Miti fale

Anonim

Poo a le mea taua o le tekono-tech mo le fausiaina o fale ua atiae, e faigata ia i latou ona tauva ma le fafie faalenatura. Mai ai e mafai ona e fausia e le gata i le masani lava, ae eseʻese foʻi fale masani. O foliga o le faletalimalo o le faletalimalo o le fale na fai mai o le vaega o le vaega o le sanatic semina i le Autumn Fopies

Miti fale 12116_1

Poo a le mea taua o le tekono-tech mo le fausiaina o fale ua atiae, e faigata ia i latou ona tauva ma le fafie faalenatura. Mai ai e mafai ona e fausia e le gata i le masani lava, ae eseʻese foʻi fale masani. O foliga o le faletalimalo o le faletalimalo o le fale na fai mai o le vaega o le vaega o le sanatic semina i le Autumn Fopies

O le a le mea o loʻo aofia i le faʻavae o le "Elite Woods"? Upu manaoga mo se fausaga.

Alexander Yelchugin. O se galuega faʻapitoa e tatau ona amanaia i le tele o mea - o loʻo feagai ma le aiga o le aiga, masani, manaʻoga o le tagata faʻatau, o le pepa o le vaega o le lalolagi. O le upu "Elite" e faasino i totonu o fale o lona uiga, "sili ona lelei". O lenei faʻauiga tutusa i le poloketi, mamanuina ma masini.

Konstantin maslov. Ou te manaʻo e paʻi i le autu o le faigofie o le taotoga ma faʻatuina inisinia faʻataʻitaʻi o le fale. O le fale e lua e tatau ona fai se olaga talafeagai o le olaga mo le ola ai ma e maaleale e pa. O le mea lea, o le mataupu o se fale e aofia ai se poloketi aoga ua mafai ona faia, faʻamatalaina (faʻamaumauga i le faʻagaioiga) i le va o le tau, o le tino faʻafefeteina o le tau, o le ea, vaitaʻele.

Miti fale
tasi

Ata: "O le fale o le fale 'aiga"

Miti fale
2.

Ata: "O le fale o le fale 'aiga"

Miti fale
3.

Ata: "O le fale o le fale 'aiga"

Miti fale
fa

Ata: Izba de Luxe

Miti fale
lima

Ata: "Vivityz-stroy"

Miti fale
6.

Ata: "Garant-stroy"

Miti fale
7.

Ata: "Garant-stroy"

Miti fale
valu

Ata: "Vivityz-stroy"

5. O loʻo tu mai i le CEDar Pine, ma le "lipine" faʻaiʻu. Lomumu ogalaau - 380-520 mm. O le fale ogalaau e tatau ona tu mo le tausaga, ona amata ai lea. I le taimi lea, e i ai se tau malulu o le taualuga. O le fale e fai i le sitaili sitaili ma pou ua vaneina, olo, whimps.

8. Faamautu se ekalesia a Bali mai le Siberian Larch. I le tulaga lea, o le taualuga o le falelauasiga o le taʻele, o loʻo fai ata, ona sauni loa lea o mea uma mo le nanaina o agaga. O le averesi lapoa o le ogalaau o le 300-420 mm.

O le a le pa o loʻo faʻaaoga mo se fale e tele?

Egsor Ivanov. Sili ona sili ona moni a Cedar, o le Norch, ona - pine. O le mea lea, o kedar march o mea elite. Pei o le log o se lapoa lapoa, e na o le afua mai le arasi.

Konstantin maslov. O le faʻateʻaina o mea mata poʻo mea uma e lua i le faʻagaioiga meatotino ma i le mamalu. Mo se faataitaiga, arasi ua meatotino lelei le faamalologa (deodorizes ea ea i totonu e), larch - decorativeness ma le faatuatuaina sili. Ae e leai se mea lilo e tatau ona i ai se fale mai ia Cedar po o Larch e matua matauina foi. I a latou poloketi, tatou faʻaaogaina ma le malosi o ia mea. O le falelotu e mafai ona iloiloina, ona faia mai le puipui tulaga o soʻo se ituaiga - kapisi, o se laʻau lapotopoto, gasetoto tatagi laupapa. E ui lava e faia e le fale elite le vaega - o le loloto o mea o atinaʻe, o le lapoa o le ogalaau (pe a tipiina), o le faʻaaogaina atoa o puipui.

