Filifili se le mautonu o le handot couler boleir mo se fale tumaoti

Anonim

Mo le tele o fale o le atunuʻu, kesi poʻo le vai o loʻo i totonu o le vai o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana e masani ona faʻaaogaina. Ua matou taʻuina mai le uiga o lo latou mamalu, ma fesoasoani e faʻailoa le filifiliga o se filifiliga talafeagai.

Filifili se le mautonu o le handot couler boleir mo se fale tumaoti 12100_1

polo

Ata: Mataala.

A o le fale e toe fausia se fale o le atunuʻu i luma o 'au, o le fesili o le, o le ituaiga fiafia o le fale o le faʻatuina lea e avatu ai se fale ma le mafanafana o le vai. O le nofoaga autu o le vevela ma le vevela o le vai mo fale e sili atu nai lo le sili atu le laki nai lo le tulafono, o lea e mafai ona ou mafaufau vave o le kesi kesi. E mafai e tagata fai pisinisi ona lua-mataga pe tasi-matagaluega. I le tulaga muamua, o le boler o le a galulue i luga o le vevela, ma mo le vai vevela, i le lua - o le faʻaputuga vai o le faʻamafanafanaga e fesoʻotaʻi ona o le vevela o le aiga faiga.

Manuia o le le fiafia o le alofa

Afai e tatau ona e tuʻuina atu le vai vevela i se fale poʻo se potu ma le tele o itu o vai feʻai ma se vaega o le sili atu nai lo le 150 m2, o le tino o loʻo ola ai, o loʻo ola ai le sami O le mafaufau o le le mautonu o le a avea ma se sili atu lelei filifiliga i le lua-mataga boeir po o se eletise eletise vai. O se mea e mafai ai ona maua se biler couler e maua ai le vai o le a maua ai le vevela i totonu o le vai o vai taele e tusa ma le le masani ai. Tagata o le fale e mafai ona fiafia i le faletaele, ma le crane i totonu o le umukuka, aunoa ma le fefe i le tau faʻafuaseʻi vevela. I fale lapoʻa atoa ma ni potu o Tolufatu, Jutazzi ma Sasuna, o le Biaili e matua taua lava.

O le tasi o le tulaga lelei o le vai o le vai o loʻo i totonu o le malosi o le malosi o le malosi. Ioe, afai e te faʻatusatusaina le muamua tupe faʻaalu i le faʻatau ma faapipiiina o le o le mala e tasi boler ma le ponaivi o le faʻaofuina o le faʻaluaina manaʻomia foʻi le tele o avanoa mo sea faiga. Peitai, mulimuli ane o le faʻatauina atu o tupe maua a le iʻa. Ma mea e sili ona taua, o 'au o le a mafai ona faʻaaogaina le vai mama a le vevela puipuia i soʻo se aofaiga: latou te le tau faʻatali mo le foliga o le vevela vevela.

Vaega o le filifilia o Boiler

Filifilia o se mea faʻasaga i totonu o le boiler boler mo se fale tumaʻoti e faʻalagolago i le tele o mea ma e tele o le leai o se avanoa, o le a matou taumafai e iloa uma. Afai e te manaʻo i faiga e galue ai, e aoga le filifilia o le boeir, ma le pefu o le tasi gaosi oloa, pe a faʻapipiʻi le polokalama. Teuga tupe i le vevesi ma le le lava o le faʻaaogaina faʻapipiʻi e mafai ona oʻo atu i se vave alu ese o masini. A filifilia se lava o le fila o le lumanaʻi vai vevela, e fautuaina ai le faʻavaeina o le lumanaʻi pe a manaʻomia i le vai vevela. Afai e te manaʻo e maua ni malo poʻo ni aiga, o oe o le tagata fiafia e ona o se sili atu o le faʻapopoleina jacazzi poʻo le vaitaʻele, ona e tatau lava ona tosina atu i fagu mai le 300 lita.

polo

Ata: Mataala.

O le tuʻufaʻatasiga o se faamaoniga o le kamupani-faʻataʻitaʻiga kamupani o le gaosiga ma le aulotu fou o le a maua ai le mautinoa o le isi 10-15 tausaga tausaga o lou fale o le a saunia pea ma le vai mafanafana ma vevela. O lenei o tagata fai pisinisi o le le fiafia o le vevela ma le faʻateleina o le malosi o le faʻaaogaina o loʻo aliali mai. O le vaia, o se tasi o le taʻitaʻi Europa gaosi oloa o mea faigaluega a Europa, o le maeʻa o le Mataupu o le gafataulimaina o atinaʻe, atiaʻe heit meafaigaluega e mafai ona faʻasaoina ai le malosi e mafai ona faʻasaoina ai le malosi. I le amataga o le taumafanafana o le 2017, o le vaega o le vaega o le o loʻo faʻalauiloaina e le tumau o le 300, 400 ma le 500 le lelei o laina e sosoʻo ma le malosi o Lini.

O le vevela o le vevela o masini mai le sestitive e le aoga ma aurostorr vio 300-500 laina o 50% maualalo pe a faatusatusa i le faasologa muamua. E faaigoa e le kulupu le masini ma se laupepa iQ - o se faʻailoga ua tofia i oloa e tuʻufaʻatasia "lanumeamata" ma le tekonolosi tekonolosi. O le agavaʻa o le le lelei o le mea e sili ona faʻaalu ai le laina o le laina o loʻo faʻaogaina ai le numera o le vai ma le faʻatumu o le tak. O le poto poto o le a faʻailoa i le tagata faʻaaoga ma e uiga i sese o le tino, ma o le mauaina o le o loʻo faʻatagaina oe e galue i totonu o le Smart i lalo o le Smandle i lalo o le Smandle i lalo o le Smandle House.

A filifilia se vevela vai vevela, e manaʻomia le faʻapaleniina faapitoa i le mea o loʻo maua ai le vevela. O agavaʻa o le valillant e le o se faʻapitoa, e tolu-vaega fou o le tele o le tele o le tele o le tele o palu o loʻo faʻaititia ai le malosi o le oloa o le oloa. O tamaʻi galuega vevela na leiloa, o le sili atu ona sefeina o punaoa ma o lona uiga e faʻatumauina le vevela o le vai vevela i le pole. Ona o le faʻaaogaina o le faʻamalosia, o le malosi o le malosi o le pule o le pule o le au a le pule o loʻo iai se ata "a" faʻamaonia e tusa ma le TÜV tulaga. O le faʻasesega o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻamalieina, o loʻo faʻamaonia ai le faigofie o felauaiga ma faʻapipiʻi. O Lenei Galuega e sili ona talafeagai ma i latou na filifili e mafaufau e uiga i le faʻatulagaina o le potu Bowori i le minute mulimuli, o afea e suia ai puipui ma isi fale.

polo

Ata: Mataala.

I le faagasologa o le suʻesuʻeina o le vai faʻasaʻo le vai, aemaise lava pe a fai o le vai e leʻo le vai e le lava le mafaufau o loo iai i totonu o puipui ma le faʻatiga. Ae ui i lea, faʻafetai i le le usitaʻia o se faletusi i totonu o le suʻetusi e fesagaʻi ma se ufiufi tapuni e faʻamamaina ma faʻamalosi meafaigaluega. O le ata faʻatulagaina pusa ua uma ona aofia ai se masini mo le tauaveina o vae fetuʻutuʻu ma le pisapisao faʻaluaina galuega. O masini uma mai le laina o le Unisitive Lineves o loʻo faʻaoʻo atu i se tulaga faigofie o le auala, e faigofie ona suia i le tulaga o le faʻaleagaina poʻo le faʻaleagaina.

O se mea taua o le puipuiga e puipuia. Tele Gaosi oloa faʻaaogaina vai vai ma le fausiaina-i magnesium Andom, lea e tatau ona suia o "atinaʻe". O le sui sui o loʻo faʻalagolago i le vailaʻau o le vai ma le malosi o faʻagaioiga. I le avea ai o se auala puipuia a le Aneti-Rearoon i le faʻapitoa faʻapitoa, o se fale-i le faʻauiga e faʻaaoga, e le manaʻomia le sui o le tautua ma le le manaʻomia e faʻatau ai se taimi fou. E faʻaavanoaina foʻi mo le fesoʻotaʻi o le reuisi faʻaolaina, faʻatagaina toetoe o vai i luga o le vai vevela mai le Crane, e tusa lava poʻo le a le nofoaga o le ponaivi.

O 'ua osofia ai le' aina o le lumanaʻi fou, i Siamani mo le faʻaali atu o mea, e tolu mataupu faʻavae o loʻo maua ai: redead dowards ma le mamanu. Fai mai le au faamasino, o le au faamasino, o le polokalame e tuʻufaʻatasia ai le lumanaʻi i le lumanaʻi

Faitau atili