Afi mafaufau

Anonim

Tele o le au faigaluega i le fale afi o se magalafu. O le taimi nei, malulu, latalata atu i ai e manaia tele le nofo, matamata i le afi mumu ma crackering lamepa. Ae, o le mea e faanoanoa ai, o le fafie i totonu o le fale o lenei vaiposo o mea taugata, lea e mafai ona faatagaina i tulaga faapitoa. O se isi mea sili ona lelei ia te ia o le a avea ma o le natura eletise eletise

Afi mafaufau 12046_1

Tele o le au faigaluega i le fale afi o se magalafu. O le taimi nei, malulu, latalata atu i ai e manaia tele le nofo, matamata i le afi mumu ma crackering lamepa. Ae, o le mea e faanoanoa ai, o le fafie i totonu o le fale o lenei vaiposo o mea taugata, lea e mafai ona faatagaina i tulaga faapitoa. O se isi mea sili ona lelei ia te ia o le a avea ma o le natura eletise eletise

Afi mafaufau
Ata: "Tetee o fana ma polesi", e le pei o fafie ", uso", e leai se aoga mo le au powercations latou fuafuaina e faʻapipiʻi. Latou te le manaʻomia ni faʻailoga, o le faʻalapotopotoga o faʻaopopoga o tupe tausuaga e le manaʻomia le tausisia o le afi faʻapitoa o le tau. Masalo na o le pau le tulaga - eletise, pei o le tele o masini eletise eletise, e le o faʻamoemoe mo le faʻapipiʻiina ma le faʻagaioiga i potu susu. O le tulaga masani o le nofoaga o le nofoaga o se potu malolo: potu potu ma potumoe.

Afi mafaufau
tasi

Ata: Leroy Merlin

Afi mafaufau
2.

Ata: Le afi moni

Afi mafaufau
3.

Ata: Glenrich.

1. Electrocamine Sofie i se vaega masani.

2. Vest Wingne (muliona moni).

Afi mafaufau
fa

Ata: Le afi moni

Afi mafaufau
lima

Ata: Glenrich.

Afi mafaufau
6.

Ata: Leroy Merlin

3, 4. Electrograms ma Poroters teuteuina i le agaga o onapo nei: Astoria faʻataʻitaʻiga (Glenrich), Portal - Suafa Fala) (3); Wagner oloa oloa ma le eugene (moni afi) (41 afe rubles) (4).

5. Mavaega "Atlant" (Glenrich), Portal - O le Fatu o le Laau (65 afe Rullas). 6. The Clocplace mai le vasega vasega, faʻapipiʻi i Luton (Moni Flame) Portal (40 afe Rullas).

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le masini ave naʻo ni nai minute. Ua lava le faʻaaogaina, tuu i tafatafa o le puipui pe tautau i le puipui ma fesoʻotaʻi le mana e ala i le mana masani. O le patele o le taumafaina i Authrocamines, o se tulafono, e le sili atu i le 2, o lona uiga o masini a le aiga grid o le a le faamalosia.

4 Electrocamine filifiliga filifilia

tasi. Fiafia lelei. Masalo o le tulaga lenei o le taua tele - o le afi e tatau ona fiafia ai mata. O mea lelei ma lagona e mafai foi ona talia foi - flashing aloiafi, crackering o auala.

2. Ituaiga o le afi ma le portal . O la latou fuafuaga e tatau ona fetaui ma le sitaili o le potu. Faʻavasega Igilisi, Suetena faʻaititia, o le Idern High-tech-tech, Cozy Arc - e faʻamoemoe uma i totonu.

3. Fua. A filifilia se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina le "televise tulafono": o le mamao mai le tagata vaai i le magafaga e tatau ona tolu - lima o le "mata".

fa. Vevela. O le a e faʻaaogaina le eletise eletise mo le tele o potu o loʻo faʻamalieina? Ona suʻe lea mo se masini ma le faʻauigaina "afi", mafai ona galue o se vevela.

Loto mumū

O le vaega autu o le electrocamine mamanu o se fatu fatu po o se fana faapapa. O lenei node e nafa ma le fatuina o le afi mumu. E foliga mai e ese mai: pei o se va tuusaʻo (moli poʻo le kolole i luga o le uʻamea uʻamea) pe o se taulaiga ma malala, ae faʻapipiʻi i totonu o le uamea kapeti. O le faʻatonutonuina o le faʻavae, o le mea e taʻua o le fatu, ua taʻua o le Pourtal (Filifilia elemene). I le tele o faʻataʻitaʻiga, o le matafaioi a le portal ua taina i le kaseti kaseti. Faʻalagolago i le fausaga, o loʻo faʻaalia e le masini i le maketi e mafai ona vaevaeina i ni vaega o vaega.