O le geshed Timber eseese i le tau. Faʻafefea ona fuafuaina le lelei o mea? E tatau ona vavaeeseina i luga o le tele?

Alexander Yelchugin. O laupapa tipi o se tulafono enisinia mataupu. O le taele "Fala atu" O meatotino a Aufaatau o togavao ua fuafuaina e ituaiga - o le muamua, lona tolu. Muamua o le vasega o le sili atu o fafie. E le gata i lea, e tele tulafono faatonutonu a le atunuʻu ma fafo tusitusiga e faʻatapulaʻa ai le faʻatapulaʻaina o laupapa. O mea manaʻomia e ese ai vaega, fuafua i le mafuaʻaga o faʻamatalaga o auiliiliga - totonu, fefaʻatauaʻi, nana, ma isi mea uma. O le mea lea, ou te manaʻo e matauina o loʻo iai le pito i tua, ae e taunuʻu mai i le faʻatau i le tulaga o isi manatu.

O a matou tagata poto

Miti fale
ae
Miti fale
B.
Miti fale
i totonu

Ae. Konstanttin maslov, ulu o le matata tele faavaa o le kamupani Izba de Luxe

e. Alexander Yelschun, ulu o le Sokolisky Dock Product Produc Atinae polokalama

i. Konstantin Blinov, Faatonu o Atinae "Nolk Healt Fale"

Miti fale
G.
Miti fale
O le O.

Dlearry Apmomov, Ulu o le Karant-Stroy Kamupani

D. Young Ivanov, Sui Lagolago Aoao o Vivizaz-Stroy

O fea foliga o fale mai le kEDar? O a ni uiga o lenei mea e tatau ona iloa ai le tagata faʻatau? O fea e sau ai lenei mea mai ma e fia le taimi e ave ai le taimi?

Egsor Ivanov. Nofo i fale mai ia Cedar Pine o se fiafiaga. O loʻo matou aveina le taʻavale sadark mai le Krasnoyark Teritori. O loʻo faʻaauau pea le tuʻuina atu, pe tusa o le 4 aso, e le afaina ai le taimi. Admir mo le fausiaina o le fale tatau ona matua - sili atu nai lo le 120 tausaga, ma le lapoa o le 40cm. O le le faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga ai lo ogalaau. O le tau mulimuli o le fale i luga o le faavae - mai le 20 afe rubles. Mo le 1m. Tuʻuina atu ma faʻapipiʻi. Talu ai o mea o loʻo i ai se mea suamalie suamalie, e manaʻomia le taimi mo le solomuli (le itiiti ifo 1 tausaga). O le le mautonu o le vai o le pine ma cedar e tutusa tutusa, ae o le leo vevela vevela o le arch e maualuga teisi.

Konstantin maslov. Matou te tuʻuina atu arder ma totogi mai le sooupu o Kanataga mo le 5-6 aso. Ina ua pa'ū poʻo le faʻalauteleina o le tofo i totonu o le fale, o le a faʻasolosolo ai e le au faʻasaʻoga a le aiga. Faatasi ai ma isi mea, o le fale kared o lona uiga o le tulaga o tulaga o le a nofo i ai. O le tau o le fale nofomau mai le pa o le pa o le 20-30% maualuga atu nai lo fale povi.

I le faasologa, o le vaitaimi o le tausaga e sili atu ona fausia se fale mai le addar prombed ptuber?

