Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo

Anonim

Faʻalelei le talita a le atunuʻu, e le gata i le suia o le mita, e aofia ai ma le faʻafouina o le puipuia o otometi. O le a filifilia lelei masini o le a fesoasoani e puipuia lau fale e le gata mai le matagaluega pupuu, ae o le afi, moli uila ma isi faafitauli.

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_1

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo

Ata: Legion-Media

I tausaga ua tuanaʻi, na avea atili le mana o le tamaiga, o le mamafa na ave i ai i latou taimi uma. Manaoga ma le Puipuiga Puipuiga ua faʻateleina - Aleʻaiga "Cradio Roads" (Puipuiga Taʻavale i lalo o le Scuck Chiuks) Faʻavasegaina le CHOD E sui ai, na latou o mai i le tele o aso nei ma atoatoa modular mataga ua faʻapipiʻi i luga o le taulaga.

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo

Ata: Abb.

Afai o le fesoʻotaʻiga e leai se rcd, e mafai ona e tuʻu se mea i fafo atu ma le puipuiga otometi, fai mai abb faʻataʻitaʻiga ma le mafaufau lelei o 30 ma. O au tafafao na faʻapipiʻi i totonu o le faletaele ma isi nofoaga e manaʻomia ai le faʻateleina o puipuiga puipuia. A amata le RCO, ona o le faʻafitauli o le a tape

O le tulaga muamua o le puipuiga - o le matagaluega

O masini o le muamua tulaga o le puipuiga - o le matagaluega o bookyers - e masani ona puipuia le uaea-kuata kuata o le uaea ma eletise eletise mai i le tele o le malosi e tupu muamua ma se matagaluega puniti. E tusa ai, e manaʻomia le filifilia o se masini e fuafua i le kolosi o le uaea ma le metotia o lona kesi.

I aso uma o le olaga, na suia ai suiga i aso uma i aso uma mo le 6 i le 32 ana tupe; O lenei faailo e tatau ona taua i luga o le oloa. E faigofie ona manatu o le Otopata e le 6 ma le 10 a e faʻaaogaina i le moli moli ma se tamai avega (itiiti ifo nai lo le 1 kw E masani ona faʻapipiʻiina masini 16 i totonu o fale. Mo se mea faʻapitoa mea faigaluega (mo se faʻataʻitaʻiga, o le tafe vai vevela), otometi 32 a pe sili atu manaʻomia.

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo

Ata: Obi.

Puipuiga masini o loʻo faʻamauina i luga o se taʻele o le tino e manaʻomia ai le taulimaina. O pusa modolala faʻapitoa o le a fesoasoani e faʻaleleia le saogalemu ma tuʻuina ia i latou se foliga manaia.

O le a le mea e tupu i le fesuiaiga pe a o le avega i luga o le fesoʻotaʻiga e sau i se tulaga lamatia? Ua amata ona vevela le uaea. O le masini e aofia ai le vevela o le tatalaina ma le bimetallic ipu. A oʻo mai le vevela o le vevela, e aʻafia ai le kamuta e faʻapipiʻi ai le auala e soli ai le fesoʻotaʻiga. Afai o le avega e sili atu nai lo le numera, ua tape le masini. Ae a o le avega e faaluaina i le tele o taimi, o le tapunia o le a mulimuli i nai sekone.

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo

Ata: O le Aloalin-Ala o Faasalalauga

Faʻamuta le fesoʻotaʻiga i le taimi puʻupuʻu, o le isi faʻamatuʻuga o loʻo faʻaaogaina - eletise. E tape le taimi nei toeitiiti lava - mo Milliseconds. I le taimi lea, o se puʻupuʻu matagaluega o loʻo i ai nei o loʻo faagasolo i le masini - i le faitau afe o amps. O faʻataʻitaʻiga a le aiga o le otometi e masani ona mamanuina mo le maualuga o le puʻupuʻu matagaluega o le 4500 poʻo le 600 A. Afai e sili atu, o le faʻasaolotoina e le mafai ona talepeina le filifili.

