Vao Fanan La

Anonim

Faapipiiina o le Dacha vaitaʻele - aemaise lava ma le pitonuu o le piopio - faigata. Ae i le taimi nei, o loo galue malosi i se faʻasasa i la tatou lava masina 2-3 masina i le tausaga, ma e tusa lava pe le o aumaia le tau. O le a matou taʻuina e uiga i se malamalama-lautele mamanu lea o le a fesoasoani tele ai i le vaitau o le aau.

Vao Fanan La 12104_1

Faapipiiina o le Dacha vaitaʻele - aemaise lava ma le pitonuu o le piopio - faigata. Ae i le taimi nei, o loo galue malosi i se faʻasasa i la tatou lava masina 2-3 masina i le tausaga, ma e tusa lava pe le o aumaia le tau. O le a matou taʻuina e uiga i se malamalama-lautele mamanu lea o le a fesoasoani tele ai i le vaitau o le aau.

Afai e te aoina se oso aʻe o le paʻu i luga o le vaitaʻele, o le vai o le a mafanafana i le aso (ona o le lanumeamata o loʻo i le po (ona o le faʻaititia o le vevela vevela). O sea auala o le a puipuia ai le vai mai le faʻaleagaina o fatu fatu, lau ma isi lele lapisi, ma afai e te faʻateleina lona tino o le taʻele uma.

O le faapaologa e mafai ona fausia tutoʻatasi, ae naʻo le faʻaaogaina o le polokalame o le perigeel glazing, ina ua maua se fale i se tulaga taua. Ia, o le a matou taʻu atu i le e uiga i le mea e ave ai le aufaatauaʻa na gaosia e Anukov, Autun, Verose, Pupuni lelei, IPC Term.

Vao Fanan La
tasi

Ata: "Astrapuls"

Vao Fanan La
2.

Ata: Voroka.

Vao Fanan La
3.

Ata: Anukov.

Vao Fanan La
fa

Ata: Pupuni Lelei

2. O le tau o le faapaologa o le 3x6x1m o vaega e tolu i luga o le Aliminum Fible e le itiiti ifo 200 afe Rubles. aofia ai faʻapipiʻiina.

3, 4. O le maualalo o acc arch (3) tiga aau. O lea la i totonu o le malulu poʻo le matagi e mafai ona e opoina i lalo o le puipuiga o se pa manino, e manaʻomia le tuʻuina atu o le taualuga o le 1.2m i luga atu o le vaega o le vai (4).

Vao Fanan La
lima

Ata: "Pavivaon mo Vaitaʻele"

Vao Fanan La
6.

Ata: Voroka.

Vao Fanan La
7.

Ata: "Astrapuls"

Vao Fanan La
valu

Ata: Anukov.

5. O le laititi o le bindius o carrier debuliles, o le sili sili ona lelei le taualuga e tetee i le kiona avega.

6-8. O le masini mafaufau mafaufau o le faʻagaioiga faʻatagaina e aunoa ma le tele o faigata e faʻatautaia ai vaega o sili ona matagofie (6). O taumafaiga o loʻo faia e faʻaputuina ai ma le eletise eletise. O le Dome Pavilion (7) o le a tau 30-50% sili atu taugata nai lo le auala o le tutusa vaega. O faitotoʻa i le lautele o faitotoʻa i le puipui (8) o le a fesoasoani e tape le malutaga i le potu taʻele.

Vao Fanan La
iva

Ata: Deving Hall

Vao Fanan La
10

Ata: "Pavivaon mo Vaitaʻele"

9, 10. O le faavae mo le faapalaga e mafai ona avea ma laupapa laupapa, malolo i luga o pou po o faaputuga (9), monolithic malosi, po o se mea e faʻamalosia ai sima (10). A o le tulafono, o le avetaavale auala o loʻo tumau i le lagolago e faʻaaoga ai le taula

Pepa laiti

O le fale gaosi oloa gaosiga ma se faʻavaʻa o tagata talaaga e iloga e le gata i le uluaʻi ata, ae o le mafai foʻi lea ona faʻagaioi pe o le aso vevela o le taumafanafana. O nei togafiti e eseese ituaiga eseese, ituaiga ma fuafuaga.

