonu o le flusesh ma vavaeʻese e le tutusa o puipui o laupapa afi.

Na iai le talafatu o le felauaiga i le auala savali, i le isi itu, na avatua le tutusa ma le maaleale sao. Faʻafetai i le fofo lea ma le atoa o le laina ma le faʻata-matua puipui, o se tamai ulufale o le potu liliu i se potumoe. O le tioata lanumeamata o loʻo suia ai meaafale ua faʻamamaina ai se tuaoi manino o le umukuka: o le galuega o le galuega e le mafai ona faʻafefeteina, ae ua faʻatusaina i le ea.

Fausaga

Tuʻufaʻatasiga o sitaili i totonu: galuega galue, Alamanuia ma Ecosil

E oʻo i mea ua tupu i totonu o lenei potu e pei ona tutusa o le lalelei o elemene O lea, o le kanels e faatusatusaina le lanu ma le totonu o le mamanu o loʻo i lalo o le acoustic failauga o le Flank TV

Tuufaatasiga o sitaili i totonu: gaioiga gaioiga, Alamanuia ma EcoStel

Tua o le faitotoʻa mai le laugutu atoa o se potu faʻatasi ma se faleuila ma teuga; I le faitotoʻa, i le itu tauagavale, - Niche ma le fufuluina masini ma o le boiler

I le fausaga o totonu, o foliga o gaioiga, alamanuia ma le Ecosil e tuʻufaʻatasia. Uma metotia ua fuafua pea i le faamautinoaina o nofoaga o loo foliga saʻo, ae le monononose, ma sa sili ma toʻafilemu. O le tele o paolo o efuefu ma susu paʻepaʻe na faia ai le pito i tua, o loʻo faʻaosofia ai le manaia o ni leo susulu, faʻapea foi ma lanu vavalalata.

Faafetai i le toe tuuina atu, o le vaega o meafale o meaafale na mafai ona tuu i totonu faapitoa sapalai taga; I se faʻaopopoga, o tioata laiti i totonu o puipui ua faʻamamafaina e le potu o tagata taʻitoʻatasi o loʻo avea ma seni o le 30 cm i le faletaele).

O le tusiata o le tusiata e faʻaaoga ai le tele o tusitusiga ma lanu e feteʻenaʻi ai. Ona o lea, o le potu malolo e tosina ai le mafaufau o le puipui, ia e faʻauʻu e ni vaega, na o lona ulufafa o Zebon, ma i le potumoe - o le ulu o le ulu o le faʻaumatia o lanu o lanu. I le tele o potu, o le maeʻa mai le lanu uliuli pogisa efuefu ua faʻaaogaina. O le vanimonimo e toefaafouina le laʻei ma osofaʻiga o maa i le mumu, peiseai ua nono mai ni manatu o le saua ma alamanuia. Ina ua uma ona pisia i mumu, o le faʻamafanafanaga tuai ma paipa na faʻatau mai ai se foliga faʻataʻitaʻia i le agaga o faletusi.

O le fua ma le foliga o le va o le va o faʻataga o foliga eseese o foliga, e lua nofoaga uma i le potu, faʻapea foi ma le tamaʻi taʻaloga i luga o le laei O luga o le umukuka modules, ona o le tuʻufaʻatasia o le fausia-i totonu o le fale e foliga faigofie ma mamafa.

Aveese le Tetee, sa matou malamalama e le mafai ona sefe le toeaina, "na fasiotia ai" pakete. O fola i potu uma na faʻataʻitaʻiina e se ata faʻataʻitaʻi o le procelain oona ma se tele lapisi i luga, faʻataʻitaʻiga o se maʻa masani. O le mea lava e tasi na tuueseeseina e puipui i le umukuka i le eria ma le faletaele (puipui, itupa). Na o le potumoe, na faʻataʻitaʻiina le fola i le tele o kapeta laupapa, ma le puipui pito i tua o le ulu i tua atu o le ulu na vavaeeseina e ok veneer. Moe i le va o le lua nofoaafi vavae ese le faletaele mai le potumoe na aveese, ma le matte tioata i se auala puʻupuʻu (2 cmpon "na aliali mai i le faletaele ma Toeitiiti lava i le taualuga. O le fola i totonu o le faletaele potu na laga e 12 cm, faapipiiina o se apefai shitch. O se leo taele masani na fesoasoani i le vai ma le auala tele o timuga. Talu ai o Windows alu i le saute sisifo ma le tele o le moli paʻu i totonu o le fale mautotogi, na faia i le faʻamalama i se paga o pupuni o le Roma: o se tasi o latou. A ulufale i le faletaele, faaauupegaina ma le faitotoʻa o le vaega o le tulimanu o le vaega ma se masini fufulu ma se polesi o le faaputuga ituaiga. I le faaiuga o le toe faaleleia, na ou faia le tagata e ofo: O puipui o le potu malolo na teuteuina ai le uliuli ma paepae o le benices, le potu laupapa - o le fale puipui - o le potu laupapa - o le fale puipui - o le fale puipui - o le potu laupapa - o le fale puipui - o le potu laupapa - o le fale puipui - o le potu laupapa - le potu laupapa - le potu laupapa - le potu laupapa - o le potu laupapa - le potu laupapa - o le fale puipui - o le laupapa tusi.

Olga livinova

Tusiata, o le tusitala faa-galuega

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tuʻufaʻatasiga o sitaili i totonu: galuega galue, Alamanuia ma Ecosil 12028_10

Matamata i luga

Faitau atili