A filifilia se fesuiaiga, faʻaopopo atu i le tulaga o loʻo iai nei, ua ou mafaufau i le ituaiga o ai. O loʻo faʻaalia e mataʻitusi Latina B, C (e leai ni isi ituaiga o masini i aso uma o le olaga) ma o lona uiga o le maualuga maualuga o le faʻaaogaina o le masini e mafai ona taofia ai le eletise. Ituaiga o masini e teuina aʻo leʻi faia le filifili 3 ... 5 o le numera numera, ma le ituaiga C - 6 ... 10 lotu. Masini ituaiga C ua faʻaaogaina i mataupu o loʻo i ai le malosi eletise eletise mafai ona fatuina se isi (so-taʻua o le tali i le amataga.

E le tatau ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻi uma paketi ma masini e ala i le tasi ki. E manaʻomia tele mo vaega taʻitasi o masini o loʻo tuʻuina atu lona lava masini.

O le a le mea e tapunia ai le eletise?

Tele tagata e le mafai ona gauai atu e masani ona tapunia tapuni o le sosolo i fafo atu o le sosolo, o se tasi o le sili ona masani ai i aso uma o le olaga. E le aunoa le "tuʻituʻi i luga o le 'au

Masalo o loʻo latou vaivai, latou te le faʻafetaui i le avega.

O se faʻaiuga o se tagata ua ona taofia ma alu i le faleoloa mo otometi sili atu le malosi - i le 20, 25, ma sili atu i le 32 A. Taofi: E le mafai ona sui le oktatata e aunoa ma le faʻatalanoaga! Ma o le tele e le tatau ona le amanaiaina le tapunia. I le avea ai o se tulafono, latou te sainia le vaega o le uaea ua faʻaleagaina pe e le o feagai ma le avega. Afai e naʻo le sui o le masini i le sili atu le malosi, o le a faaseʻe ona o le a faʻamafanafana ma faʻaputu vave.

Faʻafefea ona puipuia le timu o iai nei?

O le matagaluega o le Britoketi o le puipuiga o le puipuiga mai le puʻupuʻu o le matagaluega ma le fesoʻotaʻiga i luga.

Ae paga lea, e mafai ona faia e le eletise a isi lamatiaga e puipuia ai isi masini.

Puipuiga faasaga i le teʻi. Tulaga maualuga-tulaga lautele - O se masini tapunia tapunia (Uzo) - na aliali mai i le 70s. Xx senituri Ma talu mai lena taimi o loʻo faʻaaoga lautele i atunuʻu atiaʻe. Fuafuaina o le eseesega i le malosi o mea o loʻo i totonu o le tagata faʻatautaia i lalo o le voltage i lalo o le fogagaga ma leai se galuega, e mafai e le RCD ona iloa le taimi nei i le auala (le faʻailo). A faʻapea o loʻo iai nei le tau o loʻo i ai nei (faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei) e mafai ona faʻatupuina le taua, o le RCD ua faigata ma tatalaina le filifili. O le taimi tali e tatau ona laititi (o le tele o masini e tele ai le milliseconds). O le faʻatatauina autu mo le filifilia o le Uzo mo le tagata faʻatau o le lautele o le ganukge o le taimi nei (o loʻo faʻaalia i luga o le mataupu).

O faʻataʻitaʻiga sili ona iloga o loʻo taumafai i se tasi e tutusa ma le 10 ma. O sea Udo e mafai ona fautuaina mo le faʻapipiʻiina i potu susu (faletaele, Sauni) pe, mo se faataitaiga, i le vasega pepe. Peitaʻi, o se mea taua e mafai ona tali atu ai le masini maaleale e tusa tusa o le fesoʻotaʻi malosi malosi (2-3 kw) metotia. O lea, i soo se mea, o loo ave pea i se mea e faʻaaoga ai le UZO, lea na faʻaosofia i le taimi nei o le 30 ma. O lona aafiaga e matua pa "ae manatu e saogalemu mo se tagata soifua maloloina i lalo o tulaga masani (i le potu vevela ma maualalo susu). Ae o le taimi nei e mafai ai ona e fesoʻotaʻi se auala malosi i le fesoʻotaʻiga.

