Lalolagi lalo pulea

Anonim

O meatotino taʻitasi o fanua, e aofia ai ma le fanua faʻatau atu, e tatau ona i ai se cadastrast gross. Mo lana fuafuaga, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le tali tele, e gafa ma le tele o fanua. Mafaufau e faitau atili algorithm mo le mauaina o se cadastral resitala

Lalolagi lalo pulea 12099_1

O meatotino taʻitasi o fanua, e aofia ai ma le fanua faʻatau atu, e tatau ona i ai se cadastrast gross. Mo lana fuafuaga, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le tali tele, e gafa ma le tele o fanua. Mafaufau e faitau atili algorithm mo le mauaina o se cadastral resitala

O le talimalo o le tali a le faiga e masani lava. Faʻasili na faia faʻamalosi ia Ianuari 1, 2015. I le fesoʻotaʻiga ma suiga i le fanua o le fanua o le tagata Rusia.

Pepa aloaia

Lalolagi lalo pulea
Ata: Legion-Media i le CADASTALP POUKS O LE POLOKALAMA FANUA (KPZU) o loʻo iai ni uiga faʻapitoa ma faʻapitoa. O lenei pepa e tatau mo le lesitala o le setete resitalaina o le aia tatau i fanua ma mauaina se tusi faʻamaonia o le umiaina (lisi, faʻaaogaina le faʻaaogaina). O le a manaʻomia foʻi i soʻo se mea tau fanua - faʻatau ma faʻatau atu, foaʻi, faʻalilolilo, tuufaatasiga ma isi pou.

Maua KPzu o le a mafai ona mafai pe a fai o le 'upega tafaʻilagi ua lesitala ma le numera o le cadastral o loʻo tofia. I luga o le rosastrastra 'upega tafaʻilagi e mafai ona e siakiina pe iai se numera o le numera i lau fanua o loʻo i totonu o lau fanua poʻo le faʻataʻitaʻiga, tuʻu i luga o oe o le a faʻatau.

O le fomai maʻi o le nofoaga o se vaega mai le setete o loʻo galue i ai ma aofia ai ni vaega o loʻo iai ni vaega (pepa B2, B3, B4). O le pepa i luga o laupepa o A4 foliga o loʻo faia.

Luga o le Vaega (B1), o le igoa atoa o le talimalo o le pule o le tulafono, faʻamatalaga e uiga i le mea faitino (cadastraltal numera o le pepa tusifolau, o le tuatusi poʻo le faʻamatalaga o le nofoaga o O le nofoaga, o le faʻavasegaina o lau fanua ma a latou faʻatagaina faʻaaogaina, nofoaga faʻapea, nofoaga o faʻamatalaga, aia tatau (meatotino, faʻaopoopoga faʻamatalaga.

O le vaega lona lua (b2) o se fuafuaga o se fanua faʻamaonia e faʻaalia ai faamaopoopo (numera mulimuli i le faamaopoopo i vaega o le nofoaga. Manatua mai le 2017. O tusi folau uma e tatau ona teuteuina i se tasi vaega sologa lelei.

Vaega B3 ma B4 aofia ai faʻamatalaga e uiga i fanua o loʻo iai ni vaega (pe afai o soʻo se) ma le faʻaaogaina i le faʻaaogaina (fai mai, le i ai o tino o vai).

O laupepa taʻitasi o KPZU e tatau ona faʻamaonia e le faʻamaufaʻailoga ma le saini a le ulu o le terariva o le rosarestra. O le CADastlel Passport e le o iai se taimi o gaioiga. E ui i lea, afai e suia le faʻamatalaga (mo se faʻataʻitaʻiga, ua manaʻomia ona faʻafouina le vaega o le Vaega.

Afai o le suʻesuʻega e leʻi faia, o lona uiga o le lona lua i le cadastral tusi folau e le aofia ai (B2), ma i le faiga B1 faia se tuʻuga o le nofoaga o fanua poʻo le eria eria o loʻo i ai e faʻamanino pe a faʻataʻitaʻia "

Fuafuaga Gaoioiga

Lalolagi lalo pulea
Ata: Valaʻauina o le Ala o Faalapotopotoga Resitala i luga o le ata o le CADastrast Passport e mafai ona faia i le tagata poʻo le sui o le vaega o le rosarstra (i le nofoaga o le tele o le fanua . E le gata i lea, e faʻatagaina e lafoina pepa e ala i meli pe tuʻuina se talosaga i le faʻaeletonika pepa i luga o le rosarstra upega tafaʻilagi ma i luga o le tasi o le vaega o auaunaga lautele.