Alexander Yelchugin. O faʻataʻitaʻiga a le fale o fale ma e ese mai isi tekinolosi o loʻo mafai ona teuteuina toetoe o tausaga uma i le taimi atoa, tusa lava po o le a le tau. O le faʻatapulaʻaina na o timuga ma le kiona timuga i le taimi o le faʻapipiʻiina. Ae afai tatou te talanoa e uiga i tulaga lamatia, lea o le fale na fausia i le a vaitau taumafanafana a shrinkage laiti teisi i lo le faatuina mai Oketopa e Fepuari. O le maualuga o le maualuga o le le lelei o le susu o le auala o loo ausia ai le auala o le auala. O lona uiga, i fale o fausia ia Novema pe i le taumalulu o le tele o le suamalie o fafie, e aofia ai ma le faaputuga, ma e le na o le faateteleina o le vaitau, ma e le na o le faateeina o le vaitau, ma e le na o le faateeina o le vaitau, ma e le na o le faateeina o le vaitau, ma e le na o le faateeina o le vaitau, ma e le na o le faateeina o le vaitau, ma e le na o le faateeina o le vaitau, ma e le na o le faateeina o le vaitau, ma e le na o le faateeina o le vaitau, ma e le na o le faateeina o le vaitau, ma e le na o oe.

E taua le galuega o le laupapa?

Alexander Yelchugin. Afai e faʻaaoga le aufaipese gagana o loʻo punitia fale-fau, ona matou faʻapea lea o le vaomatua, saunia i le taumalulu, e sili atu. Agai i luma le laina aua o lo matou atunuu e sili, o vaomatua auala e le lelei i soo se mea, o le taumalulu o le vaitau o le seleselega o le seleselega. O le ale e seleseleina na o le mea o iai auala. A o le tekinolosi o loʻo i ai ni mea fafie ma se taamilosaga uumi ma le sela mago (ituaiga o laʻau o loʻo faʻaaogaina, o le tele o ituaiga masani e leai se aoga.

Miti fale
iva

Ata: "Garant-stroy"

Miti fale
10

Ata: "Garant-stroy"

Miti fale
sefulu ma le tasi

Ata: "Garant-stroy"

Miti fale
12

Ata: "Garant-stroy"

9-10. O fale muamua-vasega o fale e masani ona fausia i fafo atu o le pine, pe mai le larch ma se lapoa o le 260-300 mm (pe a fai o le laka (ma lima-faia). O le tele o le tele o fale e teuteu ai se mea e tatala ai.

O nisi e talitonu o le a maeʻa ona faʻatautaia laupapa ma antiparens, o le a le malamalama le fale. E maeu le aoga tutusa? Ma e i ai se lagona i se gaioiga?

Konstantin maslov. E amata ai, foliga lelei mo le afi puipuiga fuainumera. O mafuaaga autu mo le afi o fale, e le gata i Woot Booben, e leʻi faʻapipiʻiina o fugalaʻau mati matagofie, chimney, chilers, faʻamafanafana o tagata faipisinisi. Ina ua gaosia le malosi, o fafie ua avea ma luila. Sili atu mataupu e manaʻomia, ae e le tuʻuina atoa inisiua. Afai ua motusia le tekonolosi o le suʻesuʻeina, o loʻo i ai le matala matala (moligaʻo, sikaletiaʻi, sikaleti), o le mea taufaamatau ua sefe. E le gata i lea, o loʻo faʻamamafa mai ai mo soʻo se fale, ona o le fale olaola o loʻo iai le fola laupapa, o se taualuga o mea faʻapitoa. I loʻu manatu, fafie e sili atu i le manatu o le saogalemu afi, ia faʻatusatusa i le teuteuga o le tino na faia o mea leaga tele. A o le afi o se fale i tagata afaina e mafua ai ona tupu mea oona. Laʻau tusa lava pe e le o le susunuina oona, ma e mafai ona tuʻua le fale.

Egsor Ivanov. E fautuaina le togafitia o le aufaasătafa o faʻavavevave o fale, folasaga tuʻusaʻo, o le a faʻatagaina mo sina taimi e faʻatuai ai le afi, alu ese ma le fale. Aloese mai le faʻagaioiga o fausaga i totonu e fesoʻotaʻi ma le biosphere o le fale sili atu tapulaʻa.

