Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana

Anonim

O se tamaʻi fale o loʻo fuafuaina e fuafuaina mo se tauleʻaleʻa, lea o loʻo sili ona lelei le faiā a le potu. O se manuia faʻatulagaina o loʻo iai le avanoa ma le faigofie o le gaioiga, faʻapea foi ma le lelei o le malamalama o sone uma. O le sueina o mea e faʻasaʻo ai le pule mama ma le faautauta, le faavae lea na avea ai ma tuufaatasiga o elemene ma lanu mafanafana.

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_1

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_2
Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_3
Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_4
Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_5
Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_6

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_7

I se tulimanu pito i lalo o le sofa, e tele tagata e mafai ona iai. Faʻatulaga le potu faʻatulagaina o loʻo avea ma mea e puipuia ai le lakapi

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_8

I le taimi pogisa, latou te liliu atu i totonu o se maupuʻe ua tapunia atoa le puipui atoa i fafo

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_9

O le tino 'ai e faʻamamafa ai le chandelier o le faʻamalosi tino foliga o loʻo tuʻuina atu e tagata uma

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_10

O le "togi" o le Lumeinares na fausia i totonu o le taualuga o loʻo faʻatulaga ai le gaioiga o le gaoioi o matagaluega. I le potu malolo, i luga o le mea e sili atu, o le tau e pulea ai: O moli autu o le tulaga o le sone o le sone i le sitepu "faavae"

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_11

I le potu ofu mai le alatele o le a mafai ona e oʻo atu i le lua itu o le faitotoʻa. O sea tali na mafai ai ona faia le gaioiga sili atu faigofie ma saogalemu, e aunoa ma le faʻaititia o le tele o le pro

O le pule o le fale mautotogi na taumafai e fatuina sina mea itiiti, lautele ma le valevale avanoa mo faʻafiafiaga ma fesoʻotaʻiga ma uo. E ui i laina matamuli, taofiofi le tofo ma le itiiti ifo numera o vaega, o totonu e le mafai ona teʻa, ma zonge (sa manatu o le taʻele atoa) e fetaui lelei) e fetaui lelei) e fetaui lelei ma le faletaele.

Toe fausia

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana

I totonu o le potu puipui o le umukuka, o moli moli o loʻo tuʻuina atu i le lua niches-fasi i luga o le laina faʻapipiʻi, vali i le uliuli. O le ata o se uiga ma se laulau 'ai. Hinged umukuka modules ma kapeneta i NICHE o loʻo faʻamatalaina e ala i le faʻatusatusaina "

O le fale mautotogi ma faʻamalama e lua, o le pito i tua o loʻo i fafo atu o loʻo pei o se faʻasologa ma se laʻei o se tulimanu (tafatafa o le faitotoʻa o le ulufale). Na o le faletaele ma le ofu o le potu na faʻaesea i ni vaega. Na sefe le faiga o le fausaga - o le l-foliga mai o le gaoioi mai le faitotoʻa faitotoʻa i le umukuka, faʻataga oe e manumalo i le avanoa mai soʻo se mea i le fale i le fale mautotogi.

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana

Potu malolo

Ona o le tamai vaega o le kapeti puipui, tuaoi i le faletaele vaega i le ituaiga o le mataitusi "T", e mafai ona faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete le protoscobam) kapeneta mo le teuina ma le leoleo. I le isi itu o le vasega, i totonu o le faletaele, tuu le pamu fufulu fufulu ma le pou postol. O le televave o se vaega o loʻo avea ai ma vaega o loʻo fuafuaina, o le taimi mulimuli, ma le itu na faia ai le potu malolo na faia se paʻu papaʻu.

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana

I le loloto o le faletaele, i le va o le asuck strip, o se mea manaia o se acho helf mo mea e mafai ona fuafuaina

O aitema tele e mafai ona fai se faʻaaliga vaaia i le faʻamuamua ma le faʻalauteleina o le avanoa, pe a fai o le sitaili ma le numera o totonu e fesoʻotaʻi ai. O le sofa - o loʻo i ai i le faʻatamala o le potu i le potu, o se laulau 'ai ma ni vae tetele ma le powstole stare, faʻaititia cuisine.