A o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i luga o faʻamaumauga o faʻasologa, mo le ata o KPZU:

- faʻamatalaga o le faʻavae faʻavaeina;

- Mauaina o le totogiina o tiute o tiute;

- Tagata talosaga tusifolau;

- Tusi faamaonia o le umiaina o le eria;

- O se pepa aloaia e faʻamaonia ai malosiaga o le sui (Pule o le loia) pe a e filifili e faʻaaoga le au tautua o lenei.

A maeʻa ona faia pepa mo le lesitala o le CPZU, o le tagata talosaga e tuʻuina atu se lisiti o le a manaʻomia le auai pe a mauaina se tusi folau ua saunia.

Afai o le fanua o fanua e le o tuʻu i lalo o faʻamaumauga, o loʻo faʻateleina le afifi o pepa aloaia. E aofia ai:

- Fonotaga mo Fonotaga;

- o se pepa aloaia o loʻo faʻatapulaʻaina le tulaga i luga o le nofoaga;

- o se tusi pasi faʻamaonia le auai i le i ai o se vaega o fanua;

- gaioiga faʻatuina le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi;

- o se pepa aloaia o loʻo faʻaalia ai le tele o le vaega (mo vaega i le aofaʻi o tupe);

- O le tuʻufaʻatasia o le fuafuaga o suʻesuʻega na ofuina (pe afai e tutusa ai ma le faʻaaogaina o le pule.

E tusa ai ma le tulafono, o le penifou tusi folau e tatau ona gaosia i totonu o le lima aso mai le aso o le tuuina atu o pepa talafeagai. Peitai, afai ua tuʻuina atu i le teritori pulega o Rosaresatra, o lenei vaitau lea ua fuafuaina mai le aso o vaetamaina o pepa, pe a fai o le MfC - mai le aso o loʻo fesiitai ai pulega.

O le teena o le faʻasalalauga o le CPZU e mafai pe a fai o le tuʻuina atu o faʻamatalaga mai le setete o loʻo le faʻatagaina le nofoaga o le setete e tusa ai ma le CADASMAL, e le manaʻomia ni faʻamatalaga.

O taga o ofisa mai le Rosarestra vaega e mafai ona apili. O mafuaaga e faamama ai le failaina o se faitioga e manatu i ai: O le solia o le olaga tautua; le faʻatagaina le le faʻatagaina e tuʻuina atu se fomaʻi faʻapitoa; manaʻoga faʻaopoopo o mau faasinomaga; Toe teena e talia le tagata talosaga lelei teuteu pepa faʻamaonia mo le CADAstRAL. O se faʻasea e faasaga i gaioiga a tagata faigaluega e faʻauluina e le ulu o le tino e tasi. E tatau ona mafaufau i totonu o le 15 aso mai le aso o le lesitala.

O le Tulafono o Filifiliga o le Nofoaga mo le le toe manaʻomia, aua o loʻo muta ai le ituaiga o mea e fausia i totonu o tulafono o loʻo faʻaaogaina. Fanua fanua i luga o le faʻavae o le Matai Fuafuaga a le Nuʻunity, Land Standard ma Atinaʻe Manaʻomia, Faapea foi ma le Terie Fuafuaga pepa aloaia

Tulafono Fou

Lalolagi lalo pulea
Ata: Ole Avanaʻi ma MedialectAtion o le tulafono fou o le a mafai ona avea ma se ata o mea taua e aunoa ma ni faʻaletonu, ma e leʻi faʻaaogaina. O tagata e tatau ona ausia ia fanua e tatau ona ausia e le faʻaiuga a le Fonotaga Lautele o le manaʻoga e iloa le umiaina o le upega tafailagi. Ona e manaʻomia ai lea ona e faʻafesoʻotaʻia le malo i le lotoifale.

