Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Anonim

Ole sulugatiti e aofia ai aafiaga malamalama, lanu, pulumu, leo. Ma e mafai ona e faʻatonutonuina i latou i le oomiina o le ki, paʻi i le faʻaaliga ma e faʻapitoa foi.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_1

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: vali. O le magoto ma le fausia-i le palu e sili atu ma se ie lelei. Evolution Hydromassage Panel

Faʻalauteleina le malamalama ma le talafeagai, faʻatagaina oe e faʻatautaia le tele o ituaiga gaioiga, e aofia ai taualumaga. O le tautala e uiga i le faletaele, e manaʻomia le maitauina o le faʻalauteleina o le galuega o mea faigaluega - spa faigata, faʻaaogaina e tusa ma le faʻavae o "uma ma vave". Matou te avatua le au faitau e iloilo mea fou-tekonolosi fou oloa mo le faletaele.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: Hansgroe. Showertablet expending 700 tormostat ma mafolafola fata luga

Toso le ki ki lea

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: roca. Evolution Hydromassage Panel

Ina ia mafai ona sui le vai mai le tasi ituaiga o jet i le isi, o se tulafono, e pa'ū i lima e lua e ave i totonu o le swevel disc po o le level lever, a o vaavaai i le suavai apa. Ma afai o lima po o mata i le foma? I le male, pe a o timuga timu na fausia i luga o le disk, o le a manaʻomia se taumafaiga.

O le ki ki faʻatulagaina mafai ona e faia e aunoa ma le liliuina o le leve - na o le fetaomi le ki faʻatasi i totonu o le 'au poʻo le paʻu). E le manaʻomia le vaʻai i le suavai, suia le tulaga o le itu pe faʻalavelave i le vai vai.

Hansgroe o se tasi o le muamua e faʻailoa ai le tuleia-faʻamau faiga i le taʻele totogi. O le faʻavae o le tekonolosi na taʻu o le filifiliga, e tuʻu ai inisinia. O le faʻamau e aoga e tusa ai ma le mataupu faʻavae o le ballpoint Hit: A e oomi i totonu, lua maneta ua tapunia ma luga o le vai ua motusia. E tele ituaiga ituaiga o auala (o eseesega i totonu o se mama faʻatekine), ae o le latou faʻavae o gaioiga e tutusa.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: Grohe. Uma le F-Digital Treormat palule

O lenei tausaga, ua faʻaalia e le Kamupani le faletaele o le faletaele ma umukuka ma umukuka, vaipuna, lima o lima, hestmotes - uma ma le faʻamau faʻamau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le nofoaga e filifili ai e 300 3jet liverpipe (Hansgroe), tuufaatasia faʻatasi ai le lua o le vai ma le hemones, faʻapea foi i le totoa.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: Hansgroe. I le faʻamanatuina o le pati e aoga le tuʻu i ai se polokalame o le vai

O le Brid-faamau tekinolosi o loʻo faʻaaogaina i le faasologa o le tele-lanu leksushower icssuwer ma le fugalaʻau fugalaʻau, i le tusi lesona conmopolittastan i le malosi & agaga-uma. Mo le faigofie o tagata faʻaoga, o le tasi-kiliki o le taʻele ki o loʻo tu i luga o le pito i luga o le handold mataupu. I le masini Hornsgroh ma le augatupulaga mulimuli, o le Pusa o le Puleaina ma mataʻitusi na faʻaaogaina e le naʻo le tuʻufaʻatasia - ae o le pito i luga o le disk, pei o le ogatotonu o le disk, pei o le ogatotonu (Hansgroe), pe mai le itu o le disk, pei o le mana & agaga system (manava).

Faʻamau puipuia le naʻo le faʻafaigofieina o le fesuiaiga o le vaalele, ae na ia mauaina foi le avanoa mo le galue i le mamanu o le taʻele. Ina ua uma, na muamua le foliga o le taʻele o le taʻele e tatau ona fetaui ma le faʻatulagaina o le liliʻe disk, o lea o le kalone na o le taamilosaga

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: Geberit. Omega30 o loʻo fufulu aʻe i luga

Smart fefiloi

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: Villeroy & boch. Mo le taua, o ni faʻailoga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, o loʻo i autafa o le fot

O le isi laasaga, o loʻo faia ai tagata gaosi (geberit, Biberit, Hangrohea, Dourbrachtt, Roca, Virorro, orc. Ua lava lea e paʻi atu i ata o ata i luga o le Pusa Pulea - Ma o le vai o loʻo sapalaiina, o lona vevela ua tuʻu i lalo pe siitia. O tulaga manaʻomia e mafai ona sefe i le masini manatua ma faʻagaioia le isi taimi o le taʻele pe taele. A oʻo mai le vevela o le vai 38 ° C, o le lanu susulu o le faitotoʻa o le faʻatonuga o le faitotoʻa o le vaega o le faʻapotopotoga.

I le faʻatulagaina o le tulaga manaʻomia o le faʻatumuina o le faʻatumu, e mafai ona e aveese e aunoa ma le popole o le vai o le a faʻaliliu: Ina ua toe viliina le mea manaʻomia. O le galuega "malolo" o le a faʻatagaina oe e taofi o le suavai, ona toe amata lea o le malosi ma le vevela; O lea, o le a mafai e sefe ai le vai, mo se faataʻitaʻiga, i le taimi o le apamemea apalai. Faʻapea foi, faʻaaogaina se afi eletise, e mafai ona e faʻaliliu le vaitafe mai le taele i le taʻele. O polokalame taʻitasi e faʻatagaina e malepe ai tele vaega - ma eseʻese le umi, omiga malosi malosi ma le vevela vai. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia faʻatulaga ai vaivaiga vaivai o vai, faʻasolosolo ona faʻateleina i le tapulaa maualuga.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: Grohe. O le eletise eletise o se mea e mafai ona fetuutuunai ai le komepiuta-komepiuta. Pulea vaega o loʻo faʻamamaina i le pa

Lelei o le faʻaali

O le faaeletoroni e mafai ona avea ma se ki e talafeagai, sefe i le taamilosaga ma e le fefe i le vai. E mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se mea: i luga o le puipui, tuaoi o le taele pe magoto ifo, tusa lava poʻo le a le mea o iai, o le faʻafefea ona o, o le f-download, o le f-digion plinel (o le Fligiga o le f-download, o le f-download, o le f-digel plinel (o le Fligiga o le Fligiga, o le Fligiga o le Fligiga. Ua faʻatagaina oe e le au tekinolosi e tuu oe e tuu i se mamao mamao mai le gland - ona o le a e asiasi i le taele, o le a e le manaʻomia ona e ausia le palu vevela. O le tasi o le lelei o fetuunaiga e ala i le oomiina o le faʻamau poʻo le paʻi i le pale paneta o se faʻatulagaina o le vaega o elemene: Mo le taimi muamua o le puleaina o le tasi i le isi.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: Grohe. Spa-Digital Deluxe Clox compur compine o le pito i luga ma itu o le taele o le vai taele ma le malamalama, muzka, falai

Spa: mea uma ma vave

Fou Spa manatu e le mafai ona i tua atu o le vaega o le vai. O oloa gaosi e ofoina atu fua o le fuaina o auala e masani ai ona aofia ai le taele, o sana, musika, malamalama, matc. o lenei mataupu faavae gaosi i le f-digital delix (manava). E aofia ai le taʻele modules (a latou numera eseese), steam faʻapipiʻi, faʻapea foi ma se malamalama-leo le malosi, faʻatonutonu e ala i le iPod pluxec. ipod fesoʻotaʻi i se nofoaga e leʻi fuafuaina i fafo atu o le fale. O le fesoasoani e mafai ai ona e faigofie ona e faʻatulagaina le polokalame manaʻomia, o le lanu disk - filifili le auala talafeagai i le fale, ma o le leo o le taʻele e te fiafia ai. O le tagata o le apo o le mea moni foi lea e mafai ona tuʻufaʻatasia uma i se tamai potu ma le vateatea. E tolu ituaiga o tuʻufaʻatasiga o le tele o tuʻufaʻatasiga i le avanoa o le tasi cab: (100 × 100 cm), o le averesi lelei o tagata (100 × 150 cm). O i latou uma o loʻo faatino i luga o le faʻavae o le timu o le Ristower F-SERIRS ma F-Digital Deluxe.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: roca. Hydromassage taele i-tafe

Dernrascht ua atiae se lagona o le Sounter Limber Facnel fausia i totonu o le Steam Call (Klafs). Sensory Sky o ituaiga eseese o le timu agaga, fog taunuuga, malamalama ma farmatmay. Faʻatasia ia mea, e mafai ona e faia faʻafitauli faigata (modes), musuia e le tau i le tau ma lagona o le natura. O se lapoʻa mafolafola o loʻo vavaeʻese vaega ma auupega mo le pito i luga ma le maualalo o le agaga, o le timu i lalo, fatuina o se foga o le malulu vai, faʻapea foi ma le gaioiga o le moli ma feololo o le moli ma feololo ai mea leaga. Faigofie ma Lelei le faʻatonutonuina o loʻo faʻatino i fafo faʻaaogaina o mea faigaluega poto na faia i luga o le faʻavae o le Smarity Smoe tekinotusi.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: Dersbrasst. Sensory Sky - O ituaiga eseese o le timu agaga, o le tiga, malamalama ma le manogi ma le manogi

Fou leo ​​leo

O tekinolosi faʻaonapoloʻaga na fesoasoani e faʻalauteleina galuega o masini faʻasalalauga faʻasolitulafono o le vai. O lea, o le fou menivoutsind Audio system (soʻoga sipela ma Filipi oloa) e faʻapipiʻi i le taʻele pa ma e le fefe i le vai. AquatunSes Audio System faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻia se Smartphone Playlist i le agaga e ala i Bluetooth. Na faatupuina e Villeroy & Boch o se Action System + leo, fausia faʻatasi ma le tuʻufaʻatasia o tua i faʻata. O Iakopo faauluuluga e fai ma sui o le taele pito i luga, mafai ona sili atu le fafagaina o le vai ma le leo.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: roca. I le tuʻufaʻatasia o le faleuila ma Bidit, gaosi oloa e le naʻo le foia o le faʻafitauli o le sefeina o le avanoa, ae na mafua ai le tele o masini i le tulaga o le faleuila. Matagofie ituaiga, "tomai", polokalame polokalame faʻatulagaina, agavaʻa pulega ma faapipiiina, maualuga tulaga o le hygiene - o mea uma o masini

Hydro ma Aerromassage

O taele faaonapo nei e mafai ai ona faʻaaoga le vai, ea ma lanu i le fale. O le mea lea, o le AEromagesages o le ea mafanafana o le ea, o le malosi o mea e mafai ona fesuisuiai, hydromassage e mafai ona maua ai ni vai vevela i totonu o le tele o kalama Lafun: Karthel e Lafun, Ilbaagnoale leai se tasi, Palomba aoina. O le filifiliga fou o loʻo aliali mai i le tele o le suavai e fiafia i ai - faʻaopopo i le pito i tua, puaa na salalau i luga o le vai. O nei galuega uma e mafai ona vaʻavaʻai i le faʻaaogaina o le mamao poʻo le faʻafanua tagofia faiga faʻatonutonu. O lalene o loʻo faʻaalia foi se Hydromative Hydromation Systemment System - e ala i fesoʻotaiga tagata e fausia i le pito o le taele.

E pulea polokalame o hydromassage ma le ea massage, ki ma faʻamamaina galuega ua faigofie ma faigofie - ua lava le paʻi atu i le pito o le le fiafia. O Roca e ofo atu i tagata faʻaaoga se vaipuna o le acrylic i-tafe (2000 × 1200 mm) ma se ergonomic lalo, o loʻo faʻaogaina i le faʻapipiʻiina o le pito i luga o le auvai. O loʻo faʻamalosia ai le tau o le ea i le sapalaiina o le ea ma le vai mai le faʻauiga an; ma le asleral islets e fausia ai le aʻafiaga o le afifi.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: Vitra. E le gata i le mafai ona faʻatagaina e le eletise, ae le faʻatagaina tamaiti e susunuina vai vevela

Faʻafesoʻotaʻi Tekonolosi

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele

Ata: Grohe. I le taimi o le Vai o le Vai, e mafai ona e fiafia i lau musika e te fiafia iai.

O le fefiloi eletise eletise o se maota i se numera o ana "uo. O le mea e aoga ai lima ia te ia - ma vai tafe atu mai le crane. O le tino o le Smart Devices o loʻo tuʻuina atu i se radar device poʻo se lagona o se lagona - latou te tali atu i le i ai o le tagata faʻaaoga i le sone o latou gaioiga. O le magnetic vato loka po o powders ua uma ona fefiloi vai, o le vevela o loʻo faʻapipiʻiina muamua le faʻaaogaina o le lever contron i luga o le fale). O le fesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi e mafai ona galue mai le maa 6 i totonu pe mai le AC (230 V) Network e ala i le alatele.

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_16
Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_17
Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_18
Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_19
Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_20
Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_21
Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_22
Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_23
Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_24
Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_25

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_26

Ata: Asserkraft. Vai e mafai ona suia e ala i le liliuina o le vete

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_27

Ata: Hansgroe. Natia le king o le artmostat vishingngering

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_28

Ata: Hansgroe. Tauis filifilia fefiloi liliu i le oomiina

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_29

Ata: Grohe. Suiga faamau - lalo o le lima matua

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_30

Ata: Geberit. I se mamao, o le masini e mafai ona mataituina faʻaaogaina le mamao

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_31

Ata: Villeroy & boch. Jetpack Technology tuʻufaʻatasia i Mini-Pools faʻatagaina oe e sui le nofoa ma ituaiga eseese o le mageso, foaʻi faigofie i le au faitele. Taitasi massage panene o se tasi sui avanoa / tape

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_32

Ata: Nafuna. I le taʻele o le taʻele o le taele (Karthell e Lafun) o loʻo tuʻuina atu i lalo o lalo

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_33

Ata: Hansgroe. Faʻafesoʻotaʻi le faʻafefiloi

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_34

Ata: Geberit. Fetuunai le toe fetuunai le fetaui lelei i se vave o le a liliu le faleuila i le bidt

Maualuga-Tekonolosi fou mo le faletaele 12088_35

Ata: roca. Faleuila

Faitau atili