Faʻafefea ona tuʻuina le Loggia: Tali i fesili autu

Anonim

E maeu le fuafuaina o le tali e filifili ai mo le Loggia, faʻafefea ona e gaia, faʻaputu ma piki i luga lelei faʻamaeʻa mea. Matou te taʻuina i le faʻasologa o fesili-tali.

Faʻafefea ona tuʻuina le Loggia: Tali i fesili autu 12115_1

E maeu le fuafuaina o le tali e filifili ai mo le Loggia, faʻafefea ona e gaia, faʻaputu ma piki i luga lelei faʻamaeʻa mea. Matou te taʻuina i le faʻasologa o fesili-tali.

Urban veranda

Faʻalauiloaina o loʻo faʻatinoina le fuafuaina o le faʻatonutonuina o loʻo manaʻomia ai le faapaleniina o le pao e le o faʻalavelaveina le tuufaatasiga o le fale. Ata: Veka.

I le IRDD.ru, atoa foi ma isi nofoaga faʻapitoa i fauga ma toe faʻaleleia, tatou te mauaina le tele o talanoaga i luga o le "faapalepalo, ma le fautuaga a tagata auai e masani ona faʻaseseina pe le atoatoa. Na matou saunia a matou filifiliga mo tali i fesili sili ona taua ma manaia ma filifili ai e lolomiina i itulau o le tusi o talaaga.

  • Faʻapipiʻi le Logginia i se potu nofomau poʻo se umukuka: E mafai mea uma ma e le mafai

Masani sese i le faʻatulagaina o loggi

  1. Faapipiiina o le mamao shizing (luga o puipui). Solia le ata tusiata foliga o le fale; Faamalosi le pisa o le timu; O le kiona i luga o le tagata faʻaalia e mafai ona oʻo i le susu o le puipui.
  2. O le sese filifiliga o le faʻalumaina ma / poʻo le mafiafia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatatauina o le faʻatatauina o le loggia (ma le "mafanafana" lomiga o le 70-100 mm e aunoa ma le mafiafia o le 70-100 mm e aunoa ma le mafiafia o le 70-100 mm e aunoa ma le mafiafia o le 70-100 mm e aunoa ma le mafiafia o le 70-100 mm e aunoa ma se mafiafia
  3. Le lelei faatinoga (e aunoa ma ni sooga i totonu) i totonu o le vasa i totonu. Faamafanafana le ea susu o le ea o le felelei le manu felelei ma mea leaga i luga o le malulu sima ma piliki luga. O le iʻuga, o le taofiofi pea o le feteʻenaʻi ai, ma totonu o le fale mautotogi, e ono oso mai i lalo fola mai le taualuga o loʻo i lalo.
  4. Faʻaletonu Faʻamau o Faʻamautaga o Slots ma le Faʻapipiiina o GPS, fai atu, polyro soathhane e aunoa ma lona puipuiga mai lona puipuiga. O le a vave ona faʻaumatia e le la ma le vevela o mea, ma o le a taofi le puipuia mai malulu ma fomaʻi.
  5. O le Walling Btm tuueseeseina le Loggia mai le potu. E le afaina le microclite o potu uma e lua, ae faʻateleina le tau o toe faʻaleleia.
  6. E saʻo le filifiliga o le fola o le fola, mo se faʻataʻitaʻiga, o se masini o se mafiafia oneone na tipiina, luga poʻo le faʻataʻapeʻape, poʻo le faʻataʻapeʻapeina o soʻoga (cm).

Urban veranda

A faʻapipiʻi ni faʻamalama lua-glazed Windows e masani ona tuʻituʻi ni faʻavaʻa i itu eseese. Mo lenei mafuaʻaga, o papatusi ua faʻaaoga ma ua fai potu. Ata: "Yukko"

  • 7 mea sese i le mamanu o le sikafu o le togavao

E mafai ona aveese le pa i le va o le potu ma le Logginia?

