Faʻaleleia o le potu i totonu o le potu e aunoa ma faʻamalama

Anonim

E le o taimi uma, o le fausaga o le fofo o se tasi fale e tasi e faʻaavanoaina ai faamalama i auala auala ma alalaupapa ma sili atu i totonu o faletaele, kuka potu ma faleoloa potu ma potu teuina potu. Ae ui i lea, o nei nofoaga e mafai ona malamalama e aunoa ma le fesoasoani a eletise eletise. Mo lenei mafuaʻaga, o le lanu e igoa o loʻo faʻaogaina.

Faʻaleleia o le potu i totonu o le potu e aunoa ma faʻamalama 12086_1

O le igoa saʻo o le mamanu lea, o le a matou taʻuina, - o se nofoaga Zenith Wirmū ma le moli uila foʻi. O ia oloa na ofoina atu e Abux, Fakro, velux, etc., faʻataga le saoasaoa ma faʻauiga o le la o le susulu o le la i potu. O lea, e mafai ona faʻaleleia le faʻamafanafanaga i totonu o le fale ma faʻaitiitia tau eletise.

Ulufafo mai le dusk

Ata: Pusa o le taualuga. O le ituaiga o totogi o le zenoth lamei faalagolago i le taualuga o le tataina. Mea lamolemole e taʻu mai ai le faʻaaogaina o lau ipu steal

O le moli moli ma se lapoa o le 350 mm ua lava mo le moli 8-10 m2. Peitai e tatau lava ona manatua o le sasaina o moa i nofoaga nofomau (mo se faʻataʻitaʻiga, aua ua fesoʻotaʻi le malamalama o le nofoaga aoga. Faʻapipiʻi tagavai i totonu o le 'auala na maeʻa e sili atu le faigata nai lo le fausiaina, e sili le aia pe a ai latou pe a faʻaali. O le tau o le kinge pusa - mai le 12 afe o rubles. E aofia ai le tolu vaega autu - o se anti-vaalele moli, o mismiumi ma le eleelea eleele; E le gata i lea, o le seti e aofia ai vaega o fesoʻotaʻiga ma togitogiga.

Ulufafo mai le dusk

Ata: Fakro. Polofiti - mai le malo corrrgitions. O le tau o le faʻapipiʻiina o le auala e amata mai ai le 4 afe ona o rubles.

O se anti-vaalele anticcraft o se tutuli, masani o le faʻamalama faataamilo ma se pusa faʻapitoa, faʻafetai lea e oso aʻe i luga o le 40-200 mm (o le "e le manaʻomia le ipu. I luga o taualuga o taualuga ma se malifa o le 30 ° sili ona faʻaaogaina se mafolafola tasi glazing ma se plecraguss poʻo le mafiafia o le 4-6 mm, e le mafai ona masani ai - o le tele o le ipu Mo nisi taualuga agamalu ma mafolafola taualuga, o lamepa e faia ma convex tioata (masani acrylic: o lenei mea e faigofie ona suia). A o le faʻapipiʻiina le pusa Bonding ma le taualuga o le taʻele o loʻo faʻamaufaʻailogaina ma se uamea poʻo se palasitika oona. Mai lea taimi i lea taimi, o le moli moliuila e tatau ona fufulu, o le a latou i luga o le taualuga. E le manaʻomia se tausiga.

Ulufafo mai le dusk

Ata: Volux. O loʻo fautuaina e faʻaaogaina ni auala e faʻamalamalamaina ai o le potu malolo o potu o le pito i luga o le fale i le fale ma le faleta

O le moli uila, o se tulafono, o se fetuʻutuʻu e felelei ai poʻo se rigid o le paipini o paipa ma se ata faʻaalia o loʻo atagia ai). O le tele o tagata gaosi oloa e ofoina atu tuʻutuʻu ma le lapoa 250, 350 mm, ma asux, faʻaopopo, e 550, 850 mm. E le manaʻomia e aʻu le tuʻusaʻo: Afai e manaʻomia i le lalagaina o le laʻei, utupoto poʻo isi faʻafitauli, o lona itu ua suia i le itu o le 90 ° e faʻaaoga le paso. Ae o le faigata ona faʻatulagaina ma le umi o aʻu mamoe, e le tele lona lagona na te misia ai e ia te ia. I le faʻataʻitaʻi, sili atu nai lo 5 mita le faamalieina umi o tunnels (e aofia ai ona o le tamaoaiga o le tamaoaiga o le tamaoaiga).

O le Posthofer e masani ona filogia: Matte Glass i White Alaminium edging. Peitaʻi, e le faigata tele le faʻavasegaina e le lautele i lalo o le laʻau, ma ua suia le gagana masani, mo se faʻataʻitaʻiga, i se ipu papaʻi. I le tulaga lautele, o le manatu o le malamalama auala e tatalaina ai le tele o avanoa fou mo totonu o le ata. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lauiloa mamanu Ross Lavgrowe mafai ona fausia i luga o lona faʻavae o le le fiafia i le pa'ū i le paʻu i le paʻu i le pa'ū i le pa'ū i le pa'ū i le pa'ū i le pa'ū i le pa'ū i le pa'ū i le tautoulu vai.

Ulufafo mai le dusk

Ata: Ovin marie. Plafogang e faigofie ona tuʻufaʻatasia i se faʻumiina o le fausiaina, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalolo i luga o le mama pepa poʻo le faʻaputuputu

Ulufafo mai le dusk

Ata: Volux.

3 Aufono aoga

  1. O se anti-Air-Aircraft Lapa e mafai ona tuʻuina atu e le gata i luga o le taualuga, ae mo se faʻataʻitaʻiga, i luma o le fale.
  2. Tiala o le Globe e aoga e toe aumai le eletise eletise e le o le tele o masini.
  3. Ina ia suia ai le ata o le faʻavae o pauna eletise, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le ogatotonu o le saiefa, lea e iai lana lava aʻoga.

Puipuiga mai le malulu

Fuafuaina o le vevela fetu i totonu o le malamalama ala agavaʻa e matua malosi lava, ae o loʻo iai pea. O le iʻuga, na maua ai e le vevela o le fale i le taumalulu, ma faʻamalolo e mafai ona fatufa i luga o ipu. Ina ia aloese mai faʻafitauli faapena, o nisi o tufuga e faʻailoa le vevela e le vevela o le moli moli moli i fafo. Ae o le aafiaga o le a laitiiti tele. E sili atu le tuʻuina atu i totonu o le paipa moli, i le tulaga o le vevela o le tele o le taualuga o le taualuga poʻo le faʻatamaʻi o le ata o le 4 mm. E moni, o le filifiliga o le a faʻateleina ai le tau o le faʻatulagaina o le ata i le 15-30% ma le 20% o le a faʻaititia le malamalama o le malamalama.

Faitau atili