- Asiasi i uila afi ma le uafu gaosia i le ituaiga o le pusa. O nei masini e mafai ona faʻatinoina i le agaga o vasega poʻo le maualuga-tekonolosi. I le iʻuga, o le matafaioi a le TV mo televise poʻo isi mea na faʻaalia i nisi taimi o se poposal mo electtrocamine.

E tele mea e tatau ona iai le eletise, mo se faʻataʻitaʻiga, faigofie o gaioiga (leai se mea e faʻamamaina ai lefulefu ma le tau) poʻo le tau: e mafai ona e maua ni faʻataʻitaʻiga i le 10-15 afe.

- Malaiina ma se ata filifilia filifilia. Faʻaofi le magalafu e faʻapipiʻi ai i totonu o le tele o faʻavaʻa e mafai ona e faigofie ona maua ai le portal. O le isi itu o loʻo mamao ese mai i latou na faʻaaogaina mo le mamanu o laupapa afi. E mafai ona e filifilia se laupapa laupapa i le Igilisi o le agaga, o le vaega mai maa (Grancy, Sountone, ma le mageso) mo le faʻataʻitaʻiga i le sitaili i le sitaili. O le mea moni, tagata fai pisinisi o electrocamines e le fesoʻotaʻi ma manaʻoga o le faʻaaogaina o mea e le o fefe ai i le afi mumu, mo se faʻataʻitaʻiga i le tulaga o le laupapa i luga o le CDF IDR.

O nisi taimi o le eletise eletise e faʻapipiʻiina i se masani uila, pe a fai mo nisi mafuaʻaga e le manaʻomia ai e faʻaaoga ma se afi moni. O le mea autu o le geometric fua o le faaofi ma le afi afi e mafai ai ona faia le symbisis asthetic.

- masini e faʻataʻitaʻi ese ogauluga.

- natiaina le pa puipui. E tele ina latou faia i le sitaili o le maualuga-tech.

Faʻaopopo atu i le mamanu o le mamanu ma le mamanu, o le electrogram eseese i le tele o ogaumu o le pito i luma mata. O le Station Screen Diagononal o le 25-30 inisi, e iai foi ma faʻataʻitaʻiga ma se afi afi o 35-36 inisi. Ioe, o le sili atu faigata, o le sili atu taugata le oloa. Afai o le averesi mo le tele o le magalafu i totonu o le faʻavae foliga e mafai ona faʻatauina mo le 10-20 afe o rubles, o loʻo taugata tele i le 45-46.

Afi mafaufau
7.

Ata: Le afi moni

Afi mafaufau
valu

Ata: Obi.

Afi mafaufau
iva

Ata: Legion-Media

7. Seti o Astra (moni afi), o le portic portal, lanu - walnut (29 afe rubles).

8. Faʻataʻitaʻiga Jazz (Alex Bauman), o le mea faʻapitoa (31 afe rubles).

9. Malau ma le afi i le alavai i le sitaili o le atunuu, maa mb faasologa (moni afi) (55 afe rubles).

Afi mafaufau
10

Ata: Leroy Merlin

Afi mafaufau
sefulu ma le tasi

Ata: Obi.

Afi mafaufau
12

Ata: "Center of the Burclaces ma Boilers"

10. Faʻataʻitaʻiga Sofie 26 ma se ata masani o portal (moni afi) (50 afe rubles)

11. Uo pusa Kyoto BAMOO (Alex Bauman) (21 afe NUMBERS).

12. Faʻapipiʻi Wall Bullplace Burbank (Dreplex) (83 afe o Rubles)

Afi mafaufau
13

Ata: Obi.

Afi mafaufau
sefulu mal le fa

Ata: Le afi moni

Afi mafaufau
sefulu ma le lima

Ata: Obi.

13. O fafo atu faʻataʻitaʻiga tala Black (Alex Bauman) (6700 CRR.).

14. Ua maualuga le afi mumu (5500 rubles.).

15. O le oloa ma le lauʻeleʻele orgal venice (Alex Bauman) (46 afe Rullas)

Faʻafefea ona faʻatulaga le afi eletise

E tele mea e susunuina ai le mumū moliuima tekonolosi. O le sili atu o le tufatufaina i aso nei ua maua electromechanical fausaga ma le faʻataʻamilomilo o le auvae ma isi e atagia mai ai elemene o le moli o le moli moli o moli moli O ia faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le Genrich, Alex Bauoian, Electrolux, o le tele o le afi mumu ma le tele o isi gaosi oloa. O le Poloketi Poloketi ua faʻamalamalamaina i le faʻafaileleina o malala ma totonu o le fatu, o isi mea lelei ma lagona lelei o loʻo faʻaaogaina (mo se faʻataʻitaʻiga ua mu afi).