E faʻafaigofie ona avea ma togalaʻau e tasi na faʻaopopoina i ni pemita o le isi faʻaopoopoga (seʻi vagana oi latou o loʻo faʻatagaina le fanua o le faʻaaogaina masani poʻo le taumafai i le tuaoi). O le aʻea uma o le lalolagi ua valaʻaulia e faʻatau mai le setete i se tau maualalo ifo i lalo ifo o le maketi.

I le iuga, o se taualumaga mo le filifilia o nofoaga e le faaaogaina mo le 3 tausaga ma atili ai mai. E ono le mafai e le tagata lava ia ona le maua a latou aia i le lalolagi e ala i se filifiliga faʻamaga a le faʻamasinoga e amataina ona o tulafono a le malo o le lotoifale.

E le gata i lea, ua faʻataga lelei le fiu pe afai e leai se manaʻoga o le faitogalaʻau i se auala e faʻagaeetia ai pe faʻatau atu le fanua. O le nofoaga o loʻo umiaina e tatau ona faʻaaogaina i le faʻamatalaga talafeagai i le rosastra itulagi vaevaega; O e o latou o fanua e le o vaʻaia, a o loʻo faʻaaogaina, o le a feagai ai ma malo i le lotoifale.

Lalolagi mai le Malo

Peitai, o le mauaina o le tulaga o fanua musipal na faia i luma, o le faʻagasologa sa matua i leʻi faigata ma faʻamalosia i nisi taimi e faamaopoopo, resitalaina o pepa aloaia ma le faʻauigaina o le tau. E le gata i lea, na le maua ai ni lisi aoga mo le musu e tuʻuina atu le nofoaga, ua leʻi faʻaalia nofoaga mo le faʻamaumauga o le fofo (a le Faʻasalalauga o le teuina). O le faʻasologa mo le uuina o faʻatautuʻi (masani ma naʻo le pau le tagata auai) na tuʻua foi le tele, o le tele o faʻamatalaga o loʻo tumau pea le foia.

E tusa ai ma le tulafono fou, o le pasene mo le tuuina mai o le suiga o le umiaina o pulega o le maota o le maota e le tatau ona sili atu ile 3 masina. A o faatonu e le au pulega faʻalēaoka e tuu le saʻolotoga o fua i luga o faamatalaga a tagata taitoatasi, sei vagana o tagata atiaʻe e faafoliga i nei fanua, ona ua sauni e atiaʻe le teritori.

O le fesili ua foia ma le tau o le 'upega tafaʻilagi - Le naʻo le a le mafai ona faʻatau atu le lalolagi e le sili atu nai lo le aoga. O le mea moni, pe a faʻatau atu ma tauofoga, o le a sili atu lona maualuga atu nai lo le faʻatauga o le a avea ma faʻataʻitaʻiga, ona o nofoaga fou o loʻo faʻaalia i luga o le fua o le fanua o loʻo faʻaalia i luga o le faʻatauvaʻa o le a aliali mai i le fua o fanua o loʻo aliali mai i luga o le faʻatauvaʻa o le a aliali mai.

E tatau ona maitauina o ni vaega o tagatanuu e maua le avanoa e avea ai tagata e avea ma tagata e ona o le palu ma mea uma e aunoa ma ni faataue. E tele lava taimi e tatau ai i le galuega e manaʻomia ona fausia fanua mo le fausiaina o fale ma faʻapotopotoga faaletagata, o aiga faʻapitoa o le a fuafuaina mo mataupu taʻitasi o le feoaʻiga a le Rusia. O nei tagatanuu o le a mafai ona mauaina fanua e sao totogi, ma pe a uma le 6 tausaga - i meatotino.

Mo le faʻa-tuufaatasiga o tuaoi o sasaina o togi ua valaʻaulia e fai ai faʻamatalaga e uiga i le finauga peʻa i le Cadastre. I le isi lima tausaga, atonu e malie i ai itu auai pe faʻaoga i le Faamasinoga. Afai o le tuaoi i luga o tausaga e le suia, e otometi ona faaliliuina ma le finau i le mea moni

Faʻafesoʻotaʻi suʻega

Iloiloga a le pulega o le fanua o loʻo suʻesuʻeina i lona tulaga ma metotia mo lona faʻaaogaina i luga o faʻavae o faʻamatalaga o faʻamatalaga o faʻamatalaga, faʻamaumauga, faʻamaumauga o le faʻaaogaina o faʻamatalaga o fanua, faʻapea foi ma le lautele o loʻo i ai O faʻamaumauga na saunia o se taunuuga o pulega a lea fanua, faʻamatalaga na maua mai le mamao.