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo

Ata: B. Orsis bezel / avega ala ala

Faapipiiina i luga o Drail o le a le faigata. O masini o loʻo faʻatulaga e faʻaaoga le fuga o le tautotogo. Ina ia faʻaʻoleʻole le tautotogo, e manaʻomia le faʻatuai (a). Clomping feololo o fefiloi. Mo le uzo ma le uzip, o le polarity o le fesoʻotaʻiga e taua, e le mafai ona le mautonu le vaega, le mautonu ma eleele (b)

Faʻafefea ona faʻaaoga le UZO?

O le nofoaga puipuia o le motusia o le masini e manaʻomia le masani ai le pule. Peitai, o le mea mulimuli, e le faigata - i le masina e manaʻomia e faasa ai le faʻamau i luga o le UZO tino. O le masini tautua o le a tape ma tape le voltage.

Afi puipuiga. O masini o le lona tolu o le tulaga o le puipuiga - afi-afi-puipuia eseese avega. O le mea moni, o latou tutusa o le uzo, ae o se maualuga maualuga trigger i le taimi nei (selau o le militeli). O ia fesuiaʻiga ua fuafuaina e puipuia ai mai le le lelei taunuuga o le le mautonu ua natia faʻaleagaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o ni togafiti na taʻeʻe ai le taʻitaʻi, o Clidw Clamp sa faʻavaivaia i luga o tulaga o le malae (e tatau ona ofiina i luga o le tino) - faʻatasi, o le faʻatinoga le mafai ona faʻamafanafana . O le fatuina e mafai ona malosi ma e masani ai ona taitai atu i se maunupa lapoa ma afi. Firewood Esewaial Switches tali atu i se mea faapena. O nei masini e mafai ona fautuaina i tagata e ana o fale tuai ma le matagi so matagi.

O le muamua tolu tulaga fautuaina faʻamalosi puipuia puipuiga mai faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma mea i totonu. O tulaga taʻitasi nei e lua - puipuiga mai faʻalavelave leaga.

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo

Ata: Schneader Seletise

O o matou fale e tele mea taua o loʻo i ai le puipuiga faʻatauaina i le faʻaleagaina o le faititili-faʻaleagaina ma faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Puipuiga mai le voltage sili atu. Afai ae le o le 220 v Network faafuasei tautua 250-2800 V O le mea e mafai ona toilalo ai le mea faigaluega a aiga. Tele tagata gaosi, o le iloa o foliga le fiafia o le atunuʻu o mea leaga, saunia a latou mea na fausia ai, ae o le puipuiga o le lona fa o le atunuʻu.

E tatau ona faʻapipiʻi le Uzip i fale uma i le uila ma liligiina, faʻapea foʻi ma fale ma eletise eletise o loʻo i ai i le itu i lalo o le tausaga).

Puipuiga mai le pue o le sili atu. O mea talafeagai o le lona lima o le tulaga (o le mea lea e taʻua o le ultrasound) puipuia le malosi o le malosi o le malosi mai o le malosi o le malosi o le volcase) o le volcseos e sili ona matagofie.

Filifiliga mo le filifilia o le Solitulafono Solitulafono Fuafua e faʻalagolago i le ituaiga o masini eletise ma le natura o le avega

Eletise eletise (masini) Mana, Kwt Rating matagaluega o le matagaluega motusia, ma Ituaiga o le Demononnection
Pusaaisa 0.3 ... 0,5 6. Mai
O le vai o le vai o le faaputuputu ituaiga fa lua sefulu I totonu
Vai vevela tafe 6. 32. I totonu
Umukuka scket (eletiseina o le utupoto, tootoo, pamu) 2. 10 I totonu
O le ea malulu 3.5 lua sefulu Mai
O hathash 2.5 sefulu ma le ono Mai
Eletise eletise lima 25. I totonu

