Steel Barrier

Anonim

O uʻamea uʻamea e faigofie ona faʻapipiʻi ma taugofie. Ona o le lautele lanu lanu paleti ma se tele o ituaiga o tusitusiga, o le taualuga e mafai ona avea ma teuteuga moni o le atunuu. E na o le na o le filifilia o le mea

Steel Barrier 12098_1

O uʻamea uʻamea e faigofie ona faʻapipiʻi ma taugofie. Ona o le lautele lanu lanu paleti ma se tele o ituaiga o tusitusiga, o le taualuga e mafai ona avea ma teuteuga moni o le atunuu. E na o le na o le filifilia o le mea

Steel Barrier

Uʻamea uʻamea o se tasi o sili ona lauiloa maʻaina o mea taua. O le laupepa o le 1180mm lautele, umi mai le 400 i le 8000mm i le gaosiga o aganuʻu poʻo le sauniaina o le "walpon" O loʻo faia mai le Rolow Steal 0.40-0.60mm mafiafia. O le gaosiga o mea e ufitia i Zinc poʻo le Zinc eyoy ma le Alumini, faʻaaoga se vaega o le palapala, ona o le pito i tua - o le polmer coting, i le pito i tua. (O le lelei o mea e tatau ona fetaui ma le GRYS R 52146-200-2003 "mautotogi o se manifinifi-fulafula malulu ma le malulu-o le vevela o le taimi e tumau ai i le polofesa O paolo o le masini, o fea le faiga "galu" (i le 330-450mm), ma "rows" (sitepu) e maua i le faʻailoga (talaaga maualuga 4-55mm). O le iʻuga o le uʻamea uʻamea ma se uʻamea polymer e tutusa ma le maota o le taualuga mai chramici pou.

Steel Barrier

O se tasi o tapulaʻa sili ona taua o uʻamea tile o le mafiafia o le pepa faʻapipiʻi. O le gafa lena o le lagolagoina o uiga o le taualuga: malosi, malosi, malosi, tomai e tausi ai le pepa. O le manifinifi (0.4mm) o loʻo aliali mai ai o loʻo aliali mai e pei o le mafiafia "aʻi" Ole na tutusa vaitaimi o lona taotoga o le a matua faʻaititia. Ma le gata i lea, e manaʻomia le amanaia le manaʻo i le Soundon mo le uamea. E tusa ai ma le Gost, e oʻo i le 0.08mm. O lea, nai lo le laupepa mafiafia 0.4mm, e mafai ona e mauaina se oloa o le 0.32mm. O tagata atamamai e mafaufau i le sili ona lelei steel base o 0.5mm. Ina ia mautinoa le malosi e manaʻomia, o le mafiafia o le mafiafia e tatau ona tutusa i le itu atoa o le laupepa.

faamoemoe

+ Tulaga i le tele o aafiaga.

+ Ua leva ona ola le olaga (30-50 tausaga).

+ Musmocratic tau.

+ Lanu lautele o lanu.

+ Faigofie faapipiiina.

+ O le taualuga taualuga.

Miscuses

- apalai na o le faaputuga o taualuga (ma se tulimanu o le fiafia sili atu nai lo le 7).

- vaivai le pisa.

- Ina ua maeʻa le ki i luga o taualuga o se faʻasologa o se faʻasologa o le faʻatulagaina, e tele naua lapisi.

Steel Barrier

E maua e le tagata nofo puipui kamupani eseese, ma e eseese foliga mai i le lelei - faʻataʻitaʻiga, i tulaga o le CINCCACo. O le lapopoa le zinc i luga o le 1M2 o loʻo i ai se vaega puipuia o le pepa uamea, o le maualuga o le teteʻe atu i le teteʻeina o le teteʻe. E oʻo i Europa, o le mea o le tau e faʻamaʻaʻaina nai lo Rusia, mo fale nofomau o loʻo faʻaaogaina uamea ato na faia o le uamea o loʻo i ai ma le 45 g / m2. A uma mea uma, Zinc faia le galuega o le Cathode puipuiga: faasolosolo ona faaleagaina i lalo o le malosi o le susu o le susuga, e sefe ai le atigi fagu. O le tagata faʻatau e faigata ona iloa le lelei o kavana uʻamea nai lo nisi taimi e le mafai ona faʻaogaina ni mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai le le lelei-lelei oloa. O loo latou faʻamoemoe i le mea moni i nai tausaga talu ona maeʻa le fausiaina, e leai se faitioga.

Steel Barrier

Steel Barrier

Steel Barrier

O le filifilia o se uʻamea paʻu, faʻaeteete i le taʻuleleia o le gaosi oloa o le taualuga ma le gaosi oloa o le uʻamea faʻapipiʻi fanua (i le vaega o le poltaltag taualuga mea vaega. Taitai tofiga i totonu o lo tatou maketi nofoia se tile uamea o kamupani "talaaga uamea", "Montage amata Station", "Unicam", "Stalinvest", Ruukki, Stiniji. e masani lava ona aoga o latou oloa, ae kamupani matuia o le aoga e fua oloa maualalo uiga. o loo faamoemoe i latou i se taimi umi o galuega ma atinae, o lea o le tau aogā ina ia lou talaaga. ia mautinoa e fai atu i le faamaoniga a le gaosi oloa. e na oi latou oloa, i le gaosia o ua ausia manaoga talafeagai uma, ei ai tuutuuga tusipasi, o lona uiga latou te lagolagoina e puipuia le fale mai le leaga o le taimi.

Manatu o se faapitoa

Pe a filifilia se uʻamea uʻamea, o le a e fesili mautinoa i le mafiafia o le uʻamea paʻu ma le tele o le zinc tapting i le 1m2. O le faavae e tatau ona i ai le mafiafia o le sili atu o le 0.5 mm. Manifinifi mea e faigofie ona faʻaleagaina i le taimi o felauaiga ma faʻapipiʻi. O lea, i le taimi o le faataunuuina ma pe a auauna atu i luga o le taualuga o le fale, e mafai ona vaesape le pito o le pepa, ma i le taimi faapipiiina, atonu e le tamaitiiti mai le gaoioiga o tagata faigaluega i luga o le taualuga. E faigata ona feagai ma le matagi ma le kiona. A o le numera o Zinc, e tatau ona le itiiti ifo i le 180 G / M2 i le 1M2, ma e sili atu - 275 G / M2. O se taualuga e mulimuli 30-50 tausaga. O le ala lea, tatou te faamautuina uma uiga taua o mea i le faailogaina o pepa taitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, "Steed Silk 0.5 180 25 SBS 150515". Muamua, o le igoa o le igoa, o le le mafiafia o le uamea (mm), o le aofaʻi o zinc i le 1m2, o le mafiafia o le polyman coting (Mkm), o le tagata gaosi oloa.

Sergey Sabitov, o le ulu o le Sales Department i vaega

"Fanua Fale" Vaega "Vaega Pule Sili o Rusia"

Faitau atili