Isi auala o le faʻataʻitaʻiga o le afi o le ofo glen drplep. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Opti-Hyst tekinolosi, o le vai vai e taina lea o se matafaioi taua, sa mauaina e se tagata unrasounde. Ua faʻaalia e le ALIʻI i tafatafa o lanu, ma o lona vevesi mimilo e iloa e pei o afi. O le tekonolosi tutusa o le 3D fog o loʻo tuʻuina atu i Alex Baiaman fana. Opti-V Tekonolosi e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le fauina o le fausiaina o loʻo faʻaalia ai le afi "i le faʻamaumauga" (e mafai ona suia vitio). Glen Morplex, Opti-V 2 tekinolosi, e faaopoopo avanoa i le afi o le afi. O le afi mumu pei o se mea moni, a o le faʻataʻitaʻiga ma le opti-v ma tini-V 2 tekinolosi tau i le tele o taimi e sili atu nai lo isi ituaiga o eletise. Fai mai, o le tau o le faʻaofiina o le diappplex opti-v e tusa o le 130 afe rubles, ae opti-v 2 faʻaaoga rubles.

Afi afi e pei ... susu

O se magalafu e faʻaogaina ai le vai o le vai o loʻo galue i le taimi nei o le suauʻu o le ea. Filifilia o se masini e tutusa, ia mautinoa e faamaoti ai lana faatinoga ma le tele o tane tane. E lava le suavai faʻataʻitaʻiga o le uma tane mo le 10-12 itula i le tele o faiga, i isi - naʻo le 3-4 itula. E manaʻomia le tane e fai si potu e mafai ai ma e le tatau ona faʻatumuina i le tele o taimi i le aso.

Tele tekonolosi ei ai vaivaiga. O lea, eletise eletise i se faʻataʻitaʻiga e maua ai se faʻataʻitaʻiga e maua ai se vaivai, ae maitauina leo. O le mea lea, e sili atu ona filifili le eletise. Altrazvoy Steam Beaderators manaomia ai le tausiga faifai pea. E manaʻomia le sasaa i ai vai. I le faafeagai i le tulaga o le siomia o le paroger o mea na fausia ai le mumū paʻepaʻe. O mea moni, o le mea moni, e mafai ona faʻamamaina le tagata, ae e sili le faʻaosoina o le faʻaaliga o le laufanua.

Tele afi faavaomalo e maua ai ni auala eseese o le taotoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasiga ma se eseʻesega faʻapitoa (mai le faʻamalosi o gagana i se lapoʻa lapoʻa) poʻo le taufaʻamataʻu coal mode. O le tekikapi, sili atu le matagofie o fana e masani ona faaauupegaina ma le mamao faʻatonutonu e faʻagaioia mea faigaluega e mafai ai.

Afi mafaufau
Ata: Leroy Merlin
Afi mafaufau
Ata: Leroy Merlin
Afi mafaufau
Ata: Leroy Merlin

Fireplace Meafaigaluega - o se ituaiga faʻapitoa o oloa e tautua ai e teuteu ai le totonu ma tuʻuina atu se eletise eletise

Tusa lava poʻo le a le mea e gafa ma le faʻaaloalogia o le afi, o le mea autu o le mea moni. Taua auiliiliga uma o le fatu ma le pisia o le soso ma enaena, fafie povi, malala, ofuvae. Pau lava le auala e mautinoa ai e mafai ona filifili se magalafu ma iloilo Lana galuega.

E le gata ile eletise, ae e faia foi nisi galuega masani. O le mautanega lelei i le tele o oloa o le 1-2 kw, ina ia mafai ona faʻaaogaina i le taumafanafana i le malulu o le tau o le punavai autu o le vevela, ma i le taumalulu - o se faʻaopopoga. E le faigata ona faʻaleaogaina lenei foliga, ma le maoaʻe ma faatagataotaua o le a faʻataʻitaʻia ai le afi, aʻo le le mafanafana. O faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma montana WT FS33ir Lucca Suite (moni afi), e aofia ai foi le Horpmostat e faʻatagaina otometi le vevela o le potu e tausia ai se potu vevela.

Faitau atili