O masini o le puipuiga taʻitasi o le puipuiga o latou tele o galuega ma, e ala i le tele, aua le faʻaputuputu ma masini o isi sitepu. Ae ui i lea, o nisi o latou e mafai ona faʻatinoina galuega o le tele o tulaga o le puipuiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e valaʻauina ai tagata e ese, o loʻo tuufaatasia o faʻafitauli o le au faʻafatoga ma motusia o tagata ese, o le, vaʻaiga o le tulaga muamua ma le lua. Ua fautuaina i latou e faʻaaoga, aemaise, ma le siʻitia o se tulaga lamatia se matagaluega i luga o le fooga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i fafo o vaega o autu (faʻatoʻaga fualaʻau ma moli elemene) e faʻaauupegaina i diphafts.

O masini uma e tatau ona fesoʻotaʻi i se faʻasologa malosi, e tusa ma fautuaga a tagata gaosi ma manaʻoga o le alu i le alu i le fale talimalo ". O polokalame tuʻufaʻatasi e mafai ona faigata, o lea e ulufale ai le galuega i le agavaa.

O masini uma o le puipuiga o aso nei, pe a faʻafesoʻotaʻia le mea leaga, e tatau ona saʻo ma le le mautonu, ma le le mautonu, fai mai, vaega ma le le faʻaituau ma le le faʻaituau ma le le mautonu. Ae paga lea, o le udo ma isi masini e masani ona fesoʻotaʻi sese. O a latou tulaga, o le a le aoga le EDO, ma sili atu, masalo. Faatasi ai ma fesoʻotaʻiga talafeagai, o masini uma e masani ona tautua "mai le toe faʻaleleia e toe faʻaleleia".

O le malepelepe e masani ona tupu ona o ni mafuaaga mamao. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua tele naua le mataga-mataga pe a fai o fesoʻotaʻiga ua mataina, e mafua ai ona foliga a sepala malosi, pei o le a le loto telē. I se tulaga lautele, o taʻitaʻi taʻitasi o le masini masini faʻaititia lona punaoa. O le mea lea, e le tatau ona e faʻaogaina ni masini puipuia o ni fesoʻotaʻiga. Mo le puleaina o le pule, e sili le faʻapipiʻiina o ni suiga faʻapitoa ki. Afai e leai se a chips, ona e vavae ai lea o le avega uma mai le fesoʻotaʻiga ae le o le vavaeeseina, tape le metotia ma moli.

O se tasi o le sili ona taatele i luga o le aupito sili ona taatele - o le Uzo e le galue i le lua-uaea fesootaiga (e aunoa ma fanua). O le mea moni, afai e leai se laueleele, e le o le faʻatuina o le RCD, ae e te manaʻomia! Afai, tatou fai, i se masini fufulu, o se mea faʻaleagaina e aunoa ma se puʻupuʻu matagaluega (luga o le tino 220 v), o lona faʻagaioiga o le a leaga ai.

Sergey Akinfeev

Faigofie9 Auina Pule, Schneader Seletise

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_8
Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_9
Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_10
Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_11
Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_12
Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_13
Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_14
Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_15
Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_16

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_17

Tolu-Vaega fa-module otometi DS203NC Extralials o le taimi nei ki (ABB). Nomilil lagona: 30 ma, 300 Ma

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_18

Uzip faigofie9 (schneader eletise), tolu pou + neural

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_19

Udo VD1-63 (IEK), 707 NUMBRS.

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_20

Avega ki (IEK), 126 olo.

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_21

Haiger uta ki (faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaliliu ai le faiga mai le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafaʻilagi i le komiti), e oʻo i le 40 a, 1500 rubles.

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_22

Faigofie9 ratotom (schneader storey), 30 ma le iloa

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_23

Utaina Pulea Sui i le otometi poʻo le tusi lesona o loʻo iai (Herger)

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_24

Tatala otometi: Faigofie9 faasologa (schneader storess)

Fale i lalo o le puipuiga: Otometi Futa, Eseese ma Uzo 12045_25

I le 6 a (IEK), 71 rubras.

Faitau atili