O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai

Anonim

Matou te taʻu atu ia te oe poʻo le a le mea e toe faʻatulaga ai le vai o le vai, matou te iloiloina le uiga o ituaiga eseese o masini.

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_1

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai

O le siaki o alatoto e manaʻomia mo le tuʻufaʻatasia o le vai. Tuu i luga o fale maualuluga ma le suavai faatulagaina. O le masini faamalosia e mautinoa ai le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o le tino, puipuia tulaga faʻalavelave faʻafuaseʻi. Matou te iloiloina le ituaiga o toe faafoi ma vaega, o la latou fuafuaga ma le mataupu o gaioiga.

Uma e uiga i le siaki alatoto

O le a

Masini o le faamalosia

Na faʻapefea ona ia galue

Alatoto alatoto

- Spring

- romary

- siitia

- Susulu

O le a

O le toe foi mai o le faalataina e faasino i masini o tapunia E iai le faiga o le puipuia o le vai-faʻavae faiga mai suiga ile vai ole parameman: maualalo pe siʻitia le mamafa, popo. O le toe faʻamalosia node taofi le suavai, ae le o le mea e te avatua muamua i le isi itu. E puipuia ai ni mea e teu ai masini ma se auala tele mai le hydralic aafiaga.

Nei o mafuaʻaga autu pe aisea e manaʻomia ai le faʻaliliu mo le vai. Tuu i luga o nofoaga eseese. Matou te lisiina mea e mafai ona faapipiiina filifiliga.

  • I le vaieli pe lelei i luma o le pamu mumusu. O lenei mea e taofia ai le suavai vai pe a uma ona taofi le masini ma e le avatua le pamu e galue ai "luga o le mama".
  • I le vai o le nofoaga pamu.
  • Ina ua uma le mita-vai mita. Lenei o le a puipuia le masini mai le hydrowards, e mafai pe a faʻaaogaina le faʻalumaina o le sese.
  • I le offline Hatting system ma tele coupors ma eseese mamafa.
  • A o le i faia ni masini.

Afai e tuʻuina le alatoto i se fale le tumau nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le atunuʻu, e manaʻomia le maua o se alavai vai. A leai, pe a malu mai le faʻailoga oris, o le auala tele o le a ulufale atu, ma le totoa le peʻa.

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_3
O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_4

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_5

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_6

Faʻafefea ona faʻatulaga le siaki

Matou te tuʻuina atu ni ituaiga o faiga toto e faia totoga, ae ia tatalaina uma i latou i se tasi faʻavae. O le vaega tele o le tino gaʻoa o le tino, tele lava e masani ona faʻaalia foliga. E aofia ai se nofoaga tatala o loʻo fesoʻotaʻi i le paipa, o le tapulaʻa o soʻo se ituaiga, o le auala o le faʻaaogaina o lenei tapulaʻa, ma o loʻo fesoʻotaʻi foʻi i le paipa.

Mo le gaosiga o vaega o le kapeneta, eseʻese mea e faʻaaoga. E mafai ona avea ma afu, apamemea eseese o le Steel, maualuga-malosi-malosi-malosi-palasitika po o le titanielu po uamea uʻamea. Mo mea faigaluega a aiga, o le sili sili ona lelei apamemea. E taugofie tele lava, ae e umi se taimi. I totonu o le mataupu faʻapipiʻiina o se tapuni-ese elemene. Ia mautinoa e tatau ai mo le masani ai taotoga, o le fufusi o loʻo faʻaogaina e faʻailoga. E mafai ona faia i le palasitika, paʻu paʻu pe faia e ala i le faʻagaioiina o se manifinifi vaega o shinless steel.

  • Faʻafefea ona sefe le paipa mama: Iloilo o ituaiga o poloka ma fesoasoani i lo latou faʻamuta

E maeu le fetaui lelei

O le a tatou faʻataʻitaʻia le auala e galue ai le siaki alatoto. E leai se mea faigata i lenei mea. A o le tafe i totonu o le masini e toesea, o le tapuni-ese elemene o le maualuga o le sifi le paipa. O le taimi lava na matala ai le vavin, ma amata loa ona alu le vai i totonu o fale, o le mamafa o le vai e mafai ai e le auala ona suia le masini ancāi ma fesuiaiga. O taimi uma, a o le mamafa e sili ona maualuga, o le ato-ese elemene o loʻo taofia i le avanoa avanoa.

