E pei o se faiva

Anonim

O le fogafale o le laau o le sili sili ona taua vaega o totonu. O mea moni e faʻaalia ai ata, ata ma mea o ni laʻau masani, o le uluaʻi foliga o lea o loʻo sapalaiina i le tau o loʻo faʻaalu ai

E pei o se faiva 12069_1

O Paulo mai laupapa faalilolilo o laupapa o se tulaga ese lea o tu ma aga masani ma tekinolosi faaonaponei. O le fogafale o le laau o le sili sili ona taua vaega o totonu. O mea moni e faʻaalia ai ata, ata ma mea o ni laʻau masani, o le uluaʻi foliga o lea o loʻo sapalaiina i le tau o loʻo faʻaalu ai

E pei o se faiva
Ata: Corkstyle Braching, Mataala, pito i luga (Chammofer) Prorqut Boards mai le Oak Oak, Beek, Ash Fausia aafiaga le masani ai. Akak faia pe a fai e te manaʻo e faʻasao le manaia o le matafaga lagona ma le tino masani o le laʻau, ae o le lanu samasama-enaena e foliga mai o le gecma e foliga mai o chamoni I se faʻaopopoga, o isumu o le la o loʻo suia ai le lanu o lenei olaga olaga i le taimi o le taimi, tusa lava pe o lona eleele ua ufitia i se nofoaga puipui poʻo le suauʻu. O le Ash ma Birch Yellow, e susulu e le au uolanati ma avea ma auro enaena, o le ok pogisa le mafanafana o le pupuu o le amber chead. O lona uiga uma o lona uiga o le tasi taimi uma o le faʻatasiga atoatoa o fola ma meaafale, faitotoʻa, faʻasolosolo faamalama o le a le faapea. Peitaʻi, o mafuaʻaga o le a le aliali mai o le a le aliali mai pe a fai e te vaʻai atu i totonu o paʻu palu ma le lolomiina o le lolomiina.

E pei o se faiva
tasi

Ata: Matu

E pei o se faiva
2.

Ata: Corkstyle

E pei o se faiva
3.

Ata: o le pasi.

E pei o se faiva
fa

Ata: o le pasi.

E pei o se faiva
lima

Ata: o le pasi.

E pei o se faiva
6.

Ata: Corkstyle

E pei o se faiva
7.

Ata: Corkstyle

E pei o se faiva
valu

Ata: o le pasi.

5-8. O le numera lolomiina o le tekonolosi i luga o le fale laupapa laupapa ua nonoa ma le seneturi o amio masani o le lelei ma fou lanu. Le ata o Centernel Centius i luga o le afa fafie, lanu lanu, nusipepa liliu i fafo atu le tau i fafo atu o se sui masani.

E pei o se faiva
iva

Ata: Bouwerk Parkket

E pei o se faiva
10

Ata: Bouwerk Parkket

9, 10. Vaevaega lomiga lomiga (Basuwerk) e le tolu, ae lua vaega. Pito i luga - mai le ok (4mm), maualalo - mai pa o le autasi laupapa (7mm).

Ata i luga o le fola

O le tekonolosi mo le faʻatulagaina o fale faʻamasino masini e ala i le faʻanumeraina lolomiina o le matagofie o le matagofie o le laʻau ma le uluaʻi ata o nei. O tagata gaosi ia faʻaaogaina metotia fou mo le faʻaaogaina o fugalaʻau, o se lautele ituaiga o tamai faʻamalama ma tuʻu faʻatasi ai ma faʻamalositino latou i le ata o laupapa taʻitasi. Avybrav o loʻo faʻamamaina se vasega o le ofuina e le maualalo nai lo le 33, e mafai ona e mautinoa o le a le suia le pala. I totonu o kamupani e fai ma sui o lenei oloa i luga o le maketi Rusia - Corkstyle (fafie ma loka aoina), kaindl (pronedl ok).

Toe faaleleia e aunoa ma faafitauli

O le fale laupapa laupapa na mamanuina o se mafanafana ma faigofie-i-faʻapipiʻi fola. O le faʻatautuʻi "opeopea" metotia (e aunoa ma le faʻapipiʻiina o elemene o elemene i le faʻavae) e maua ai le tulaga taua o le tausiga. O le mea ua faatau ma sina tupe. O le a manaʻomia le faʻaleleia o le faʻaletonu o le fola, faʻataʻitaʻiga, pe a pa'ū mamafa pe faʻaoso mea mamafa pe faʻatonutonuina le laupapa. I lenei tulaga, tomai faʻapitoa i naʻo le 2-3 h sprket meafale ma vavae ese le ogalaau i le gau. Faʻatasi ai ma se vaega o le a lafoina, o le a faʻatau uma lava, latou te aoina vaega o totoe, ma le fou o le a tuʻuina i luga o le puipui ina ia latou tulaʻi mai i luga o se talaaga lautele. Ma le tiga, ma le le mafai ona toe faaleleia le tauina o le tauina, aveese laupapa a suka i sone o le latalata mai o le savali - e aunoa ma le faaleleia o le fogafale.