O le fea itu o fale na fausia mai le Siberian Norch? Larch Logs o le a le vaega o loʻo sili ona lelei faʻaaogaina mo le ogatotonu o le pito o Rusia?

Egsor Ivanov. Larch matou te tauaveina mai Siberia. E leai ni faʻatapulaʻa tapulaʻa i luga o le lautele. Le vest lapoa o ogalaau - mai le 26cm ma luga. O Larch e matua fuafuaina lava mea, faigata i le galueaina, aulelei i le fausaga, foliga, leai se gaioiga, e sili ona aoga i le soifua maloloina.

Nawtry Andmmov. Cedar ma larch e masani ona tauva ma le tasi ma le isi. A o le aoga aoga i le soifua maloloina, o le lelei o le fiafiaga o Larch, lea e sili atu le aʻafia ai le cardiovalar ma manava manava. O lenei laʻau e faʻatauaina mo ona foliga, aulelei lanu, e le o se uiga o isi ituaiga. E pei foi o feeseeseaiga i le laka o se fale o se fale mai isi ituaiga, e leai se mea, o le leai o se mea, o le faigata o le galueaina o le gaioiga, mamafa. O le tau o Larch e faʻatusatusa i le tau o Paine, ae e taua le manatu faʻamaonia o le tau o ana femalagaʻiga mai Sipeota.

O le a le mea o loʻo iai le faʻavae mo le aʻoaʻoina o le mamanu? I lalo o tulaga o le fale o le falefaʻamatalaga e mafai ai ona faʻavasegaina o le mali?

Egsor Ivanov. Muamua o mea uma, o se filifiliga o ogalaau mo le gaosiga o se ogalaau. Matou te faʻaaogaina naʻo le vaomatua o le togavao. Mo le aʻoaʻoga o loʻo taʻatele mamanu, e manaʻomia le faʻaaogaina eseese metotia o gaosiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fola muamua e mafai ona faia e fai ma fale ogalaau, ma o lona lua e pei o se faʻamau. O le fale faapena e sili atu le foliga sili atu nai lo le nofoaga masani fale ma le taualuga.

Alexander Yelchugin. O le fesili i lalo o le falefale o le malamalama ua malamalama ai o se fale ogalaau o tipi ogalaau tusitusi e ala i le lima. O le a aliali mai muamua o mea uma i le maualuga o le gaosiga ma maualuga agavaa o le tagata faigaluega na faapipiiina. A aunoa ma nei tapulaʻa, e le mafai ona talanoa e uiga i le leleiga, pe a faʻaaogaina le tele o laʻau tetele.

Egsor Ivanov. E tusa ai ma le filifiliga o mea: E tusa ai ma le itu i le itu o le laʻau (KED, Pine, Painch), faʻamalosi, sili atu, e sili atu. E mafai ona e faʻatonuina se laʻau ma i nofoaga o tuaoi, ae e le usitaʻi i manaʻoga mo le matagofie o fafie, o loʻo tuʻuina atu e tagata faʻatau.

Miti fale
13

Ata: "O le fale o le fale 'aiga"

Miti fale
sefulu mal le fa

Ata: Izba de Luxe

Miti fale
sefulu ma le lima

Ata: Izba de Luxe

Miti fale
sefulu ma le ono

Ata: "O le fale o le fale 'aiga"

15. Maota mai le Blodd Bar i luga o le poloketi "Pokie". O fua o le totonuga i totonu ma fafo o le fale o le fale lea o Kataiso. O le koluse vaega o le pa o le 180x200mm. O le pa o le pa e le i ai e le o aofia ai i le le lelei le afaina o le maualuga o le susu ma le vevela vevela. Bussisia e le o lelei i le vasega.

Faʻapefea ona Filifili se Tagata Faʻatau Fuafuaga tauave?

