Le maualalo o le kiona

Anonim

Fausiaina atoa fale i luga o le sikuea 32 M2 o se luʻi moni mo se polofesa. O le galuega e faʻafaigofieina pe a fai o le mamanu na manumalo i se vasega o loʻo manaʻomia ai isi fua. E ui i lea, o le tagata ua avea ma sui ua suia ai lenei tamai moligas oscowow fale i se manaia ma matagofie le motu o le fiafia mo se ulugalii talavou.

Le maualalo o le kiona 12105_1

Fausiaina atoa fale i luga o le 32M2 sikuea sikuea o se moni luitau mo se polofesa. O le galuega e faʻafaigofieina pe a fai o le mamanu na manumalo i se vasega o loʻo manaʻomia ai isi fua. E ui i lea, o le tagata ua avea ma sui ua suia ai lenei tamai moligas oscowow fale i se manaia ma matagofie le motu o le fiafia mo se ulugalii talavou.

O le talavou faʻatau, o le e ona le fale faʻapitoa fale mautofi fale i le fale e iva-tala o le tala, o le a faʻaipoipo. Na manao o ia e puipuia ma ana au mea faitino: Na toe faʻatatauina atoa loa e ia le fale mautotogi e totogi ai le falelotu e tusa ai ma tofo o le teine ​​faʻaipoipo. O le teine ​​e fiafia i se pupula lanu gamut ma cuddictions o efuefu papaʻe ma siliva, elemene o masoa ma le pho. O le lumanaʻi o mea e sili ona lelei i le potu i le potu, i le taimi lava e tasi na ou manaʻo ai i le fale mautotogi, o loʻo tausia lelei mea i totonu o le tamoʻe atoa.

Le maualalo o le kiona
tasi
Le maualalo o le kiona
2.
Le maualalo o le kiona
3.
Le maualalo o le kiona
fa

2. O le televise i le ogatotonu o le potu malolo e fausia ai le potu atoa: O se lautele laupapa laupapa ma se filo mush e muta ai le paepae o le papala O ona uumi pa, ma e pei foi o le faʻavaʻa, ua teuteuina i le faaili o le magaloa.

3. O le mafanafana i le 'eleʻele o loʻo suʻiina i le pusa susu i totonu o le Dreawall Box ma pu e le lelei i luga o le ea. O le vaega o le laulau 'ai e faia o le Heryx.

4. O le teuteuga teuteu ma se proarl orst na filifilia mo le taualuga o le fale ma le potumoe ma umukuka: o se taufaasese foliga o loo ufitia i aisa. Framet o le EAves o loʻo tuʻuina atu i lalo o le ario.

Le maualalo o le kiona
lima
Le maualalo o le kiona
6.
Le maualalo o le kiona
7.

5. Afai o le faʻailoga o puipui ma le tolu-tausaga togafitiga o Wax faʻamanatu i le venetian ma e le naʻo le faʻamalosia, ae e aoga foʻi: o le laualuga e faigofie ma talafeagai e fufulu ai. O le lanu o le samasama o le taualuga ma faʻata e faʻaata i luga o le alatele. O le ata i luga aʻe o le mafanafana na tuu i totonu o le faavaa mai le faʻata, lea na tago ai le uafu i lalo o le siliva uamea. Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo teuteuina i le manifinifi plaisters ma rosettes.

6. O le alopeneta o le ata ua mamalu na faia e faatonu ai le tele o le niche. E fiafia tele i le lumanai le pese i le vailaau o le lumanaʻi. O se solosoloʻevao tele ma le taʻele e mafai ona filifilia aemaise lava mo ia ma se faʻatoaga timuga.

7. O se masini 'afa ua maeʻa faʻapipiʻi i lalo o le laulau. O le faʻata ma le fausia-i le Lumeinare ua tumu i le faʻatonuga. O se matata faʻapitoa i totonu o loʻo tuʻuina i totonu o faʻailoga ma tioata ma le platitum spraming ma swarovsky crystals.

Toe fausia. O le potu eletise o le sao taumatau. I le taimi muamua, o le le mautonu vae vae vaevaega i totonu o le potu ma le umukuka, o le faletaele ma se auala savali na tu i le va o le auala mulimuli. O le lizage e lua faamalama, mai le potu e mafai ona e alu i le faapaologa. Ina ua maeʻa le faʻailoaina o vaega tuai, o le tagata mamanu na tuʻua le umukuka ma le faletaele i nofoaga muamua, ae suia la latou pepa. O lea, sa sosolo atu le vaega o le faletaele i le aluga o le auala, o lea na mafai ai ona faapipii le taele. I le itu taumatau o le faitotoʻa faitotoʻa, i le tulimanu, faʻaaogaina i totonu o le potu i totonu o le potu (na o ia e tapunia le faletaele, ma le potu moe, o le potu malolo e le tuʻufaʻatasia , aua o le umukuka ma le kasa o kesi e tatau ona tuʻufua mai i nofoaga e nofo ai. - tusa.). Na ou tuʻuina atu i le faitotoʻa i le fale mautotogi na fausia ai se pusaaila, ma o le l-faʻatusa o loʻo faʻaalia ai modules e vavaeʻese mai le potu malolo o le vasega.

Lipea. O vaega fou na fausia mai i poloka poloka. Na tatau ona suia e le fale mautotogi, o le foloa na lolofi mai lava i le le masani ai o le fefiloi ma le tuina o le potu (ulufale i totonu o le potu (potu potu). 'Ia sui foʻi pupuni i faʻamalama ma vaitafe faʻamalama ma faʻalamumu o loʻo lata ane i le faʻamalama na faapipiiina le ea, lea e tautua ile potu atoa. Na filifili le faapaologa e le mafai ona pupula, ae na ia faataatia se foloa fou - o se poletinini afi.

Mamanuina. E foliga mai o le avanoa o lenei le masani ai le le masani ai o loʻo pupula le agamalu ma faʻatulaga se mea tulaga ese e faʻatali ai. O sea lagona fausiaina e le o le tele e le maua ni mea na fuatia i elemene o tusitusiga ma tusiata a oe: Ae o le tele o latou e fiafia ma fuckers. Penila taʻalo i luga o le faʻataʻitaʻiga o pa puipui, vilo ma puipui puipui ma simela o pamu i le maota o le vaituloto o le nuanua, elemene o le pa ma oona. O le velvet o loʻo tumu i ata leo i luga o le faʻaaogaina i luga o le luga o le puipuia ma ie puipui. Faʻata i le alavai ma faletaele, glossy scortaides ma fusi i totonu o le umukuka faʻaleleia le fofo filifilia.

O lanu siliva e faʻatautaia e le Glue i luga o le Glue, o le faʻalauteleina o le avanoa, o sini lava e tasi e faʻatau atu naʻo le tele o le potu, natura ma gaioiga. Tele eseesega o lanu (efuefu-blirted wallpaper i totonu o le potu malolo, "faʻaputuputu" Brown Crown laupapa ma le teuteuina o le STEETER I totonu . O le ata o le mafanafana lea e galo ia te oe e uiga i le maualuga o le maualuga tauagafau, e suia le tele o le tele o le fale mautotogi.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Le maualalo o le kiona
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia
Le maualalo o le kiona
Fuafua i luma o le faʻaleleia o le potu i totonu o le potu, na matou faʻapipiʻiina ai se togavao faʻa-tausaga o le SIDINO ma se vevesi, mafai ona galue uma i le malu ma mo le mumū. O faʻamalama fou ma le potu faʻamalama lua i luga o faʻamalama o loʻo faʻaogaina i se galuega o le puipuiga mai tamaiti. O puipui i totonu o le potu ofu e ufiufi i le efuefu lanu efuefu, o le eria ua faaaogaina tele tele. O le potu e faʻaauupegaina i mea fiafia o le faʻalauteleina o le malamalama. O le sofa tele i totonu o le potu malolo e lalagaina i totonu o se moega faʻalua ma le tele o le 1.6x2.1 m. Faʻapeʻeina foi i le velvet chansus, ma le ie puipui o loʻo i ai i luga o le popū. ua gaosia foi. O faitotoʻa o le fatafata i totonu o le potu malolo e teuteuina i le maʻoti o le siliva, latou te tatalaina i le tuleia-toso tino. Na faaalia e le tagata ofisa le faʻatapulaʻaina o i latou i le umukuka e se lua-mataga le matagaluega, pei ona manaʻomia le taimi e faʻaaoga ai le kuka, ae na ou ofoina atu se filifiliga e tolu ma le e lua flan.

Designer Alexander Konnenko

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Le maualalo o le kiona 12105_11

Matamata i luga

Faitau atili