Pofani o le poletini paletini: Faʻafefea ona le itiiti ifo le maseʻeseʻe?

Anonim

Pofani o le poletini paletini: Faʻafefea ona le itiiti ifo le maseʻeseʻe? 12036_1

Pipile Piclelain Chotware: Faʻafefea ona avea ma puʻeina?

Ata: Tala o Ceramica

Pipile Piclelain Chotware: Faʻafefea ona avea ma puʻeina?

Ata: Pronda. Togiina mo fusi, faamamaina oloa, faʻapea foi ma isi faʻatatauina, faʻataʻitaʻi i luga o se pito maualalo o le itupa o le fola o le polesi

O le poletini o le poletini o loʻo iai se mea e le masani ai, o le faʻafanua o le masani o le vale, ae e fuliina pe a maua le vai.

Porcelain connewdure e lauiloa ona o le maualuga o le tetee atu i le tele o avega. Muamua lava, o mea ia ma se magafagafa fausaga i luga o le loloto atoa o le falepuipui i ai sea sea sea sea igoa. Sa te ofuina, o lona foliga mai e le suia lona foliga, ma i luga o le maaafua o le pa pupuni o le puaoa, o le tino masani, - tusa ma le fua o le tino o le faigata (mos fua). Ae peitai, o le gaosiga e foliga mai ua matua aafia. O le sili ona maualuga (valu iunite mai le sefulu mafai i luga o le moto fua) maua ai se masani (le le fiafia) popcelain totonu o le masini masini.

Ina ia mafai ona maua ni ata faʻapipiʻi (malosi o le lima i le ono iunite), o le pito i luga o le Grongy Soarter o loʻo tipiina i luga o le faʻauiga faʻapitoa o le susulu. I le gaosiga o le glazed propravin connewware i luma o le fana i luga o le fusuʻaga i luga o le laupapa, latou te faʻaaogaina se vaega ma le lanu lanu, ia foliga mai o le a mulimuli ane ai le lanu.

Faʻafefea ona faia le faʻamalosi tino

O le fola e teuteuina i le polesi poʻo le mafiafia o le polesini o le polesini, pei o se tulafono, avea ma vaega autu o le totonu. I lona aulelei, mama ma malo e lagonaina, ma ona o le ata o le malamalama, avanoa foliga sili atu lautele. Ae ina ua maeʻa le polesi, e tatala ai le bishopores i luga o le mea o mea, ma suauʻu ua paʻu ia i latou poʻo le valivaliina o mea e mafai ona taʻitaʻiina ai le faʻavae o le lavelave. E le gata i lea, o le susu o le foloa ua palu, ma o le mea lea e faateleina ai manuaga.

O le a leai se faʻafitauli pe a fai ina ua uma ona ta oe e togafitia o poletini, ma faʻapitoa faʻapitoa, ona avea lea maseʻesega, ona avea lea maseʻesega, ona avea lea maseʻesega, ona avea lea maseʻesega, ona avea lea maseʻesega, ona avea lea maseʻesega, ona avea lea o se faʻafitauli, ona avea lea o se maʻelega faʻapitoa, ona avea lea maseli. O le pito i lalo o le puipuia o le palu maualalo o le palu (ma ona sui) mai avanoa o le ese o mea ese, lea e faʻafaigofie ai i aso taʻitasi ma le aveeseina o vailaʻau i aso uma. Anti-Sgase o lona uiga o le faʻamalositino o le paʻepaʻe o le microerosy, e maua ai le suavai o le vai mai le ogaumu. O le faʻagaioiga o le tatau ona toe fai i taimi uma e tusa ma fautuaga a le gaosi oloa.

A o le tikeri o le malosi o le poletini o loʻo avea ma faʻagaioia o ituaiga eseese, o lenei vala e taua le mafaufau pe a filifilia se mea mo le maualuga maualuga o fanua (malae vaʻalele, ma isi mea.

I totonu o totonu o totonu, o le eseʻesega lea o le le manuia, o le faʻaupuga autu o le uiga o le suamalie o le fetaiaʻi.

Pofani o le poletini paletini: Faʻafefea ona le itiiti ifo le maseʻeseʻe? 12036_4
Pofani o le poletini paletini: Faʻafefea ona le itiiti ifo le maseʻeseʻe? 12036_5
Pofani o le poletini paletini: Faʻafefea ona le itiiti ifo le maseʻeseʻe? 12036_6
Pofani o le poletini paletini: Faʻafefea ona le itiiti ifo le maseʻeseʻe? 12036_7

Pofani o le poletini paletini: Faʻafefea ona le itiiti ifo le maseʻeseʻe? 12036_8

Ata: Melivud. Puipuia Painsins "i lalo o le Porcelain Congyware" (Meldud) mafai ona faʻaaogaina i totonu ma luga o le auala, 1 afifi. (500 ml) - 1180 rubles.

Pofani o le poletini paletini: Faʻafefea ona le itiiti ifo le maseʻeseʻe? 12036_9

Ata: Faber. Anti-slipsia le faʻavaeina mo fola saogalemu saogalemu (feeber), 1 afifi. (1 l) - 2246 rubles.

Pofani o le poletini paletini: Faʻafefea ona le itiiti ifo le maseʻeseʻe? 12036_10

Ata: Faber. O le vai ma le suauʻu e taofia ai le puipuia o le fofo mo spots mo le poletitu poʻo le poletini procelan streworks gres puipuia (feeber), 1 afifi. - 2900 rubles.

Pofani o le poletini paletini: Faʻafefea ona le itiiti ifo le maseʻeseʻe? 12036_11

Ata: Fiala. O lona uiga mo le puipuia o mea masani ma polesi lima hp / 90 (fila), 1 afifi. (1 l) - 6990 rubles.

O le tala a le telē fou o le tekonolosi o le mafiafia o le placedin tap e faʻatagaina ona faʻagaioia elemene ma se numera o le laʻau, maa, uʻamea, uʻamea. O le faʻamamaina e faʻaleleia atili ai le 3D aafiaga o le mamanu, faia ai ma le faʻaaloalogia ma le malamalamaaga, pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, i le dune aoina fusi (o chramica) ma le maualuga o galu. Ina ua maeʻa le valiina o vaega pito i luga o maua le susulu pupula, o le ma le matua o loʻo tumau, faʻafetai i le galu foliga loloto ma ola. Peitaʻi, e tatau ona tuʻu i lalo o le i luga o le laualuga o poletitu popcelain screyowware e sili atu le faigofie ona ofuina nai lo le faʻatusatusa. Ina ia mafai ona aliali mai le taimi, o le "sereful" e leʻi aliali mai i luga, matou te le fautuaina le tuʻu i totonu o nofoaga faʻaleaganuʻu, e aofia ai i totonu o le fale i luga o le fale o O seevae e mafai ona ulagia le fola.

Julia cunonova

Sui Faʻatonu o le Prekeing Faʻatonu o Tala Faatatau Ceramica

Faitau atili