Tile fola: Faʻafefea ona aloese mai mea sese sese

Anonim

Tiele ma Porceperin vaega o lapopoa tele ua matua faateleina ona lauiloa i tausaga uma. Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese pe a tauina nei mea faʻapitoa?

Tile fola: Faʻafefea ona aloese mai mea sese sese 12085_1

Cermic Giants

Ata: Tala o Ceramica

O le faaupuga o loʻo i ai o le chramic falaitu ma le popcelain connewware o loʻo matua ese lava: mai le laititi (mai le 5 × 5 cm), ogatotonu (mai le 15 × 15 cm)

30 × 30 cm) ma le faʻatamafa (15 × 30/45 cm) i le lapoʻa (mai le 44 × 12, 120 c/1p 120 cm). I totonu o le mea mulimuli e i ai foʻi o tagata moni o tagata ese (1 × 3 m). Tusiata ma tagata mamanu o loʻo sili atu le fiafia i ai i meaʻai tetele.

Cermic Giants

Ata: Upkool. Likol X11, fefiloi ma le Layxkool-M, o loʻo faʻaaogaina mo le faʻataʻapeʻaina o fuʻa i le vai faʻaaogaina ≤1% mostino ma puao

O le mafiafia o le mafiafia o le sili atu o le pito i lalo o le chramic o lo o 2-6 mm. O le lapoa o le faaputuga foliga, o le mafiafia e tatau ona avea ma soʻotaga ma, o le mea lea, o le sili atu o le tele o nifo o le spat

Mo le tofa i luga o le Tiles Eseese, e manaʻomia le faʻaaogaina o ni kulimi talafeagai ma le mulimulitaʻi i tekinolosi. E aoga foi e mafaufau i mea taua o le omea. Mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le popā ma isi mea ma isi mea ma agafesootai o vai, o tagata atamamai fautuaina faʻaaoga le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga. Latou te fausia se ata faʻapipiʻi e faʻaosofia ai le faʻapipiʻiina o galuega ma se faʻauiga vaega i taimi o avega. E taua le faʻagaeʻetia o le malosiʻaga o ia mea faʻapipiʻi ma le faʻavae e oʻo i le 0.5 MPA mo le lalagaina ma mai le 1 MPA mo fafo. I le taimi lava e tasi, o le maualuga tele o le mamafa ma gaioiga o le faleie, o le maualuga o le apoapoai o le kulimi e tatau.

Cermic Giants

Ata: Tala o Citioca. Stone fola e mafai ona faʻataʻitaʻi i le faʻaaogaina o se paʻu o le tino

  • Faʻafefea ona avea Glue Tiles: O se faʻamatalaga auiliili e le tuua fesili

O le galuega o loʻo amata i sauniuniga lelei o le faʻavae. E fesoʻotaʻi ma faʻaaoga le eleele. Faʻatagaina o ni suiga - Leai se sili atu nai lo le 2 MM mo le umi o le 2 M. Ceramic elemene o loʻo tuʻuina mai i luga o se lamolemole ma le mama mama. Galue, o se tulafono, faʻatasi, aua e faigata i ai le 120 × 120 Cm Tipip e siitia ai aʻu ma tuʻu i le nofoaga saʻo. O le kulimi e faʻaaogaina ma se nifo nifo (selu), fausiaina o se vaega o le sili sili ona lelei mafiafia. Afai o le Tile Mea e sili atu i le 30 × 30 cm, o le gaosiga na fautuaina e le Vaega o le Vaega o se spatrr o se spatula mo le apalai x11 o le 12-11 mm.

Matua talitonuina o le tele-faʻatulagaina o laʻau ma le prcelain study e le talafeagai mo ni potu laiti, e le sili atu nai lo le talitane. I luga o le fola o le faletaele, lapoa "maa" elemene foliga foliga leolelemu ma sili atu, aemaise pe a e filifilia se taofiofi le faaputuga ma tuu i le "le mafai ona taofia. O le fogafale o le a foliga pei o se paramora e tasi staras.

Cermic Giants

Ata: Henkel. A tumu le fola i se fofo, o le faʻavae, ma le faaputuga, tufatufa ai le tufuga i luga o lona luga. O le faʻauluulu o le faʻaluaina o le faʻaaogaina metotia fesoasoani e mafai ona taofia le faʻatulagaina o le gaogao i lalo o pou. A leai, i le faʻagasologa o faʻagaioiga, o mea faimamago e mafai ona faʻaseʻe i nei nofoaga i lalo o le faʻamalosiʻau o le avega

Valivali Tile Tile System

Cermic Giants

Ata: Rubi.

Ina ua uma ona toe fausia ni fusi i lalo o le itu uma, o le faʻamalamalamaina (faʻapipiʻi i latou i le mamao o le 50-75 mm mai le pito ma le 150-250 mm mai le tasi ma le isi). Ona tuu ai lea o le pito i tafatafa o le vaeluaga. O pati e tuʻu i luga o laʻau ma elemene o loʻo oomia ma tostūtu, fetuunai tulaga o lo latou tulaga i le isi ma le vaalele o le feagai ma le pasese atoa. O lea, o le faiga faaee vave e mafai ai ona e faia e aunoa ma galuega e mulimuli ane ai faalaugatasi, e taofia ai "sizing" ma suiga o maa i le faagasologa o le faamaaaina (faamagoina) o le tuufaatasiga pipiʻi. O elemene o palasitika e talafeagai mo le feagai ai ma le faia o galuega i luga o le itu taumatau ma le malosi.

Cermic Giants

Ata: Rubi. O le seti mo le vave o le faʻatulagaina o le tele-faʻatulagaina paʻu paʻu (rubi) e aofia ai tuʻaiga ma le pipili o le palasitika ma pulou. O le seti e talafeagai mo le nanaina o lapopoa lapoa, ma se lua-vaega fofo

Mo le faʻasaʻoina o le tele-faʻatulagaina tinouʻu, matou te fautua atu i le faʻaaogaina naʻo le suamalie faʻapipiʻi o fanua, o Likolu, o loʻo faʻaleleia ai le faʻaupuga o le Clusi. E ala i le vaʻai atu i le tuiina o puipui ma fola, lapoa tele faʻaputuga, o lenei faʻaputuga e faʻaaoga e faʻata ai ai fafie ma le puaa o loʻo tupu ai i totonu o vaega o ". Ina ia faafaigofieina le Monta Monta Piles O le a fesoasoani i totonu o le atunuʻu poʻo le faʻaulufale mai o tulaga, e taofia ai le seti o palasitika elemene Faʻafetai ia i latou, o le taimi na faʻaalu i luga o le lalaga faʻapipiʻi e matua faʻaititia, ma ua atili ai ona lelei le galuega.

Julia cunonova,

Fuafua ceramica Brand Manager

  • O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua

Faitau atili