Leoleo

Anonim

E lē pei o le tele o isi mea, o le uarota ua tuʻufaʻatasia lea tulaga, galuega ma le taimi nei. O ona faaletonu, foliga vaʻaia, faʻatumuina tele faʻalagolago i le nofoaga o le "resitalaina"

Leoleo 12113_1

E lē pei o le tele o isi mea, o le uarota ua tuʻufaʻatasia lea tulaga, galuega ma le taimi nei. O ona faaletonu, foliga vaʻaia, faʻatumuina tele faʻalagolago i le nofoaga o le "resitalaina"

Leoleo
O tagata mamanuina o Ivan Koriali, Nikolai Miroshhothosto. Vaevaaia:

Denis Anfalov, Dmitry Sidorina kapoti cepepelu ma palu i totonu (faʻapipiʻi ma vavae ese potu) i le taimi nei o potu uma: potu moe, kamukuka, ofisa, ofisa E tele itu e aofia ai le lauiloa o lenei meaafale:

• A o tatalaina faitotoa, leai se isi nofoaga e manaomia e;

- Fausia foliga Faʻatagaina oe e ulufale i se fale puipui e oʻo i se nofoaga e le mafai ai ona faʻapipiʻi meaafale a le Kapeneta, faʻataʻitaʻiga, i le Aai, i lalo o le faasitepu, i lalo o le faasitepu, i lalo o le faasitepu, i lalo o le faasitepu;

- le mafai ona faʻaaoga sili atu le faʻaaogaina o le avanoa ile itulagi ma faʻatino le kapeneta i le maualuga atu o le maualuga;

- Ona o le faigofie filifiliga o vaega ma mea, e le faigata ona faia ni manatu;

- O le ufiufi e mafai ona fuafuaina ma faʻaaogaina i latou manaʻoga.

Fautuaga talafeagai

Aua neʻi faʻasaoina i luga o le faiga o le sliding deaders e aofia ai faʻamatalaga, maʻa ma faʻaseʻe. O le faʻavae lea, o le toʻotoʻo lea o soʻo se pusaaiu. Mai lona tulaga lelei, o le lamolemole ma le leoa o faitotoʻa, ola o le oloa, faʻapea foi ma andhenetisisi o le faitotoʻa (mea maʻai) e faʻalagolago i ai. Ina ia mautinoa o le oloa e faʻamaoniaina (mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo le o loʻo faia ai le faʻamaumauga o Siamani i Siamani, e mafai ona e faʻatuina se pepelo Saina), e tatau ona e masani ai oe lava i le tusi faamaonia. O le a faʻamatala e le tagata gaosi oloa o Kapeneta i le taimi o faʻatautaia nai lo faiga e aoga ai ma fesoasoani e faia le filifiliga sili ona lelei.

O le mea taua o le gauai atu pe a filifilia se kapoti, e tatau ona fetaui ma le sitaili o se fale mautotogi pe o le olaga, o le olaga o le tagata o le a e tuu.

Leoleo
tasi

Ata: Nurmela

Leoleo
2.

Ata: "Likarion"

Leoleo
3.

1. Na maua e le Mainta se nofoaga e le gata mo fafo atu o fafo, fale mautotogi ma mesh ato, ae mo le mafaufau loloto i le tau tamaoaiga.

2. Ma le mea o loʻo i ai i le alatele i le alatele, o le tulimanu (sili atu potu) kapeneta e mafai ona ofi.

3. O le faʻata e mafai ona i ai i se manifinifi manifinifi "faʻaitiitia" i le avanoa. (Designer Olga Fileppova. Vae atavali: Olga Filipipo).

Leoleo
fa

Ata: Mr.Doars.

Leoleo
lima

Ata: Mr.Doars.

Leoleo
6.

Ata: Ramplus

Leoleo
7.

4. Ina ia ulufale atu i le leoleo i totonu o le potu avanoa, na fausia ai NICH.

5. Sliding Doors "i luga ole laiga" Faataga oe e faʻataʻitaʻi le kapeneta.

6. Mamafa ma le lelei fofo o le "le talafeagai" avanoa.

7. Faʻamanuia le taliaina o le faʻafitauli o le tuʻufaʻatasiga o le tatalaina ma le tapunia vaega. (Tagata mamanuina Alexander petropavlovskaya, Dleary Suvorain. Vaʻaiga: Alexander Petropavlovskaya)

Vaega

Tele taimi e masani ai lenei potu i le eria. E ui i lea, e tatau ona avea ma nofoaga mo le va o vaʻalele a vaʻa, seevae, pulou, ato, faʻapea foi ma mea taʻitasi pisinisi.