Nawtry Andmmov. Luma le laina e manaʻomia e fausia ai ou manaʻoga mo le isi fale, ma, o le suʻesuʻeina o mea o loʻo fausia eseese i kamupani eseese, ia mafai ona faʻatinoina, ma le manuia. O le a faigata ona faia se filifiliga, aemaise mafaufau i eseese o mea ma teuina tekinolosi. E manaʻomia le asiasi i le numera o mea moni na fausia, faʻatusatusa, auiliiliga. E manaʻomia le vaʻai atu i le mamanu o le fale, ma i le filifiliga fuafuaina, ma le saʻo o le faʻapipiʻiina, ma le tau ole galuega fausiaina. O se faailoga lelei o le i ai o le ismomometers i vaega eseese o le fale i le taimi uma o galuega. O se tasi o tulaga taua mo le filifilia o le Atinaʻe o se fale na fausia i se taimi ua tuanaʻi, o le tagata ua fiafia i le taimi nei.

Konstantin blinov. O le fausiaina o fale taʻitasi e leʻo se nofoaga faʻatagaina na mafai ai e le tagata ona vaʻai i nisi faʻailoga, o le a faʻapea mai o lenei oloa e fetaui ma mau lelei. A iai se faiga tusipasi o loʻo tipiina o le komupiuta, ona iloa loa lea e le tagata faʻatau le fale e fetaui ma le fale ma tulaga uma. Le sauaʻeʻaga, o se tulaga faʻapitoa o le etete o le fale e leʻi faia.

Tele Kamupani e fai ai fale faigata i le pa. O nisi e faʻaaogaina i le faia o a latou lava tu, o isi nei - Tost, o le lona tolu o loʻo taʻitaʻia e tulaga faʻavaomalo. O le a le eseesega?

Alexander Yelchugin. O le tagata gaosi oloa ua ia te i ai le tomai e taʻitaʻiina ai ai i totonu o le fale o le lotoifale o tulaga o le lotoifale ma ana tekinolosi. E mafai ona ou faʻaaogaina naʻo le fale o le fale e aunoa ma le atiaʻeina o ia lava mea (e tupu mai i le tele o taimi (e tupu faʻafuaseʻi). Pe na ia atinaʻeina lona isi, faʻapea foʻi ma le faʻamaoniaina o tulaga faʻavaomalo. O le a le mea e tupu? O le gaosi oloa gaosi, o loʻo pasi atu se faiga tusi tusi faamaonia tusi talosaga, maua se tusi faʻamaonia o le ogatasi i le pusa. O loʻo tausisia le tusi mulimuli, o se tulafono, lava ma tulaga taʻitoʻatasi ma isi tulaga faatonuina poʻo isi tulaga e faʻalauiloa ai le gaosiga tulafono mo lona aoga. Ona faʻatusatusa lea e le tusi faʻamaonia o loʻo iai mea totino a nei oloa ma manaʻoga faʻapitoa o faʻatonuga. Ikuk Tulafono, o le tausisia o loo i ai. O loʻo iai foʻi le faiga ole faʻavaomalo tulaga faʻavaomalo. E foliga mai e tau. E tusa ai ma tulaga Europa na faʻaaogaina i le EU, o le oloa lava ia o loʻo faʻamaonia, ma le tekonolosi, o le, lea, o nisi saʻo faʻapitoa e tatau ona matauina e le gaosi oloa. O le mea lea, o le iai o se tusi faʻavaomalo ma se teuga tupe teu uaina e le gata ia naʻo latou oloa, ae faʻapea foi i le tekonolosi o latou gaosiga i tulaga.

Konstantin blinov. Afai o le gaosiga o Europa faʻamaonia, e mautinoa e le tagata faʻatau le pepa faʻamaonia ma le mafai ona suʻesuʻe i le gaosiga faʻapitoa ma na tautua, i luga o le pule ua atiaʻe.

E tatau ona faʻateleina le tulaga e mafai ona faʻateleina ai le tulaga o le vevela o talita o le fale laupapa?

Egsor Ivanov. O fale o le pefu ona o le lautele o le lotoa o le HerMal Groove. Osofaiga ona o le lelei o le tipiina, le le lava o taupega, tautau, galugalu. Le isi, fuafua le mea tatau i le mea na tupu o elemene o le faʻauma, tumutumu, o le fogafale totoa. Faapipii foi le malosi o le malosi.