I le taimi o faʻagaioiga masani o le faʻamalosia, o le vai i lalo o le faʻamalosi e tafe i se itu. O loʻo faʻaalia i luga o le 'au fanafana fale. A oʻo mai le faʻamalosi i tulaga maualalo poʻo le tafe e suia ai le taulaiga ma taumafai e toe foʻi mai, o le auala e mafai ai ona fai le auala i le tatalaina o le mataupu. E matua maualuga lava le vai o le vai. O lea, o le vat latou vaʻavaʻai i le tafe e feʻaveaʻi i le isi itu ma tausia le malosi tele i totonu ole faiga.

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_8
O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_9

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_10

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_11

O Valiega o Tafafao

I luga o le faʻatau atu e mafai ona e mauaina ni ituaiga o gaosi oloa. O le faʻavae o latou gaioiga e tutusa ma le faʻamoemoega i totonu o le ata. Faamatala puʻupuʻu ituaiga taʻitasi.

Vaipuna

O manatu o ni ituaiga apili. E mafai ona i ai le disk poʻo le faʻaʻaisa. I le tulaga muamua, o le faʻaauau pea ona galue ai se ipu tisiū mai le uamea. Tautotogo o le fufusi i le nofoa. I lenei tulaga, o le ala mo le vai ua tapunia. O le tele o vaitafe e togafitia ai le tautotogo ma siitia le disk. I lalo o le faʻaititia o le mamafa, o le alatoto ua tapunia. O le faigofie polokalame lea e aoga i le suavai ala, lea e le mafai ai ona hyudrate.

Afai e iai se ono mafai ona tupu i aafiaga o le hydrauilic, faalua-mafaufau fausaga. E tutusa lava latou ma le disc, ae tapuni elemene, tatalaina le pu mo le vai, pepe i le afa. O lenei faʻauigaina o aʻafiaga o le tagata o le hydrauic. O loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga o vaneina o vataina ma le sili ona faʻaʻaisa. E faʻapipiʻi i le lavelave sitaitaga faiga.

O tulaga lelei autu o masini punavai e manatu o le fetaui lelei ma se tamai mamafa. E faʻapitoa tele faʻataʻitaʻiga o fesoʻotaʻiga e le manaʻomia ni mea faʻapitoa e faʻamatuʻu atu i le paipa. Spring system e matua faigofie lava ona faʻagaioia ma faʻapipiʻi, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faʻaupuga, e ono faʻatele ma faʻatanoa auala. Taua tele - e tatau ona latou aveese uma mo le toe faaleleia.

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_12
O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_13

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_14

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_15

  • Faʻafefea ona o le lolo atu o ou tuaoi: 8 faletaele toe faʻaleleia

Liliu

O le manava i totonu o lenei mamanu tautua o se pato apamemea. O loʻo faʻapipiʻi i le swivel Axis, o le mea lea o loʻo i luga o le pupuʻu pu. O le vaitafe e faalagolago i le fagu ma tatalaina se fuaitau e ala i le paipa. I le tulaga o le le lava o le faʻamalosi, o le petaʻai paʻu ma faʻaalu le pu. Afai o le lapoa o le vaega e tele, o le teʻi o le laʻau o le avanoa e matua malosi lava. O lenei fesoasoani i le vave ofu o le faamalosia ma mafai ona faaosofia hydrowards.

Mo lenei mafuaʻaga, o faʻataʻitaʻiga o lapo lapo i maua i le lē mautu le faʻagaioiga. Ua faʻaauupegaina i se isi masini e faʻapipiʻi lemu ai se supo i le nofoaga. Mo masini laiti, o ia matata e le manaʻomia.

O le autu o le siʻitia o polokalame e maualalo le malamalama i le tulaga o le filogia o le vai na aumaia e ala i latou i le lelei malosi. Ma le isi, e mafai ona latou galulue i totonu o paipa lapopoa. E moni lava, i faʻataʻitaʻiga faʻapenei, ua le mafai ona faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga.