E tutusa lava manatu e tutusa ma lanu lanu: O malutaga paʻepaʻe o le fata o le fausiaina o le fata mo tusi ma isi, o loʻo faʻaalia atu i le lanu uliuli pata; O mea lava ia, o le faʻavaeina mai le kapeneta i le TV sone. O se faʻata lea e faʻavae ai e le volumamtiric portal, teuteu i se lanu enaena enaena ma uʻamea faʻapipiʻi.

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana

Fasi o le potu malolo

Lipea

I le fale mautotogi na faatinoina. O vaega fou na fausia mai i poloka poloka. Ua suia pupuni atoa ma sili atu, o faamalama na faia i le maa faa-tala faasotofesootai, sa faapipiiina i latou. Pa puipui e soliina le sipuni ai, misi - plasterboard. O le maualuga o le mea mulimuli e tuu i lalo. Se lautele lautele upu meli, vali i le paepae, faamamafaina le malosi o le tini.

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana

O le tuʻuga o le fola o le fola o le foloa ma le pupuga o mamanu ma Mose i luga o puipui o le suia o le fua o le potu

O le faletaele e foliga sili atu le popole i le mafaufau loloto ma le teuteuina. O le ieluga i lalo o le maʻa faʻalenatura o le malamalama o moli, o fea saofaga i le faʻalauteleina o le avanoa, o loʻo fesoasoani i le lua lautele sipela e faʻaofi ma mosaika. Latou te ufiufi le potu i le taimi faigata ma e peiseai latou te malosi ai puipui e salalau ai.

I totonu o le va o le tamai Tesra, i lalo o le ofu taele, i luga o le laufanua, e foliga mai, e oso aʻe le susulu o le vai, e pei o le susulu malamalama i luga o le la. O le fufuluina o masini ma teuina o fata ua tapunia ma faitotoʻa, ma i le ogatotonu o le itu o loʻo i ai le lapoʻa tele, faʻafetai i le puipui e le mafai ona i ai le puipui.

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana

Vaega

Fausaga

O le Studio Layout na manatu e le gata o le sitaili (discrexet wirmpourary) ma le fiafia i le lotogatasi (begee ma paluti ma laiti o le lanu enaena o le brown; I totonu o le eli a Demolar, o le nofoaga o lamepa ma le faʻamaeaina o meaafale eseʻese ua sasaina le mafuaʻaga o ituaiga eseese.

O le vaega tele o loʻo faia i le tele o elemene e pei o le faʻavaeina o faʻavae, ae o faʻamatalaga eseese, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasiga o ata kalafi ma tusi.

Le faʻavae o lea fuafuaga filifiliga o le faʻavae o le avanoa avanoa, o le ogatotonu o lea ua avea ma nofoaga faʻafiafia i le potu malolo. E oʻo i le galuega o loo i ai sa faatinoina le fale talimalo mo galuega, o se fuafuaga talafeagai atoa lea mo se alii talavou. I le mamanu o le fale mautotogi faʻaaogaina le tele o le malulu o le bege begee ma pallets, ua maeʻa ona faʻasoasoaina ai le pogisa. Tele le faʻaaogaina o le moli ata: o le tele o faʻafitauli o le tomai - tusi ma taʻitaʻi - Faʻatagaina oe e fatuina se moli uila. O le gatete malosi o le faletaele maua se nofoaga mo ni mea lapoa ma o se fale-i totonu o le faletalimalo. I le tulimanu vaega o le potu - o se lanu sili - Jacuzzi. Na manatu le tagata faʻatau i le soona faʻapipiʻiina o le vai o le vai o le vai ma le vai vai. I le potu malolo, i luga o le faitotoa i le faletaele, o le ea o le ea o loʻo faʻapipiʻiina, o le poloka pito i luga o loʻo tuu i luga o le foā.

Lydia bolshakova

Tusiata, o le tusitala faa-galuega

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu o le tamai potu o loʻo i totonu o lanu mafanafana 12032_18

Architect: Lydia Bolshakoova

Matamata i luga

Faitau atili