Latalata i le pavili pata

Anonim

Mai i le Pakeramilo faamalama o se lavelave faaonasa paia, na fausia i nai tausaga ua teʻa, i le ogatotonu o le St. Petersburg, o loʻo vaaia ai le palu o le sami ma le vai tuai. E tutusa lava le lototele i totonu o le fale mautotogi tuʻufaʻatasia elemene o le sitaili sitaili, o taimi nei ma le fausiaina

Latalata i le pavili pata 12073_1

Mai i le Pakeramilo faamalama o se lavelave faaonasa paia, na fausia i nai tausaga ua teʻa, i le ogatotonu o le St. Petersburg E tutusa lava le lototele i totonu o le fale mautotogi tuʻufaʻatasia elemene o le sitaili sitaili, o taimi nei ma le fausiaina

Tagata e faaaogāina auaunaga mo ni tausaga na fanaina se fale mautotogi seia oʻo ina leai se fesoʻotaʻiga o le a sau e maua lana meatotino ma i le taimi lava e tasi e faia ai le toe faʻafouina. I le taimi lava e tasi, o le tofo o fafine eseese e ese ai: O le ulu faʻamalosi a le aiga e fiafia i le aiga i gagana poto, ma taʻaloga, fiafia i taʻaloga fou. O tusiata tusiata na filifili e fausia se mamanu i luga o le mataupu faʻavae o le ectictustics, ina ia toe faʻalelei le lagona o sipela.

Latalata i le pavili pata
tasi
Latalata i le pavili pata
2.
Latalata i le pavili pata
3.
Latalata i le pavili pata
fa

3, 4. Ole vai mai i sosoʻo o le fale faigaluega i le auala e tuʻuina atu i se potu manaia. O le a fetaui i se numera tele o lavalava i luga, pulou, seevae ma isi mea faigaluega, e masani ona iai i le ala savali.

Latalata i le pavili pata
lima
Latalata i le pavili pata
6.
Latalata i le pavili pata
7.
Latalata i le pavili pata
valu

5. Taliaina o fuʻa, ua tufatufa solo i le papa i fafo "Cuba", e sefea le eletise, aua neʻi o se eletise, ma o lea na mafai ai ona latou faʻalautele e ala i le "foliga laupapa.

6. Ae le o le PRODE I totonu o le fale mautotogi na mafua ai le paolo stowow stoom: o le loloto o le tele o millimeters i le pito i lalo o le puipui, - ma puipui pei o flip.

8. O potu uma e faʻaauupegaina ma le mafanafana o laʻau ma le puipui puipui, e aofia ai i luga o pantographs, faʻatagaina oe e fatu moli moli i le lotoifale. O sea filifiliga o loʻo fuafua e faʻateleina ai le mafanafana ma mafaufauga o loʻo galue i le nofoaga faigaluega o le umukuka, faʻapea foi ma nofoaga e malolo ai i le potu malolo.

Latalata i le pavili pata
iva
Latalata i le pavili pata
10
Latalata i le pavili pata
sefulu ma le tasi
Latalata i le pavili pata
12

9. Teteʻe i luga o le faʻauiga o le pito i tua - Taid lipine ma chromothery galuega. O le lipine na ulagia foi i totonu o le Atiminim talaaga, lea na tiʻeia ai le numera numera i le faʻata. Susulu ma moli lanu e mafai ona fetuʻunaʻi e ala i le wi-fi e ala i se telefoni.

10. I le vaega o loʻo i totonu o le mea e leai se mea o meaafale - o mea uma e te manaʻomia o loʻo natia i tua o le lautele o le vaega o le ata. E le tatau ona teuteuina ni mea teuteu teuteu teuteu Faigofie Chandeliers faia se manatu mama e sili ona aoga ma le aoga.

11, 12. O le pā i tua o le moega na faia e se oretated oak mdf laupepa i le faavaa. O le moe i le va o le puipui vali ma o le laupapa na faʻamaufaʻailogaina ma ata puipui o loʻo faʻaaogaina sima sima, o le uiga o le gaosi oloa.

