Lalolagi i le fale

Anonim

Manao e faʻatulaga se paka taʻavale pe fau se malae taʻalo latalata i le tele-fale fale manu? Tulaga faʻavae - o le fanua o le lotoifale e tatau ona faʻalilolilo

Lalolagi i le fale 12112_1

Lalolagi i le fale

Manao e faʻatulaga se paka taʻavale pe fau se malae taʻalo latalata i le tele-fale fale manu? Tulaga faʻavae - o le fanua o le lotoifale e tatau ona faʻalilolilo

Tasi itu, pe a maeʻa le faʻalumaina o nofoaga i le lotoifale, o le a mafai e tagata nonofo ona faʻatinoina faaiuga e uiga i lona faʻaaogaina (faʻalautele paka, sui le pa fugalaʻau). I le isi itu, o tagata e gata ai o nofoaga i totonu o le fale mautotogi o le a faamalosia e totogi uma tau o meatotino i le itu taumatau o meatotino masani.

Fale ma latalata ia te ia

Lalolagi i le fale

O le fale o le fale ua fuafuaina mo le faʻatulagaina ma le tausiga o se tasi pe sili atu fale fale, faʻapea foi ma ituaiga uma o gaioiga o faʻatekinisi ma le tamaoaiga, o potu eletise). O se tulafono lautele, o le togafiti a le tasi poʻo le tele o fale, ae le o le vaega (potu, poloka o potu, ulufale, ulufale i se fale tele. E le gata i lea, o le mea moni o le faʻasaʻoina o le faʻatau nofoaga i totonu o faʻamaumauga fuafuaina e le tutusa ma le faʻatapulaʻaina o le aia a isi fale, e ui lava i luga o le faʻavae lautele o tagata, mo se faʻataʻitaʻiga , o lo o tapunia i le pa.

A fuafua e mauaina ni vaega, aemaise manaʻoga uma: lautele, tumama, o le tumama, okeni, fuafuaga ma isi e fausia ai le afi ma isi. O itulagi o loʻo fuafuaina e le tulaga o le nofoaga o loʻo faʻavaeina ai tulafono o le Malo, ia amanaia le nofoaga saʻo ma le atinaʻeina o le pitonuu;

O le vaitusi o le lotoifale e ono aofia ai vaega o fanua i lalo o fale nofomau (fale), itu auala, o auala savali, e pei o mea a le tele o mea. Peitaʻi, o tagata e ana ana pule i lona fale mautotogi o le a le foaʻiina fanua; fanua e tusa ai ma le parakalafa 12 o faatufugaga), e tusa ma le parakalafa 12 o faatufugaga. 85 Land Code o le Rusia Federations e le o aofia ai i le tuufaatasi mai le meatotino a le tina.

E ui lava o le Matagaluega o le Faamasinoga o le Pusaʻe o Lusia ma faʻamatala mai o le Lolomiina o Lawresela ua faʻapitoa aloaia, lona mafuaʻaga, e tatau ona faʻaletulafono le fanua o le lotoifale. O lenei faiga e faʻasaoloto, ua lava le ao mai se afifi o pepa aloaia, ma faʻaliliu atu lea i le "tasi faamalama" tautua

Tulaga faaletulafono

Lalolagi i le fale

Faʻatasi ai ma le aia tatau e faʻaaoga ai le Teritori, o loʻo talia e tagata tuʻuaʻi le tele o tiute mo lona atoatoa mataupu ma faʻaleleia atili. O 'auʻaunaga i mea o mea tau tupe a se fale mautotogi o loʻo aiaia ai le Communication Company, e nafa ma le lelei o galuega. HoA i lalo o tuutuuga o le maliliega e iai le aia tatau e siaki ai le aofaʻi, tulaga lelei ma le masani ai o tautua ma galuega, i le faʻaaogaina mai tagata e nafa ma le faʻamaonia o latou aveese. Afai e le faʻamalieina tagata o fale fono, E tatau ona latou manaʻomia le faʻaititia o le faaitiitia o le laupapa. I le tulaga tonu o auaunaga o le le lava o le lelei, o le Tulafono ua tusia. O le talosaga mo le suia o le aofaʻi o le Komiti Faʻafoe tatau ona lafoina i tusitusiga (pe faia o tuʻutuʻuga) i totonu o le 6 masina ina ua maeʻa ona lesitala e le aliʻi aloaia o le Kamupani Pule o le Kamupani pulega.