Suia leo

Miti o lanu piniki, lanumeamata, mumu ma lanu paʻepaʻe ma le tino masani ma le fausaga laupapa, matou te mafaufau foi pe mafai ona faʻatinoina se manaʻoga faapena? Ioe, o le a mafai e fesoasoani ai i le faaputuputu laupapa paneta.

E pei o se faiva
sefulu ma le tasi

Ata: Paagavale.

E pei o se faiva
12

Ata: luga.

E pei o se faiva
13

Ata: Matu

E pei o se faiva
sefulu mal le fa

Ata: Paagavale.

11. Tau 1M2 Cent-Beat Boards aoina Otello (Pangatat) - 5070 Rullars.

12. O le tau o le 1m2 tasi-band-band comport o le ata o le faatufugaga faavae (luga) - 3990 rubles.

13-15. O fafo atu o le paʻu o le malu o pagutu pagutu e aumaia le lagona o le moli i totonu. Opelo uliuli o loʻo tuʻuina mai le sitaili, aemaise lava i le faʻatasi ma puipui afi ma lanu sili ona lelei.

E pei o se faiva
sefulu ma le lima

Ata: Haro.

E pei o se faiva
sefulu ma le ono

Ata: luga.

E pei o se faiva
17.

Ina ia suia le paolo o fafie, gaosi oloa faaaoga eseese ituaiga. O le fola e ufitia i le suauʻu paʻu e faʻatauaina mo le siosiomaga faauo ma manatu faʻapitoa. O ia faʻalavelave i totonu o loʻo tui i totonu o faʻatoʻaga vevela ma puipuia puipuiga mai fafo mai fafo ma le ulufale atu vai.

Valivali Valnashed formashing se ata manifinifi i luga o le fogafale o le fola, e liliu le moli moli parqutch i totonu o le pornover pole. O tagata fiafia o le a o le a o le a pei o le a pei o laupapa, na sosolo i le lanu samasama, lanumoana pe lanumeamata vali.

A o le filifilia o laupapa pu laiti, ua ou mafaufau lelei i a latou fuafuaga ma ia mautinoa ia e fesili i le ono mafai ona olo le taina. (O papatusi ua faʻataoto e ala i le "Suatting" auala "ae le o tagata uma e ave i luga o le manifinifi o le fola i luga o le suauʻu na ufitia i laupapa. , o le faʻaititia o suauʻu ua loloto atu i totonu o le fafie, ma e faigata ona latou aveese mai le laufanua. ATA AʻOAʻOGA NI ITU, Ina ua maeʻa ni nai tausaga o le a faigofie ona suia pe faʻafouina le lanu o le fola.

Manatu o se faapitoa

O nisi o Europa gaosi oloa o le faavae (ogatotonu vaega) o le fale laupapa na amata ona faʻaaogaina le maualuga maualuga o le tele o laupapa faʻatau (HDF). O le au atamamai, o se mea teuteu vaega o se laʻau aoga o laʻau na matua suluia, o matou faʻaputuga faʻaputuga laupapa ma loft e naʻo le 1mm. E le mafai e le HDF ona faʻaititia i le faʻaititia o le susu ma le palapala o le faʻavae o le faʻavae o le tele o papa papa. O le uta pe a savali i luga o le fola e ave ai le mautu mautu i totonu, ma le manifinifi pito i luga e le o le seevae ma le mulivae ma mulivae. I se faʻaopopoga, o le manifinifi manifinifi o veneer faʻataga e faʻaititia le tau o le fola ma faʻalautele le palani o le fafie na faʻaaoga ona o ni taugofie, ituaiga ata.