Mataupu faavae o le masini. E mafai ona vavaeʻese le kapeteni o le Kapeneta, ma faʻapipiʻi, tulimanu poʻo le faʻatagata. Ae afai e i ai le tiga i le alatele, ona le maua ai lea o le mea sili mo ia. O le lautele lautele o le kapeneta e tatau ona 900-1000mm - o lenei ua lava mo lua fasi ie ma le lautele o 450-500m. O le faʻaititia o le loloto o le 400mm (ma le 100mm i luga o taʻiala), tuʻuina atu o loʻo lavea le iʻuga (toese) ae le o le lautele.

O le vaega faʻatulagaina o le Kapeneta e tatau ona mafaufau i ai aʻo leʻi mauaina ina ia oʻo i le taimi o faʻagaioiga, e le tatau ona faanatinati atu i le leiloa o fata poʻo vaega

Totonu le faatumuina. Tusa lava pe laʻititi le auala, taumafai e fuafua le itiiti ifo ma le lua vaega. Tasi ma fata (mai le chipport pe i le ituaiga o ato mesh o ato) ma pusa (tasi pe lua) - mo mea laiti. Isi - ma le tautau-rod mo fafo. O le mamanu e aofia ai vaega e tolu o le a faʻatagaina oe e faʻamamafa ai le lua potu ma toʻotoʻo; E fautuaina iinei i le muaʻi tautau i laina e lua mo ofu pu mo ofu pueata: peleue, peleue ma mea a le fanau.

Tele faaopoopoga. Afai e faʻatagaina le tele o le Kapeneta, e tatau ona e faʻatulagaina se lautele o le fale mo le teuina o paʻu o le vaʻa, uʻamea, mokesi. O lenei fautuaga e faapitoa lava le talafeagai i le toesea ai o se falelotu, lakaleina potu ma loggi i totonu o le fale mautotogi.

Foliga vaaia. E taua le faia o le faʻata i le faitotoʻa uma faitotoʻa faitotoʻa i le alatele? O lenei tali e lua itu aoga: Muamua, faʻatagaina oe e siʻitia le potu, lona lua, e faʻaitiitia le manaʻoga e suʻe se nofoaga mo le faʻata. Peitai, e tele o sea filifiliga o le a faʻaalia, ae sili atu le tuʻufaʻatasia o tapoleni mai mea eseese.

Potu autu

Mafaufauga, o le potu malolo e leai ni meaafale mo le fuaina o lavalava ma isi mea. Ae o le a le mea e fai pe a fai o se fale tele o ofu na tuu i le potu malolo pe manaʻomia le tuʻuina atu i se fale mautotogi? O le a le mea e fai pe a tatau ai ona feagai le potu aoga ma uiga o le potu o le kapoti ma potumoe? E talafeagai le paaga aua e mafai ona tuʻuina atu i se potu tele o loʻo soifua ai. I le taimi lava e tasi, e le gata i le faʻatulagaina o faiga lautele mo le fausiaina o laʻau lanu, moega, ma isi, ae o lona isi, ae o lona isi, ae o lona isi, ae o lona uiga foi e pei o totonu. E tatau ona tuʻufaʻatasia vaega o tagata lautele mo le potu malolo mo le potu malolo: O fata, fata, fata mo tusi, ipu, o le a mafai ona e faʻaalia ai le vaʻaia o le ata. O le Asshetics o le Faletupe - O Le Mataupu o le Fishtuthedul, Tulaga Faʻataʻitaʻia, Luga o le Faʻapitoa O Le Avanoa, Sini, Dempting, Puipuia o lavalava MAI LE FOWNE.D. O le mamanu o Sui Suʻega o taimi uma o le toe faʻaleleia e tagata faʻatau. O le potu malolo o le fale puipui o le pusalee o loo i ai se uiga faapitoa. A maeʻa, i so o se tulaga, o le a avea ma se mea taua mea taʻalo totonu le o loʻo galue mulimuli tele ona o lona ituʻa.

Afai e te faia ma le manuia le vaega, lanu, mea ma mamanuina o faitotoʻa-potu, o le aiga i totonu o le potu malolo o le a vaʻavaʻaia pei o ia o iinei o loʻo iai iinei o ia o loʻo iai iinei pe a fai o ia o loʻo i ai iinei le nofoaga.

