Faapipiiina i luga o le Plaster Faavae

Anonim

Mo le faʻavae o le maualuga o laufanua o le taualuga ma puipui i potu ma le suamalie masani, ma gypsium plasters o loʻo faʻaaogaina i umukuka ma faletaele. I lenei iloiloga o le a matou talanoa e uiga i ituaiga eseese o sipelaga, o latou lelei ma migala

Faapipiiina i luga o le Plaster Faavae 12062_1

Faapipiiina i luga o le Plaster Faavae

Ata: Legion-Media

Gyptum Plaster o se matutu paluga faʻavae e faʻavae i luga o le gypsium brander, ma se tagata faʻapipiʻi ma polymer faʻapipiʻi. I le gaosiga, ua faapipiiina i ato o pepa muliseai ma le atoatoa pocethylene. I lenei faiga, o le fefiloi fefiloi umi teuina ma felauaiga (tusa lava pe le lelei vevela). I le maketi afiafi, o lenei 'ai oloa o loʻo ofoina mai e le tele o Kamupani: ruuf, vol, Sedrus (faʻailoga o le mea lelei ai), fanafanua (Neremot, Urkemol, Urkemot, Urkemal Visak), Urkeel Creebers), Urkeel Viclem), Urkeel Viclem), Urkeel Couclekar), Urkeel Viclem), Urkeel Visak), Urkeol Vicum)

Faapipiiina i luga o le Plaster Faavae

Primer Winlil Slil Slilton (1 Pack. 3 l - 321 Rub.). Ata: "VoMoma"

Faapipiiina i luga o le Plaster Faavae

Knauf "Treti-Greent" (1 Pack. 5 kg - 320 rubles.). Ata: toptoonit.

Faapipiiina i luga o le Plaster Faavae

O le eleele Pricing S-M (Upkol) (1 Pack. 5 l - 610 olo.). Ata: Knauf.

Faapipiiina i luga o le Plaster Faavae

O le eleele o le eleele ct 17 (henkel) (1 afifi. 5 l - 330 Rullas). Ata: Likool

Faapipiiina i luga o le Plaster Faavae

Knauf "Typhen-Pand" (1 Pack. 5 kg - 320 rubles.). Ata: Henkel

Faapipiiina i luga o le Plaster Faavae

Eleele ontocontact (Utakol) (1 afifi. 5 l - 491 olo.). Ata: Knauf.

Gypsum playters e fetaui lelei mo le malosi o faʻavae mai le sima, piliki, sima sima, Plystyrene, GKl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, Gwl, gwl. O le matutu paluga ua faʻafefeteina ma le vai aʻo leʻi galue. A uma lena, o le palasitilo na tumu ai taula ma pito i lalo, tulaga, tulaga o le puipui ma le taualuga, maua ai se malu malulu faavae mo le faaeaga o le pulumu. O loʻo faʻaaoga le Lotoa o aso nei i se vaega o le 50 mm, ma o nisi taimi e oʻo i le 70 mm. A o le taualuga, e i ai le pito i lalo o le mafiafia mafiafia optimil sili ona lelei - leai se sili atu nai lo le 30 mm. E faʻaumatia ai le taua tele, e sili atu ona aoga le faʻaaogaina o isi inisinia fofo ma pepa.

Ae le i faaaogaina nicsters, siaki ma saunia le faavae. E le tatau ona liliu. Uamea elemene e puipuia mai le sologa lelei ina ia aua le pipii i le tapuni mumu. O loʻo faagaoioia e le ituaiga talafeagai o le faʻavae Afai e tatau ona e tuʻu le sipuni ma le mafiafia o le mea e te ono manaʻomia e faʻatumu ai le grid. Ua lava le faʻaaogaina o le maualuga-tulaga, ae o le mea o iai. E faʻamalosia ai le vaega faʻapipiʻi ma puipuia foliga o faʻaputuputu i nofoaga o le popole, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻauma i le faʻavae o bases mai mea eseese (erc.), o le faʻamalosia o le vaʻa ma le O le tele o sela a le itiiti ifo i le 3 o loʻo faʻaaogaina i luga aʻe o le strokes 5-4 mm, ina ia atiina le fofo ma se tele tele vaega. O le Grid ua tuʻufaʻatasia i le fofo i le mafiafia o le vaega o le pito i luga.

Sergey glebov

Oloa Pule Tau Pulea Konauff

Faamatalaga mo le matagofie

O le lauiloa lauiloa o Gyppum Plan e mafua mai i le faigofie o le galuega. O le faʻagasologa e faʻafaigofie i le palasitika ma le maualuga mamafa o le mamafa, lea e matua taua tele pe a faʻaaogaina mea i le taualuga. E le gata i lea, o le vaega o le gyppnum plaster e le televave sipini ma faigata i le mataupu o itula, e faʻaititia le taimi o le taimi e mautinoa lava o le grapsnum. Ae ui i lea, ona o le folasaga o se fefiloi o fetuunaiga o tagata fefaʻatauaʻi, le taimi avanoa mo le faʻaaogaina ma le tulaga maualuga o le siʻitia tele, ma o lenei ua mafai ona oʻo atu i le 90 minute. E ui i lea, ua matua aoga lava le toʻilalo o le Ortheting Times of the Planfoge Depportment of Dications e ala i le afifiina, ma tapena le aofaʻi e mafai ona faʻaaogaina i lenei vaitau. A mafiafia, o le tele e fefiloi ma se fefiloi e aunoa ma le faʻaopopoina o le vai (o se tele o le suavai mafai faʻaleagaina ai meatotino o mea).

O le a matou faʻamanatu i tapulaʻa pe a galulue ma gypsum plaster. O loʻo faʻaaogaina naʻo le faʻatulagaina o potu o loʻo i totonu o potu ma le le suamalie o le ea e le sili atu i le 65-70%. O puipui o faletaele e mafai ona mafai ona ogatasi ma ia fefiloi, ae tuʻuina atu o le tuʻusaʻo fesootaiga o le fasi pepa ma le vai e le aofia ai. I le taumalulu, i fale le fiafia, o le Gyptum Soupter i lalo o Walpaper poʻo le vali o le a maua ai le susū, ma le vai malulu o le a aʻafia ai mea totino. O nisi taimi i fale fou, o le sipuni plaster e tatau ona ufiufi se nofoaga le tutusa o le sima sima ma sima. O le tuufaatasiga e le faigofie, le gata i lea, faafaigata le tulaga o le tele o vaega, mo se faataitaiga, o le outlet o le masima i luga o le sima ina ua mago (o le faagasologa e mafai ona tumau mo le tausaga). O tagata gaosi e ofoina atu a latou lava fua mo le tuʻufaʻatasiga o ia mea, o le itu manaʻomia o le maualuga maualuga o le eleele. O loʻo faʻatautaia ai le faʻaaogaina o le cyptum o Gypsium Plaster mai le sima ma tausia le sipelaga vaega. Ae paga lea, e le o le tele o galuega o loʻo tuʻuina mai i le maketi a Rusia e mafai ona faia nei galuega.

Faapipiiina i luga o le Plaster Faavae

Ata: Legion-Media

O Bastons e faapuupuuina ma leai

A o le i alu i luga ma faʻapipiʻi, o le laualuga ua faamamaina o palapala, efuefu, diska. O le faʻavae o Silceate ma Ceraramic Bricks, AEEED CAMERE, Fusi-fufulu poloka o loʻo faʻapipiʻiina ma eleele, e faʻaititia ai le latou mataaga o le prep vermar. Knauf "multigrrund" po o le "Airsengrgrnd", Primal C-M (Wetkool), WEBER.PER AZE. O le mafiafia, lamolemole bases ma le maualalo o le mafai ona faʻaaogaina le susu, pei o le monolithic sima, lanu sima, o loʻo togafitia ma luga o le fofo. Ona o lenei faamoemoe, e aoga le filifilia o se, mo se faataitaiga, knauf-betokontackt, o le solo), weber-botpeelite. O le faʻaaogaina eleele e tatau ona mago i le taimi o loʻo faʻamatalaina i luga o le oloa afifi (mai le 6 i le 24 itula). Ona alu lea i le tapuni. Ina ia mafai ona i ai se mea muamua i le efuefu, e le tatau ona tolopoina le amataga o le galuega.

Pros ma misses o palapala palapala

faamoemoe Miscuses
Ua faigofie ona tapena le vaega e tapena, toeititi lava sauni mo le faaaogaina. Faʻaaogaina naʻo le faʻatonutonuina o le teuteuga

Nofoaga vevela.

Plastic Thixtropic fofo e faigofie

I le galuega pe a apalai i le itu

ma mea faalava.

Le talafeagai mo nofoaga ma fale mautu

Maualuga le susu.

O le tali lelei ma fofo. Itiiti tumau nai lo sima,

E faigofie ona faaleagaina.

O loʻo i ai se tamai lapoa mamafa, o le paluga taumafa e toeititi lava 2 taimi i lalo ifo o le siʻosiʻomaga sisitema. E sili atu le taugata nai lo le sima.
Lava le mafai ona taofia le puipuiga i le loto maulalo

Ma punou i nai itula pe a uma ona talosaga.

E faʻatagaina ona faʻaaoga se mafiafia o le sili atu nai lo le sima plaster.
E le solomuli.
O le mea e faia e le faʻamalosi tino e teteʻe ai.
Faataga oe e maua se lamolemole ma lamolemole luga e le manaʻomia le tuʻuga.
Siosiomaga faauo mea, e le afaina ai tagata ma le siosiomaga.
E fesoasoani i le tausisia o le sili ona lelei o le le gaoia i le taimi o le taotoga o nofoaga.

Puipui faʻapipiʻi ma se vaifofo o le Knauf Ronband

I luga o le faʻamamaina mai le pefu, palapala, ua motusia atu le faʻavae o loʻo faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina le uʻamea. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻataʻitaʻiga o le 30 cm o loʻo faʻaaogaina i se vaifofo o le Knaufroband, o faʻamatalaga o Bekion e oomiina ma ogatasi i latou i le vaalele lava e tasi. O le mamao i le va o le kapeka e le tatau ona sili atu i le umi o tulafono. O le matutu Plaster paluʻai o loʻo sasaa i le agavaʻa ma le mama vai malulu ma faʻaosoina e se fafaga faʻafefeteina e maua ai le homogenetious, e le o le faʻaaogaina o le tele o le tele o le tino. O le faʻaiuga o le fofo e faʻaaoga i luga mo le 20 minute ma manatua le P-foliga o le tulafono. O le taimi lava e amata ai ona faoa (pe a maeʻa le 45-60 minute pe a maeʻa le lelei o le vai) A maeʻa le 15 minute, o le laʻeʻe o loʻo susu i le vai ma olo le lapotopoto gaoioi ma le palu o le supo. A avea le laualuga ma le matte, o le plaster e fesoʻotaʻi ma le lautele spatuula o spineless steel poʻo uʻamea uʻamea. A maeʻa le faʻamamaina o le vaega o le vaega, e mafai ona ufiufi le laufanua i le pepa puipui.

Faitau atili