Alexey Ivanov, faatonu o le Corkstyle Atinae

Taua Manatu

O se tagata masani o le komupiuta o loʻo avea ai, pei o se tulafono, o le tolu-vaega pa, o le pito i luga o le mea e faia i se laʻau aoga o laupapa (3.5-4mm). O nei lua ua faia o le taugofie o le chitang waffer papa. O vaega taʻitasi o loʻo tauʻave i tu masani i le taimi muamua. O le talitonuina o le tasi ma le isi, latou te faalavelave i le masani masani (faʻalauteleina ma faʻamalosi) o mea ma fai se silufika ma le faʻanoanoa i le fafie. O le taua o tau mo le 1m coting e sili ona lelei: mai le 1720 cub. Mo le laupapa mai le ok (Barlinek) ma e oʻo i le 9900 rubles. Mo le laupapa mai le American Urnut (Coswick).

E pei o se faiva
sefulu ma le valu

Ata: luga.

E pei o se faiva
sefulu ma le iva

Ata: Goodwin.

E pei o se faiva
lua sefulu

Ata: luga.

E pei o se faiva
21.

Ata: Tlolo.

18. Vaalele Vaa o le Art Deal Respel Compagu (IToflorlor), o le tau o le 1 M2 - 3990 Danges, e faʻaleleia ai le i totonu o isi mea.

19. Nofofua-Band Parqut Board "Martrengo" faasologa "Spelly" (Goodwin), ma le siliva pito i luga, tau

20, 21. O tagata ua faafeagai o le faʻafeagai uliuli ma paʻepaʻe tuʻufaʻatasiga e mafai ona filifilia falaoa o le malamalama, lanu auro ma o latou fesuiaiga.

Parquet laupapa o isi fale fausiaina i aso uma o le olaga faaigoaina "technoscus." O le fibbrillery ipu maualuga o le maualuga (HDF), teuteuina ma le veneer o se fua faatatau o le natura o le laau (ma pe leai se ata lolomi) Tele vaega o va eseese. O le pito i lalo o le isi stabising vaega o le venela o vene fafie ma le le mautonu o le creve cork suia. O le tau o le 1m2 o loʻo amata mai le 1360 rubles. Mo le Oak laupapa (Golvabia) ma oʻo atu i le 6815 rubles. Mo le OLVIL COD (par-ky). O le fola mai ia elemene o le a tautua i le itiiti ifo ma le 15 tausaga e aunoa ma suiga vaaia. Faamasino mo oe lava: Afai tatou te faapipiiina le pepa i le uafu i luga o le pepa ipu, E faigata tele ona faatau ma se lafu, talu ai le avega autu e tausi i le uamea. A o le pepa i luga o le laupapa laupapa mai se tupua ituaiga e le mafai ona faatau atu i lalo o le faatosinaga o se mataupu mataupu. O le faʻavae lea e faʻaaogaina i le Komiti Faʻaitikoti laupapa ole fale laupapa ma le faʻavae o le mafiafia o le mafiafia ma le malo. Maimoa, o le vene e puipuia ai le fitu vaega o ofu tino. O loʻo lata mai le uʻu o le taimi lenei o loʻo i ai i le taimi, o le a toe umi le fola. Tele tagata atamamai talitonu o le lumanaʻi o loʻo i tua o le Tekhnomissurive, lea e tuʻufaʻatasia le laupapa sili ona lelei ma laminate: aoga, faigofie, faigofie ma avanoa.

Manuia le mafanafana

O loʻo iai pea feeseeseaiga, pe mafai ai ona tuʻufaʻatasia faiga o fola mafanafana ma ofu masata mai le laʻau. O le au fili o lenei mea e talitonu o le mafanafana fola e mafua ai le faʻaopopoina o se faʻamagoina o fafie ma taʻitaʻi i le faʻavaeina o faʻalavelave i le va o taʻamilosaga taʻitasi, faʻapena foi i le tatou warp. Uipau finau mai o loʻo maualuga le laupapa sisitema ma le faʻamaligiina e ala i le faʻamago e ala i teʻesega faʻapitoa o fafie, e maualuga le mautu ma e talafeagai lelei mo le faʻatulagaga o fola sili. Faʻalenatura, i totonu o nisi fautuaga, o loʻo i ai le toniga o le vevela o le fola i le fogafale i luga o le fola i luga o le vevela o loʻo tulaʻi mai i luga o le 27 C. e le mafai ona mafiafia ). O le isi le mautonu: o le Beek poʻo le Beek poʻo ni laʻau na pito sili ona nofouta i se suiga i le vevela ma le le tagi ma le le talafeagai mo se fola mafanafana. Mo ia, o meaola o le fale apitaga o loo filifilia: OAK po o le laupapa.

Faitau atili