Manatu tamaoaiga

Anonim

O le sao o le sao i le SOWN Zone ua tuuina atu i le magoto i le paleti. Ae tutusa lava le taua o se faʻamatalaga faʻatulagaina i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo e faʻaaoga le faʻaaogaina ma faigofie e faʻatumauina le mama. E uiga ia te ia ma o le a tautala

Manatu tamaoaiga 12058_1

O le sao o le sao i le SOWN Zone ua tuuina atu i le magoto i le paleti. Ae tutusa lava le taua o se faʻamatalaga faʻatulagaina i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo e faʻaaoga le faʻaaogaina ma faigofie e faʻatumauina le mama. O le a e talanoa

E masani ona faʻaaogaina le fale i lalo o le magoto o se malaga le tumau mo se paketa lapisi. O le isi vaega o le teuina o le fufuluina o le faamamaina, malosi e tatau ona apoapoai atu. E masani lava, o le faʻamamaluina o le tino i totonu o le kapoti i lalo o le magoto, e ono le mafai ona opoina le sulugatiti o otaota lapisi. O meafaigaluega e faʻalagolago i ai e le gata i manaʻoga o tagata e ona, ae faʻapea foi mai le tele o le kapeneta (mai le 60 i le 120 cm), faʻapea foʻi ma le faʻatulagaina (tuʻusaʻo, o le faʻatulagaina o le (tuʻusaʻo). O le aoina o lapisi, o le a matou faia i se isi auiliili, o se isi mea eseese.

Manatu tamaoaiga
tasi

Ata: Blanco.

Manatu tamaoaiga
2.

Ata: Blanco.

Manatu tamaoaiga
3.

Ata: Blanco.

Manatu tamaoaiga
fa

Ata: Blanco.

1-4. Eseese faiga ma fiva faʻatagaina oe e faʻaaoga taʻitasi centimeter o le eria: O le tapuni o se fata lelei (1), o le pusa faʻapipiʻi i le teuina o mea laiti (3).

Manatu tamaoaiga
lima

Ata: Blanco.

Manatu tamaoaiga
6.

Ata: "Maria"

Manatu tamaoaiga
7.

Ata: nolte kcken

Manatu tamaoaiga
valu

Ata: "umukuka DVor"

5. O le supasa o le tino, o loʻo natia i se avanoa faʻapitoa, ua tuʻuina i le masini e manaʻomia e aveʻesea aveʻesea tatau pe a faʻaaogaina mea a le Kapeneta.

6-8. Faʻavasega lapisi mai ia matou e le taliaina. Ae o le tele o a matou tautoga na maua ni pusaaii i lalo o le satika maua, mo se faataʻitaʻiga, mo se faataʻitaʻiga, teuina i totonu o latou pateta, ma isi.

I o latou nofoaga

O tagata gaosi e ofoina atu i ni suiga eseese o pusa mo le aoina o lapisi ma otaota meaʻai, e mafai ona faigofie ona faʻaaoga le faʻaaogaina o le aoga o soʻo se kapeneta.

KDvets Kapeneta. Mo swating stades (agavale-lima ma le lima taumatau nonoa), o faiga faʻapipiʻi i le faitotoʻa e talafeagai - ma le tasi ma le lua pamu i totonu o le ogatotonu, lea e faigofie ai mo le faʻamamaina. A matala, o le puipui ua aveesea, ma a talepe, e fetaui lelei, e faʻafefeteina le pakete ma faʻatagaina oe e te faʻamauina le mama ma le maʻi i totonu o le itu ma le tumama.

Luga o le ram o le kapoti. Faigofie faigofie faʻafaigofie, aʻoaʻoga ma le faigofie, faiga e fai ai faʻamaʻi mautu, o se mautotogiga o loʻo i ai le fata faʻapipiʻi ma se fagu fagu lapisi. E faʻapipiʻi i le eseese o ni tamaiti. O le faʻatulagaina o atoaga faʻaopoopo ma le latalata o loʻo aiaʻia ai ma le leoa le taotoga. Uamea faalua-power coting sili ona ufiufi e mafai ona faʻaaogaina o se isi nofoaga teuina nofoaga.

Toefaafouina mamanu. O ut ut ut ata e fetaui lelei. Ua lava Aua le na tosoina lau 'au, ma e aveese atu ni laupapa le tatau ona "mau" i le kapeneta e saili ai le mataupu manaomia. O ia faiga e aofia ai le faʻapipiʻi-i totonu o le koneteina (mai le tasi i le fa) ma se uʻamea lelei mo le aoina o lapisi ma otaota meaʻai, faʻapea foʻi ma le teuina o vailaʻau. E masani lava ona latou faaeaina i palasitika pug-i fata - o lea, e faigofie ona teu e le gata afifiina ma vai vai. Mesh systems e mafai ona i ai se tulaga maualalo pe o le mauga. O galuega faapena e gaosia uma e mo tuu tuusaʻo ma tulimanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻatauga o faʻatau - o se plug-i le paket, o le mesh mey mo le laʻititi ma le loloto pusa mo vailaʻau o le fale. O le masini e matua talafeagai: Naʻo se vaega ma se pakete poʻo se tulaga atoa e mafai ona aveeseina mai le ulufafo.

Pusa faapitoa. E aoga le taliaina i le toe fetuutuunai paleti pa ma se ziphon malologa. Latou te tuʻufaʻatasia tuusao i lalo o le laulau i luga, saunia le avanoa i anotusi.

Manatu o se faapitoa

Tele kamupani na ofoina mai masini e mafai ai ona faʻaleleia atili le faigofie o le galuega ma le galue lelei o le laau magoto, e pei o le luto pepe, pei o faʻamuamua, otaota puʻeata, o otaota faʻaputuga. O nei masini uma ua mamanuina e faʻapipiʻiina i le wedge, lea latou te nonofo ai se avanoa taua. Pei o se tulafono, e faigofie ai ona tuu ia mea. E manaʻomia pe a fuafuaina e fai se lisi o mea faigaluega talafeagai, aofia ai ma se kapeneta i lalo o le magoto i le fale o loʻo manaʻomia, sa mafai ona faʻafesoʻotaʻiina le umukuka o faʻapipiʻi. A maeʻa mea uma, e manaʻomia le tuʻuina atu o se avanoa mo le gaoioi o suavai o suavai pe a faʻapipiʻiina le paluga ma le solomuli i luma o le faamalama. E leai ni faʻafitauli o ni tulaga: i le masani o le 60-centimitater chevine, e mafai ona e faʻapipiʻiina se fale faʻapipiʻi lapisi, ma afai e te maua ai se laʻau tele ma lapisi i totonu o fale puipui. O tagata gaosi lava e tasi e masani ona ofoina atu ni vaega eseese e fesoasoani e sili atu le lelei o le avanoa i le umukuka. O lea, i le Blonco Traisments e iai se sipela faʻapitoa siphon mo le fufuluina ma le uʻamea faʻavaʻa e taofia ai le tafega o le palu.

Dleary Kudryashov,

Tautua Tautua o Blanco Rus

O le au Faatonutonu Faʻafetai ile kamupani "Blanoco Rive", "Maria", "umkum Dorge", sui o le sui i Lusia mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili