Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga

Anonim

Afai i se tasi poloketi e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga Rusia ma le Iagatalia tusiata ma Techel Technigas, o le a mafai ona faia fale e sili ona le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, tutusa ma le vaʻalele.

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_1

O le Kamupani o Rusia o le Corus Court i le galulue faʻatasi ma le Italia faʻamaumauga i se taimi puʻupuʻu na fausia lona muamua malosi-sefeina o le fale 'a + i lalo o le laulau. O le galuega tekonolosi, na latou atiaʻeina faʻatasi, fuafuaina o fale o le Italia Kamupani sarnegne o le Chekhovscy Itumalo o le Cookhovsk o le fale, ona faʻateleina lea i lalo o le faʻatonutonuina o le pule o le Italia. I le tusitusiga o le a tatou talanoa ai e uiga i le faʻatinoina o lenei poloketi.

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga

Ata: "Troinlealepalepao"

Filifilia o se Poloketi

O galuega a le talenia Italia a le Italia Vincenzo Santun na fiafia i ai le tele o kamupani a le malo na mauaina ana poloketi, ona faʻataunuʻuina, aunoa ma le tele o gaioiga. Na e faamalieina i tagata faʻatau i le vevela-sefe gafatia o fausaga o fausaga ua fuafuaina e le Italia tulaga faatonuina? O le a matou faaletonu i ai. Tatou fai mai o le mamanu ma le tusiata na faamalieina ai latou. O fale na le masani ai ma e matua le masani ai mo le maketi a Rusia mo fale tumaoti.

E filifilia kamupani e le Asăprapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa. Na fiafia tele ia Italia i lenei manatu. O le mea fou manaʻomia ua faʻatau mai mo i latou lava, suesue tulaga ma mamanuina o le malosi o fale a +.

O le faatulagaga o le Water Wall: O le pito i fafo o le 20 MM, o le Opm Plate 15 MM, o le Crouble (eco) o le 240 mm, o le drywall o le 15 mm. O le faʻaititia o le vevela o le siʻitia o le R0 = 5.9 M²² / u, o fea e fetaui ma le faʻasologa A +

Fai mai Vincenzo Sairnilli, mo le poloketi o loʻo iloiloina, na ia ave le fale e masani lava mo le fale lona lua, 'ona suia ai lea o le taualuga lona lua,' O le iʻuga, fale e lua-tala o le vaega tutotonu o le fale, ma o potu uma o loʻo sosoʻo ai ma faʻateleina le maualuga o le taualuga. Ma o le tau o nofoaga o nofoaga o loʻo i le ogatotonu o le fale, faʻapena

Ma lalo o le "apaau", e le saʻo, aina, ma tofi, e tatau ona faʻatupuina ai se lagona o le avanoa, moli ma ea. I fafo atu o le fale i lalo o le "apaau" e i ai ni pergolas, o le mea lea e masani ai mo le Italia, ae onypically mo Rusia tusiata. Peitaʻi, e leai se mea e faʻamasiasi ai le tagata faʻatau nai lo le tasi o latou na faʻatinoina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se vailaʻau mo le taʻavale, ae leai se faʻafitauli o le veranda. E naʻo le manaʻomia le leo o manaʻoga i luma ae leʻi amataina le poloketi, ona o suiga manaʻomia o le a faia i ata galue.

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga

Faʻavaʻa mai le maualuga o le Gluue Glue pa keritoti na faia o laupapa

Mamanu mamanu fetuutuunai

Uma panels faʻaaoga e faʻaputu ai fale o loʻo i ai le faʻavaʻa o le kulu fafie, o loʻo teuteu i luga o le opped-papatusi (osb-3) ma le mafiafia o le 15 mm. I le taimi lava e tasi, mo le gaosiga o le pito i luga o laupepa, puipui i fafo atu o taualuga, o se laupapa e faʻaaogaina e se koluse vaega o le 24 120 × 80 m×. O le sitepu o fata i soʻo se mataupu o le 600 mm. I totonu o le pito i totonu o mea uma (faia i le va o racks ma utupoto o le faʻavaʻa) o le faʻaumaina o le pane, o loʻo tipiina ai pu o le 80 MM ua tipi. O i latou, o ana mea e ala i le fuafuaina e tumu i le aʻafia - o le eco-taifau (50 kg / m3 o mea uma o loʻo puipui i totonu ma le 80 k. Ma, na toe foi le fasimomo tele i pu ma o le suavai na maua ai le scotch scotch.

O mala ia o le a faataatia ai cables ia i luga o le fausaga i totonu o le fau fale.

Faavae o le Maota

E tusa ai ma se ata muamua--i lalo o le fale o loʻo i ai se vaega o le mafiafia o le matamuli o lomese, e aunoa ma le oona, o loʻo aveʻesea ai le gaʻo (o le eleele ua mou ese atu o le eleele. I se eleele faapea, ua matua le manaomia le lafoaia o le faavae. O le mea lea, na filifilia ai le fau o se faavae o le fusi saito a le fusi monolithithithed O le lautele o le sima faʻamalosia lipine o le 400 mm, o le maualuga o le faʻavae o le 1200 mm. Ona o le tamai pito o le nofoaga, o le tasi itu o le faavae o loʻo taoto toetoe lava o le eleele luga, o le faʻafeagai ua paʻu i le eleele e tusa ma le 800 mm.

I Nofoaga o loʻo iai i le galuega, O loʻo i ai le sima ese i le va o lipine - O le a latou tautua e avea ma faʻaopoopo lagolago mo uila laupapa, lea o le a faʻavaeina ai pulupulu. O le latou autu autu o le taofia le le maalofia (i luga o le taimi) o le deflection o laupapa laupapa o tumutumu.

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga

E faʻafaigofie e le Herdiulic Jack e faʻafesoʻotaʻi aitema pe a faʻapipiʻi

Meafaigaluega faapitoa

A faʻapipiʻiina le fale e masani ona i ai se manaʻoga e faʻaofuina le faʻavaʻa panels pe faʻamaʻei le tasi ma le isi. Faʻaoga mo nei faʻamoemoe o le swardyhamhammer, e mafai ona e faʻaleagaina taugata ma tutusa lelei i lalo o le tele o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, o le a le mea lea e maua ai e le tagata fai le masini. Lagolago mo ana nofoaga i le taimi o le faʻagaioiga na tautua ai le faʻailoga o le kulimi faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le pane.

Eleele eleele

Sa faʻaaogaina i luga o foliga faʻapipiʻi o le faʻavae, o le lipine lea na faʻaaogaina ona faʻaaoga ai lea o le vaega faʻasino o le 240 ×. O le pa sa faʻapipiʻiina lelei ma laupapa laupapa, ona faʻapipiʻi lea o se taula o le fusu i le sima. O le soʻona faʻatautaia o se taimi o se taimi mea faigaluega ma sa nofoia le lua aso pisinisi E leʻi sili atu le eseesega i le lautele o le Personater, ae le gata na faʻafaigofie ai, ae na atili ai foʻi ona faʻavasegaina le faʻapipiʻiina o le Domocumbead panels - na ia faʻaaluina i le sefulu aso.

A faʻapipiʻi le faʻavae, o le uluai polokalame fuafuaina e tupe faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, lea e le faʻalagolago ai le fola o le fola o le fola mai luga. Lagolagoina e le Cylinder Weems ma le koluse vaega o 240 × 140 mm, faʻapipiʻi e le malosi taula blues i totonu o livi (laga faalagolago i luga o le ogatotonu. O lenei polokalame, o le leo vaivai e tupu mai i le taotoga o le upega tafailagi o le upega tafailagi o le le lafoina i puipui.

O le fola o le foloa ma le mafiafia o le 240 mm ua pipii i le utupoto o le sili atu o le tele o le auē-ata ma le umi o le 4500 mm). E tatau ona maitauina o lenei metotia na fusia, pe sili atu le lava itu i ai, o pou pa na faaputuputu.

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga

O le pito i luma o le fale na filifilia e le Boards na valiina i se leo pogisa, ma fesoasoani i le Copper teuteu elemene. O le faapaologa na faʻapipiʻiina o le papeta mai le gragged gress

Mea lilo o Montaja

O loʻo faʻaalia auiliili o faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le fale i le tele o auiliiliga i ata, o lea matou te faʻaalia i taimi sili ona manaia o totoe "mo vaaiga".

Tatou amata i le mea na gaosia ai le faʻavaʻa o fetuutuunai. I aso nei, o le tele o kamupani-fale o loʻo taumafai e faʻatino i le tutoʻatasi le faʻatinoina o faiga: e maua ai se polofiti ma faii le fale. Ole vaitafe o le soligatulafono, e le o taliaina le gaosiga o le kulimi kulimi mo le gaosiga o le faʻavaʻa ma le mana elemene o le taualuga lagolago. O ana tagata faʻapitoa e apili i se tasi o sili ona lelei rusia o gluue fafie - o se laʻau "Sokolisky Dock". Aisea tonu lava ia i latou? Muamua, fafie mo La laau O loʻo seleseleina e se laʻau ua seleseleina i nofoaga faamaonia motoma, ma le tausisia o Tekonolosi ma Teugatupe a le Faavaomalo. Lona lua, o se mau sili ona lelei i le gaosiga o tekonolosi na faʻamaonia e le MPA tusi faʻamaonia na tuuina mai e le Europa Center i Statutgart. O lea la, "o le faamalosi tauofoga o oloa o se vaega o loʻo i luga o se koluse lautele mai lenei gaosi oloa, lea, pe a tatau ai, tipi i eleelea.

E aoga foi le le amanaʻiaina i le gaosiga o panela, o le faʻaauuaiga (Eco) e le o fiafiaina e ala uma na fausia e le faʻavaʻa ua faataatia. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻi i totonu o ia ana mea i le tipi-ese pu, o electrocactives tuu i totonu o le sili ona faigata saito na faamamaina. Ma e naʻo le maeʻa o nei galuega ma le asiasiga o faʻatinoga o faʻatinoga o galuega, o le faʻamalosi ua faʻaleagaina.

O le isi taimi. O le le mautonu o soʻoga o soʻotaga uma o le tuufaatasia o elemene e le mafai ona faʻamaumau i le faʻaaogaina o le psyl lipine i ni laina se lua. O le taimi lava na maeʻa ai le pito o le faʻapipiʻi, o loʻo goto le ma le aiga o le aiga i totonu o le fale, ma ina ua maeʻa 2-3 vaiaso - fafo e tatau ona mago).

Mulimuli ane, e tatau ona taʻua i le malosiaga uma o le fale o loʻo faia ma le tasi itula, pe le lua le saogalemu le saogalemu. E lē gata i lea, mo lo latou gaosia, na toeititi lava o le 130 m3 o Kelu fafie. E mafai e lenei auala e foliga mai ua matautia. Ae o tagata atamamai o Italia ma Rusia e le masalosalo i lona tonu. Latou te talitonu e le mafai e se tino malosi mautu ona laveaʻiina faʻafitauli o le fale, ma o le mea lea e aveʻese ai le faʻailoga o le 20 tausaga le faʻatulagaina o le 20 tausaga. I le tulaga maualuga, o le a tatau ona toe faaleleia le fale.

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga

O le mea lilo a le aliginim Brackets e matua faafaigofie ai le fesoʻotaʻiga o elemene

Fou fusiua faiga

Talu ai nei faʻasalalauga na tuʻuina mai, Faʻataʻitaʻiga, e le kamupani ItaliawAbala, faʻataga oe e faʻafaigofie le fesoʻotaʻiga i se itu taumatau. O le puipui o se t-foliga elemene mai le maualuga-malosi almininum na faia e le pito. O le mafiafia ma lautele lautele o ona fata e filifilia e faʻalagolago i le lautele o vaega ma le manaʻoga faʻapitoa e malosi. O le umi o le puipui e mafai ona faʻasaʻoina, e ui lava e iai se avanoa e faia ai puipui o soʻo se uumi, tipi ese o le vaega o le "reiki" ma le umi o le-faʻamaonia e tamoe. I le faaiuga, o le utupoto na fusifusia ma le maualuga, o le lautele ma le loloto o mea e fetaui lelei ma le umi o le fata (e leai ni filifiliga). Ona tuu lea o le Beam i luga o le Grove i luga o le puipui ma ua mautu i le au o ia lava-ata pe o le 'au i le tipitipi pito (o le saoasaoa laa e seti e le ata).

Fafine Thinkey

E manaʻomia le faʻamatalaina o le tautinoga 20-tausaga ua tuʻuina atu naʻo i luga o le tuutuuga e faia ai le kamupani fausaga o le a faia i le faʻatinoina o se lavelave galuega.

E aofia ai:

- Fuafuaga;

- faavae;

- gaosia o auiliiliga fausaga;

- Fonotaga o le fale i le faavae i le taimi mai le 6 i le 18 aso;

- Faapipiiina o faamalama ma faitotoa;

- Faʻataʻitaʻiga o inisinia inisinia (suavai, faʻamafanafanaina o le suavai, suwomin, eletise, maualalo-tupua) i totonu o le potu sauni mo fesoʻotaʻiga

i fesoʻotaʻiga i fafo;

- Faʻamaeʻaina le teuteuina o totonu, e aofia ai puipui ma le puipui puipui,

faʻapea foʻi ma le umukuka meafale ma le fausia-i fale faigaluega (e mafai ona faia meaafale mo le fale atoa);

- i fafo atu i le fale.

Inisinia ma Faʻamaeʻaina Galuega e oʻo atu i le 2 masina pe a maeʻa le fausiaina o le pusa i le fale. Ma ia i latou, o le tagata faʻatau mauaina se faamaoniga o le 18 masina. O se auala faapena e sili atu lona lauiloa i Europa ma i Amerika, ae paga lea, leaga, paga lea, o le ayrical mo Rusia.

Fausia fale e tatau ona maualuga le lelei, aemaise mo i latou lava. Ma o le a iai ni faʻafitauli, ma i tausaga uma e nofo ai i se fale faapena o le a sili atu ona manaia.

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_7
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_8
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_9
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_10
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_11
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_12
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_13
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_14
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_15
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_16
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_17
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_18
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_19
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_20
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_21
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_22
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_23
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_24
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_25
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_26
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_27
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_28
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_29
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_30
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_31
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_32
Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_33

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_34

Le Faavae o le Maota - O se lipine mama

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_35

Mo lana masini, o le utu o le loloto o le 300-800 mm na lafoaʻi (o le 'upega tafaʻilagi e iai le faʻailo), o le pito i lalo o le oneone o le uʻamea faavaa ma faʻapipiʻi le galuega faʻatino i latou.

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_36

Fefiloi mai le sima o le gerete m400 faavae pito i luga luga o le maualuga o le eleele i le 600-800 mm. Ina ia puipuia le aveeseina o le susu mai sima, fou lipine o lo o ufiufi i polythylene ata

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_37

O anafea, ina ua mavae le 4 aso, na togi le sima o le 25% o le malosi o le ata, na aveʻesea ai le ata polythyne

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_38

Lagolago mo luga o le auupega o loʻo galulue ma o le koluse o loʻo iai ma le vaega o le vaega 240 × 140 mm

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_39

O le utupoto sa i ai i se maualuga ina ua maeʻa le laualuga o le fola o le fola i latou i luga o le tulaga tutusa ma le pito i luga o libbbons.

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_40

I le fola fola faʻapipiʻi o se vaega o se vaega o se vaega o le 120 × 100 cm i le mea o le a faalagolago i totonu o puipui i totonu

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_41

A o le i faʻapipiʻiina pusa i totonu o fale i luga o papa i luga o fusi, lua lipine faʻapipiʻi faʻapipiʻi

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_42

O le faʻapipiʻiina o pa puipui o pane na amata i le tulimanu o le fale ma faʻatosina mai i totonu o puipui i totonu. Na faʻapipiʻi le tumau o le faʻaaogaina o le pito i luga o le auivi o le otootoga, ona ono faʻamalosia ai lea ma le tagata lava ia

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_43

I le pito i lalo o le pa pa, o le oss-slabs ua faʻalautele mo se faʻavaʻa i le 100 mm - pe a faʻapipiʻi, na latou faʻamalosiina mau le pa i luga. O le fesoʻotaʻiga e tumau e le tagata lava ia

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_44

I le ogatotonu o le fale i le ao i le aoina o pa o le fogafale muamua, o le laupapa o le poloka-a le mafiafia o le 200 mm na faataatia. Na faʻapipiʻi i puipui o loʻo mimilo i le tulimanu o le tagata lava ia-ata, o le sitepu o le 300 mm

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_45

Luga o le pito i luma o puipui o puipui o le muamua fola, kulu utupoto na faʻapipiʻiina ma le koluse vaega o 320 × 160 mm, faʻapipiʻi i latou i le faʻavaʻa o le 420 mm

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_46

Ona o le aoina o faʻalapotopotoga, o fatuga o pa o le tino lona lua na faʻapipiʻiina, ma i le malaga lea i le gaosia o laupepa puipui, teu utupoto. O le vaega o le utupoto e 420 × 240 mm, ua faia i le fafie laupapa

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_47

Ina ua maeʻa le pito o le tulaga o le tulaga, o tagata atiaʻe na oso aʻe i le itu o le itu o le itu i le fale, faʻapipiʻi i latou i le pito i luga e taufetuli ai i le pito i luga

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_48

240 mm mafiafia taualuga o le taualuga o le taualuga na amata ona taʻoto mai le pito i lalo mai le faʻavae i le taualuga. Na faʻapipiʻiina le matagi i luga o le aoina o le faʻaputuga ma fetaomi atu i ai e ala i nofoaafi

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_49

O le au moa na faʻapipiʻi i slats, na faʻapipiʻi le pologa mai osp-slab, o se faʻauiga o le kiliaina na faʻaalia i lalo