Urban veranda

Afai e te manaʻo e tape le Loggi i le potu malulu pe faʻapipiʻi i le potu malolo, e ono faʻaalia ai le faʻalogo i mea lata mai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tolu-tulaga. Ata: "Polofesa Rea"

O sea galuega o loʻo faʻatino i luga o le fofoga o se poloketi ua faʻatagaina e le nofoaga tuʻutu i le fale ma tuʻufaʻatasia i tino o le asiasiga fale. E le faʻatagaina ona fesiitai vai o loʻo faʻamamaina ai le sungiators i le Loggia, tapuni le faʻaosofia o le fiafia ma aveese le afi faasitepu. I le tele o fale o mamanu fou, o tusitala o poloketi e le o tetee i le solomuli o lenei puipui. I isi tulaga, taofiofi e tuu ese le potu mai le potu e le telefoni vevela i le faʻamamaina o vaega.

O le faʻapipiʻiina o le "malulu" glazing o le loggia e le manaʻomia le foia o le faʻaalia. Muamua, naʻo le faʻaseseina o le vaega puipui ma le faitotoʻa o le faapaologa, faʻapea foi ma le tautua e fesoʻotaʻi ile siʻitia o le uta i luga ole tumutumu.

  • Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono

I loʻu fale mautotogi, o le Logisia ua faatoilaloina mai le auala ma le malulu o le fale. Faʻafefea ona faʻamama o ia?

Urban veranda

Fiafia le siiina ma faasee mea faigata. Ata: "Polofesa Rea"

Ae paga lea, suia elemene o le mautu booby glazing i luga o isi faamalama o le fola i totonu o le tasi fogafale po o le tasi gaioiga o le a le mafai ona fesootaiga ma totoga o ata tifaga. O loʻo tumau pea ona faʻapipiʻi i totonu o le faʻavae o le faʻaopopoina o se sili atu "filo" o le pa o le Payuramic ma "mafanafana" faʻavaomalo " Ma e mafai ona e fausia se faʻavaʻa poʻo le faʻatafunaina o le paʻu o le papeta ma le maualuga o le 70-90 cm ma faʻapipiʻi masani ituaiga. Ala i nei tulaga atonu e ono faigata i vaisu.

Urban veranda

Ina ia le mafai ona poloka pelu e se potu vaapiapi o le Logginia, faʻaaoga fausaga ma le le masani ai le tatalaina. Ata: Roto Frank

    O le a le mea e tatau ai ma le lelei o le faʻamalosi tino o le tino?

    Urban veranda

    O le tele o le potu-Chamber PVC faʻamatalaga e talafeagai mo le Winter Loggia. Ata: Faʻataʻitaʻi

    Ua talia i latou ona o tioata e tasi, o le a le puipuia ma le malulu mai le malulu, ma o faʻamalama lelei, o faʻamalama ma le lua-glazed Windows ua leiloa. I se faʻaopopoga, latou te manaʻomia le faʻaeteete tausiga, talu ai ina ua maeʻa ma vaʻa ma le siusiu i luga o le tioata, faʻailoga o tamatamailima. Ae i le taimi lava e tasi, o le faataʻamilo tausiga e tautua o se pa faʻatuatuaina i le ala o le matagi ma timuga, e fausia ai ni elemene faʻapitoa i se pa puipui atoa. O faiga e faʻatagaina ai le pakaga o Swavel e tatala atoa ai le tatalaina ma fufulu le tioata atoa ma le faʻamalama matala, o lona uiga, e aunoa ma le aveʻesea o le sash, ae e le o tilotilo i le 22 afe o le a o le lagi, ae latou te le o tilotilo atu i le 22 afe o le a o le lagi, ae latou te le o tilotilo atu i le 22 afe o le a o le au asela. Mo le 1 ². Faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le paka (fausaga o le alminis o le Alumini "Sliding") e sili atu le mafai ona gafatia i le tau - mai le 10 afe rotables. Mo le 1 ².