Konstantin maslov. O nofoaga vaivai e masani ona tuaoi ma le faavae i le faavae, taualuga. Ou te fautua mai faʻapitoa i tulaga o faʻagaioiga o le venition. O le leiloa o le leiloa e mafai ona faʻaititia, e aofia ai ona o le saʻo o tulaga ma faʻateleina o le ea fesuiaiga i totonu o le fale. O iinei e mafai ona e faʻaaogaina uma le tele o le tele o auala faʻafoʻi ma le vaitau (aso uma) ventiperation station i le taimi o le ao ma le vaitau. O se faataʻitaʻiga, e leai ni tagata o totonu o le fale, e tatau lava ona faaitiitia le matuā mapueapuʻe. O nei itu uma i le nofoaga mautu ma fai le mafanafana o le fale.

Nawtry Andmmov. Matou te saʻiina i vaega taua uma o le vevela ua leiloa. Matou te faia le taualuga ma le faʻamalosi 250-300m ma sili atu. Tatou faʻaaoga se faʻafitauli faʻavaivaia i le faʻamalosiʻau, faʻataʻamilo le faʻavae, filifili malosi malosi faamalama.

O a ni fautuaga i luga o le pito i fafo o le au faamasino i le va o ogalaau?

Egsor Ivanov. O le faʻalumaina o le Inventnery Space o se mea taua tele. O laʻu amio i le taligalu e le lelei. I loʻu manatu, o le sami e mafai ona faʻaaogaina na o le leai o se mafuaʻaga - pe a e faʻatonuina se fale mativa-lelei. Ona fesoasoani lea o le kapeta fofo le faʻafitauli o le faʻamama o le faʻamamafa o le faʻamamafa o le vevela. O le mea masani lava, imeli, pasi, flax, ua faʻaaogaina mo le faʻaauau o le intervent inforoneyone. Nei o mea sili ona talafeagai ma faauo.

Konstantin maslov. Laau - tulaga le mautonu mea. E ala i le laʻau o le ea e le pasi ai. O le mea lea, o le manava o le fale laupapa e mafua i le lua itu. O le muamua e telegese ma lamolemole le ea o le ea e ala i paso pe tipiina totonu. O le mea lea, ina ia le maua ai le ea eseese vailaʻau vailaʻau, o le a tatou taulaʻi i le faʻaaogaina o le faʻaleaga fua. O le lona lua o se manava i totonu e fetaui ma le fausaga o resid. O lona uiga, e le manaʻomia uma e poloka uma le footeina o le fale ae le faʻatoʻaga.

Nawtry Andmmov. A oe iloa, tuʻu lau laʻau o le laupapa i le taualuga, faʻamalama, ufifatafata o fola, pa. Mo le Intectotiry Cressions, na faʻaaoga e le tatou kamupani e le faʻailoaina o meaʻai o fulufulu fulufulu, lea na gaosia i Siamani. Amata ona faʻaaoga lea mea, sa matou taumafai e sui le tupe leaga ma faʻamoemoeina e faʻaitiitia ai le vevela o le leiloa i puipui. O le mea moni, o le aafiaga na avea ma sili atu - o se faaitiitia i le vevela na totoe o le fale na alualu i luma tele.

O a mea e faʻaaoga e faʻauma ai se fale e sili atu?

Alexander Yelchugin. O le peripia o le fale o loʻo avea ma fausaga e mafai ona lagolagoina e le ofu filifilia poʻo le faigata. O le mea lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o ofu mafiafia e le faʻalavelave i le ea faʻalenatura e faʻaleaga ai le puipui. O le manaʻoga autu lea mo mea totino o vali ma vale. E tutusa lava le taua o le a avea ma filifiliga o mea mo le vevela o le vevela ma ituaiga uma o le faʻauma i luga o le faʻafitauli o le saogalemu i totonu o le fale o le fale leaga.

Faitau atili