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_50

O le tulimanu o le taua o le taualuga e naʻo le 30 ° tikeri, o lea na amata ai le faʻapipiʻiina o le taualuga

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_51

O se maamau o Andumen Cynumissing na maua i se kapeta gaosi, o le ofi o le mea e pei o se laupapa laupapa. I le lumanaʻi pergolas, o loʻo tu i itu uma e lua o le fale, na fausia le fola mai le laupapa laupapa

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_52

Talu ai o le fale e mamao mai le kesi ma ala tetele, na tonu ai lea na molia ai ma le tumau. Mo le faʻatinoina o le faʻamoemoe, o le tane mo le kesi kesi sa faʻatau ma tagofia ma le agavaʻa o le 5 M3. Mo le nofoaga o le fatufatu o le a oʻo mai, xia faʻatumu naʻo le tasi le taimi

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_53

Ina ia aua neʻi faʻalavelaveina le amio saʻo o le panels, o le umu o fesoʻotaʻiga ma vetevizs sa tumu i isi iliges i totonu o faletaele

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_54

O mea leaga, i le isi itu, o le tuufaatasiga, na folasia totonu o laupapa, ma tuu i latou i totonu o se saito e le malulu tele. Uma uaea ma le fiafia i le tasi talita

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_55

A o le vaega o loʻo faʻamaeaina i totonu, na faʻataʻitaʻiina i latou ma pepa laupepa, o loʻo ufitia ma ufiufi i le vavaeʻese vali

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_56

O elelaau elemene na vaaia i totonu, atoa ai ma faamalama malosi-sefe faamalama ma faitotoa na valiina solo i se lanu o puipui. Fola e vavaeeseina e le laupapa laupapa

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_57

Fausiaina o Taualuga Taualoa na faamalosi e se lanu lanu

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_58

Faʻaaogaina le fuafuaina ma se puipuiga puipuia o se pa o pa, ma le itu uma e lua o le fale e faʻapipiʻi ai le tele o le spaclas

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_59

I le ogatotonu o Lusia o Lusia, o se elemene o le Pergola o loʻo avea pea ma seasea

Faʻapefea ona fausia se fale ma se faʻamaoniga mo le 20 tausaga 12091_60

Masalo e tusa, i le tele o taimi, o le tagata e ona o le a pa'ū uma i ai le tele o mea laiti, ona gaogao uma "faʻaopopo" o le a mautinoa o le nofoaga atoa

Faafaigaluegaina le fuafuaina o le tau o le fausiaina o se fale fale (aofia ai ma le iner aso) ma se vaega aoga o 244 ² *

Igoa o Galuega numera Tau, olo.
Faavae, puipui, vaega, tumutumu, taualuga

Lalolagi ma se masini o se fusipau laiti-hording rallest faavae

seti

412,000

Gaosiga ma faapipiiina o se fale faigata

seti

2 693 64.

Masini taua.

seti

275,000

Faapipiiina o faamalama ma faitotoa

seti

184,000

Faʻapolopolo o loʻo teuteuina ma le Intesttine Spircase

seti

1 464 500.

Taavale o le paluga masini (parquet, tile)

seti

167,000

Faʻaiʻu Suʻesuʻega, lanu, faʻaaliga

seti

432 700.

Inisinia Fesootaiga, Gazgolder, Septic

seti

375,000

Faapipiiina o eletise, e aofia ai elemene o le poto masani i le fale

seti

952 300.
Atoa

6 042 595.

Apalai mea i luga o le vaega

Kulimi kulimi

seti

2,760,000

OSB-3 papatusi ma le mafiafia o le 15 mm

seti

723,000

Nofoaga teuteu teuteu, e aofia ai ma vae

seti

692 940.

Malosiaga Sation Windows ma Dortors ma le faaluaina-glazed Windows

seti

1 131 620.

Ulufale ma potu potu

seti

340,000

Fualaau o mea uma

seti

899 160.

Mea mo Faʻapipiʻiina o Engineering Skingshition, aofia ai Kazgolder ma Septic

seti

1 526 780.

Mea mo le Faavae masini

seti

790 600.

Mea mo le nanaina o eletise eletise, aofia ai elemene o le "SMART HOME" SAME

seti

16 449.

Uamea-siitia (faʻaaogaina le puʻeina o tioata) parapets palkoncy

seti

314 000
Atoa

10 839 540.

Atoa

17 795 680.

* Fuafuaina faia e aunoa ma tupe faʻaalu taʻavale.

Faitau atili