    Urban veranda

    Fiafia Guilinia Slilied O faiga o le faia o le tele o tausaga. E le faigata mo i latou: e na o le manaʻomia le fufuluina o faʻailoga ma le loka o le efuefu. Ata: "Girser"

    O le a le manaia e filifili ai mo se logvated loggia?

    Urban veranda

    Almininum e aunoa ma le vevela o le vavaeeseina o se nofoaga faʻapitoa o le taumafanafana lomiga. Ata: Ags.

    E faʻapea lava le talitonuina ma i le taimi lava e tasi e taugofie (mai le 7500 orbles i le 1 M²) Faʻateʻaina o le Cluspan Bourgats, Krauss Commags, faʻapea foi ma o latou Rusia Commits, Krauss Commental.

    Urban veranda

    O le iniseti vaa o le mesa e faigofie ma e mafai ona talafeagai, ae o le a sili atu nai lo se faʻavae aveina. Ata: "Yukko"

    O le pusa faʻavae e aofia ai ni faʻailoga se lua pe fa pe fa-tāina (pito i luga) ma le manaʻomia) ma le manaʻomia o le cautmons, o le faʻavae o le pulumu. E mafai e le tagata faʻatau ona filifili i le va o faʻamalama taʻitasi ma le mafiafia o le 5 mm poʻo le potu e tasi-potu. O sea ata e fesoasoani e faʻaititia ai le tulaga o leo i le 8-12 dba, tusa ai, o le loggi o le 5-7 ° e toʻafilemu. O na sioa e masani lava ona le solia ai le tusiata o le lotogatasi o le fesiitaiina.

    Fai nei faiga faapena e maua ai palakalafa palakalafa palakalafa?

    Urban veranda

    Rooter-Flaming flaps e le manaʻomia le avanoa mo le tatalaina i le ventipelation mode. Ata: "Fale o Windows Moemiao ma C."

    Ioe. I le tulaga lea, o taiala (e naʻo le lua-parrls) ma faʻavaʻa ua faia mai le PVC Debilices ma le Steel Faʻamalosi e lua laina. O le loloto o le SHAS ASS faʻamatalaga faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se lua-glashed tioata ma le mafiafia o le 16 mm. O le sili ona taʻutaʻua o le au palu o le paketi mai le PVC - Sunline (Veka) ma Suntech (Wintech). Ona o meatotino a le mea, o le i ai i faʻamatalaga o le lua pe tolu potu i totonu ma tioata i totonu ma tioata laupepa e sili atu le lelei ma le susu. Tetee i le vevela faʻaliliuina o le Windows e tusa o le 0.35 '² • C / W. E leʻi maeʻa foʻi ona faʻatino supapitivau, ae, e tusa ai ma faiaʻoga, o nei faiga e mafai ona faʻaitiitia ai le maualuga o le pisa i le 25-30 DBA.

    Urban veranda

    Ata: "Girser"

    Mea laiti laiti

    Urban veranda

    O le afu o le Window o Windows, na o le fufuluina o le tioata i fafo. Ata: "Fale o Windows Moemiao ma C."

    A okaina singzing, aua neʻi galo e talanoaina le maualuga o le faʻatulagaina o tamaʻitaʻi, faʻapea foi ma le filifilia o mea, le mafiafia ma le metotia o le faʻapipiʻiina o pupuni (pe a talafeagai ai). O tagata na nonofo i lalo o le pito i lalo o fola e aofia ai se faʻaseʻe poʻo le faʻaseʻe anti-menque. Afai o itu itu o itu o le Logginia e le aumaia i le taualuga poʻo le siʻusiuga o le vaalele, e tatau ona latou saosaoa, ma o nei galuega e sili ona malilie ma tuaoi. E masani lava, o faamalama e muamua ona tauemu ma na o le alu atu i le tipiina. I lea tulaga, pe fuaina le faʻamaoniga, e manaʻomia le faʻailoaina o le tulaga o le faʻaleaʻoaʻoina ma le faʻatinoga ma aofia ai le faʻavaʻa faʻavavaeina. Aveina o le galuega mai i le faʻapipiʻi, siaki le lelei o le pito ma le faʻaaogaina o le fetaui lelei. O faʻalupega e tatau ona gaoioi e aunoa ma faigata, ma luga o lima o le swange o le swash o le liua e aunoa ma le tele taumafaiga.