O le mea moni, o le suʻesuʻega faaletulafono o se vaega taua o le vaʻavaʻaiga a fanua a fanua. O le a faia e le taʻitaʻi o le Pulega o le malo, na faatagaina foi e faʻatautaia lana laisene o fanua ma le taliaina o tulafono o fanua. E taua tele i le pule o le nofoaga o le a le fesootai ma tagata asiasi, e le manaomia le avanoa i mea sili atu o le a le aoga. O tagata ofisa e iai le aia tatau e talosaga ai mai pulega ma faʻalapotopotoga o le setete ma faʻamatalaga a le setete ma faʻamatalaga a le au a le au atacial o loʻo iai ni mea talafeagai mo le suʻesuʻega.

O le muamua e faʻamaonia ai i na fanua o loʻo i ai le tau o lona tau e sili atu nai lo le averesi i le itulagi, faʻapea foi ma le opeotine, e masani ona masani ai le mataupu o faʻatau ma faʻatauga.

E tusa ai ma iʻuga o le suʻega, o se tusi faʻaeletoroni o le a faʻasalalau i luga o le tulaga o le Pulega a le Falemaʻi. A le faʻaalia e le suʻesuʻega, i le isi 3 tausaga, o le fanua o le fanua e le siakiina i se fuafuaga fuafuaina.

Numera sao

O le taua o le taua o le 'upega tafaʻilagi filifilia le aofaʻi o lafoga faʻavae mo le faʻatulagaina o eleele fanua, ma mafai foi ona aʻafia ai le aofaʻi o le toe totogiina ma le togiolaina le tau. E le gata i lea, o totoga e le tagofia ai taulaga o Rosaretra i le faʻauiga o le tau (o lenei gaioiga e le o aofia i o latou malosi), ae naʻo le faia o ni ata tusi folau.

Afai o le maketi faʻatau atu i le maketi, ona mo le luʻiina o le mea e sili ona lelei e alu i le faʻamasinoga. Ae e te leʻi manaʻo e saili le tau o le 'upega tafaʻilagi faʻaaogaina tomai faʻapitoa. Ae o le taimi lava lea e tutusa ai le tau o le nuʻu le tau lava ina ia saʻo i le aso e tasi lea na faʻavae ai lana taua.

O le isi laasaga o le apili ai i le faamasinoga. Sfevral 2014 O mataupu uma o le luʻitau o iʻuga o le gaiu aoga o se tulaga muamua manatu i faʻamasinoga sili o le pulega o le Republics, o le faʻamasinoga o le faʻaituau.

E tusa ai ma iʻuga o le iloiloga o le talosaga, ua faia e le Faʻamasinoga se tali e ulufale ai i le faʻafitauli faaletulafono. E masani lava i le taimi lea, o le vaega o le Rosarera o loʻo avea ma Faʻatonutonuga i le State Inventory, sui faʻamaumauga i luga o le aoga. Afai e le o se mafuaaga ua le tupu ai lenei mea, ona o lea o le taimi o le faʻaiuga o le faʻaiuga, o loʻo iai le aia a le tagata talosaga e talosaga atu i le faamasinoga o le tagi poʻo le tuuina atu o se pule Matagaluega o Tautua o Califfis o le tagata e nafa ma le faamalosia o se vaega o le rosastra e suia ai le tele o le tau o le cacastral.

Faʻamolemole vaʻai, o le mea na tupu i se suiga i le faʻafitauli o le faʻaiuga a le faamasinoga, o le igoa fou o le a faʻaaogaina mai ia Ianuari 1 kalena tausaga, ae le o le taimi muamua o lenei faʻamatalaga i le Malo. yadastre.

Ia manatua: Afai o lau mataupu ei ai se filifiliga lelei, o le faʻafofoga o lafoga o lafoga o eleele e tatau ona tuʻuina pe a maeʻa le faia o se taua fou i tusitusiga aloaia.

Faitau atili