Fausia i NICHE

Leoleo

Afai o lou fale e i ai le loloto (i le itiiti ifo 500-600m) Niche, ona e laki. Ae tusa lava pe latou te le o mananaʻo, pe a toe taliaina pe faʻaleleia le fale, o le faʻamalieina i lalo o le Kapeneta, o tausia e faʻavae i puipui o loʻo iai. O le le mafaufau i ai o le fausiaina o le fausia-i totonu o le Borkrobes Workrobes e ala i le tapunia o le na o le natiaina o faitotoʻa ma faitotoʻa faitotoʻa "mai ma le", e mafai ona faia e aunoa ma le "mauga. Fausiaina-i totonu o le berobbies e le mafai ona fuaina, vaaia le va o le puipui. O le a tumau pea le fuafuaina o le tino i totonu, mafaufau i le mamanu ole CAVALUNESE.

Potumoe

Afai e leai se potu i totonu o le fale mautotogi, o le aiga o le elemene e matua taua o le potumoe, fiti fiti i totonu o le potu. Tele taimi, e faʻapipiʻi i luga o le pa atoa. A o le maualuga o le fausaga, e faʻalagolago i mea e ave ai le tagata e ona ma le tuuaia avega i luga o le kapoti. Ae o meaao tele e aofia ai i le Niche. O le potu moe mo le potumoe e masani ona le maua ai ni fata ma vaega. Ole fuainumera o le mea e faʻalagolago i manaʻoga o le tagata faʻaaoga. O le filifiliga sili o se leoleo o se leoleo e aofia ai vaega e fa: lua - ma loloto malupuipuia ma lua - faatasi ma Lions. Matou te fautuaina le faia o le pito i totonu o le coupe, lea e mafai foi ona faʻaaogaina e faʻaaoga e avea ai ma puna o le potu moli, pe a e manaʻo e galue vave i le taeao, ma lou afa lona lua o loʻo moe pea.

Leoleo
valu

Ata: Ramplus

Leoleo
iva

Ata: Mr.Doars.

Leoleo
10

8. Suiga i le Potu o le Potu.

9. O le fale puipui na faʻamalosia i luga o le faʻavae o le faiga o le fales - o le ata o le faitotoʻa o loʻo faʻatagaina oe e faʻaaoga se potu faʻapitoa ma le sili atu aoga.

10. Sa tuleia le kapeteni o le Kapeneta ma le puipui. (Teu Architect-Designer Elena PegosOv. Vae Vaʻaia: Svetlana Nezab).

Leoleo
sefulu ma le tasi

Ata: IKA

Leoleo
12

Ata: IKA

11, 12. O le Iunivesite o le potu e sili atu ona faigofie grading dading destor, shanging tautua i se taimi taofia pe a tatalaina

O le kapeneta e mafai ona avea ma vaega autu o totonu pe le tu i fafo atu i le pito i tua o isi aitema - ona foliga mai e le mafai ona mamafa, lea e sili ona mamafa. Totonu o faitotoa Canusmanu e masani ona talosaga mai, o le au talaʻi, faʻata, ata o lo oi le lolomiga, tioata atoa tioata, etc.

Manatu o se faapitoa

Leoleo

I totonu o se potu malolo ese, e masani ona faʻapipiʻi ai le aufaʻatau. E le afaina pe o le a le sitaili ua teuteuina - aso nei po o koleniga. Naʻo mea e sili ona fetaui e teu i le alatele, o le potu malolo, faiʻiina o le potu. O le mea moni o le mea moni o ia meaafale o le maaleale ma le tele - e oʻo lava i le o le o le a le nanaina le tele o le fausaga. I se faʻaopopoga, e leai se mea e fai i totonu o le potu malolo. Afai o loʻo iai lava ni nofoaga tipi, o loʻo iai le faʻataʻitaʻiga, i le tino umi, o loʻo tuu le TV i le ogatotonu o itu uma e lua. O le va tutotonu, o le televise, peʻa manaʻomia le manaʻo e tapuni le faitotoʻa faitotoʻa. I totonu o potu potu mamanu (o le fea potu malolo na o le pau lea o le potu) Faʻapipiʻi le Coule o loʻo iloiloina uma le fofo - O le Kapeneta e mafai ona fausia muamua.

Olesya Slyakhtant, tusiata

O le faʻatumuina i totonu o le potu aʻoga e iai ana lava faʻapitoa. Ma, faʻaopoopo i tulaga tautau ma fata, gaosiga o loʻo aumaia ai le tele o mea faigaluega i aso nei - e umia ni meaʻai, atigipata, o loʻo tautau ma le faʻapipiʻiina mo ni mea teuteu.

Auala o teuga tupe pe a okaina se pusaaiu

1. Faʻaaoga le telē mai i le USSS, o le lanu ma le lanu fulafula o le mea e sili ona leva.

2. Fausia i se cunupe i se fana.

3. Teena e ulufafo atu i mea faigaluega, suia i latou ma static shelves ma faia le taulaʻi i le mea: o le manifinifi ipu, o le taugofie.

Fanau

Na toe faʻamaonia mai e le uarota a latou mea, talu ona amata ona latou faʻapipiʻiina i potu a tamaiti, ua foia ai ma le tele o matua o aiga talavou. O lavalava, mea e fai, tusi - ua faʻasaʻoina nei mea uma, leai se avanoa mo taʻaloga ma sefe mo le pepe.

Leoleo
13

Ata: Mr.Doars.

Leoleo
sefulu mal le fa

Ata: IKA

Leoleo
sefulu ma le lima

Leoleo
sefulu ma le ono

Ata: Ramplus

13-16. O le faifeau i se vasega pepe e mafai ona vavaeʻese (13, 14), e fetaui lelei ma le le faʻaituau (16), ma e mafai ona faʻapipiʻi fata matala i le (15). Ae i soʻo se tali faʻatonutonu, e le tatau ona viliina. O tagata mamanu e faʻaaoga le tele o metotia e faʻatagaina ai oe e ulufale i totonu o le potu i totonu o le potu mo tamaiti. (15. Architecticct Doupigner Victoria Pavlova, Architect Mele Gushchina. Vae ata vitio: Replicad Prechop).

E tatau ona filifilia lelei leoleo o totonu: O tapulaʻa o faʻamatalaga e te filifili ai e taua isi so sone mo meafale e. Muamua o mea uma, o le saogalemu o mea o loʻo faʻaogaina, aofia ai ma le faʻamama ma lau tioata, ma le mautu atoa o le fausaga, lea e leʻi iai ni faʻaupuga ma maʻa maʻaleʻaleʻa. E sili atu le faʻaogaina o faitotoʻa i se mea e faʻatulaga ai ma le faʻatumauina, ma sili atu - o le loka, na o le tasi le faitotoʻa o avanoa mo le tamaititi. E talia e vaega itu itu itu, lea, lea na mafai e le tamaititi ona tuʻu a latou fai fai togafiti, meataʻalo, tusi, ata, e tatau ona faʻasaʻoina se totogi mo le potumoe po o se kapeneta.

E fautuaina i le muai fuafuaina le tofiaina o le tofiga o le faifeau, fai se lisi o mea e fuafua e teuina i totonu o loʻo fesoasoani tuʻugamau i vaega lelei

O lanu o mea na faʻaleagaina o meafale e le feteenai ai le siosiomaga o tamaiti, ae e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia i le pastel lanu. O le uluai vaega o le mamanu o le pepe kapeneta e mafai ona avea ma ata faʻaaogaina i le fogafale. Lamepa foi e le faalavelavea.

Fautuaga talafeagai

E sili atu le atoatoa, e tatau ona e vaʻai i le filifiliga o le lanu o le potumoe o le potumoe filifili. Afai o le auala auala pe o le potu malolo e fetaui ma le Soud, mafanafana leaga, i totonu o le potu mo le moe, e mafai ona faaaloalogia e le potu. O le ofutino o le potumoe o loʻo fetaui i le asvas faʻaola, faʻataʻitaʻiga uma ituaiga o laupapa laupapa o le tele o ata pupula. Faiga masani - MDF Fid Dorners, laina ma Veneer.

E taua tele le potu o le potu e mafai ai ma le avanoa o le potu e mafai ai. A o faʻataʻitaʻi faʻaalia, o isi lala, sili atu, ma le masani ai nofoaga tuʻutuʻu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma fale puipui ma potu mo ni faʻailoga. Malu e mafai ona faʻaopoopoina faigofie pusa faʻamau lea o le a mafai e tamaiti ona teu a latou meataʻalo.

Leoleo
3.

Ata: Mr.Doars.

Faitau atili