    Urban veranda

    Ata: "Girser"

    E tatau ona ou faʻamalosia ma faʻatasia le papeta aʻo leʻi faʻapipiʻi le "malulu" glazing?

    Urban veranda

    O ia mea autū o loʻo faʻamauina uma ona faʻamalama ma faitotoʻa. Ata: "Fale o Windows Moemiao ma C."

    Faʻalapotopotoga Faʻamalie (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o fale o le II-68 faasologa, p-3M, p44) e le tatau ona malosi. Ua lava le tapunia o avanoa (pe a iai) i le va, puipui ma fola - a o le a faʻaauau pea le loggia i le kiona mai le afi mai le tele o le kiona. E le gata i lea, e le mafai ona faʻaleleia le vevela ma le leo o le potu faʻapitoa o le potu o tuaoi. Ni uʻamea fusi (pei o fale o le II -99, ii - 57, ma 209a, ma isi, e mafai foi ona aʻafia i tioata e le afaina O le 'olo - latou te iloiloina e tatau ona iloiloina e le Matai - lauiloa mai le kamupani faamalama. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻamalosia i luga o le uamea le uamea poʻo le masoga mai le faʻatulagaina o poloka, e tatau ona faʻamalosia ma "fusifusi"

    O le auai i le Logisia i totonu o le potu o se faʻafitauli faʻapitoa faʻapitoa, o le sese tali e mafai ona faʻaititia le mafanafana o fale ma afaina ai le fale.

    O le a le Windows, pe a fai e te fuafua e faʻapipiʻi le Waing Logginia?

    O le lelei o le vevela o le vevela o le mafai ona tuʻuina atu swang palasitika lipine i le faʻaluaina-glazed Windows. E manaʻomia o le vevela faʻaliliuga o le faʻamalama (ro) pe tusa o le 0.6 ² • C (W (Fram Corport Resolity ma le lua-potu eletise Ona mafai ai lea ona e mafai ma se eletise eletise poʻo se suauʻu o le suauʻu o le 1-1,5 kw o loʻo tausia le vevela o 16-18 ° C, e aunoa ma le tele o le tau o le eletise.

    O i ai le mafanafana o faʻamalama faʻamalama ma e fia le tau?

    Urban veranda

    Slans mai le maa fulufulu ma le talafeagai mo le naunautaiga e le gata i fola, ae o puipui atoa ma le taualoa o le Loggiia. Ata: Powckwol.

    O ia fausaga e masani ona taʻua o Prumals. O le sili ona masani masani-faʻaoleina faamalama e le manaʻomia ni faʻapitoa faʻavae faʻapitoa o loʻo masani ona masani (naʻo mea faʻapitoa e manaʻomia). O le a latou tau 1.8-2.5 taimi sili atu taugata nai lo le tauemuga. Tutusa tutusa ma le "harmonicoa" ituaiga faiga, ae i le sili atu nai lo le sili ona lelei latou te amio leaga i le aisa. System ma le toe faʻaleleia o taʻavale taʻavale (o le sili ma le faʻatuatuaina ma faʻatuatuaina) faʻaaogaina tele i totonu o le "Windan" Windows o lona tau e le itiiti ifo i le 35 afe rotages. Mo le 1 ².

    Matau o le faʻafitauli o le tatalaina o siaki mo le faʻatautaia o se ato vaʻa e mafai ona foia e aunoa ma le tele o tau. Sei o tatou fai mai, faatuina swivel-gaugau mea faigaluega pe tuʻuina atu ni vaapiapi mata poʻo ni tagata pito i luga. Pupuni, ua tatalaina, "aua le ai" nofoaga, ae faigata tele ona fufulu.