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_17
O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_18

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_19

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_20

Siitia

I totonu o lenei fausaga, o le pu pupuni ufiufi le siitaga disk-spool. O vaitafe vai o loʻo agaʻi i lalo o se faʻamalosi o ni gaioiga. A faaitiitia omiga, ua tuulafoaia le pupuni, ma oso i luga o lona nofoa ma tuufaatasia le pu.

O le axis o loʻo faʻapipiʻi ai le disk o loʻo iai ina ia mafai ai le faiga masani o le alatoto e mafai ona i ai i le tulaga saʻo. O le mea lea, e le mafai ona faʻapipiʻiina i gata i le tusa ai, ma e sili atu foi ona o paipa o loʻo i ai foi. Ole mea taua lea ole siitia ole mamanu.

O lona lelei tele o le mafai ona toe faaleleia e aunoa ma le lafoaia. O le faʻamamaina ma le lipea galuega o loʻo faia e ala i se tagata faʻapitoa ma se tapuni taʻelaʻe. E le lava le leai o se mea e maua ai le fiafiaga o mea faigaluega i le maualuga o le faalavelave.

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_21
O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_22

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_23

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_24

Polo

O le uʻamea polo e faʻaaoga o se tapuni-ese elemene. O nisi taimi o loʻo ufiufi i se maʻa o le paʻu o le sili ona fetaui lelei i le nofoaga tulaueleele. O le polo o le Spring-utaina, o le mea lea, o le vai e le tautua, o loʻo faʻaalu ai le pu add O le tafe e alavai i le tautotogo ma suia i le polo. Pe a o le faʻamalosi o le faʻamalosi poʻo le toe foʻi mai, o le tautotogo-utaina polo i luga o le vai fetu.

O se ata faigofie ma le faʻatuatuaina lea. E mafai ona galue i le faʻaupuga, e faʻapea foi ma ni paipa. E lautele, faʻaaogaina mo soʻo se inisinia eseese. O nisi faʻataʻitaʻiga e faʻauʻuina i se tusi pasi ina ia mafai ona faʻamamaina i latou ma toe faʻaleleia e aunoa ma le le fiafia.

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_25
O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_26

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_27

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_28

Atituri e ala i le faʻapipiʻi metotia

Tusa lava po o le a le ata, o le ateni e eseese ma le faapipiiina auala. E ono faia lea filifiliga.

  • Flatleng ituaiga o le Masi. O le masini e faʻapipiʻi i le paipa o loʻo faʻaaogaina le lautele ma se faʻatonuga malosi.
  • TOFAIA. O le node o loʻo vaʻaia i le paipa vaega. O le sili ona faʻaaloalogia ituaiga o faʻapipiʻi, e manaʻomia mo faʻamatalaga faʻagaioia i siosiomaga malosi.
  • Mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le alatoto e leai ni fusi saipine. O le malupuipuia malu puipuia i le va o le flanges o loo i luga o paipa. O lenei embodim o loʻo i ai tapulaʻa i luga o itu. Mo faʻamatalaga o le lapoa lapoa, e le faʻaaogaina.
  • Faapipiiina o se ituaiga ituaiga. O le masini e faaauupegaina i le fusuaga fusi e faʻapipiʻi ai i totonu o paipa. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻavasegaina mo oloa o le lapoa tele.

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_29
O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_30

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_31

O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai 12061_32

Ua matou iloa le auala e galue ai ma le mea e toe foi mai ai le alatoto. E manaʻomia le filifilia o le masini e te siakiina le lapoa o le alatele o le auala tele, o le omiga i totonu ma le faʻasologa o le faʻaleagaina o le tafe. I se faʻaopopoga, e tatau ona e filifilia se nofoaga ma metotia o le tuʻufaʻatasia. E masani ona ave ni faʻapipiʻi o lenei ituaiga, ua uma ona faʻaaogaina i luga o le alatanu. Na avatu i le lautele o malosiaga o teuina faʻapitoa, o le mauaina o filifiliga talafeagai o le a faigofie.

  • Le mativa vai omiga i totonu o le fale mautotogi, o le a le mea e fai?

Faitau atili