Toe fausia. I le talosaga a tagata na ona, na mulimuli mai uma na saunia e le tagata atiaʻe o fale na tumau ai i latou nofoaga. Ua tuua e le potu malolo le ulufale, potu malolo, potu 'ai ma le umukuka. O potu faatau e latalata i le ulufale atu i le fale mautotogi tuʻufaʻatasia le pito i fafo o loʻo i ai i fafo atu ni otootoga. O le tasi potu na faalauteleina ma faaauupegaina i se potu laʻei ma se faʻaiuga o le t-foliga foliga, lea e mafai ai ona teuina oloa mo le teuina o le potu faifeʻau ma le umukuka. O le tali lava e tasi na faʻaaogaina i le mamanu o le laumua i le va o le potumoe ma le faletaele. O se taga fana mo se pusaaila o loʻo tuʻuina i le va o le potumoe ma le potu malolo mai le potu tumaʻoti. O le Loggia e leʻi faʻatumauina i le tuua o poloka fafo o le vaeluaina o le ea o le ea i totonu o le, lea na faʻauʻuina i ai ma se fale mautotogi.

O le tele o le ata

I totonu o lenei poloketi, o auiliiliga o vaega masani o faʻalapotopotoga i totonu o totonu o aso nei ma o loʻo iai i ni sone taua (lea, e ala i le tele o le siʻitia o le tau o le toe faʻafouina galuega). O elemene ia o le ata o le maualalo maualalo faaitiitia (mai le 2 i le 5 cm) conpings: Ua taofia latou ma le manifinifi manifinifi o postitute. Afai o le faitotoʻa ma le puipui o pa ma le "scribble" faʻataʻapeʻape vali i le lanu o talaaga e tutusa ma le fagaloa o vaʻa. O fola i totonu o le potumoe ma le potu malolo o loʻo faʻatulagaina i laumua i lalo o le vao anamua, ma i isi potu, aofia ai ma le sone i le tele o le faʻaputuga a le faʻa-laupapa. O le taimi na faʻapipiʻi ai le potu "masani" faleuila ma le pito i luga.

Lipea. Na faatu e le TIE muamua le laumata fou i le lalaga. O vaega fou uma e siitia mai le digwall, ma le pa i le va o le potumoe ma le potu malolo e faia i poloka mama. Ona o le mamafa o le faʻalogo i lalo, na sefeina ai le taualuga (seʻi vagana ai nofoaga faigata) ma mea e mafai ona tupu. Loggidia Faʻapipiʻiina le faʻaseʻe faitotoa ina ia aua neʻi e faʻaseʻe le avanoa aoga. O le Citind Citinitones o loʻo faʻamauina le potu malolo ma le potu malolo. O poloka i fafo na aumaia i le Loggia, aua na faasaina ona suia le foliga o le fale. O le faʻaputuga faʻaputuga o loʻo i luga o le faitotoʻa. Uma Vaivai Feʻatasi (aoina, faila, taai), o loʻo faʻamamaina le faʻamamaina o le vai i tua o le faʻata.

Faataamilo i le gaioiga "cube"

O le mea sili ona taua ma le tele o vaega o le vaega o le lavelave i le ulufale atu i le fale mautotogi i le fale mautotogi, o le a le poloketi a le au tusitala ". O le a sili ona teuteuina ai panels ma le lautele o le 25cm, laina ma le veneer o le American Ulnut. "Cuba" o loʻo iai uma le auala o le gaioiga i le va o nofoaga lautele. O ona puipui o loʻo i ai le lamolemole ma le lamolemole, "laupapa laupapa ma papaʻe paʻepaʻe e fausia ai se tulaga le tumau, ma o le voluma o loʻo faʻatulagaina le itu o le umukuka. "O le cabe" e nana ai le tele o mea e ofo ai: o loo i ai uma elemene taua o le fale faaonapo po, o le a manatu e lafi mai manatu o prying. O lea, i le loloto o le "Cuba" o loʻo i ai le faleuila, o se faitotoʻa faitotoʻa, o se potu e fai taʻavale, o le saogalemu, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia o se faleuila ma umukuka . Faatasi ai ma "laupapa" palu, tolu fale fiva e iloga, e tau atu i nofoaga faalemafaufau faapitoa.

Mamanuina. I le faʻavaeina o fale fale, o se galuega mo le aoga ma le uaea o loʻo faʻaalia ai, o loʻo faʻaalia ai elemene o loʻo tali atu i le amataga o le luasefuluni seneturi. Faamanatu i le LOFT. O lea, e tumu le fale mautofi i mea eseese eseese, e fetaui ma ni lagona eseese ma ni vaaiga o le olaga o tagata faatau. Mo le soʻotaga faʻatasi o tulaga taʻitasi o soʻo se tulaga, na tuʻi salati uma puipui i se lima tiga; Faatasi ma le Paradomic Windows mai le foloa i le taualuga, latou te fesoasoani e fai le malosi ma le sili ona pupula.

Aimā

O le lapopoa tele Johnn Island e faʻateleina, na mafai ai ona faʻaititia le aofaʻi o meafale ma fua mai le avanoa mai mea le talafeagai. E faigofie ona faika mo ia, ai, ai, ma fesoʻotaʻi. O le tele o se mea e tumau ai le malosi o le granite - 190xm150s, itu itu - 180X120m, maualuga maualuga - 94cm. O le motu o loʻo i luga o le podium (10cm), e faigofie ona nofo i le nofo i luga o nofoa. O itu uma o le motu o le motu o loʻo faʻaogaina i totonu o le teuina o avanoa - ono tulaga loloto o 60 cm loloto, lea e tuʻuina atu mo ato laʻititi mo le ie puipui ma le apamemea. Ma i le motu e tuʻufaʻatasia ai se poloka poloka i le faʻafesoʻotaʻiga laʻititi umukuka. I le faaiuga o le taotoga, e faʻauigaina le iunite i totonu o le galuega. Tuufaatasia ma faaosofia kuka kuka.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Latalata i le pavili pata
Fuafua leoleo leoleo
Latalata i le pavili pata
Vaaiga aʻo leʻi faʻatumauina faitotoʻa uma i lenei fale mautotogi, faʻatino e tusa ma matou ata, "le o vaaia", e fausia i puipui i pa. O le maualuga o le tolu faitotoa o le 3M, o le lona fa e tatala i totonu. O le faitotoʻa o loʻo faia ai le lelei o tagata aʻoga mai le Deolomda, lea na mafai ai ona sefe i luga o le European Courgatts ma lagolagoina le fale gaosi oloa - sa taua mo le tagata faʻatau. O faitotoʻa e lua lima-lima na atagia mai ai le Loggia, sa iai le tuʻaiga na matou soloia ai. Ona o foliga ata o le fale monolith, o loʻo mafai ona faʻapipiʻi le au faʻatasi. O le umukuka ulu e faia i le fafie fafie. Vaega o le vaega o loʻo faʻaalia ai le "nut pa" ma o se tasi o le atoa. O le countertp o faia o se vaega o le uliuli granite ma le matua tini. O mea e fai (ata tifaga, ata, faʻataʻitaʻiga) e aveʻese mai le failaina na fausia e 'au malaga i le faigata tele o loʻo avea ma faʻafitauli alofa mo le taimi nei ma le lumanaʻi. O le mea lea, o le faʻamamafaina o le Fale Fale o le a atili ai ona avea atili ai ma taimi, ia, faʻafetai i tagata taʻitoʻatasi o le fale.

Architessts Max Zhukov, Victor Stefan

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Latalata i le pavili pata 12073_16

Architect: Maxim Zhukov

Tusiata: Victor Stefan

Matamata i luga

Faitau atili