Tunnel Shelter , mo le faʻataʻitaʻiga flar ma le ie puipui (palota), e maualalo (e masani ona le maualuga atu nai lo le 0.8m), o le mea moni, o le gaioiga "mo le vaitaʻele. E aofia ai ma le lua pe sili atu (i le faʻataʻitaʻiga - e oʻo i le sefulu) na faʻaaogaina vaega o loʻo faʻapipiʻiina i le lua paga o rollers ma faʻapipiʻi i luga o auala o vaitafe o loʻo taoto i luga o le auala o vaitafe. O le mamanu e fetuuina e le manusipi mataupu faavae, faasaolotoina le tele o le vai iegroit; Afai e te faʻaalu i fafo atu o le vaitaʻele i fafo o le vaitaʻele, ona mafai lea ona alu mo le "Spoar ala", ma le vaituloto o le a tatalaina atoatoa.

O vaega sili ona leaga o loʻo i ai ni tuʻuga, e masani ona le faʻafefeteina pe faʻafefe faitotoʻa, o le a le faia e le masani ai le faapaologa (e puipuia ai le tele o le vevela i le vevela vevela).

DoMe malu , Tatou fai mai orlando (IPC 'au) ma le Round (Voroka), o se vaega e aofia ai vaega e lua pe sili atu o loʻo felelei i le pito i luga o le lapotopoto. O nisi faʻataʻitaʻiga, pei o Klasik SPA (maualuga faavaa), matala e uiga i le mataupu faavae o garage-atigi, aua o le ulufale atu i le faapaologa o le a faia le tapolo. O fata o le mataʻaga o le mataʻaga o loʻo mamanuina mo taʻamilosaga o vaitaʻele poʻo le puʻupuʻu o le auala jacazzi.

Hall mo le taele , Mo se faʻataʻitaʻiga, Casballanpa (Uili Maualuga), Royal, Expennt (VoRoka), - o le laina o le tuputupu ae o le tasi itu o le Vaitafe, ma tuu foi i lalo o le taualuga o le vaega o totoe i le laulau ma le lua nofoa po o nofoa. I se faʻaopopoga, o le 'aulotu "e suia ai le vaega o le fausaga o le fausiaina, faʻataʻitaʻiga," o le auai "i le vaega vaega. E masani ona faʻateleina le vaega o le Dome. Ae i le taimi e tasi sa faʻateleina lona taʻavale, o lona uiga o loʻo manaʻomia uma faʻailoga e faʻatatau i se tau taua.

Pavilion-anex Manatu corso (IPC 'au) o loʻo faʻapipiʻi latalata i le fale ina ia mafai ai ona fausia le Verzead o le Verased VeradA, e mafai ona suia i se fetuu faigofie. Lea e te faʻaaoga ai le toe faʻatulagaina o vaega semi-lima, ma o le tasi o taiala e tumau i le fola o le veranda, ma le isi - i le puipui o le fale i le 2.2m.

Faapaologa mo le vaitaele

faamoemoe

+ Faʻatagaina oe e faʻalautele le vaitau o le vai i le 5 masina e aunoa ma le soona taumafaina.

+ Puipuia le vaitaʻele mai le faʻaleagaina ma le paʻu o laulaau, pollen laau ma isi lapisi.

+ Faʻaititia Evaporation: ia tu i luga le vaitaʻele i le vaitaʻele o le ono ono.

+ Faigofie le taua i le Aquatic Flora ma Microorogasms, o le a faʻaititia ai le taumafaina o Alkicides ma le le atoatoa.

+ Puipuia mai sunburn, maua ai se ofu manaia o le taele i le leaga o le tau (faasino i le halls).

Miscuses

- Tau fausia maualuga: mai le 12 afe o rubles. Mo le 1m2.

- Faʻaopoopo laʻititi lava (6-10 tausaga) tautua o le olaga o faʻamau ma faʻatauvaʻa faʻavae faʻatumuina, le tau maualuga o le suia o mea uma.

- E manaʻomia le faʻaauau o taimi: O le mamanu e manaʻomia e faʻaalu e le aunoa, ma mai totonu i totonu e faʻagaioia ai le tagata e puipuia ai le tagata fungas.

Malamalama lelei ma tumau

O le ata o le faapaologa e tatau ona feʻaveaʻi ma matagi avega, e tetee atu i aʻafiaga o le mamafa o le masina faʻaaoga mo le le atoatoa o le vai, atoa ai foi ma le la. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia e le tagata gaosi oloa e faʻafaigofie ai ona faʻaititia le tau o le tau ma le faʻatasiga. O loʻo lisiina tulaga e faʻatapulaʻa ai le filifiliga o mea.