Fiafia o le nofoaga e le iʻu i le nofoaga o loʻo faʻasaina e le tulafono. Faatufugaga. 7.1 Ma o le Tulafono o le Tagata Faigamalo a Rusia e ala i Solitulafono Tulafono e aiaia ai mo le faʻatagaina o le sala tupe e lima i le sefulu totogi maualalo mo le faʻaaogaina o fanua

Tuaoi

Lalolagi i le fale

O le togafiti i lalo o le fale mautotogi fausia malo i le lotoifale. Afai o tulafono faʻatekinisi i luga o le faʻalapotopotoga o le sooupu, nofoaga, mamanuina ma le faʻagaioia o fale, fausaga, fausaga, o loʻo taunuuina i le faʻagaeʻetia o poloketi ma fegalegaleaiga lelei i le tapenaeina o poloketi ma fegalegaleaiga ma fegalegaleaiga. O poloketi e faʻatagaina ai faamasinoga faʻalauaʻitele i le faʻaiuga a le ulu o le lotoifale o le pulega o le lotoifale o le faʻa-paaga (Horban District).

O se tulafono lautele o le tuaoi o le tuaoi o fanua (aofia ai mea uma o le vaega o fanua o mea totino, faʻapea foi ma faitotoʻa o le "mumu" o loʻo faʻapipiʻiina i latou) ma femalagaʻiga tuaoi, faigata o le inisinia amata inisinia -tranporport fesoʻotaʻiga, seʻi vagana le mea moni, o mea e le faʻavaeina ai le taulaga.

Pe a tuufaatasiga o le teritori o le atunuʻu aofia ai mea lautele o le faʻaaogaina o le pitonuʻu (tamaiti aʻoga, tino aʻoaʻoga, taʻaloga faʻavae ma fausaga, e mafai ona faʻaliliu i le fale o loʻo i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale puipui fale e na o le tuutuuga o le aia tatau o le faʻaaogaina o nei mea.

O le fuafuaina o le tulafono faatonutonu o pamu o fanua o loʻo faia i fafo e tusa ma metotia faʻamaonia e ala i le faʻatulagaina o galuega a malo o loʻo faʻalauiloaina uiga ese. A fuaina, o le aofaʻiga atoa o nofoaga i totonu o le fale mautotogi ma se faʻailoga faʻapitoa i fanua o le fanua o loʻo faʻaalia i le lolo o le fale). O le tuaoi moni o le nofoaga o le lotoifale e tumau i le tusi folau faakomepiuta o le fale.

Afai o le vaega o le fanua e itiiti ifo nai lo tulafono faatonutonu e tele ma le mafai ona sili atu ona o ni teritori eseese, o le a faʻavaeina le tuaoi i le mea moni. Ole tele o vaega e mafai ona faʻaliliu atu i tagata o fale mautotogi i se toe faʻaleleia atili o le tumau pe le tumau le faʻaaogaina, ae le mafai ona faʻaaogaina o se autu tutoʻatasi.

Fale e le agavaa e faʻatau atu la latou sea o se mea totino i le nofoaafi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuaoi poʻo se tagata le faʻatagaina

Tali o le fonotaga

Mo le tagata lautele o le nofoaga o le lotoifale, o le faʻatagaga a tagata e ona fale o fale. E tusa ai ma le fale o le fale o le Taʻiala Rusia, o soʻo se e ona o le fale mautotogi i totonu o le fale ei ai le aia tatau o le sauniga lautele o le faiga faʻapaʻaga. Aso ma taimi e masani ona tuʻufaʻatasia ma le Komiti o HOA, o faʻaiuga uma e faia e se faigofie tele o palota. O le faʻaiuga ua avea ma faʻamasinoga, pe a auai le fonotaga i totonu o le fonotaga poʻo a latou sui o loʻo i le sili atu ma le afa o le aofaʻi o palota.

Ae ui i lea, malilie e tusa ai ma le fonotaga lautele a tagata latou te nonofo ai e matuā faigata tele ona saunia le korama. Ae a uma mea uma, e manaʻomia le naʻo se fesoasoani mo taimi uma, ae ia maua foi se potu malolo. O le faʻafefea lea ona faia ni fonotaga i taimi uma e le iai i le taimi atoa, ae i le tuʻufaʻatasia o nofoaga - sauniaina i le kuata i le kuata. Faʻateleina o se faʻailoga i luga o le pepa lea na faia ai le fono.

Afai o le faʻaiuga e faʻalilolilo le faʻavae o le a faia, o pepa nei o le a manaʻomia:

- fuaitau o le tagata ua faatagaina e le faʻapotopotoga, i le susunuina o se laufanua laufanua;

- ata o le tufatufaina atu o sea e umia o nofoaga mo mea totino i totonu o le fale mautotogi;

- kopi o faasilasilaga e uiga i le fonotaga i le faʻavaeina o le fanua Pattics, faʻapea foi ma le lisi o le lesitala o tagata e ana poʻo o latou sui o loʻo auai i le mea na tupu;

- mana o le loia a le loia o tagata e umia le nofoaga, teuteuina e uiga i le taualumaga na faavaeina e le tulafono;

- tusitusia faaiuga o fale mautotogi a le tagata lava ia i le faʻavaeina o se fanua palota;

Polokalame o le Fonotaga Aoao i le Faatulagaina o se Fanua Ata.

Faʻafefea ona faʻatulaga le umiaina o le teritori i le lotoifale i Moscow

Laasaga 1. Amio o se sauniga lautele o tagata e ona fale i totonu o le fale mo le faia o se faaiuga i luga o le mamanu o le nofoaga.

Laʻasaga 2. Faʻalogo i le fofo Lelei - O le filifiliga a se tagata ua faʻatagaina e faʻaoga i le pulega talafeagai ma se faʻamatalaga i le faʻavaeina o le upega tafailagi ma maua ai aia tatau i ai.

Laasaga 3. Fausia se faʻasalalauga, tuʻufaʻatasia le faʻatulagaina o le faʻaiuga.

Laʻasaga 4. Apili i le Matagaluega o Plant Punaoa ma se Faʻamatalaga i le Faʻaliliuina o se Fuafuaga i lalo o se Fale Fale o loʻo fetufaitinosi.

Laasaga 5. O le faʻasologa mo le suʻesuʻeina o le fanua o le fanua, o loʻo i ai i luga o faʻamaumauga.

Laʻasaga 6. O le faamauina o le fesuiaiga o le vaega o loʻo i le lotoifale i le lautele faʻasoa meatotino meatotino.

Laasaga 7. Lolomiina o le Faamauina o aia tatau o le Atinaʻe atoa.

Matou te tosina mai lou mafaufau: Afai ua maeʻa ona pasia le tulaga o le agai i le taimi o le itula, i le fonotaga lava lea e taua le filifilia i le suiga o le tele o teritori i le taimi o teritori o le tele o teritori o le taimi o le tele o teritori o le tele o teritori. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻateleina le aofaʻi o pakaga, o le sola ese i le perstratrian sone latalata i le ulufale (i totonu o tapulaʻa masani, pe faʻatulaga se taʻaloga i le isi vao.

E manaʻomia foʻi le tapenaina o se faʻamatalaga i luga o le faʻaliliuina o fanua i lalo o se fale fale i le aofaʻi o le faʻaaogaina o tagata e ona o tagata na umiaina (palakalafa 5, 6 o le tufuga o le fanua o le Rusia malo galuega.

E tatau i le tagata tofia ona tuuina mai se faamatalaga i le faavaeina o se laueleele failauga i le Pulega o le Setete po o le Malo o le Fale, lea na maua ai le tele o fale-fale.

O le 'aʻai o pamu a fanua o loʻo tu agaʻi i luga o fale mautotogi o loʻo iai i le faʻagasologa o le tapenaga o poloketi mo le fuafuaina o faiaʻoga ma Faʻatalanoaga manisi. Ina ua maeʻa le faʻalogo a le malo, o poloketi e faʻamaonia e le Ao o le lotoifale. Tau e ufiufi mai le paketi o le taulaga

Mulimuli le maliega

O tulaga mulimuli e lua na tumau na tumau i le ala umi o le faalauaitele o le teritori lautele. O le taimi lava e faia ai le togafiti a le fanua, o loʻotupe lava faʻamaumauga, o loʻotupe lava e faia le pule malosi a le pulega i le taimi o le lotoifale e faʻaliliuina atu O se filifiliga e mafai ona tuʻuina atu e le tuʻufaʻatasi le pulega o le Pulega, poʻo pepa aloaia e faʻaliliuina atu i le faʻasalalauina o le Ofisa o loʻo umiaina. O le mea moni, e le faʻatagaina e ofisa, ae na o le igoa o le mea moni o le faʻaliliuga fanua i meatotino o fale mautotogi.

Ma le iʻuga, o le aia a le aofaʻi o loʻo i ai nei ona o loʻo tatau ona lesitala. O lenei faiga e tatau ona faia e aloese mai ai tutusa gaioiga mai tagata mai fafo. O le tagata faatagaina e talosaga i le Ofisa o le Fomaʻi Sainefika mo le Setete Resitala o le Aia Tatau a le Aufaigaluega Aufaʻi faʻapitoa meatotino mo le fanua.

O le ulufale atu i luga o le tulafono e tulaʻi mai i le tulafono e faia i le United State Register of Aia tatau i mea totino ma feuiaiga ma ia (USRP). Faavae i luga o le feterale Tulafono "i le Setete o le Faamauina o aia tatau i mea totino ma feuiaiga ma ia" manaomia ai pepa nei:

- o se faʻamatalaga i luga o le setete resitalaina o le aia tatau o tupe masani (mo le mea taʻitasi o lautele lautele o fanua);

- o se pepa aloaia e faʻamaonia ai pule o le sui o ē e ona;

- Tusi faamaonia o le Totogiina o Tiute Tiute;

- Faamatalaga e uiga i tagata e ona ma aiai ia latou;

- taiala mo tagata lautele moni;

- Tekonolosi Tusifolau i le fale.

Faitau atili