    Faʻafefea ona puipuia le potu mai le faʻapipiʻiina i le Sunny aso o le taumafanafana?

    Malosiaga-sefeina tioata faamalama (ma le maualalo-le-le-le-calt kesi i mea pueata) o le a fesoasoani teisi le vevela (ma le maualalo le kesi) O le sili atu le aoga o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o le tauaso o tauaso. E sili atu le aoga, fafo atu i fafo atu o le au teu tupe ma le pito i luga o le tino ma le faitotoʻa poʻo se faitotoʻa poʻo le eletise. O le muamua o le a tau le itiiti ifo 12 afe rotabs. mo le 1 m²; Marquis o le tasi ma le afa taimi le taugofie, ae o matagi mativa matagi e le mafai ona taliaina ma le faatuaoia, o lea latou te galulue ai i le taulaga.

    Urban veranda

    O se vaega o le i le va o le Logginia ma le potu, e mafai ona e faʻapipiʻiina se mamanu o le Poloaiga - Paʻu-Sliding poʻo le siiina. Toetoe o le na o le le lava o lo latou leaga o se tau maualuga. Ata: Siesenia Aubifoto: Taulaga pepelo

    Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le foloa o le loggia?

    E eseese tekinolosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, muamua tapunia uma mata ma pu i le pa o iai nei ma ua faʻaaoga i le fola ma le pito i lalo o puipui (i le maualuga o le 20 cm). O loʻo tuʻu ai le aufaʻatasi - Mats mai Milral File o le sili atu 130 kg / m³ poʻo papatusi mai le exsstyred polystryre. O le mea na manaʻomia ai le mafiafia o le vevela o le vevela o le 50-80 mm. O fala e tatau ona latalata i le tasi ma le isi, ma o siteki o papatusi o loʻo fautuaina e suʻi ma le vapē o le meafaitino. I luga o le pito i luga o le faʻapopoleina na faʻatulaga ma sasaa ai se fusiua ma le mafiafia o le 40-50 mm mai le polymer sima (e mafai ona faʻaaogaina le kapeta). Manatua e le talafeagai fausaga fale tuai i fale tuai, talu ai le tapulaʻa o avega i le taualuga o le fale, e masani lava ona i ai i le 150 kgf / u.

    Faʻafefea ona tuʻuina le Loggia: Tali i fesili autu 12115_21
    Faʻafefea ona tuʻuina le Loggia: Tali i fesili autu 12115_22
    Faʻafefea ona tuʻuina le Loggia: Tali i fesili autu 12115_23

    Faʻafefea ona tuʻuina le Loggia: Tali i fesili autu 12115_24

    A faapipiiina se eletise mafanafana o le fola eletise, muamua i luga o le tumutumu poʻo le sima o loʻo siʻomia ma le vevela vevela, ona faapipiiina lea o se tala faʻapitoa. Ata: CST

    Faʻafefea ona tuʻuina le Loggia: Tali i fesili autu 12115_25

    O le suiga o taimi ua filifilia e faʻalagolago i le mana o le uaea ma se taimi fuafuaina e aloese mai le masani ai le mana

    Faʻafefea ona tuʻuina le Loggia: Tali i fesili autu 12115_26

    O le lipine reably e faʻasaʻo ai le uaea, ma e le fesuiaʻi pe a liligi le fofo

    Faʻafefea ona faʻaititia le uta i luga o le faʻapipiʻi?

    E mafai ona sui le sioa ma lua vaega o Plywood po o le sima-faʻavae papatusi faʻavae (fai, yaf-Aquappanenel, o le tele o le 1 o le tele o le 1 o le kisi). E le gata i lea, e le faigata le faʻatulagaina o le fola i luga o le anus mai aftispice pa ma le kolosi vaega o le 50 × 70 mm, o loʻo i ai i le sitepu o le 500-600 mm o le 500-600 MM. O le avanoa i le va oi latou e tumu i fala mai le fulufulu o fulufulu aisa, i luga o le pisia. Lagi o le pito sili ona lelei mo se laupapa tele, ae mafai ona faʻapipiʻi i le vai susu, lea o le a avea ma lelei mo soʻo se fola e ufiufi ai le fola ma lipe.

    O faʻatagaina le vai mafanafana o le vai?

    Urban veranda

    Ina ia aloese mai le faʻavaeina o le faʻamalologa, o le paserumic Windows ma faitotoʻa e faʻamafanafanaina e se inlets contector. Ata: Verrano.

    Faagalo mea, ioe, ae pe a le fesoʻotaʻi i le aotelega o le vai sapalai. Vevela o fola mai le bioler boair liliu i fafo e le aoga - sologa lelei i le faʻapipiʻi ma taugata i le taotoga. E sili atu le faigofie ma taugofie e faʻapipiʻi ai le faʻamafanafana o le paʻu o le cable. I le taimi lava e tasi, o le uaea o loʻo i luga o le sima sili ona maaa o le simaina, tumu i luga o le faʻamalosi (o le vaega ua mautu ma se lipine ma tofotofoina. Ona latalata lea i se vaega o le oneone i le mafiafia o le 8-20 mm, faʻatali seia uma ona taina le galuega a le tino, ona tuʻu lea i le faaputuga.

    Urban veranda

    Ata: Powckwol.

    Faʻafefea ona faʻasoesa puipui ma taualuga?

    E mafai ona faʻapipiʻiina e le Epps-slabs ia i latou, ona faia lea o le susu o le faʻamamaina o le faʻamamaina (faʻatuatuaina o le a maua ai le sima poʻo le polyrethane). O le isi filifiliga o se mala o steel talaaga poʻo ni palau laupapa, o le avanoa i le va o loʻo faʻatumuina i paaga mai le mineral fibber poʻo le polystyrene o papatusivao. I lea tulaga, o le fibroukroukuroves e tatau ona tapunia ma se ata vali a le vasa, e siomia ai soʻoga o fusi, o le a le susu mai le potu. I luga o le taualuga, o le faʻamaloloina poʻo le siʻusiʻu o le aoina, faʻatumuina o le gaogao i lalo o le pito i lalo o le minerale fulufulu, o fesoʻotaʻiga i taimi o le faʻaupuga - latou te le talitonuina).

    E mafai ona vavaeeseina se laptop Logginia o Plasterboard?

    O le faʻaaogaina o le susu-faʻamaoniaina glcs i potu le fiafia e faʻatagaina, ae, pei ona faʻaalia ai se mafuaʻaga o le susu i le laupepa (e ui lava i se pepa lipine (e ui lava e mafai ona vaʻaia i luga o le laupepa. . O le mea lea, e masani lava ona fiafia i laupapa poʻo paʻepaʻe palasitika ufiufi. Ae o le lanu lanu pe o le veneed panels e le tatau ona faʻaaogaina, a o latou vave mumusu i le la.

    Faʻataʻitaʻiga o Fuafuaga mo Glazing Loggis

    Rama

    Faasolosolo le tumu

    Le leo, DBA

    Vevela Transfer Resoniction, ² • ° C / W

    Tau, olo. / ²

    Alumini Sliding (Proveltal ma Analogs)

    Tasi tioata 5 mm

    lua sefulu

    0.1-0,15

    Mai le 7500.

    Palasitika sliding (sunline ma asoa)

    Tasi-Chamber Glass Windows 4-16-4 *

    27.

    0..3-0.4

    Mai le 9800.

    Mai le fa-dargesion pvc desicilit swing

    Lua-potu lua-glazed Windows 4-12-4-12:

    28.

    0,7.

    Mai le 12 500

    Wooden swing ma fafo o le almininim o lo o ufiufi

    Lua-Chamber Acoustic lua-glazed Windows 6-6-10-4-10-4-10-4)

    34.

    0.8.

    28,000

    * I le tioata pepa, o le mafiafia o tioata ma areapa o loʻo foaʻi mai i Millimeters, agai atu i le auala.

    Faitau atili