Puipui O le soʻotaga o pavilions e tele lava mai Alumini Direltiles na fuafuaina faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe. Naʻo le Kamupani "Paviliaons mo Vaitaʻele" Faʻaaoga sili atu le tumau (ae sili atu ma le tele) arcs mai le polesi solo le pomu.

Alinutum faʻamatalaga o loʻo i ai le amorate poʻo le valiina ma le powder enamel (enaena, lanumoana, lanumeamata ma mumu o avanoa). Adereer Ufiufi ma le AAPC Team, Mulimuli ane, teuteuina i lalo o le laʻau e ala i le faʻaliliu atu o se ata ma faʻapitoa ata i le maualuga o le vevela. O le mea lea, e mafai ona mautinoa le faʻateleina o le ofuina o le pito o le laufanua.

O fesoʻotaʻiga o vaega o loʻo faia e faʻaaoga ai le mokesi poʻo luga (O le muamua filifiliga e manaʻomia), ma fetuʻutuuina laumua ma Grooves o loʻo faʻaaoga e faʻamau ai le faʻauiga o le laumua.

Ina ia mautinoa e le susunuina le fausiaina i lalo o le mamafa o le kiona, o le itu o le faʻavaʻa e le tatau ona sili atu i le 60cm. Alas, i se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatatauina ile 1M, o lea faapaʻupeona, ae maise i le lautele ma faʻaputuga faʻaputuga fale, e tatau ona fufuluina o le kiona.

Faatumu o le tino maliu Auauna atu i le malulu o le laina o pepa o le cellular ma monolithic polycarboate. O mea e matua faigofie lava, o le tau, o le kiona ua tumu i ai. Le iloa polycarboate pasi atu i le 80% o le malamalama (i le taimi lava e tasi faamamaina Uv moli); Afai o le tiniti pepa (faʻaopopoina se vali i totonu o se vai o loʻo i totonu o le vai enaena) enaena, efuefu, lanu efuefu, lanumeamata, o mea o moli eletise o le a paʻu i le 40-60%

I le gaosiga o paviva, cellular (gaogao) pepa o le 8-10mm mafiafia, faʻapea foʻi ma le monolithic 4-68 mafiafia. O le lona lua e sili taugata, ae pei o le faalua o le afi vevela, ae latou te malolosi ma sili atu. O le mea moni o le manifinifi o vaega o le cellalalar mea e vave i le aafiaga o le susulu o le susulu o le la, ma le vaipuna e mafai ona ulufale atu i totonu o sela lotoifale.

Vao Fanan La
sefulu ma le tasi

Vao Fanan La
12

Vao Fanan La
13

Vao Fanan La
sefulu mal le fa

Faʻauʻuina i le vaega natia o Rollers agai i luga o Almininum Colley Commade Wad (11). Faʻafetai i le CYSRESS HYSRESSY ma taofi (12), o le mamanu ua teteʻeina lelei i le matagi tuʻi. O avanoa i le va o vaega ma i le taʻiala sone o loʻo ufitia i faʻamau pipisi (13, 14). Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Faapuupuu le uiga

O fale gaosi uma e ofoina atu le lima - sefulu faʻataʻitaʻiga sivilion, ma, mo se faʻataʻitaʻiga, ua sauni VROOA e suia le tele o le 1-7 m (ma le 1m faaopoopo), ma le sili atu o le 1-2 m, ma lelei Ufiufi ma IPC Team tatala oloa na o oloa masani. O le mea lea, e sili atu le taulaʻi atu i le fausiaina o le vaitaʻele ma se pavilion - ona o le filifiliga o faʻataʻitaʻiga o le a tele lautele.

Winter Neszon

Telefoni feaveaʻi e le mafai ona fausia tulaga mo le faʻagaioiga o le vaitaʻele i le vaitau malulu. O mafuaʻaga mo mafuaʻaga o le maualalo o le vevela o loʻo teuina meatotino o le pa ma le le lelei ona faʻapipiʻi sooga. I luma o se vai vevela vevela, e mafai ona e tausia se vevela i totonu o le pesini, pei o le tautotogo o loʻo i ai pea e faʻaputuputu vai, mama ma le paipa.

O tagata faatonu faafetai i le kamupani "Astrapuss", "lalolagi mo vaitaʻele o vaitaʻele", "Vaitafe Galals" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili