Agaaganuu Aganuu

Anonim

O le ata o lenei mea leaga na faamafanafanaina e vali pa ma vali na fautuaina e le toeaina ma le maota tuai, lea na faasoaina mai e le talimalo. O taumafaiga a le Project tusitala na i ai le toe faʻaleleia o le "Afioga" liliu i totonu o se fale mautotogi, o le faia o se tulaga autu i le pito i luma

Agaaganuu Aganuu 12053_1

O le ata o lenei mea leaga na faamafanafanaina e vali pa ma vali na fautuaina e le toeaina ma le maota tuai, lea na faasoaina mai e le talimalo. O taumafaiga a le Project tusitala na i ai le toe faʻaleleia o le "Afioga" liliu i totonu o se fale mautotogi, o le faia o se tulaga autu i le pito i luma

O se ulugalii faaipoipo e masani ona taunuu e asiasi i le tama matua, ua maua se fale faʻasoasoa i se fale fou. O le faʻataʻitaʻiga o le ola ua taofia ai se seti o sone aoga: E lua potu moemiti sa manaʻomia, o se potu faatau, o se tagata faʻatau tino, ulaula. O solofanua o le leo tele na fai i le malosi o le mafui ma manatu o loʻo i ai i le vaega o le "aiga faʻafiafia", lea e apili i le tusi o loʻo avea ai ma tusi ". E le gata i le faia o se totonu, o le a tuʻufaʻatasia aso nei ma le masani ai vaega o le masani ai ma le ata filifilia o aiga, e aofia ai ma le ie maʻesega. O le mea moni, o le mea moni, na tatau ona taina se teuteuga faapitoa malosi.

Agaaganuu Aganuu
tasi
Agaaganuu Aganuu
2.
Agaaganuu Aganuu
3.

2. Leiloa le taulaga o ata tifaga ma le maualuga o cuukuc cornives na ave na o faʻaaogaina matala mai le faletusi ma le potu puipui ma le potu o le umukuka, ae o se nich framber.

3. O le portal o le afi afi ma se mauoa décor decorates o le avanoa o le tele o le tele o sone - o loʻo vaʻaia lelei mai itu eseese o le auala ma le potu malolo.

Agaaganuu Aganuu
fa
Agaaganuu Aganuu
lima
Agaaganuu Aganuu
6.

4. I le va o le umukuka-o le potu malolo ma le potu malolo faʻapipiʻiina se faitotoʻa faʻalua i luga o le grete glass tuu i totonu o le tele o le polofesa. O lima tino e le o se faʻapopoleina, ae tuu i totonu o le faʻavaʻa, lea e sili atu ona faigofie ma saogalemu.

5. O loʻo tau faʻapipiʻiina le umukuka modules e le latalata le tasi i le isi, ma i se mamao, o loʻo maua ai avanoa avanoa.

6. I lalo o le SEFUED SOFA aluga i le Loggia, Dust o le auala auala na nana ai

Toe fausia. O le fale mautotogi i le fuafuaga e pei o le faasologa o le faasologa ma le faigata o le puipui i fafo, o se tamai potu o latalata i le avanoa autu (e fetaui ma le Kapeneta nei). Vavaeeseina i potu, pei o le umi o le l-foliga o le l-foliga, na muamua faamatalaina e courter vaega. Faʻafeagai le faitotoʻa faitotoʻa, o le kariti ua tapunia le faletaele ma le faʻamalama a vaʻa. Na o le tele o suiga o fale, o se faletaele ese, latalata i le alafau na faʻaaogaina se potu faʻatau, ma le aluga o le potu aoga ua saunia (o fea le ulufale atu i le potu aoga ua saunia (i le taimi o le potu aoga ua saunia (o fea le ulufale i le potu aoga ua saunia (i le taimi e maua ai le potu aoga). Na faʻalautele mai e le potu avanoa i totonu o le potu malolo (o le faʻaiuga sa tuʻufaʻatasia i tulaga talafeagai), ma na vaevaeina le ala uumi i tamaʻi vaega o le faletusi. O le Loggia na musuia ma fausia se nofoaga o malologa (ulaula). Potu uma o loʻo i ai i le loloto o le fale mautotogi.

I tulaga fou

Saili i luga o le faʻatapulaʻaina o le nofoaga o le sili ona lelei nofoaga mo toe faʻamanatuga aiga e le faigofie i taimi uma. O lea, na tatau ona ou faʻasoaina le tele o le "ufifa": e le oea i totonu o se potu aupito itiiti, ma o lea o le vaega tutotonu ua faʻaititia i le maualuga o le lua na faʻaititia. AChetoba toe faafoi le The Lgata Luga foliga, aveese le vaega o le ata mulimuli ane, na tatau ona fufulu soo le tali a le 'au Leiloa elemene na faia e okaina. Mo le aoina o zhostovsky fata, na latou mauaina se nofoaga talafeagai i luga o le puipui o le umukuka latalata i le auala, ma Sounverir Magings, o ia na foliga muamua ma matagofie. Valivali vaega ma sunflowers i luga o le ogaumu ma le tioata tioata i le faletaele o le faletaele na faamamafaina ai le tusi lesona.

Lipea. Talu ai ona o le fale mautotogi i totonu o le fale fou i le fale, na tatau ai ona ou sasaina se laʻei fou. O loʻo tuuʻeseʻese mai vaega o le nofo i tuaoi, o loʻo tuʻuina atu i le pisapisao ("shumannet") ma sa teuteuina i Mrwall, na fausia mai le poloka poloka. O fola i totonu o le alatele, o le umukuka ma ogalaau o le ava malosi ma se moli moli o se malosi faapitoa, i totonu o le potu i lalo o le onk vene. O le nofoaga o loʻo faʻatulagaina i se auala o le alavai o le ea, o le galuega i le fafo o le siʻosiʻomaga e ala i le loggia na natia i lalo o le faʻaeʻe o le sami O loʻo i ai le fufuluina meafaigaluega ma o se vai faʻamafanafana boler. Ua suia faamalama ma sili atu, ae na faia ai faamalama o maa masani.

Feai

O lea i totonu o fale mautotogi, o loʻo sailia e le au vaʻa e fausia se isi potu maumaututu. Ae o lenei ua le faʻatagaina e le faʻavasegaga e tuʻufaʻatasia se ofu lelei e aunoa ma se faʻaititia o le avanoa, ma o lea na tuʻufaʻatasia ai meafale e teu ai. O le kapeneta e ofoofogia lava i le fetuutuunai i lalo o le potu a le potu e fetuunai ai vaega o le mea mulimuli. Ma, i se auala savali, na faamatala ai le faitotoʻa o le kapepe i totonu e ala i faʻata; I totonu o le potu moe, e ana le au faʻapipiʻi o ata puʻe na ufitia i le pepa puipui e tasi pei o puipui, e faʻamamafa le potu o le avanoa. O le ofuina o fale gaosi-i totonu o fata e matagofie tele e ala i le portal o se afi mumu tuai ma se fuaitau i le potu malolo. O le lisi o meafale e faia o le valiina gdned gdf. O faitotoʻa a le Kapeneta i le Restbook ma o le puipui pito i tua o le tusi o le tusi maʻa ua faitioina ma se ipu upu lanu enaena, faʻafetai pe a le tuʻufaʻatasia e maua.

Mamanuina. O le fale teu oloa na faʻavaivai ai foliga o nofoaga o le faʻamaonia, loto, malamalama ma fusifani. O elemene lanu o ie puipui na faia i le tusiaina o sooupu, ma suamalie fafine fafine i puipui puipui ma le ie puipui o mea mamafa, pupuni ma le faaeteete i le ata ma le tofoina. O mea anamua na nofoia ai tulaga pule: O le ulufale atu i le fale mautotogi ua teuteuina le fatafata o utupoto laupapa, ma le ogatotonu o le gaoa, o le "fiva" e leai lea potu tuaoi e lua e foliga mai o le toniga.

Agaaganuu Aganuu
7.
Agaaganuu Aganuu
valu
Agaaganuu Aganuu
iva
Agaaganuu Aganuu
10

7. Faʻasao i luga o le taʻaloga: i luga o le ofu sitaili o le Brandation Condreation na tuʻuina atu le tolu o le suauʻu o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻapopoleina, o a latou lamepa e faʻatino i Taffany metotia.

9, 10. Sa fausia i luga vaitusi i le pulelaa i luga o le Orio i le latalata i faamalama, o le lau le tala lea na teuteuina i le vaipuna o lo o tumu i le malupuipuia tele. O nei auiliiliga uma e maua ai le faletaele tutusa ma se matagofie por e fausia ai se miti lagona.

Agaaganuu Aganuu
sefulu ma le tasi
Agaaganuu Aganuu
12
Agaaganuu Aganuu
13

11. O fola o loʻo i le sone o loʻo vavaeeseina e se matua tumau ma le faʻamalosi, e pei o Mose, o le fefe e faʻalavelaveina ai le mamafa mai le tele o avanoa.

12. Mo le faletaele, o le puʻupuʻu o le plutping ua filifilia, o le fale teu fale na tuʻuina i le iʻuga o le tioata o le tioata, o le a suia ai le fua o se tamaʻi potu.

13. O le tuʻuinaina o se tusi taʻavale teuteu ma le aʻoaʻoina o le aofia ai ma panels. Lea ua ou faʻapipiʻiina se lamolemole lamolemole ma se pusaaita, ina ia faigofie ona fuliina le potu i se malo.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Agaaganuu Aganuu
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia
Agaaganuu Aganuu
Fuafua aʻo le i toe faaleleia e sili ona manaia le galulue faatasi ma tagata faʻatau, o a foliga na faʻavaeina, ma o le tofo e iloga i tagata taʻitoʻatasi. O lea, o le e ona o lenei fale mautotogi e talisapaia aiga tamaʻitaʻi ma, e le pei o le tele o tagata faʻatau, e lelei lava e uiga i le ata eseese lanu. O le talaʻaga o lenei atunuʻu na amata i le magalafatafata, ma o loʻo i ai pea le tagata faʻatau auiliiliga, ona o loʻo latou tuʻuina atu se tele o tala fou. E tele mea na faʻatali mo o latou lava itula i le faletaavale, mo se faʻataʻitaʻiga, o le aoina o TLL Prumaturav maua o se mea lelei o le loggo. O o oa uma i lalo o pou tu maota ma faitotoʻa faitotoa o laupepa, o se vaega o faʻamatalaga mo le aʻoaʻoga na faia ina ia mafai ai ona iloa atu le tele o nofoaga. O vaega teuteu e vali i lalo o le lanu o faitotoa e teuteu moli moli.

Tagata mamanuina Anna Yarovikova, Yulia Jayasnikova

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Agaaganuu Aganuu 12053_17

Designer: Anna Yarovikova

Designer: Yulia Myasnikova

Matamata i luga

Faitau atili